Elie Saab Le Parfum - EDT 50 ml + testápoló 75 ml + kozmetikai táska
18 090 Ft

Az Elie Saab Le Parfum Eau de Toilette egy új változata az eredeti 2011-es  Le Parfum illatnak.  Ez egy  érzéki, virágos-fás illat. Az illatot Francis Kurkdjian készítette, és olyan kivételes összetevőket használt hozzá, mint például a méz, a mandarin virág és a vetiver.

Elie Saab Le Parfum - EDP
12 360 Ft 11 970 Ft

A Le Parfum az Elie Saab márkától egy keleti-virágos illat  nőknek, amely narancsfa friss árnyalatával nyílik meg, az illat szívében rejtőzik a jázmin. A jázmin illatú szíve fokozatosan átváltozik egy mézes, rózsákkal, pacsulival és cédrusfával teli alapillatba.

Elie Saab Le Parfum Rose Couture - EDT
20 360 Ft 13 890 Ft

Le Rose Couture Parfüm Elie Saab tökéletes kompozíciót és frissessége virágok. Ez áll a rózsa, bazsarózsa, a narancsvirág és a bergamott. A szív áll rózsa, jázmin, vanília, barack és licsi. A bázis pacsuli, szantálfa és karamell.

Elie Saab Girl Of Now Shine - EDP
17 640 Ft 13 570 Ft

A Girl Of Now Shine egy keleti-virágos illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a mandarin, körte, ananász és pisztácia. A szívillatban keserű mandulát, jázmint, narancsvirágot és y-lang y-langot érezhet.

Elie Saab Le Parfum Resort Collection (2017) - EDT
18 940 Ft

A Le Parfum Resort Collection 2017-es  virágos és gyümölcsös illat a nők számára. Az olasz mandarin citrusfélékkel és egzotikus frangipani virágokkal nyílik meg. Ezután kibontakozik a gránátalma, narancsvirág és Samback jázmin illatjegyei.  Végül az indonéz patchuli levelei zárják a kompozíciót.

Elie Saab Girl Of Now - EDP
12 810 Ft

A Girl Of Now az azonos nevű gyűjteményből származik, egy  keleti-virág os illat a nők számára. A fejillat mandarinból, körteből és pisztáciaból készül. A szívillatban érezhető a  mandula, narancsvirág és magnólia.  A kompozíciót a kasmír, tonkabab, mandula tej és pacsuli zárja le.

Elie Saab Le Parfum - EDP 30 ml + 75 ml testápoló
15 530 Ft 15 080 Ft

A Le Parfum az Elie Saab márkától egy keleti-virágos illat nőknek, amely narancsfa friss árnyalatával nyílik meg, az illat szívében rejtőzik a jázmin. A jázmin illatú szíve fokozatosan átváltozik egy mézes, rózsákkal, pacsulival és cédrusfával teli alapillatba.

Elie Saab Le Parfum - EDP 50 ml + pénztárca
18 090 Ft 16 440 Ft

A Le Parfum az Elie Saab márkától egy keleti-virágos illat  nőknek, amely narancsfa friss árnyalatával nyílik meg, az illat szívében rejtőzik a jázmin. A jázmin illatú szíve fokozatosan átváltozik egy mézes, rózsákkal, pacsulival és cédrusfával teli alapillatba.

Elie Saab Le Parfum - EDP 90 ml + EDP 10 ml + karkötő
27 150 Ft 25 640 Ft

Újdonság

A Le Parfum az Elie Saab márkától egy keleti-virágos illat nőknek, amely narancsfa friss árnyalatával nyílik meg, az illat szívében rejtőzik a jázmin. A jázmin illatú szíve fokozatosan átváltozik egy mézes, rózsákkal, pacsulival és cédrusfával teli alapillatba.

Elie Saab Le Parfum in White - EDP
13 570 Ft

A Le Parfum in White egy ciprusos-virágos illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a narancsvirág, piros bogyók, bergamot és mandarin.