ECOIFFIER Kocsi kerti szerszámokkal
3 990 Ft

Az Ecoiffier praktikus műanyag kocsija minden eszközt tartalmaz, ami a kertészkedéshez szükséges. A kis ásó, lapát és locsolókanna az ültetésnél, a gereblyék és a kapa pedig a növények ápolásánál segíti a kis kertészeket. A játék segítségével a kertimunka igazi családi szórakozássá válhat.

ECOIFFIER 7 az 1-ben játékszett
7 842 Ft 6 660 Ft

A 7 az 1-ben játékszett beltérbe és kültérbe is egyaránt alkalmas. A szett tartalma: frisbee, krokett, horgászás, golf, labdázás, kördobálás keresztre és bowling. A gyerekek a nyári napok során ezzel a játékkal tölthetik az idejüket, akkor is, ha bent vannak egész nap.

ECOIFFIER Játék teáskészlet táskával
4 390 Ft

Kiárusítás

Az Ecoiffier teáskészlet minden kis séf kihagyhatatlan kelléke a játékkonyhájából. A praktikus cipzáras műanyagtáska segítségével a vendégeket bárhol örömmel fogadhatjuk. A készlet mindent tartalmaz, ami szükséges egy vidám teázáshoz a barátokkal.

ECOIFFIER Játék ételek

ECOIFFIER Játék ételek

Értékelés: 4,8
3 990 Ft

Az ECOIFFER játék ételek 26 darabja tartalmaz mindent, amire csak egy igazi konyhában szükség lehet. Ezzel a készlettel igazi szakácsokká válhatnak a gyerekeink és játszva ismerkedhetnek meg a főzés szépségeivel. A kisgyerekek megmutathatják, hogy ők is ügyesek a konyhában, akárcsak a felnőttek. Élvezetes szórakozás és tanulás lehet a lányoknak.

ECOIFFIER Nagy edény készlet

ECOIFFIER Nagy edény készlet

Értékelés: 4,7
4 660 Ft

Kétlemezes tűzhely konyhai kiegészítőkkel nagyszerű lesz a kis háziasszonyok számára. Nem csak ételeket, hanem ételeket is találnak. Biztosan nem fognak hiányozni a konyhában. edények fedéllel, nyeles edény, fazék, főzőlap serpenyővel, élelmiszer és egyéb kiegészítők.

ECOIFFIER Birthday Cake Születésnapi torta és kiegészítők
4 590 Ft

Az ECOIFFER Birthday Cake születésnapi torta játék lehet minden gyermek első szülinapi tortája. Kislányunk áthívhatja barátait egy fergeteges szülinapi zsúrra és megkínálhatja őket a finom tortával. A torta 6 részre szeletelhető és kis tányérokon tálalhatják a kislányok a barátnőiknek. A nagyon színes és díszített torta a kiegészítőivel együtt élvezetes szórakozást nyújt már a 18 hónapos gyermekeknek.

ECOIFFIER Frissítő a tálcán
4 260 Ft

A műanyag kiegészítők egy konyhából se hiányozhatnak. Ezzel a boxszal könnyen elkészíthetsz bármilyen frissítőt – bagett, tojás, joghurt, gyümölcs és sok más. A box fedele tálaló tálcaként szolgál

ECOIFFIER Gyümölcsök és zöldségek 50 db
4 413 Ft 4 120 Ft

Élelmiszer maketta különböző fajtáknak köszönhetően sok vitaminnal rendelkezneka gyümölcsök és zöldségek. A készletben sárgarépa, eper, paprika, gomba, szőlő, banán és egyéb élelmiszerek tartoznak, amelyek nélkül nem végezhet konyhai tevékenységet.

ECOIFFIER Abrick Autó pótkocsival a lovaknak
3 060 Ft

A készlet tartalmaz mindent, amire a ló szállításához szükséged van. A piros autó pótkocsival, ahová a lovat helyezheted, azonnal készen áll az indulásra. A készlet tartalmaz egy ugrató akadályt, amelyen keresztül a lovak játék közben átugrálhatnak. A készlet tartalma 2 ló – fehér és barna, ezek közül választhatsz. A készlet ideális gyerekjáték, mely fejleszti a fantáziát.

ECOIFFIER Abrick Építőipari autó készlet
3 320 Ft

Ebben a készletben markológépet, homlokrakodót és teherautót találsz, melyek nélkül az építőipari munkások nem tudnak dolgozni. A készlet ideális gyerekjáték, mely fejleszti a fantáziát. Próbáld ki az építkezési munkát biztonságosan a szobádban!

