EasyPix EasyPix Streetvision SV4 autóskamera, fekete
18 490 Ft

Autós kamera HD felbontással és 140 ° -os kamera lencsével. A EasyPix Streetvision SV4 3" -os kijelzővel felszerelt és G-szenzorral rendelkezik. Nagyszerűen felhasználható a bizonyítékok megszerzése baleset esetén. Az autó elindításakor a kamera automatikusan engedélyezi a felvétel készítési és rögzítési funkciót és a konzol segítségével tökéletesen rögzül a szélvédőn.

EasyPix Autokamera EasyPix Streetvision SV5, fekete
25 990 Ft

Autós kamera Full HD felbontással és 140 ° -os kamera lencsével. A EasyPix Streetvision SV5 3" -os kijelzővel felszerelt és G-szenzorral rendelkezik. Nagyszerűen felhasználható a bizonyítékok megszerzése baleset esetén. Az autó elindításakor a kamera automatikusan engedélyezi a felvétel készítési és rögzítési funkciót és a konzol segítségével tökéletesen rögzül a szélvédőn.

EasyPix W1400 Active Vízálló digitális fényképezőgép
27 990 Ft

2 év garancia

Az EASYPIX W1400 Active Vízálló digitális fényképezőgép lehetővé teszi, hogy remek minőségű, 14 megapixeles képeket csináljunk különböző szabadtéri tevékenységek, akár búvárkodás közben. 3 méteres mélységig vízálló. Remek választás kezdő fotósoknak, főként nyári kirándulásokon.

EasyPix W1400 Active Vízálló digitális fényképezőgép, Kék
27 990 Ft

2 év garancia

Az EASYPIX W1400 Active vízálló digitális fényképezőgép 14 megapixel-es CMOS szenzora lehetővé teszi, hogy remek minőségű képeket csináljon különböző szabadtéri tevékenységek, akár búvárkodás közben. 3 méteres mélységig vízálló. Remek választás kezdő fotósoknak, főként nyári kirándulásokon.