-10%
Desire For A Man - EDT 100 ml
2x

Dunhill Desire For A Man - EDT

10 070 Ft
9 060 Ft

Dunhill Desire tökéletes kép egy ember, aki keres egy friss és egyéni megközelítés az élet. Ő tudja húzni az üzleti világban, és az éjszakai utcákon. Ő fiatal és modern, divatos, de nem extravagáns, de nehéz nem természetellenes, hogy férfias, de nem rendhagyó.

Partnerünktől: Vivantis
-8%
Desire Silver - EDT 100 ml

Dunhill Desire Silver - EDT

8 360 Ft
7 690 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Desire Silver – ez egy férfi illat által Dunhill márka bevezetett egy új termék 2015. citrus-fás illat tele a frissesség és a vízi hangokat. Tökéletes nem csak a forró nyári napokon, de azt szinte egész évben. Kényeztesse magát a gyönyörű hangok!.

Partnerünktől: Vivantis
-25%
Desire Black - EDT 100 ml

Dunhill Desire Black - EDT

9 320 Ft
6 980 Ft

2014-ben látta meg a napvilágot illat vágy Black. Ez ciprus keleties illat férfiaknak nyit jegyzeteket grapefruit, bors és a bergamott. Ezután a szó naplók rózsa, ciprus és a sáfrány és végül illata hangsúlyozzák borostyán, vetiver és a tömjén. .

Partnerünktől: Vivantis
Icon - EDP 100 ml

Dunhill Icon - EDP

16 980 Ft

Aromás, fás illat férfiaknak, amely felébreszti a szenvedély minden nő – ez a márka Dunhill ikon. A bevezetés bemutatja bergamott, neroli, fekete bors és petitgrain. Szív tartozik üröm, a boróka, kardamom, fekete bors, levendula illata és végül fix írisz, moha, bőr, fa és agar vetiver.

Partnerünktől: Vivantis
D - EDT 100 ml

Dunhill D - EDT

7 140 Ft

Férfi illatok Dunhill D-ben vezették be 1996-ban Manly készítmény nyit gyümölcsös jegyek, amelyek egy csipetnyi fűszer. Mellow virág fokozatosan elkeverjük a meleg érintés a fa és édes vanília. Készítmény gazdagítja a szaga ámbra, cédrus és tölgy moha. .

Partnerünktől: Vivantis
-8%
Desire Blue - EDT 100 ml

Dunhill Desire Blue - EDT

10 970 Ft
10 020 Ft

A béke és a nyugalom illata.  Ez az illat bölcs, elegáns és aktív férfiak számára készült, akik értékelik a belső igazságukat és szellemi értékeiket.  Férfiak, akik mélyen gondolkodnak az életről és a világról, és mindig egyensúlyt keresnek lelkük, vágyaik és életük között.

Partnerünktől: Vivantis
-15%
Dunhill - EDT 75 ml

Dunhill - EDT

9 020 Ft
7 660 Ft

Dunhill illata illata a férfiasság és erős karakter. Furcsa, friss és meleg fa. Ez az illat vonzza a férfit, aki független, és önálló gondolkodás. Egy ember, aki nem lát ellentmondást a hétköznapi stílus és jellegzetes férfiasság.

Partnerünktől: Vivantis
-11%
Icon Absolute - EDP 100 ml

Dunhill Icon Absolute - EDP

16 540 Ft
14 670 Ft

2015 -ben a Dunhill márka bemutatott egy másik férfi illatot, amelyhez az Icon Absolute nevet választotta. Ez a fűszeres-fás illat férfiaknak fekete bors és bergamott keverékét rejti.

Partnerünktől: Vivantis
-20%
Icon Elite - EDP 50 ml

Dunhill Icon Elite - EDP

10 070 Ft
8 020 Ft

Az Icon Elite egy fás-fűszeres férfi illat. A friss fejillat összetevői közé tartozik a lime, keserű narancs, bergamott, kardamon. A szívillat vetivert, borókát, fekete borsot és kék zsályát tartalmaz.

Partnerünktől: Vivantis
Icon Racing - EDP 100 ml

Dunhill Icon Racing - EDP

15 530 Ft

Az Icon Racing a Dunhill márkától egy fás-aromatikus férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, grepfruit és kardamon. A szívillatban rejtőzik  a narancsvirág, bors és a levendula. Az alapillatot a vetiver, pézsma és guajak fa kombinációja zárja.

Partnerünktől: Vivantis