ECOIFFIER Abrick Traktor pótkocsival és állatokkal
3 590 Ft

A készlet tartalmaz mindent, amire egy farmernek szüksége van a farmon való élethez. A piros traktor pótkocsival, amire a szalmabálákat teheted, azonnal készen áll az indulásra. A készlet különböző állatfigurákat is tartalmaz. A készlet ideális gyerekjáték, mely fejleszti a fantáziát.

ECOIFFIER Abrick Vontató + 3 autó
3 320 Ft

Ebben a készletben egy nagy teherautót találsz, amelyre klasszikus kisautók csatlakoztathatók. Ezt még kiegészíti a vontató autó, amely egyet a kisebb autók közül a teherautó közelébe tud húzni. A készlet ideális gyerekjáték, mely fejleszti a fantáziát.

ECOIFFIER Dömper ekevassal
4 636 Ft 3 990 Ft

Dömper elülső ekevassal ideális játék gyermekeknek a homokozóban. A narancssárga szín teszi ezt a dömpert összetéveszthetetlenné. Próbáld ki, mit tudsz elmozdítani az autóval!

ECOIFFIER Hamburger szett

ECOIFFIER Hamburger szett

Értékelés: 2,7
5 079 Ft 4 740 Ft

Gyors étel készlet hamburgerekkel piros színben, amik nagyon reálisnak tűnnek. Ideális ajándék minden olyan gyermek számára, aki új dolgokat szeret kitalálni és új dolgokat hoz létre. Mindent a tálcán lehet felszolgálni, amely része, de közben a doboz fedele is.

ECOIFFIER Reggeliző készlet kenyérpirítóval
5 118 Ft 4 660 Ft

A reggelizésről azt mondják, hogy a nap legfontosabb része. Reggeliző készlet kenyérpirítóval, kávéfőzővel, kávés bögrékkel, főtt tojással és további kiegészítőkkel csodálatos reggelit hoz létre 2 fő részére. Kezd tökéletesen a napot a konyhádban!

ECOIFFIER Abric Iskolabusz TweepPop
3 590 Ft 3 460 Ft

Ültesd le a figurákat a busz legjobb helyeire és már indulhat is az utasítás. De vigyázz az akadályokkal. A csomag tartalmaz 3 figurát és más kiegészítőket is.

ECOIFFIER Abric TweepPop Iskola
10 490 Ft 7 860 Ft

Játssz iskolásat barátnőiddel ezzel a TweePop mintájú építőkészlettel. 6 bábu, iskola épülete, csúszda és további elemek is a részét képezik. Ez az iskola a gyerekszoba csodaszép dísze lesz.

ECOIFFIER Abric Üzlet TweepPop
5 490 Ft 4 120 Ft

Színes üzlet TweePop mintával. Készítsd el és csomagold be az árút, mert az első vásárlók már jönnek is. A csomag tartalmaz bódét pénztárgéppel és ernyővel, autót, 3 figurát és más kiegészítőket is.

ECOIFFIER Abrick kalózhajó
7 690 Ft 6 390 Ft

Kalózhajót a népszerű Abrick termékcsalád tartozékaival a legkisebb gyermekek számára tervezték. Fejleszti a gyermekek finom motorikáját és képzelőerejét. A gyerekek sokáig szórakozni fognak kalóz játékkal.

ECOIFFIER Árusító bódé bio élelmiszerekkel
13 590 Ft 10 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ebben a bódéban csakis egészséges ételeket találsz. Csak nyisd ki az árusító bódéd, és már várhatod is az új vásárlókat. Az árusító bódé szép színes díszítő elemévé válik a gyerekszobának. A bódé két stabil kerékkel rendelkezik.

ECOIFFIER Árusító bódé gyorsételekkel
10 890 Ft 9 330 Ft

Ezzel az árusító bódéval nagy sikered lesz a legkisebb vásárlók körében is. Ez az árusító bódé tartalmaz minden szükségeset a gyorsételekhez. Az eladóra való játék nagyon szórakoztató.

ECOIFFIER Asztal homokra és vízre malommal
9 575 Ft 6 530 Ft

Összecsukható asztal a vízzel és homokkal játszáshoz, ami 3 részre van osztva. A középső részre egy szita, malom és egy ágyú rakható. Tartozik hozzá gereblye, lapát, vödör, kanna és három homokozó forma

ECOIFFIER Átlátszó vödör fedéllel és tartozékokkal
2 200 Ft 1 990 Ft

Átlátszó vödör fedéllel, rózsaszín kannával, kanál formájú lapáttal a fagyi gombóchoz, és jégkrém alakú formával. Nem hiányozhat a tölcsér és a fagylalt gombóc sem. A homokozós játékokból sose elég.

ECOIFFIER Bőrönd állatorvosnak kutyával
5 490 Ft 4 930 Ft

Bőrönd a kis állatorvosnak kutyával tartalmazza az összes szükséges eszközt. A kis ápolód egy injekció használatával elaltathassa a beteg kutyát, majd megműtheti. Ha a kutyust egy ideig az állathordozóban hagyod, gyorsabban felépül.

