E plus M fiú pulóver Amerika kapitány
3 946 Ft

3 575 Ft

Egy igazi szuperhős bátor, merész és szuperhősöknek kijáró felszereléssel kell rendelkeznie. Ebbe a stílusos darabba kisfiad rögtön beleszeret.


E plus M Fiú sapka Madagaszkár pingvinekkel
1 222 Ft

Ki kukucskál itt? Igen, ezek pingvinek, mégpedig nem akármilyenek, hanem egyenesen Madagaszkárról. Téli szórakozásra csalogatnak, engedd meg hát gyermekednek, hogy csatlakozzon hozzájuk. Hisz ki tudná jobban, hogyan lehet leginkább élvezni a telet, mint éppen ez a szórakoztató csapat.


E plus M fiú sapka Minyonok motívummal
2 456 Ft

1 715 Ft

Ezentúl nem lesz több ellenkezés amiatt, hogy sapkát kell húzni, mielőtt kimentek. Ezt a csíkos fejfedőt Minyon mintával imádni fogja gyermeked. A felhasznált anyagnak köszönhetően nagyon kényelmes, benntartja a meleget, ráadásul stílusos bojtja is van. Most már kezdődhet a téli szórakozás.


E plus M lány pizsama Frozen
3 080 Ft

Szép pizsama álmodozók számára. Ez az aranyos mesemintával ellátott darab gondoskodik arról, hogy gyermeked álma tele legyen vattacukor várral, pónilóval, egyszarvúval kastéllyal és a herceggel.


E plus M Minnie lány sapka
2 456 Ft

1 715 Ft

Stílusos sapka csinos kislányoknak, akik szeretik Minnie-t és barátait. Ezzel a füles baráttal a te füleid is mindig melegben lesznek és rengeteg játékkal teli pillanatban lesz részed. A felhasznált anyagnak köszönhetően a sapka rugalmas, így kiválóan tart a fejen.


E plus M My little Ponny lány sapka
2 456 Ft

1 839 Ft

Ez a varázslatos sapka vidám bojttal megfelelő választást jelent a hideg napokra, amikor kint barátságtalan idő uralkodik. Ez a ruhadarab anyaga és szabása révén melegen tartja a gyermeket és kellemes viseletet biztosít. A kiválasztott mintának köszönhetően minden kis My Little Pony rajongónak megfelel.


E plus M Trollok lány csősál
1 592 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A sálak ideje már régen lejárt. Hisz úgy megkötni, hogy a nyakat melegen tartsa, a gyermek számára kényelmes legyen, és hogy a sál percek alatt ki ne kötődjön, emberfeletti feladat. Ezért lép a színre a csősál. Egyszerű megoldás, amelyet a gyerekek szeretnek, nyakukat melegen tartja, ráadásul csodás minták vannak rajta.