ECHO CS-310ES/35RC Benzinmotoros láncfűrész
69 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az ECHO CS-310ES Benzinmotoros láncfűrész kiváló ár / érték arányt és a kiemelkedő minőséget garantál számunkra. A láncfűrész súly aránya és a teljesítménye miatt, az ECHO benzinmotoros láncfűrész könnyen kezelhető. TOVÁBB OLVASOM->


ECHO CS-501SX
138 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Professzionális benzines láncfűrész dekompressziós szeleppel és ellenálló kovácsolt láncvezetővel. G-FORCE rendszerrel rendelkezik, amely a szennyeződések elszívását biztosítja, valamint az elvesztés ellen biztosított anya is megtalálható a fedélen. Az alumíniumfogantyús Echo CS-501SX motorfűrész további előnyére szolgál az antivibrációs gumirendszer, ami egyszerű használatot biztosít.


ECHO CS-550/38RV benzinmotoros láncfűrész
154 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az ECHO CS-550/38RV benzinmotoros láncfűrész maximális kényelmet, automata olaj adagolást és nem utolsó sorban kiemelkedő minőséget garantál számunkra. A láncfűrész súlyelosztása és teljesítménye miatt könnyen kezelhető, így bárki számára ideális választás lehet.


ECHO ES-255ES Avarfúvó

ECHO ES-255ES Avarfúvó

Értékelés: 5
96 090 Ft
+ ingyen szállítás

Az ECHO ES-255ES egy minőségi avarfúvó, aminek kifinomultságát jól jelzi a könnyű kezelhetősége és a kiváló zúzási mechanizmusa. Az ES-255ES fantázianevű avarfúvó nem csak hatékony, hanem kifejezetten halk is. A könnyű kezelhetősége mellett a nagy kapacitása teszi igazán vonzóvá.


ECHO PB-265ESLT, Benzinmotoros avarfúvó
101 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az ECHO PB-265ESLT egy modern benzinmotoros avarfúvó, amelynek hátizsákos kialakítása nagyban megkönnyíti a munkavégzést. A benzinmotoros avarfúvó segítségével a nagyobb felületek megtisztítása is gyerekjátéknak fog tűnni. A LOW-TONE technológiája, és antivibrációs rendszere által, az ECHO benzinmotoros avarfúvó, még halkabb és még inkább könnyedebbé teszi a kinti munkálatokat.


ECHO SRM-222ES Benzinmotoros fűkasza
80 790 Ft
+ ingyen szállítás

ECHO benzinmotoros fűkasza ideális választás lehet a kerti karbantartására és segít olyan helyeken, ahol nem alkalmas a hagyományos fűnyíró. Alacsony súly miatt könnyen dönthető és irányítható. A vállpánt biztosítja az egyszerű és kényelmes munkavégzést.