ECOIFFIER Csillogó vödör 16 cm-es szett, piros fazékkal
2 448 Ft 1 720 Ft

A homok **készlet **tartalmaz egy vödör szűrőt, lapátot, gereblyét és öntözőkannát. Így a gyermekeknek a homokozóban minden szükséges eszköz kéznél lesz. A homokozóban sosincs túl sok játék.

ECOIFFIER Csillogó vödör 16 cm-es szett, piros fazékkal
2 448 Ft 1 720 Ft

A homok **készlet **tartalmaz egy vödör szűrőt, lapátot, gereblyét és öntözőkannát. Így a gyermekeknek a homokozóban minden szükséges eszköz kéznél lesz. A homokozóban sosincs túl sok játék.

ECOIFFIER Fast food

ECOIFFIER Fast food

Értékelés: 3,3
7 790 Ft 5 730 Ft

Egy üzletből sem hiányozhatnak a gyorsételek és a hozzájuk tartozó kiegészítők. Rengeteg kiegészítőt tartalmaz. Az eladóra való játék nagyon szórakoztató. Ezek a színes kiegészítők minden gyerekszobába jól illenek.

ECOIFFIER Kerti piros műanyag talicska
3 186 Ft 3 060 Ft

Kerti műanyag talicskaideális segítség a kis kertészeknek. Már segíthetnek a szüleiknek a virágágyások gondozásában a saját eszközeikkel.

ECOIFFIER Kerti talicska fűnyíróval és lombfúvóval
9 774 Ft 9 330 Ft

A 3in1 kerti készlet tartalmaz egy lombfúvót, fűnyírót és kerekes talicskát. A kerti talicska virágcserepet, locsolókannát és kerti szerszámokat tartalmaz. Ezzel a készlettel minden gyermek született kertész lesz!

ECOIFFIER Lábbal hajtós Traktor emelővel és fűnyíróval
11 490 Ft 10 670 Ft

Lábbal hajtós Traktor levehető emelővel és fűnyíróval Az emelőnek van egy rámpája a a fűnyírógép fel és le rakodásához A rámpa felemelésével a fűnyíró felemeli a felvonót. A traktor ülése alatt egy doboz található a kis kertészek számára.

ECOIFFIER Óvoda készlet székkel és káddal
11 590 Ft 9 730 Ft

Ezzel a szettel a kis anyukák a babáiknak a legjobb gondoskodást nyújthassák. A nagyméretű babajátszóközpontban asztal, körhinta, beépített szék, súly, zuhany, fürdő és egyéb kiegészítők találhatók.

ECOIFFIER Pamut szín beállítása piros potral
2 260 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A homok **készlet **tartalmaz egy vödör szűrőt, lapátot, gereblyét és öntözőkannát. Így a gyermekeknek a homokozóban minden szükséges eszköz kéznél lesz. A homokozóban sosincs túl sok játék.

ECOIFFIER Táska homokozó játékokkal
2 434 Ft 2 120 Ft

Táska homokozó játékokkal, mely egy gyümölcs mintás vödröt, lapátot, locsolókannát és két homokozó formát tartalmaz. 2 féle színben kapható (piros, zöld). Ezzel a készlettel a délutáni homokozás hatalmas szórakozás lesz!

ECOIFFIER Teakészlet süteményekkel
5 190 Ft 3 860 Ft

Rendezz egy kis összejövetelt a barátaiddal és lásd vendégül őket színes süteményekkel. Főzhetsz teát is, amit piros teáskannában szervírozhatsz és zöld csészékbe töltheted ki.

ECOIFFIER Étkészlet, 39db

ECOIFFIER Étkészlet, 39db

Értékelés: 4,7
4 660 Ft

Nincs is annál bájosabb, amikor gyermekünk meghív egy uzsonnára, vagy vacsorásra, amit ő maga készített kis játékkonyhájában. Ennek az Écoiffier étkészletnek a segítségével ízlésesen tudja tálalni főztjét a kis mesterszakács. A 39 db-os étkészletben minden szükséges eszközt megtalál a tálaláshoz.

ECOIFFIER Teherautó formákkal, 41 cm
5 990 Ft 4 660 Ft

Billenőplatós teherautó homokozóba. Mindennek az alapja egy igazi billenőplatós autó. A csomagolásban található vödör, öntözőkanna, lapát, gereblye és forma. Így a gyermekeknek a homokozóban minden szükséges eszköz kéznél lesz.

