DuKaS Solingen fekete hordozható manikűr műbőr tokbanPL808
5 770 Ft

Luxus manikűr szett, fekete műbőr és fényes nikkel mérete miatt elfér bármilyen poggyász és elkísérik minden megy! A garancia a kiváló minőség manikúrových termelési eszközök, amelyek származik a német város Solingen.

DuKaS Family kéz- Solingen fekete műbőr PL25205
20 260 Ft

Luxus manikűr szett, fekete műbőr és csiszolt króm alakja van egy pénztárca szabadalmi bezárását. A garancia a kiváló minőség manikúrových termelési eszközök, amelyek származik a német város Solingen.

DuKaS Fekete férfi manikűr Solingen műbőr PL112
11 660 Ft

Luxus manikűr készlet férfiak készült fekete műbőr és polírozott króm cipzárral. A garancia a kiváló minőség manikúrových termelési eszközök, amelyek származik a német város Solingen. Ez a híres előállítására high-end acéltermékek kéz- és lábápolás és az ő védjegye jelezheti csak a legjobb gyártók.

DuKaS Family kéz- Solingen világosbarna műbőr PL252
20 260 Ft

Luxus manikűr készlet műbőr és csiszolt króm alakja van egy pénztárca szabadalmi bezárását. A garancia a kiváló minőség manikúrových termelési eszközök, amelyek származik a német város Solingen.

DuKaS Family piros manikűr Solingen fényes műbőr PL25204
20 260 Ft

Luxus manikűr készlet piros mesterséges bőr és fényes nikkel az alakja egy pénztárca szabadalmi bezárását. A garancia a kiváló minőség manikúrových termelési eszközök, amelyek származik a német város Solingen.

DuKaS Manikűrkészlet 6 db PL 126V piros
12 680 Ft

A fekete manikűrkészlet 6 alapvető szerszámot tartalmaz egy luxus bőr tokban. A készlet két ollóval, csipesszel, körömreszelővel, kétoldalas tolóval és kutikula eltávolítóval rendelkezik. A kivételes minőség garantálása a német Solingen városból származó manikűr szerszámok gyártásának helye. .

DuKaS 3 darabos rózsaszín utazási manikűr készlet PL892
5 760 Ft 5 350 Ft

A kivételes minőség garanciája a manikűreszközök gyártásának helye, amely a német Solingen városából származik. Híres a manikűr és pedikűr legfelső acéltermékeinek gyártásáról, és csak a legjobb gyártók jelölhetik meg védjegyét.

DuKaS 6 részes manikűrkészlet Premium Line PL 126CB
12 680 Ft

A márkás bőr manikűr olyan ajándék, amely még a legigényesebb vásárlókat is örömmel látja el. Elegáns és luxus 6 darabos manikűr szett fekete bőr tokban, krokodilbőr mintával. A köröm kényelmes kezeléséhez. A szerszámok nikkelből készültek. .

DuKaS Az utazási manikűr készlet 3 darab piros PL894
5 760 Ft

A garancia a kiváló minőség manikúrových termelési eszközök, amelyek származik a német város Solingen. Ez a híres előállítására high-end acéltermékek kéz- és lábápolás és az ő védjegye jelezheti csak a legjobb gyártók.

DuKaS Az utazási manikűrkészlet 3 db-os kék PL891
5 760 Ft

A garancia a kiváló minőség manikúrových termelési eszközök, amelyek származik a német város Solingen. Ez a híres előállítására high-end acéltermékek kéz- és lábápolás és az ő védjegye jelezheti csak a legjobb gyártók.

DuKaS Az utazási manikűrkészlet 3 db-os lila PL893
5 760 Ft 5 190 Ft

A garancia a kiváló minőség manikúrových termelési eszközök, amelyek származik a német város Solingen. Ez a híres előállítására high-end acéltermékek kéz- és lábápolás és az ő védjegye jelezheti csak a legjobb gyártók.

DuKaS Családi manikűrkészlet 10 db PL 252KN
18 930 Ft

Újdonság

Családi manikűr parafa mintás tokban, patentos zárszerkezet és pénztárca alakú. A legjobb termékeit minden bizonnyal értékelni fogja az egész család. .

