EasyPix W1400 Active Vízálló digitális fényképezőgép
28 300 Ft

25 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az EASYPIX W1400 Active Vízálló digitális fényképezőgép lehetővé teszi, hogy remek minőségű, 14 megapixeles képeket csináljunk különböző szabadtéri tevékenységek, akár búvárkodás közben. 3 méteres mélységig vízálló. Remek választás kezdő fotósoknak, főként nyári kirándulásokon.


EasyPix W1400 Active Vízálló digitális fényképezőgép, Kék
26 990 Ft

25 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az EASYPIX W1400 Active vízálló digitális fényképezőgép 14 megapixel-es CMOS szenzora lehetővé teszi, hogy remek minőségű képeket csináljon különböző szabadtéri tevékenységek, akár búvárkodás közben. 3 méteres mélységig vízálló. Remek választás kezdő fotósoknak, főként nyári kirándulásokon.


EasyPix GoXtreme Enduro Black
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Akciókamera nagy felbontással és magas rögzítési frekvenciával. Ideális adrenalindús és mindennapi tevékenységeid rögzítéséhez a 170°-os látószögnek, a 30 m mélységig való vízállóságnak és a 4K felbontásnak hála.


EasyPix Autokamera EasyPix Streetvision SV5, fekete
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Autós kamera Full HD felbontással és 140 ° -os kamera lencsével. A EasyPix Streetvision SV5 3" -os kijelzővel felszerelt és G-szenzorral rendelkezik. Nagyszerűen felhasználható a bizonyítékok megszerzése baleset esetén. Az autó elindításakor a kamera automatikusan engedélyezi a felvétel készítési és rögzítési funkciót és a konzol segítségével tökéletesen rögzül a szélvédőn.


EasyPix GoXtreme Black Hawk 4K
93 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kültéri kamera BlackHawk 4K GoXtreme a legmagasabb minőséget kínálja, valamint a rögzített akció maximális élményét. Az Ambarella A12 processzornak köszönhetően az igazi 4K videót biztosít a legjobb minőségben. 170° látószög rögzíti a lenyűgöző felvételeket 16 MP felbontásban. Beállítási lehetőségek száma mint a HDR, színek, ISO, exponálás és továbbiak lehetővé teszik a teljes ellenőrzést a felvétel felett. Wi-Fi gyors és egyszerű letöltést, fájlok megtekintését és megosztását tesz lehetővé bármely okostelefonnal, vagy táblagéppel, amely Android vagy iOS rendszerrel rendelkezik


EasyPix EasyPix Streetvision SV4 autóskamera, fekete
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Autós kamera HD felbontással és 140 ° -os kamera lencsével. A EasyPix Streetvision SV4 3" -os kijelzővel felszerelt és G-szenzorral rendelkezik. Nagyszerűen felhasználható a bizonyítékok megszerzése baleset esetén. Az autó elindításakor a kamera automatikusan engedélyezi a felvétel készítési és rögzítési funkciót és a konzol segítségével tökéletesen rögzül a szélvédőn.


EasyPix GoXtreme Discovery

EasyPix GoXtreme Discovery

Értékelés: 5
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az EasyPix GoXtreme Discovery akciókamera tökéletes kültéri segítő, amely minden eseményt rögzít Full HD, 140°-os látószög, Wi-Fi.