ECOIFFIER Zöldség vödör öntözőkannával, nagy
1 990 Ft 1 720 Ft

Vödör homokozóba zöldségképekkel. A csomagolás részét képezi még egy öntözőkanna, szita, lapát, gereblye és sárgarépa alakú forma. Így a gyermekeknek a homokozóban minden szükséges eszköz kéznél lesz. A homokozóban sosincs túl sok játék.

ECOIFFIER Műanyag játék élelmiszerek hálóban
2 520 Ft

Az élelmiszer makettek a hálóban minden kis konyhában vagy üzletben használhatók. A gyerekek megvásárolhatják kedvenc élelmiszereiket, majd kiváló ételeket készíthetnek belőlük szüleiknek. Minden praktikusan csomagolt.

ECOIFFIER Talicska kannával és homokozó szettel
4 904 Ft 4 390 Ft

Talicska kannával és homokozó szettel Tartozik hozzá egy vödör szitával, ami fedélként is szolgál. Nem hiányozhat a gereblye, a lapát és a 2 forma se. A szett tartalmaz egy autót – billenős.

ECOIFFIER Gofrisütő

ECOIFFIER Gofrisütő

Értékelés: 4,4
4 790 Ft

Az Écoiffier gofrisütő minden kiskonyha nélkülözhetetlen kiegészítője, hogy gyermeke igazi konyhatündérnek érezhesse magát. A termék kiváló minőségű műanyagból készült, ezzel is gondoskodva a biztonságos játékról 18 hónapos kortól. A csomag tartalmazza a gofrisütőt, a tányérokat, a kanalakat és minden egyéb szükséges tartozékot.

ECOIFFIER Francia konyha

ECOIFFIER Francia konyha

Értékelés: 4,5
13 090 Ft 10 670 Ft

Konyha, amely mindent tartalmaz, amire egy kis szakácsnak a konyhájában szüksége lehet. Ez a konyha már 18 hónapos kortól alkalmas gyerekek számára. Több kiegészítőt tartalmaz a csomag. Minőségi műanyagból készült.

ECOIFFIER Teáskészlet dobozban Gyerekkonyha tartozék
4 990 Ft 4 120 Ft

Az Écoiffer teáskészlet dobozban alkalmas reggelizések vagy uzsonnázások eljátszásához is. A szettben találhatók pöttyös bögrék és süteményes tálak sütikkel is, hogy semmi se hiányozzon a tea mellől. A négy személyes készlettel a családot, vagy a legkedvesebb barátokat lehet megvendégelni, a felszolgálást pedig a készletben található tálca segíti.

ECOIFFIER 3 az 1-ben játékszett
5 273 Ft 4 790 Ft

Sport játékszett nem csak az udvarra. A szett három kedvelt játékot tartalmaz – karikadobáló, kapd el a golyót, konzervdoboz dobáló. A játékok nagyon jól használhatóak kint és bent egyaránt.

ECOIFFIER Abric Építkezés
10 490 Ft 8 800 Ft

Ez a készlet tartalmaz mindent, amire a kis építészeknek az építkezésen szükségük lesz. A csomagolás tartalmaz darut, 5 gépjárművet, bábut és gazdag felszerelést.

ECOIFFIER Abrick Nagy rendőrállomás
10 490 Ft 7 330 Ft

Ebben a nagy rendőrös kollekcióban találsz 2 rendőrautót, helikoptert, bábukat és tartozékokat. A készlet ideális a gyerekek játékaihoz, amely során fejleszti a finommotorikát és a képzelőerőt.

ECOIFFIER Abrick Nagy tűzoltóállomás
10 490 Ft 8 800 Ft

Ebben a nagy készletben található 3 tűzoltóautó bábukkal, helikopter és tartozékok. A készlet ideális a gyerekek játékaihoz, amely során fejleszti a finommotorikát és a képzelőerőt.

Az Ecoiffier francia cég 1945-ben alakult. Mr. Ecoiffier, a vállalat tulajdonosa mindent megtesz azért, hogy különbözőséget mutasson a játéktermékek területén köszönhetően a francia designnak, a legújabb trendeknek és gyártási eljárásoknak. A gyermekek biztonsága miatt a cég nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre.

Az Ecoiffier játékai elsősorban oktatási hatással készülnek a gyermek számára. Minden az ISO 9001:2008-as szabvány által tanúsított. A cég tagja a Francia Játék Szövetség-nek.

Az Ecoiffier francia cég 1945-ben alakult. Mr. Ecoiffier, a vállalat tulajdonosa mindent megtesz azért, hogy különbözőséget mutasson a játéktermékek területén köszönhetően a francia designnak, a legújabb trendeknek és gyártási eljárásoknak. A gyermekek biztonsága miatt a cég nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre.

Az Ecoiffier játékai elsősorban oktatási hatással készülnek a gyermek számára. Minden az ISO 9001:2008-as szabvány által tanúsított. A cég tagja a Francia Játék Szövetség-nek.