ECOIFFIER Kerti kocsi vödörrel és tartozékokkal, zöld
5 690 Ft

Kerti kocsi homokozói tartozékokkal, amely tartalmaz vödröt, virágcsrepet, öntözőkannát, lapátot és gereblyét. A vödröt zöldség és gyümölcs díszíti, ami valódi nyári hangulatot ad minden játékhoz. A gyermekek kényelmesen elvihetik játékaikat a homokozóba, majd játék után ismét eltehetik őket.

ECOIFFIER Abrick Rendőrállomás
4 590 Ft

Ebben a készletben 3 rendőrautó található, figurákkal és kiegészítőkkel. A készlet ideális játék gyerekeknek, ami fejleszti a finommotorikát és a fantáziát. Játssz rabló-pandúrra.

ECOIFFIER Játék teáskészlet táskával
5 490 Ft

Az Ecoiffier teáskészlet minden kis séf kihagyhatatlan kelléke a játékkonyhájából. A praktikus cipzáras műanyagtáska segítségével a vendégeket bárhol örömmel fogadhatjuk. A készlet mindent tartalmaz, ami szükséges egy vidám teázáshoz a barátokkal.

ECOIFFIER Játék ételek

ECOIFFIER Játék ételek

Értékelés: 4,8
4 650 Ft

Az ECOIFFER játék ételek 26 darabja tartalmaz mindent, amire csak egy igazi konyhában szükség lehet. Ezzel a készlettel igazi szakácsokká válhatnak a gyerekeink és játszva ismerkedhetnek meg a főzés szépségeivel. A kisgyerekek megmutathatják, hogy ők is ügyesek a konyhában, akárcsak a felnőttek. Élvezetes szórakozás és tanulás lehet a lányoknak.

ECOIFFIER Műanyag játék élelmiszerek hálóban
2 730 Ft

Az élelmiszer makettek a hálóban minden kis konyhában vagy üzletben használhatók. A gyerekek megvásárolhatják kedvenc élelmiszereiket, majd kiváló ételeket készíthetnek belőlük szüleiknek. Minden praktikusan csomagolt.

ECOIFFIER Főzőedény-garnitúra
3 350 Ft 3 000 Ft

Ez a főzőedény-garnitúra egy konyhából sem hiányozhat. Minden kis gazdasszony örülni fog a számos kiegészítőnek, amelyekre a főzés során szüksége lesz. A garnitúra tartalmaz fazekat fedéllel, lábost, sütőedényt, serpenyőt és konyhai segédeszközöket.

ECOIFFIER Étkészlet, 39db

ECOIFFIER Étkészlet, 39db

Értékelés: 4,6
4 650 Ft

Nincs is annál bájosabb, amikor gyermekünk meghív egy uzsonnára, vagy vacsorásra, amit ő maga készített kis játékkonyhájában. Ennek az Écoiffier étkészletnek a segítségével ízlésesen tudja tálalni főztjét a kis mesterszakács. A 39 db-os étkészletben minden szükséges eszközt megtalál a tálaláshoz.

ECOIFFIER Kerti talicska sárga-kék, 2 kerékkel
4 930 Ft

Kerti talicska kis kertészeknek a jobb stalibilitás érdekében 2 kerékkel. A talicskát kisebb teher szállítására tervezték. Minden bizonnyal örömöt okoz minden apró segítségnek. Kezdődhet a kerti mulatság!

ECOIFFIER Árusító bódé bio élelmiszerekkel
11 920 Ft

Ebben a bódéban csakis egészséges ételeket találsz. Csak nyisd ki az árusító bódéd, és már várhatod is az új vásárlókat. Az árusító bódé szép színes díszítő elemévé válik a gyerekszobának. A bódé két stabil kerékkel rendelkezik.

ECOIFFIER Bőrönd állatorvosnak kutyával
5 470 Ft

Bőrönd a kis állatorvosnak kutyával tartalmazza az összes szükséges eszközt. A kis ápolód egy injekció használatával elaltathassa a beteg kutyát, majd megműtheti. Ha a kutyust egy ideig az állathordozóban hagyod, gyorsabban felépül.

