Elmex Fogszuvasodás elleni fogkrém, 2 x 75 ml
2 487 Ft

1 890 Ft

Az Elmex fogkrém hatékonyan óvja fogait a fogszuvasodás ellen. Hosszú távú alkalmazása jó hatást gyakorol fogaira, összetételében fellelhető amin-fluoridok homogén védőréteget vonnak fogai felületén. Két darabos kiszerelésben rendkívül kedvező áron.


Elmex Sensitive Fogkrém, 75 ml, 2-es csomag
2 490 Ft

1 890 Ft

Egyes gyulladásos folyamatok vagy akár az öregedés hatására a fogíny visszahúzódik a fognyakról, mely annak védelme nélkül fokozottan érzékennyé válik a külső hatásokra. Az Elmex Sensitive fogkrém kifejezetten az ilyen érzékeny fogakra lett kifejlesztve. Speciális aminfluorid hatóanyaga bevonatot képez a fognyakon, így csökkenti annak érzékenységét. A csomag két darabot tartalmaz.


Elmex Junior Fogkrém, 2 x 75 ml
1 799 Ft

1 240 Ft

Az Elmex Junior Fogkrém kifejezetten 6–12 éves gyermekek számára készült. Összetételüknek köszönhetően óv a fogszuvasodástól, segít az erős fogzománc kialakulásában. Enyhe ízének köszönhetően a kisebbek is szívesebben használják, így hamar kialakul a fogmosási rutinjuk.


Elmex Sensitive Plus 2x75 ml
1 490 Ft

Elmex Sensitive Plus fogkrém, véd az érzékenység és a fognyaki szuvasodás ellen. Érzékeny fogakra.


Elmex Szájvíz, 2 x 400 ml

Elmex Szájvíz, 2 x 400 ml

Értékelés: 5
2 980 Ft

Az Elmex Szájvíz rendszeres használata hatékonyan megelőzi a fogszuvasodást, hisz különösen erős hatást fejt ki a nehezen hozzáférhető helyeken. Alkalmas fogmosás utáni öblítő használatra. Az amin-fluorid hatóanyag erősíti a fogzománcot különösen olyan helyeken, ahová a fogkefe nem ér el.


Elmex Junior fogkrém 75 ml
1 487 Ft

1 140 Ft

Elmex fogkrém gyerekeknek a tejfogakról való mindennapi gondoskodásért és a fogszuvasodás megelőzéséért. A tejfogak fogzománca puhább, mivel még nincs megfelelően kifejlődve. Kellemes ízű, ami motiválja a gyerekeket a fogmosásra. Tartalma 75 ml.


Elmex Sensitive Whitening fogkrém 75 ml
1 612 Ft

1 240 Ft

Visszahúzódott fogínytől szenvedsz és ezért nem használhatsz fehérítő hatású fogrémet? Az Elmex Sensitive Whitening fogkrém megoldást kínál. Az aminfluorid tartalmának köszönhetően mineralizálja és védi az érzékeny fognyakakat. Ezen felül eltávolítja a elszíneződéseket és hozzájárul a fogak természetes fehérségéhez.


Elmex Caries Protection fogkrém 75 ml
1 487 Ft

1 240 Ft

Az Elmex védi és mineralizálja a fogakat az aminfluorid hatóanyagának köszönhetően. Gyorsan eloszlik a fogak felszínén, segíti az ásványi anyagok behatolását a fogzománcba, amivel ellenállóbbá teszi azt a fogszuvasodás ellen. Tartalma 75 ml.


Elmex Junior fogkefe 6-12 éves gyerekek számára
1 237 Ft

990 Ft

Elmex Junior fogkefe a fogak könnyebb tisztításáért abban az időszakban, amikor azok cserélődnek. Speciális meghosszabbított sörtéinek köszönhetően arra lett tervezve, hogy mélyen a fogak közti résekbe hatoljon és hatékonyan távolítsa el a foglepedéket. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.


Elmex Sensitive Professional fogkrém 75 ml
1 640 Ft

Exkluzív és szabadalmaztatott összetételű Elmex Sensitive Professional fogkrém PRO-ARGIN technológiával, ami a legújabb lépés az érzékeny fogak védelmében. A fogkrém lezárja a dentin csatornákat, amik az idegvégződésekhez vezetnek, ezzel kizárva a fájdalmat. Tartalma 75 ml.


Elmex Sensitive fogkefe 3-pack
2 490 Ft

A visszahúzódott fogíny és a fognyakak különlegesen puha és finom sörtéjű fogkefét igényelnek. Ezért az Elmex kifejlesztette a Sensitive Extra Soft fogkefét, ami tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek. A csomag 3 darabot tartalmaz.


Elmex Caries (közepes) fogkefe
1 140 Ft

A hagyományos fogkefékkel összehasonlítva a meghosszabbított X szálakkal rendelkező fogkefék jobb tisztítást tesznek lehetővé, mivel mélyen a fogak közti résekbe hatolnak és biztosítják a foglepedék elleni hatékony védelmet. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.


Elmex Sensitive fogkrém 75 ml
890 Ft

Az Elmex védi és mineralizálja a fogakat az aminfluorid hatóanyagának köszönhetően. Gyorsan eloszlik a fogak felszínén, segíti az ásványi anyagok behatolását a fogzománcba, amivel ellenállóbbá teszi azt a fogszuvasodás ellen. Tartalma 75 ml.


