Eddy Toys 3in1 Gyerek sátor
14 620 Ft

Az Eddy Toys 3in1 gyerek sátorban egy indián sátor, egy igloo sátor és egy összekötő alagút található. A két sátort az összekötő alagúttal csatlakoztatni lehet egymáshoz, így a szórakozás garantált. Lakásban, vagy udvaron is fel lehet a sátrakat állítani külön-külön, vagy összekötve.


Eddy Toys Darts Klasszikus, 38 cm
3 980 Ft

Az Eddy Toys darts minden társaságba vidám és feledhetetlen pillanatokat csempész majd. A klasszikus kialakítás és nagy, 38 cm-es méret kellemes hangulatot garantál. Játék, szórakozás Eddy Toys!


Eddy Toys Gumiabroncs hinta, 38,5 cm
7 890 Ft

Akció

Az Eddy Toys gumiabroncs hinta közkedvelt darab a gyermekek körében, melynek sikere az egyszerűségében rejlik. Tartós, edzett műanyagból készül, ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú ideig maradhat a kicsik kedvence. Kötélzetének hossza állítható, így bármilyen hintaállványhoz vagy akár faághoz könnyen rögzíthető. 3 éves kortól ajánljuk.


Eddy Toys Darts deluxe, 45 cm

Eddy Toys Darts deluxe, 45 cm

Értékelés: 4,5
7 970 Ft

Az Eddy Toys darts minden társaságba vidám és feledhetetlen pillanatokat csempész majd. A klasszikus kialakítás és nagy, 45 cm-es méret kellemes hangulatot garantál. Játék, szórakozás Eddy Toys!


Eddy Toys Kerti focikapu, 2 db
8 900 Ft

Az Eddy Toys kerti focikapu nem hiányozhat egy kertből sem! Könnyedén összeállítható, időtálló anyagának köszönhetően pedig hosszú távon biztosítja a szórakozást az egész család számára. A készlet 2 db focikaput tartalmaz. A kapuk mérete: 78 × 56 × 45 cm. 3 éves kortól ajánlott!


Eddy Toys Roller
11 990 Ft

9 300 Ft

Az Eddy Toys roller könnyedén és gyorsan összecsukható, így praktikus szállítást és tárolást biztosít. Tömör alumínium váza időtálló, és biztonságos. Állítható kormányának köszönhetően mindig a gyermek magasságának megfelelő mérettel használható.


Eddy Toys Petanque, 3 fém golyóval
3 980 Ft

Az Eddy Toys Petanque, 3 fém golyóval ideális játék mindenki számára. A petanque egy francia eredetű játék, amely minden talajon játszható, így akár otthon a kertben is kényelmesen elszórakozhatunk vele. A játék célja, hogy a saját golyóink minél közelebb legyenek a célgolyóhoz, mert azok érnek pontot. A verseny 13. pont eléréséig tart, az a csapat nyer aki előbb eléri.


Eddy Toys Kosárpalánk állvánnyal
26 590 Ft

Az Eddy Toys Kosárpalánk állvánnyal kitünő minőségű és időjárásálló. Az alapszerkezetet vízzel vagy homokkal ajánlott feltölteni, amely biztosítja a maximális stabilitást a játék során. Könnyű mozgatás az alapszerkezet alján lévő szállítógörgőknek köszönhetően. Állítható magasságú palánk, mely magasságát 165–205 cm-ig állíthatjuk. Extra erős szerkezet acél gyűrűvel, amely nejlon hálóval van ellátva.


Eddy Toys Tollaslabda szett 4 személy számára
8 990 Ft

8 370 Ft

Az Eddy Toys tollaslabda szett ideális választás az egész család számár. A készlet tartalmaz 4 db tollaslabda ütőt (kék és piros színűek), 3 db tollaslabdát, 1 db tollaslabda hálót és 1 pár hálótartó állványt, így minden adott a családi szórakozáshoz, aktív kikapcsolódáshoz.