Elite Crystal Ombra Kulacs, 750ml
2 940 Ft

A 0,75 literes Elite Crystal Ombra kulacs innovatív kialakításának köszönhetően megakadályozza a folyadék szivárgását, miközben széles szája akár jég hozzáadását is lehetővé teszi. Ergonomikus alakja garantálja a biztos fogást, átlátszó falán keresztül pedig ellenőrizhető a folyadék mennyisége. A kulacs BPA mentes, mosogatógépben tisztítható.


Elite Custom Race Kulacstartó
3 290 Ft

Az Elite Custom Race egy kiváló minőségű kulacstartó, amit a Tour de France-on is használnak. Kialakításának köszönhetően még az extrém downhill körülmények között is biztosan megtartja a kulacsot. Minden váz típushoz könnyen felszerelhető.


Elite Crystal Ombra Kulacs, 550ml
2 690 Ft

A 0,55 literes Elite Crystal Ombra kulacs innovatív kialakításának köszönhetően megakadályozza a folyadék szivárgását, miközben széles szája akár jég hozzáadását is lehetővé teszi. Garantálja a biztos fogást és átlátszó falán keresztül ellenőrizheti a folyadék mennyiségét. A kulacs BPA mentes, mosogatógépben tisztítható.


Elite Super Corsa 750 ml 2 darabos szett univerzális palack
3 956 Ft

2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzális üveg kerékpározáshoz Elite Super Corsa 750 ml két darabból. A palack rögzítése javítja a palack stabilitását a kosárban. Nagyméretű nyílás könnyebb feltöltésre vízzel és poradalékokkal.