ECOIFFIER Teakészlet süteményekkel
4 100 Ft

Rendezz egy kis összejövetelt a barátaiddal és lásd vendégül őket színes süteményekkel. Főzhetsz teát is, amit piros teáskannában szervírozhatsz és zöld csészékbe töltheted ki.

ECOIFFIER Árusító bódé gyorsételekkel
9 360 Ft 9 180 Ft

Ezzel az árusító bódéval nagy sikered lesz a legkisebb vásárlók körében is. Ez az árusító bódé tartalmaz minden szükségeset a gyorsételekhez. Az eladóra való játék nagyon szórakoztató.

ECOIFFIER Fast Food készlet
5 360 Ft 4 590 Ft

Ez a gazdagon felszerelt főzőedény- és étkészlet egy konyhából sem hiányozhat. Minden kis gazdasszony örülni fog a számos kiegészítőnek, amelyekre a főzés során szüksége lesz. A készlet tartalmaz pl. fazekat, fedelet, tányérokat, evőeszközöket, szűrőt, zöldséget stb.

ECOIFFIER Étkészlet és szárító játékkonyhába
6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyméretű műanyag edényszárítóra minden konyhában szükség van! Különösen akkor, ha ennyi vendég volt kislányunk születésnapi zsúrján, és minden játéktányért el kell mosogatni. Ebben a praktikus edényszárítóban azonban mind hamar megszárad. A szett nagyon sok konyhai kelléket tartalmaz, a mélytányértól a poharakon és a kávéscsészéken át az evőeszközökig minden megtalálható benne, ezért a gyártó most egy plusz adag mosószerrel is meglepi a kis háziasszonyt!

ECOIFFIER Állatorvosi szállítókocsi kutyával
10 990 Ft 8 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Állatorvosi asztal eszközökkel minden kis állatorvos számára. Az asztal kerekekkel rendelkezik és az alsó részében elhelyezhető az állathordozó kutyával együtt. Az asztal felső része az állatok kivizsgálására szolgál.

ECOIFFIER Dömper kotróval

ECOIFFIER Dömper kotróval

Értékelés: 5
4 290 Ft

Dömper elülső kotróval ideális játék gyermekeknek a homokozóban. A narancssárga szín teszi ezt a dömpert összetéveszthetetlenné. Próbáld ki, mit tudsz elmozdítani az autóval!

ECOIFFIER Étkészlet dobozban

ECOIFFIER Étkészlet dobozban

Értékelés: 4,5
4 100 Ft

Csodaszép étkészlet, amely minden gyermek konyhácskájába illik. Ez a játék edénygarnitúra minden kisgyermeknek örömet szerez, aki kiváló és finom ebédet vagy vacsorát szeretne készíteni legjobb barátainak. Ezzel az edénykészlettel gyermekednek rengeteg szórakozásban lesz része.

ECOIFFIER Fast food

ECOIFFIER Fast food

Értékelés: 4,1
6 490 Ft

Egy üzletből sem hiányozhatnak a gyorsételek és a hozzájuk tartozó kiegészítők. Rengeteg kiegészítőt tartalmaz. Az eladóra való játék nagyon szórakoztató. Ezek a színes kiegészítők minden gyerekszobába jól illenek.

ECOIFFIER Konyhai Főzőszett Játék
6 430 Ft

Az Ecoiffier konyhai főzőszett feltűnő és játékos színvilágával vonja magára a gyermekek figyelmét. Az edényeknek és az evőeszközöknek köszönhetően a gyermek igazi kis szakácsnak érezheti magát, a játékhoz tartozó kiegészítők pedig fokozzák ezt a hatást. Kiváló választás minden 18 hónapnál idősebb gyermek számára, nemtől függetlenül.

