Eldom DO10 Ecet és olajadagoló
5 190 Ft

4 890 Ft

Az Eldom D010 Ecet és olajadagolóval pontosan és tisztán tud permetezni olajat és ecetet is egyaránt. Szabályozóval van ellátva, így mindig a kívánt mennyiséget tudja beállítani. Az adagoló 2 tartályt tartalmaz, mind a kettő 100 ml-es, a szabályozó segítsével azt is be tudja állítani, hogy az összetevők milyen arányban legyenek. Nagyszerű készülék, ami megkönnyíti az otthoni sütés-főzést.


Eldom TM-120 Duo ételdoboz és pohár
3 090 Ft

Az Eldom TM-120 egy nagyon praktikus, egy vagy kétkamrás ételtároló doboz. A dobozhoz tartozék egy 0,45 literes pohár, valamint egy elválasztó, mellyel kétkamrássá alakítható. Mikrózható és mosogatógépben mosható.


Eldom MP22 Fűszermalom, Piros
3 090 Ft

Az ELDOM MP22 Fűszermalom kiváló választás fűszerek kézi aprítására. Segítségével megfelelő méretűre apríthatja a sót, vagy borsot. Az őrlő kerámia malomkővel van felszerelve, ez biztosítja az egyszerű és gyors aprítást.


Eldom LUNCHBOX Ételhordó
3 090 Ft

Az Eldom LUNCHBOX kétrészes ételhordó összecsukható fogantyújának köszönhetően könnyedén szállítható. Kiválóan tartja a hőt pontosan illeszkedő, zárható tetőfedelének köszönhetően. Belseje rozsdamentes acélból készült, így könnyen tisztítható.


Eldom TM93 Ételtermosz, Zöld

Eldom TM93 Ételtermosz, Zöld

Értékelés: 4,5
3 590 Ft

Az Eldom TM93 egy kétrészes ThermoBox, mely poliuretán hab szigetelésének köszönhetően akár 2–3 órán keresztül képes az élelmiszer hőmérsékletét megőrizni függően a környezet hőmérsékletétől. Két rekeszes kialakításának köszönhetően többféle fogást is magával vihet. A tároló teljes térfogata 0,93 liter.


Eldom TM-100 Lunchbox Ételhordó, 1 l, Zöld
2 950 Ft

Az Eldom Lunchbox ételhordó összecsukható fogantyújának köszönhetően könnyedén szállítható. Kiválóan tartja a hőt pontosan illeszkedő, zárható tetőfedelének köszönhetően. Belseje rozsdamentes acélból készült, így könnyen tisztítható. Tökéletesen használhatja nemcsak otthon, hanem útközben vagy a munkahelyén is.


Eldom TM-106 Kombinált ételtároló
1 820 Ft

Az Eldom TM-106 Kétrészes ételhordó összecsukható fogantyújának köszönhetően könnyedén szállítható. Kiválóan tartja a hőt pontosan illeszkedő, zárható tetőfedelének köszönhetően. Kiváló minősgégű műanyagból készült, így könnyen tisztítható. Tökéletesen használhatja nemcsak otthon, hanem útközben vagy a munkahelyén, iskolában is.


Eldom TM-150 Duo Ételtároló doboz, Fehér
4 290 Ft

Az Eldom TM150 kétrészes ételhordó összecsukható fogantyújának köszönhetően könnyedén szállítható. Kiválóan tartja a hőt pontosan illeszkedő, zárható tetőfedelének köszönhetően. Belseje rozsdamentes acélból készült, így könnyen tisztítható.


Eldom TM123 Háromrészes ételtermosz, Zöld
5 590 Ft

Az Eldom TM123 egy háromrészes ThermoBox, mely poliuretán hab szigetelésének köszönhetően akár 2–3 órán keresztül képes az élelmiszer hőmérsékletét megőrizni függően a környezet hőmérsékletétől. Három rekeszes kialakításának köszönhetően többféle fogást is magával vihet. A tároló teljes térfogata 1,23 liter.


Eldom TM-100 Lunchbox Ételhordó, 1 l, Fehér
2 950 Ft

Az Eldom Lunchbox ételhordó összecsukható fogantyújának köszönhetően könnyedén szállítható. Kiválóan tartja a hőt pontosan illeszkedő, zárható tetőfedelének köszönhetően. Belseje rozsdamentes acélból készült, így könnyen tisztítható. Tökéletesen használhatja nemcsak otthon, hanem útközben vagy a munkahelyén is.


