Easy Camp U-Steel Peg 18 cm Ripple
1 190 Ft

Easy Camp U-Steel Peg 18 cm Ripple 10 darab acél sátorcövekek készlet 18 cm hosszal, puha talajhoz alkalmas.


Easy Camp Ellipse
11 790 Ft

Hálózsák Easy Camp Ellipse kényelmes formája garantálja a nagyon kényelmes alvást. Tökéletes a kempingezéshez a nyári hónapokban – a cipzár szétnyitható mindkét végén, így ha meleged van, akkor szellőztetheted a lábadat.


Easy Camp Jamaica

Easy Camp Jamaica

Értékelés: 4,5
5 890 Ft

Az Easy Camp Jamaica tartós, kényelmes hintaszék 1 személy számára. A lusta hétvége élvezetére és relaxálásra a kertben.


Easy Camp Ellipse Junior
8 590 Ft

Hálózsák Easy Camp Ellipse junior kényelmes formája garantálja a nagyon kényelmes alvást. Puha és meleg nyári hálózsák elegendő helyet biztosít a pihenéshez. A rövidebb mérete azt jelenti, hogy a gyermekek akkor is melegben maradnak, még a hidegben is.


Easy Camp Travel Sleep Kit
2 590 Ft

Utazási készlet Easy Camp Travel Sleep Kit párnát, füldugókat és alvó maszkot tartalmaz. Ideális segítség a kényelmes alváshoz utazás közben.


Easy Camp Havana Single
6 390 Ft

Easy Camp Havana Single tartós, kényelmes függőágy 1 embernek. A lusta hétvége élvezetére és relaxálásra a kertben.


Easy Camp Cerf Picnic Box 4 Persons
5 890 Ft

Easy Camp Cerf Picnic Box 4 Persons egy étkészlet 4 fő részére praktikus dobozban klipszes zárással és fogantyúval.


Easy Camp Halton
14 490 Ft

Easy Camp Corby ideális a dolgok kényelmes tárolására. Sátorfelszerelés szervezése 3 polcon és 4 zsebben. A hálós ablakok lehetővé teszik a jó szellőzést.


Easy Camp Sarin
27 490 Ft

Easy Camp Sarin egy praktikus kombinációja a konyhai asztalnak egy szélárnyékkal és tárolóhellyel, polcokkal ellátott szekrényben. Stabil területet biztosít az ételek elkészítéséhez és helyet az edények tárolására.


Easy Camp Tarp 4 x 4 m
18 490 Ft

Egyszerű védőtető Easy Camp Tarp 4×4 m A-alakzatban bárhol fel lehet építeni. Két acél rúddal van forgalmazva, amelyekkel pár másodpercen belül a védőtetőt fel tudod állítani 2 m magasságba.


Easy Camp Dugite Lantern

Easy Camp Dugite Lantern

Értékelés: 2
2 490 Ft

Easy Camp Dugite Lantern tárolható lámpa 3 móddal használható, mint lámpa, vagy csillár. Kellemes tulajdonsága az összerakás lehetősége egy kompakt csomagba.


Easy Camp Dry-pack M
3 490 Ft

Easy Camp Dry-pack M egy vízálló táska ragasztott varratokkal. A 20 l térfogattal és a redőnyös zárással alkalmas, mint egy kézi táska, vagy tok a hálózsáknak.


Easy Camp Sinai Lantern
11 990 Ft

Easy Camp Sinai Lantern nagy teljesítménnyel, amely a nagy családi sátort is megvilágítja. Kétféle megvilágítási módot kínál, és kampóra felakasztható


Easy Camp Dry-pack L
4 090 Ft

Easy Camp Dry-pack L egy vízálló táska ragasztott varratokkal. Az 50 l térfogattal és a redőnyös zárással alkalmas, mint egy kézi táska, vagy szervező a hátizsákba.


Easy Camp Daysnug
21 190 Ft

19 090 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Stílusos kompakt sátor 2 fő részére, attraktív nyomtatással. Easy Camp Daysnug kitűnik az önállító rendszerrel, amikor elegendő a kerek tok megnyitása. A sátornak átgondolt szellőző rendszere van, amelyet a hálós betétek biztosítsák. A megkülönböztető nyomtatás biztosítja, hogy a sátradat mindenki észre fogja venni.


Easy Camp Hexa Mat
5 390 Ft

Outwell Hexa Mat egy könnyű felfújható matrac. Beépített lábpumpa alacsony súllyal és térfogattal ideális a kempingezésekhez és fesztiválokhoz.


Easy Camp Huntsville 600
129 890 Ft

116 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus családi sátor 6 személy számára. Easy Camp Huntsville 600 2 külön hálószobával rendelkezik, és egy nagy közös fedett területtel. A sátor nagy ablakokkal van felszerelve, és beépített szúnyoghálóval rendelkezik, amely megakadályozza a rovarok behatolását. A hálós panelek elegendő légáramlást garantálnak.


Easy Camp Huntsville 800
162 290 Ft

146 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sátor 8 személy számára 2 elválasztható háló résszel. Nagy ablakokkal és szúnyoghálós fő bejárattal. A légáramlást a első, hátsó és tetőn lévő szellőző panelek teszik lehetővé. Easy Camp Huntsville 800 ideális barátokkal vagy családdal való sátorozáshoz.


Easy Camp Hurricane 400
203 690 Ft

183 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi felfújható sátor, amely 4 tagú családoknak alkalmas. Az Easy Camp Hurricane 400 gyorsan és egyszerűen felfújható és azonnal használható. A sátor 2 hálótérrel és közös térrel is rendelkezik, amely magassága egy álló felnőtt magasságának felel meg. Előnye a sötétített hálótér, amely jobb alvást biztosít a késői reggelek során is.


Easy Camp Movie seat Single
6 490 Ft

5 790 Ft

Felfújható kemping fotel érintésre nagyon kellemes anyagból készült. Könnyen felfújható és az útra bepakolható. Easy Camp Movie seat Single minden kempingeléskor, fesztiválon vagy családi ünnepségen jól kihasználható.


Easy Camp Neck Wallet
1 590 Ft

Pénztárca Easy Camp Neck Wallet könnyen elfér benne a pénz, okmányok és a kulcsok. A két cipzáras zsebnek és a 4 belső zsebnek köszönhetően tökéletes áttekintést nyújt az okmányaidról és a készpénzedről. A pólód alá nyakadba akasztható, így ideális utazásra.


Easy Camp Nightden
21 190 Ft

19 090 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Stílusos kompakt sátor 2 személy számára színes tollak mintájával. Easy Camp Nightden kitűnik az önállító rendszerrel, amikor elegendő a kerek tok megnyitása. A sátornak átgondolt szellőző rendszere van, amelyet a hálós betétek biztosítsák. A megkülönböztető nyomtatás biztosítja, hogy a sátradat mindenki észre fogja venni.


Easy Camp Python Lantern
4 390 Ft

3 890 Ft

Sokoldalú kemping zseblámpa. Az Easy camp Python Lantern akár 100 lm fényerővel rendelkezik, aminek köszönhetően sátrak vagy kisebb terek megvilágítására alkalmas. A lámpa 3 fényintenzitású móddal rendelkezik és akár 10 órán át képes világítani.