Dunhill Desire Black - EDT
7 500 Ft

2014-ben látta meg a napvilágot illat vágy Black. Ez ciprus keleties illat férfiaknak nyit jegyzeteket grapefruit, bors és a bergamott. Ezután a szó naplók rózsa, ciprus és a sáfrány és végül illata hangsúlyozzák borostyán, vetiver és a tömjén. .


Dunhill Desire Blue - EDT
9 680 Ft

A béke és a nyugalom illata.  Ez az illat bölcs, elegáns és aktív férfiak számára készült, akik értékelik a belső igazságukat és szellemi értékeiket.  Férfiak, akik mélyen gondolkodnak az életről és a világról, és mindig egyensúlyt keresnek lelkük, vágyaik és életük között.


Dunhill Desire For A Man - EDT
7 290 Ft

Dunhill Desire tökéletes kép egy ember, aki keres egy friss és egyéni megközelítés az élet. Ő tudja húzni az üzleti világban, és az éjszakai utcákon. Ő fiatal és modern, divatos, de nem extravagáns, de nehéz nem természetellenes, hogy férfias, de nem rendhagyó.


Dunhill Desire Silver - EDT
7 820 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Desire Silver – ez egy férfi illat által Dunhill márka bevezetett egy új termék 2015. citrus-fás illat tele a frissesség és a vízi hangokat. Tökéletes nem csak a forró nyári napokon, de azt szinte egész évben. Kényeztesse magát a gyönyörű hangok!.


Dunhill - EDT
7 950 Ft

Dunhill illata illata a férfiasság és erős karakter. Furcsa, friss és meleg fa. Ez az illat vonzza a férfit, aki független, és önálló gondolkodás. Egy ember, aki nem lát ellentmondást a hétköznapi stílus és jellegzetes férfiasság.


Dunhill Icon - EDP
9 680 Ft

Aromás, fás illat férfiaknak, amely felébreszti a szenvedély minden nő – ez a márka Dunhill ikon. A bevezetés bemutatja bergamott, neroli, fekete bors és petitgrain. Szív tartozik üröm, a boróka, kardamom, fekete bors, levendula illata és végül fix írisz, moha, bőr, fa és agar vetiver.


Dunhill Icon - EDP 50 ml + tusfürdő 90 ml
10 610 Ft

Aromás, fás férfi illat, amely felébreszti minden nőben a szenvedélyt – ez az Icon illat a Dunhill márkától. Az illat elején bemutatkozik a bergamott, neroli, fekete bors és a  petitgrain.


Dunhill Icon Elite - EDP
8 880 Ft

Az Icon Elite fás-fűszeres férfi illat. A friss fejillat összetevői közé tartozik a lime, keserű narancs, bergamott, kardamon. A szívillat vetivert, borókát, fekete borsot és kék zsályát tartalmaz. Ezután az alapillatban kibontakozik a szantálfa, krétai labdanum gyanta, velúr és ébenfa.