Elizabeth Arden

Elizabeth Arden Beauty - EDP 100 ml

Elizabeth Arden Beauty - EDP

6 080 Ft

A Beauty virágos-zöld illat a nők számára.  Minden elegáns, érzéki és bátor nőnek szüksége lesz rá. Az írisz fejillata, a zöld és a bergamott árnyalatai felfrissítenek, a lótusz, a gyömbér, a fehér mécsvirág és az orchidea szíve elkápráztat. Az alapillatban rejtőzik a szantálfa, borostyán és pézsma.

Partnerünktől: Vivantis
-23%
Elizabeth Arden 5th Avenue - EDP 30 ml
4x

Elizabeth Arden 5th Avenue - EDP

4 350 Ft
3 310 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Ez a virágos-édes illat az ismert izgalmat ábrázolja 5. Avenue, New York City, ereje, stílusa és luxusa.

Partnerünktől: Vivantis
-8%
Elizabeth Arden Green Tea - EDP 30 ml
1x

Elizabeth Arden Green Tea - EDP

2 790 Ft
2 540 Ft

A frissítő és élénkítő illat a zöld tea, a menta és a citrom illatjegyeit tartalmazza. A zöld tea energizál és feldobja a testet, fokozza érzékeit és stimulálja a lelket. A szívjegyben kibontakoznak a jázmin szelíd virágos tónusai, a stimuláló szegfű és az érzéki borostyán.

Partnerünktől: Vivantis
-13%
Elizabeth Arden Sunflowers - EDT 30 ml
3x

Elizabeth Arden Sunflowers - EDT

2 340 Ft
2 020 Ft

Az Elizabeth Arden márkától származó Sunflowers egy kifinomult illat a romantikus és érzéki nőknek. A virágos-gyümölcsös Sunflowers görögdinnyét és barackot rejtenek a fejillatban, a tearózsa és a jázmin a bontakozik ki a szívben. Mindent érzéki szantálfa és moha egészít ki.

Partnerünktől: Vivantis
-16%
Elizabeth Arden White Tea - EDT 50 ml
10x

Elizabeth Arden White Tea - EDT

7 510 Ft
6 250 Ft

A White Tea a megegyező nevű kollekcióból egy pézsmás, keleties-virágos illat nőknek. A fejjegy mandarint, zsályát, páfrányt és tengeri jegyeket tartalmaz. A szívjegy matét, fehér teát és fehér íriszt A kompozíciót az ámbra, az illatos ábelfű, a tonkabab és az egzotikus fák tetőzik be.

Partnerünktől: Vivantis
-17%
Elizabeth Arden Green Tea Lavender - EDT 100 ml
2x

Elizabeth Arden Green Tea Lavender - EDT

3 990 Ft
3 290 Ft

Az Elizabeth Arden márkától származó Green Tea Lavender női, virágos-friss illat a citrom, mandarin, kamilla és menta citrusos tónusaival nyílik meg. A szívillatban levendulát, teát és magnóliát találunk, a kompozíciót a borostyán és a pézsma kombinációja zárja. Az illat 2010-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Elizabeth Arden 5th Avenue After Five - EDP 125 ml

Elizabeth Arden 5th Avenue After Five - EDP

5 140 Ft

Amikor a nap végéhez közeledik, és az éjszaka még fiatal, hagyja, hogy elcsábítsa a nagyváros fényei. Öt óra múlott és a lehetőségek végtelenek: a belváros, a divatnegyed, a vízpart.

Partnerünktől: Vivantis
Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Limited Editon - EDP 125 ml

Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Limited Editon - EDP

5 970 Ft

Elizabeth Arden limitált kiadása, az 5th Avenue NYC Limited Editon néven 2013-ban jött létre, ez egy keleti és virágos női illat. Minden olyan nőnek szól, aki szereti a hangsúlyosabb és tartósabb illatokat, és szeret édesebb parfümökbe burkolózni.

Partnerünktől: Vivantis