Ecomed BS-70E személymérleg
6 902 Ft 5 590 Ft

BS-70E személymérleg az Ecomed márkától 150 kg maximális teherbírással és többfunkciós LCD kijelzővel, amelyen a testsúlyon kívül a testzsírral, testfolyadékokkal és izomtömeggel kapcsolatos információkat is leolvashatod.

Ecomed Foot Spa Komfort lábfürdő
10 690 Ft 9 990 Ft

Az Ecomed Foot Spa Lábfürdető vibrációs és pezsgő masszírozás funkciójának köszönhetően segíti a megfáradt, elnehezült lábak felfrissítését és az izmok ellazítását. A levehető görgőfeltétek kellemesen masszírozák a láb reflex zónáit, serkentik a vérkeringést és elősegíti a sejtek regenerálódását. Az automatikus fűtés funkciónak köszönhetően maximális komfortérzetet biztosít.

Ecomed HP-40E Melegítőpárna

Ecomed HP-40E Melegítőpárna

Értékelés: 3,6
8 990 Ft 7 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ecomed HP-40E Melegítőpárna kellemes, meleg érzést nyújt egy hosszú, fárasztó nap után, de kiválóan alkalmazható hátfájás, megfázás esetén is. Aktuális igényének megfelelően választhat a 3 hőmérsékleti fokozat közül, hogy milyen meleg legyen a párna. A levehető vezérlőnek köszönhetően, ki lehet mosni, így megtartja frissességét.

Ecomed PS-72E személymérleg
6 902 Ft 5 590 Ft

PS-72E személymérleg az Ecomed márkától 150 kg teherbírással, jól olvasható LCD kijelzővel és a súlymértékegység választásának lehetőségével (kg/lb). Egyszerű rátaposással bekapcsolható és már le is olvashatod testsúlyodat.