Dunhill Desire Silver - EDT
8 180 Ft

Desire Silver – ez egy férfi illat által Dunhill márka bevezetett egy új termék 2015. citrus-fás illat tele a frissesség és a vízi hangokat. Tökéletes nem csak a forró nyári napokon, de azt szinte egész évben. Kényeztesse magát a gyönyörű hangok!.

Dunhill Desire Black - EDT
9 140 Ft 7 630 Ft

2014-ben látta meg a napvilágot illat vágy Black. Ez ciprus keleties illat férfiaknak nyit jegyzeteket grapefruit, bors és a bergamott. Ezután a szó naplók rózsa, ciprus és a sáfrány és végül illata hangsúlyozzák borostyán, vetiver és a tömjén. .

Dunhill Icon - EDP
11 060 Ft 10 760 Ft

Aromás, fás illat férfiaknak, amely felébreszti a szenvedély minden nő – ez a márka Dunhill ikon. A bevezetés bemutatja bergamott, neroli, fekete bors és petitgrain. Szív tartozik üröm, a boróka, kardamom, fekete bors, levendula illata és végül fix írisz, moha, bőr, fa és agar vetiver.

Dunhill - EDT
8 960 Ft

Dunhill illata illata a férfiasság és erős karakter. Furcsa, friss és meleg fa. Ez az illat vonzza a férfit, aki független, és önálló gondolkodás. Egy ember, aki nem lát ellentmondást a hétköznapi stílus és jellegzetes férfiasság.

Dunhill D - EDT
6 780 Ft 6 190 Ft

Férfi illatok Dunhill D-ben vezették be 1996-ban Manly készítmény nyit gyümölcsös jegyek, amelyek egy csipetnyi fűszer. Mellow virág fokozatosan elkeverjük a meleg érintés a fa és édes vanília. Készítmény gazdagítja a szaga ámbra, cédrus és tölgy moha. .

Dunhill Desire Blue - EDT
10 730 Ft 9 430 Ft

A béke és a nyugalom illata.  Ez az illat bölcs, elegáns és aktív férfiak számára készült, akik értékelik a belső igazságukat és szellemi értékeiket.  Férfiak, akik mélyen gondolkodnak az életről és a világról, és mindig egyensúlyt keresnek lelkük, vágyaik és életük között.

Dunhill Desire For A Man - EDT
8 110 Ft 7 600 Ft

Dunhill Desire tökéletes kép egy ember, aki keres egy friss és egyéni megközelítés az élet. Ő tudja húzni az üzleti világban, és az éjszakai utcákon. Ő fiatal és modern, divatos, de nem extravagáns, de nehéz nem természetellenes, hogy férfias, de nem rendhagyó.

Dunhill Icon Elite - EDP
9 880 Ft 9 580 Ft

Az Icon Elite egy fás-fűszeres férfi illat. A friss fejillat összetevői közé tartozik a lime, keserű narancs, bergamott, kardamon. A szívillat vetivert, borókát, fekete borsot és kék zsályát tartalmaz.

Dunhill Icon Racing - EDP
16 650 Ft

Az Icon Racing a Dunhill márkától egy fás-aromatikus férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, grepfruit és kardamon. A szívillatban rejtőzik  a narancsvirág, bors és a levendula. Az alapillatot a vetiver, pézsma és guajak fa kombinációja zárja.