DuKaS Családi manikűrkészlet 10 db PL 252MK
18 930 Ft

Újdonság

Matt, kék tokban lévő manikűr szett, krokodil mintával, pénztárca alakú, patent zárral. Kiváló minőségű eszközök egy családi 10 részes manikűrben. Ez a készlet otthona nélkülözhetetlen részévé válik.

DuKaS Fekete manikűr szett férfi cipzárral, 6 darabos prémium vonal
11 150 Ft

Luxus manikűr szett férfiaknak cipzárral. A kivételes minőség garantálása a németországi Solingenből származó manikűr szerszámok gyártásának helye. Ez a manikűr és a pedikűr csúcsminőségű acéltermékeinek gyártása híres, és csak a legjobb gyártók tudják címkézni. .

DuKaS Manikűr készlet 6 db-PL 125R
17 470 Ft

Újdonság

Rózsaszín manikűrkészlet a köröm tökéletes kezeléséhez pillangó alakú kövekkel díszített bőrtokban. A Solingenben nagy hagyományokkal rendelkező gyártó szettje tökéletes ellátást nyújt. .

DuKaS Manikűr készlet 6 db PL 126CKR
12 370 Ft

Újdonság

A 6 részes manikűrkészlet nagyon elegáns, fekete tokkal, csipkevirág mintával, a kézitáska kedvenc darabjává válik. A Németországból származó minőségi szerszámok hosszú élettartamúak és nagyon tartósak. .

DuKaS Manikűr készlet 6 db PL 126CVK
13 690 Ft

Újdonság

Körömvágó szett vörös fél matt tokban, krokodil mintával. Elegáns és luxus 6 részes manikűrkészlet a köröm kényelmes kezeléséhez. .

DuKaS Manikűr készlet 6 db PL 126HSH
13 690 Ft

Újdonság

Márkás bőr manikűr a köröm kényelmes kezeléséhez. Elegáns és luxus 6 részes manikűr szett barnás-szürke bőrtokban kígyó mintával.

DuKaS Manikűr készlet 6 db PL 126MKR
13 540 Ft

Újdonság

Nagyon elegáns szett a körmök ápolásához egy fényűző csipke, kék tokban, dombornyomott virágokkal, minden nő számára biztosan tetszeni fog. A 6 részes manikűr elengedhetetlen része minden háztartásnak vagy kézitáskának, nagyszerű kiegészítő. .

DuKaS Manikűr készlet 8 db PL 191MK
14 410 Ft

Újdonság

A krokodilbőr mintázatú matt kék tokban lévő ápolásra és körömre szolgáló készlet mindent tartalmaz, amire a körmöknek szüksége van. Minden nő imádni fogja az elegáns szettet. .

DuKaS Manikűr szett Premium Line nőknek, 6 darabos keret, többszínű
13 850 Ft

Gyönyörű luxus manikűr készlet, élénk színű bőr tokban, a gyártótól, sok éves hagyományokkal Solingenben. A köröm kényelmes kezeléséhez. Kiemelkedő minőség, kivitelezés és funkcionális formatervezés – Németországban készült. .

DuKaS Manikűrkészlet 6 db
12 970 Ft

Sárga velúr tokban készült manikűrkészlet a köröm kezeléséhez. A szerszámok nikkelből készültek.

DuKaS Manikűrkészlet 6 db PL 126ML
12 680 Ft

A PL 126ML 6 darabos manikűrkészlet 6 alapvető szerszámot tartalmaz egy luxus tokban. A készlet két ollóval, csipesszel, körömreszelővel, kétoldalas tolóval és kutikula eltávolítóval rendelkezik.

DuKaS Nagy és kicsi üveg körömreszelő  Swarovski kövekkel 
5 090 Ft 4 640 Ft

Ez a készlet 2 üveg körömreszelőt tartalmaz, fekete dobozban, Swarovski kövekkel díszítve. Segítségükkel könnyen és gyorsan megformálják a körmöket, teljesen higiénikusak, felhasználás után sterilizálhatók vagy hagyományos mosogatógépben moshatók. .