Eldom Szilikon ételhordó doboz, Zöld
3 490 Ft

Az Eldom Szilikon Ételhordó doboz praktikus kialakításának köszönhetően összecsukható, így nem foglal sok helyet, ha már nincs benne étel. Jól bírja a hőt, így berakhatjuk akár a mikróba is. Tisztítása könnyű, mosógatógépben is mosható.


Eldom TM-150 Duo Ételtároló doboz, Zöld
4 290 Ft

Az **Eldom TM150 ételtároló doboz egykamrás, melynek térfogata 2 liter. Mikrohullámú sütőben melegíthető. Praktikus fogantyújának köszönhetően könnyen szállítható.


Eldom TM105 Ételtároló doboz, 1l
2 390 Ft

Az **Eldom TM105 ételtároló doboz egykamrás, melynek térfogata 1 liter. Mikrohullámú sütőben melegíthető. Praktikus fogantyújának köszönhetően könnyen szállítható.


Eldom TMC 05 Valentino Elektromos vízforraló 3l
7 190 Ft

Az Eldom TMC 05 Valentino Elektromos vízforraló rozsdamentes acélból készült a korrózió elkerülése céljából. A piros színe stílusos és vonzó megjelenést kölcsönöz a vízforralónak. Minden konyhában hasznos darab. Akár 3 liter vizet is felmelegít. Könnyen eltávolítható a fedele, mely megkönnyíti a tisztítást.


Eldom TMC 07 Elektromos vízforraló, 3l
7 190 Ft

Az Eldom TMC 07 Elektromos vízforraló rozsdamentes acélból készült a korrózió elkerülése céljából. A fogantyúja hőszigetelt. A fehér színe stílusos és vonzó megjelenést kölcsönöz a vízforralónak. Minden konyhában hasznos darab. Akár 3 liter vizet is felmelegít. Könnyen eltávolítható a fedele, mely megkönnyíti a tisztítást.


Eldom TMC 06 Adriano Vízforraló (3 l), Zöld
7 690 Ft
7 390 Ft

Az Eldom TMC 06 Adriano Vízforraló egy 3 literes, rozsdamentes acél vízforraló- és melegítő, szilikonnal szigetelt markolattal. Minden típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukcióst is. A forráspont elérését sípszó jelzi. A fedél könnyen levehető, megkönnyitve a tisztítást. Biztonságos, praktikus kialakítású.


Eldom TMB-45 Kulacs szűrővel 0,5 l, Kék
2 190 Ft

Az Eldom TMB-45 Kulacs szűrővel 0,5 l, kék a legmagasabb minőségű ELDOM PROMIS jewelry design műanyagból készült. A palack egy praktikus belső szűrővel és szilikonos tömítéssel van ellátva, hogy tökéletesen záródjon. A kulacs térfogata 0,5 liter.


Eldom ON10 Késélező

Eldom ON10 Késélező

Értékelés: 4
2 490 Ft

Az Eldom ON10 Késélező egyaránt alkalmas acél és kerámiakések élezésére is. A két fokozatú élező kétféle ipari gyémánt köszörűkővel működik. Erős tartós konyhai eszköz, anyaga ütésálló ABS műanyag.


Eldom TMC 08B Vízforraló, 3 l
6 590 Ft

Az Eldom TMC 08B Vízforraló klasszikust idéző formájával és designjával a gyerekkori emlékeket, a fütyülős teafőzőket idézi. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült és 3 liter űrtartalommal rendelkezik. A csúszásmentes és hőszigetlet markolatnak köszönhetően könnyen kezelhető és biztonságos is. Ha elérte a forráspontját hanggal jelez. Fedele könnyen eltávolítható, így tisztítása egyszerű.


Eldom TMC 08R Vízforraló, 3 l
6 590 Ft

Az Eldom TMC 08R Vízforraló klasszikust idéző formájával és designjával a gyerekkori emlékeket, a fütyülős teafőzőket idézi. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült és 3 liter űrtartalommal rendelkezik. A csúszásmentes és hőszigetlet markolatnak köszönhetően könnyen kezelhető és biztonságos is. Ha elérte a forráspontját hanggal jelez. Fedele könnyen eltávolítható, így tisztítása egyszerű.