ECOIFFIER Nagy csepegtető tálca 30 cm-es edényekkel
3 380 Ft 3 280 Ft

Csodaszép edénygarnitúra, amely minden gyermek konyhácskájába illik. Ez a játék edénygarnitúra minden kisgyermeknek örömet szerez, aki kiváló és finom ebédet vagy vacsorát szeretne készíteni legjobb barátainak. Ezzel az edénykészlettel gyermekednek rengeteg szórakozásban lesz része.

ECOIFFIER Óvoda készlet székkel és káddal
10 920 Ft 9 860 Ft

Ezzel a szettel a kis anyukák a babáiknak a legjobb gondoskodást nyújthassák. A nagyméretű babajátszóközpontban asztal, körhinta, beépített szék, súly, zuhany, fürdő és egyéb kiegészítők találhatók.

ECOIFFIER Reggeliző készlet kenyérpirítóval
4 690 Ft

A reggelizésről azt mondják, hogy a nap legfontosabb része. Reggeliző készlet kenyérpirítóval, kávéfőzővel, kávés bögrékkel, főtt tojással és további kiegészítőkkel csodálatos reggelit hoz létre 2 fő részére. Kezd tökéletesen a napot a konyhádban!

ECOIFFIER Kocsi kerti szerszámokkal és öntözőkannával, kék-zöld
4 810 Ft 3 830 Ft

Műanyagkocsi kerti szerszámokkal, amely kis kertészed felszerelésének nélkülözhetetlen részét jelenti. Ezzel a kocsival gyerekjáték lesz a kerti munka. A virágok vagy zöldségek beültetése után a kis kertész a növényeket meg is öntözheti a csatolt locsolókanna segítségével.

ECOIFFIER Nagy edény készlet

ECOIFFIER Nagy edény készlet

Értékelés: 4,8
5 230 Ft 4 650 Ft

Kétlemezes tűzhely konyhai kiegészítőkkel nagyszerű lesz a kis háziasszonyok számára. Nem csak ételeket, hanem ételeket is találnak. Biztosan nem fognak hiányozni a konyhában. edények fedéllel, nyeles edény, fazék, főzőlap serpenyővel, élelmiszer és egyéb kiegészítők.

ECOIFFIER Gofrisütő

ECOIFFIER Gofrisütő

Értékelés: 4,4
4 800 Ft 4 510 Ft

Az Écoiffier gofrisütő minden kiskonyha nélkülözhetetlen kiegészítője, hogy gyermeke igazi konyhatündérnek érezhesse magát. A termék kiváló minőségű műanyagból készült, ezzel is gondoskodva a biztonságos játékról 18 hónapos kortól. A csomag tartalmazza a gofrisütőt, a tányérokat, a kanalakat és minden egyéb szükséges tartozékot.

ECOIFFIER Edény és étel készlet dobozban
8 770 Ft

Ez az edény és étel készlet nem hiányozhat egyetlen konyhából sem. Minden kis háziasszony értékelni fogja a sok kiegészítőt, amik mind egy helen lesznek. A készlet tartalmaz turmixgépet, tányérokat, evőeszközöket, bögréket csészealjakkal, sült csirkét, edényeket és egyéb kiegészítőket.

ECOIFFIER Kerti talicska műanyag kék
3 860 Ft 3 420 Ft

Kerti utánfutó a kis kertészek számára, minőségi műanyagból készült.. A talicskát kisebb teher szállítására tervezték. Minden bizonnyal örömöt okoz minden apró segítségnek. Kezdődhet a kerti mulatság!

ECOIFFIER Abrick Nagy rendőrállomás
8 770 Ft

Ebben a nagy rendőrös kollekcióban találsz 2 rendőrautót, helikoptert, bábukat és tartozékokat. A készlet ideális a gyerekek játékaihoz, amely során fejleszti a finommotorikát és a képzelőerőt.

ECOIFFIER Abrick Nagy tűzoltóállomás
8 770 Ft

Ebben a nagy készletben található 3 tűzoltóautó bábukkal, helikopter és tartozékok. A készlet ideális a gyerekek játékaihoz, amely során fejleszti a finommotorikát és a képzelőerőt.

