EATON Protection Box 1 túlfeszültségvédő
3 990 Ft

3 390 Ft

Az Eaton Protection Box 1 túlfeszültségvédő aljzat megfelelő védelmet nyújt otthoni vagy irodai eszközeinek a túlfeszültség veszélyei ellen. A termék túlterhelés jelzőlámpával rendelkezik, mely jelez abban az esetben, ha a csatlakoztatott eszköz több áramot vesz fel, mint az egység kapacitása. Minőségi védelem, és kialakításának köszönhetően praktikus megoldás, érzékeny elektronikai eszközei számára.


EATON Protection Strip 4 FR Túlfeszültség védő hosszabbító, 4 aljzattal
2 890 Ft

A 4 aljzattal rendelkező Eaton Protection Strip 4 FR Túlfeszültség védő hosszabbító praktikus és biztonságos kiegészítője lakásának. Elosztóként funkcionál, és megvédi a túlfeszültségtől drága otthoni elektromos eszközeit. Lámpa jelzi, hogy a védelem rendben van-e. Kapcsolóval rendelkezik, falra rögzíthető.


EATON Protection Strip 6 túlfeszültségvédő
4 190 Ft

Az Eaton Protection Strip 6 túlfeszültség-védelmet nyújt minden elektronikai eszköze számára. Az eszköz megbízható védelmet nyújt a kábelekben esetlegesen felléphető túlfeszültség-impulzus ellen. 6 kimenettel és főkapcsolóval rendelkezik, és falra szerelhető. Praktikus és **kiváló választás elektronikai eszközei védelmére, jó áron.


EATON Eaton Protection Box 5 Túlfeszültségvédő
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Eaton Protection Box 5 nagyteljesítményű túlfeszültség-védelmet nyújt minden elektronikai eszköze számára, legyen az számítógép, videó-, Hi-Fi berendezés, vagy akármi más. Az eszköz megbízható védelmet nyújt a kábelekben esetlegesen felléphető túlfeszültség-impulzus ellen. 5 kimenettel rendelkezik, falra szerelhető, és az eszköz megfelel a túlfeszültség-védelmi eszközök szabávnyának. Kialakításának köszönhetően a nagyobb hálózati adapterek is akadálymentesen csatlakoztatóak a többi dugaszolóaljzathoz. Praktikus és **minőségi választás elektronikai eszközei védelmére.


EATON Protection Strip 6 Tel@ FR
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

EATON Protection Strip egy ideális túlfeszültség elleni védelem háztartási készülékeid és a perifériák védelmére.