Eddy Toys Asztali játék Bingo
5 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

klasszikus Bingo játék egy családi játék több játékossal. Határozd meg a kitöltendő mintát a kártyán, és kezdődhet is a játék. A sorsoló dobból véletlenszerűen vannak kihúzva a számok, amint kiraktad a választott mintát, kiáltsd, hogy „Bingo“ és te leszel a nyertes.

Eddy Toys Darts Klasszikus, 38 cm
3 890 Ft

Az Eddy Toys darts minden társaságba vidám és feledhetetlen pillanatokat csempész majd. A klasszikus kialakítás és nagy, 38 cm-es méret kellemes hangulatot garantál. Játék, szórakozás Eddy Toys!

Eddy Toys Petanque, 3 fém golyóval
3 690 Ft 3 210 Ft

Az Eddy Toys Petanque, 3 fém golyóval ideális játék mindenki számára. A petanque egy francia eredetű játék, amely minden talajon játszható, így akár otthon a kertben is kényelmesen elszórakozhatunk vele. A játék célja, hogy a saját golyóink minél közelebb legyenek a célgolyóhoz, mert azok érnek pontot. A verseny 13. pont eléréséig tart, az a csapat nyer aki előbb eléri.

Eddy Toys Játékasztal, 17 részes
6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a kreatív játékasztal a víznél vagy a homokban való játszásra alkalmas. Minden gyereknek örömet okoz! Az asztal a tartozékokkal együtt remek lehetőséget nyújt az interaktív játszásra. Ráadásul fejleszti a gyerek fantáziáját és motorikus képességeit.

Eddy Toys Kisvonat játékkészlet 11 rész + 8 sín, fekete
4 390 Ft

Minden kis mozdonyvezető felfigyel erre a játékkészletre, amely tartalmaz mozdonyt, vagonokat, tartozékokat és síneket. A mozdony elemekre működik. A készlet minden része szilárd műanyagból készült.

Eddy Toys Gumiabroncs hinta, 38,5 cm
7 360 Ft

Az Eddy Toys gumiabroncs hinta közkedvelt darab a gyermekek körében, melynek sikere az egyszerűségében rejlik. Tartós, edzett műanyagból készül, ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú ideig maradhat a kicsik kedvence. Kötélzetének hossza állítható, így bármilyen hintaállványhoz vagy akár faághoz könnyen rögzíthető. 3 éves kortól ajánljuk.

Eddy Toys Darts deluxe, 45 cm

Eddy Toys Darts deluxe, 45 cm

Értékelés: 4,7
7 790 Ft 7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Eddy Toys darts minden társaságba vidám és feledhetetlen pillanatokat csempész majd. A klasszikus kialakítás és nagy, 45 cm-es méret kellemes hangulatot garantál. Játék, szórakozás Eddy Toys!

Eddy Toys Roller
11 990 Ft 9 380 Ft

Az Eddy Toys roller könnyedén és gyorsan összecsukható, így praktikus szállítást és tárolást biztosít. Tömör alumínium váza időtálló, és biztonságos. Állítható kormányának köszönhetően mindig a gyermek magasságának megfelelő mérettel használható.

Eddy Toys Szintetizátor, 14 billentyűs
2 400 Ft

Ébreszd fel gyerekeidben a zene iránti szenvedélyt ezzel gyermek szintetizátorral. A tizennégy billentyűnek és a két zenemódnak köszönhetően a gyermekek vidám formában ismerkednek meg a zenével és fejleszthetik kreativitásukat.

Eddy Toys Kosárpalánk állvánnyal
26 810 Ft
+ ingyen szállítás

Az Eddy Toys Kosárpalánk állvánnyal kitünő minőségű és időjárásálló. Az alapszerkezetet vízzel vagy homokkal ajánlott feltölteni, amely biztosítja a maximális stabilitást a játék során. Könnyű mozgatás az alapszerkezet alján lévő szállítógörgőknek köszönhetően. Állítható magasságú palánk, mely magasságát 165–205 cm-ig állíthatjuk. Extra erős szerkezet acél gyűrűvel, amely nejlon hálóval van ellátva.

Eddy Toys Tollaslabda szett 4 személy számára
8 990 Ft 8 440 Ft

Az Eddy Toys tollaslabda szett ideális választás az egész család számár. A készlet tartalmaz 4 db tollaslabda ütőt (kék és piros színűek), 3 db tollaslabdát, 1 db tollaslabda hálót és 1 pár hálótartó állványt, így minden adott a családi szórakozáshoz, aktív kikapcsolódáshoz.