ECOIFFIER Abric Építkezés
8 790 Ft

Ez a készlet tartalmaz mindent, amire a kis építészeknek az építkezésen szükségük lesz. A csomagolás tartalmaz darut, 5 gépjárművet, bábut és gazdag felszerelést.

ECOIFFIER Abrick autómentő 6 autóval
5 360 Ft 4 590 Ft

Ebben a készletben találsz egy csodaszép autómentőt és további 6 autót. Minden autó a saját helyén parkol az autómentőn. Az autók lerakodását a lehajtható rámpa teszi lehetővé. Ez az autókészlet ideális azokhoz a játékokhoz, amelyek fejlesztik a fantáziát.

ECOIFFIER Abrick Építőipari autó készlet
3 290 Ft

Ebben a készletben markológépet, homlokrakodót és teherautót találsz, melyek nélkül az építőipari munkások nem tudnak dolgozni. A készlet ideális gyerekjáték, mely fejleszti a fantáziát. Próbáld ki az építkezési munkát biztonságosan a szobádban!

ECOIFFIER Abrick Garázs

ECOIFFIER Abrick Garázs

Értékelés: 5
8 460 Ft 6 990 Ft

A készletben egy kétemeletes garázs található. Nem hiányzik a forgatható autómosó és a benzinkút sem, amelyre minden gépkocsinak szüksége van. A biztonságos közlekedés érdekében itt van a körforgalom is. Kezdődhet a klassz autózás.

ECOIFFIER Abrick Tűzoltóállomás
4 590 Ft

Ebben a készletben 2 tűzoltóautó található, figurákkal és kiegészítőkkel. A készlet ideális játék gyerekeknek, ami fejleszti a finommotorikát és a fantáziát.

ECOIFFIER Abrick Vontató + 3 autó
3 280 Ft

Ebben a készletben egy nagy teherautót találsz, amelyre klasszikus kisautók csatlakoztathatók. Ezt még kiegészíti a vontató autó, amely egyet a kisebb autók közül a teherautó közelébe tud húzni. A készlet ideális gyerekjáték, mely fejleszti a fantáziát.

ECOIFFIER Karikadobáló - kereszt (4 karika)
2 180 Ft

Mókás karikadobáló játék megfelelő kislányoknak, kisfiúknak, de még a szülőknek is. Mókás módja az ügyesség gyakorlásának, valamint kiváló közös időtöltés nyári napokon vagy kirándulásokon.

ECOIFFIER Kerti talicska műanyag sárga
3 690 Ft

Kerti utánfutó a kis kertészek számára, minőségi műanyagból készült.. A talicskát kisebb teher szállítására tervezték. Minden bizonnyal örömöt okoz minden apró segítségnek. Kezdődhet a kerti mulatság!

Az Ecoiffier francia cég 1945-ben alakult. Mr. Ecoiffier, a vállalat tulajdonosa mindent megtesz azért, hogy különbözőséget mutasson a játéktermékek területén köszönhetően a francia designnak, a legújabb trendeknek és gyártási eljárásoknak. A gyermekek biztonsága miatt a cég nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre.

Az Ecoiffier játékai elsősorban oktatási hatással készülnek a gyermek számára. Minden az ISO 9001:2008-as szabvány által tanúsított. A cég tagja a Francia Játék Szövetség-nek.

Az Ecoiffier francia cég 1945-ben alakult. Mr. Ecoiffier, a vállalat tulajdonosa mindent megtesz azért, hogy különbözőséget mutasson a játéktermékek területén köszönhetően a francia designnak, a legújabb trendeknek és gyártási eljárásoknak. A gyermekek biztonsága miatt a cég nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre.

Az Ecoiffier játékai elsősorban oktatási hatással készülnek a gyermek számára. Minden az ISO 9001:2008-as szabvány által tanúsított. A cég tagja a Francia Játék Szövetség-nek.