Elmex Dental Enamel Prot Prof fogkrém 75ml
1 640 Ft

Az Elmex Dental Enamel Protection Professional az egyedi mikro védelem technológiájának köszönhetően hatékonyabb védelmet nyújt a fogzománcnak, mint az átlagos fogkrémek. Az aktív összetevői egyenesen a fogak felszínére kerülnek, ami megakadályozza a mikroszkopikus romlások kialakulását. Tartalma 75 ml.


Elmex Caries Protection szájvíz 400 ml
1 490 Ft

Elmex alkoholmentes szájvíz az optimális fogszuvasodás megelőzésért. Az aminfluoridok ellenállóbbá teszik a fogzománcot és védőréteget alkotnak a fogak teljes felületén. Térfogata 400 ml.


Elmex Mentol Free fogkrém 75 ml
1 140 Ft

A svájci specialisták orvosokkal együttműködve alkották meg a speciális Elmex mentol mente fogrémet, ami lehetővé teszi a homeopátiás készítményeket használó páciensek számára az effektív gondoskodást a szájról. A fogkrém hatékonyan véd a fogszuvasodás ellen. Nem tartalmaz mentát, mentol és egyéb szilikátokat. Tartalma 75 ml.


Elmex Viaszos fogselyem mentol ízben 50 m
1 490 Ft

A viaszos Elmex fogselyem aminfluoridokkal képes láthatóan megtisztítani a fogak közti réséket, amikbe a hagyományos fogkefének nincs esélye behatolni. Az optimális védelem biztosítása érdekében az Elmex fogselyem aminfluoriddal van bevonva. Hossza 50 m.


Elmex Intensive Cleaning fogkrém 50 ml
2 487 Ft

1 840 Ft

Az Elmex Intensive Cleaning fogkrém nem csak védi a fogakat a fogszuvasodástól, hanem ezen felül gyönyörűen csiszol és csillogósít,i ezen felül támogatja a professzionális fogfehérítők hatását. Űrtartalma 50 ml.


Elmex Kids Peuter fogkrém 0-5 év 2 drb
1 740 Ft

Elmex Kids Peuter 2drb tubus fogkrém fogkrém gyerekeknek ** 5 éves korig,** tehát gyerekeknek, akik már az első tejfogakkal rendelkeznek. Elmex fogkrém védi a fogakat a fogszuvasodástól, mivel a fogzás időszaka hajlamossá teszi a fogakat a fogszuvasodás képződésére, a puhaságnak és a porozitásnak köszönhetően.


Elmex Caries (puha) fogkefe
1 140 Ft

A hagyományos fogkefékkel összehasonlítva a meghosszabbított X szálakkal rendelkező fogkefék jobb tisztítást tesznek lehetővé, mivel mélyen a fogak közti résekbe hatolnak és biztosítják a foglepedék elleni hatékony védelmet. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.


Elmex Children fogkefe 3-6 éves gyerek számára
1 237 Ft

990 Ft

puha fogkefe 3–6 éves gyerekek számára ajánlott A fogkefe speciálisan a finom tisztításhoz lett kifejlesztve, hatékony védelem a fogszuvasodás megelőzésére tejfogak esetében A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.


Elmex Sensitive Professional Whitening fogkrém 75 ml
1 190 Ft

Exkluzív és szabadalmaztatott összetételű Elmex Sensitive Professional Whitening fogkrém PRO-ARGIN technológiával, ami a legújabb lépés az érzékeny fogak védelmében. A fogkrém lezárja a dentin csatornákat, amik az idegvégződésekhez vezetnek, ezzel kizárva a fájdalmat. Tartalma 75 ml.


Elmex Caries Protection Whitening fogkrém75 ml
1 590 Ft

990 Ft

Caries Protection Whitening fogkrém védi a fogakat a fogszuvasodás ellen. Eltávolítja a lepedéket a fogzománcon, visszaadja számára a természetes fehérséget. Az Elmex fogkrém gondoskodik a szájüreg egészségéről.


Elmex Gyerek fogkrém 50 ml

Elmex Gyerek fogkrém 50 ml

Értékelés: 5
1 327 Ft

890 Ft

Az Elmex fogkrém gyerekeknek egy ideális választás a tejfogak mosására, amiket megóv a romlástól és megtartja az egészségüket. A fogkrém 6 éves korig ajánlott.


Elmex Sensitive Extra Soft fogkefe
990 Ft

A visszahúzódott fogíny és a fognyakak különlegesen puha és finom sörtéjű fogkefét igényelnek. Ezért az Elmex kifejlesztette a Sensitive Extra Soft fogkefét, ami tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.


Elmex Sensitive Professional Repair & Prevent fogkrém 75 ml
2 290 Ft

1 590 Ft

Professional Repair & Prevent fogkrém segítség és azonnali megkönnyebbülés a fogfájás esetében a hagyományos fluoridos fogrémmel összehasonlítva. Elmex fogkrém Pro-Argin technológiával, amely az érzékeny fogakat javítja és megakadályozza a további érzékenységet.


Elmex Sensitive Professional szájvíz 400 ml
3 090 Ft

2 290 Ft

A Sensitive Professional Szájvíz a fogak számára tökéletes védelmet biztosít a fogszuvasodás, valamint a lepedék ellen, egyúttal védi az érzékeny fogínyt. Elmex szájvíz a visszahúzódott fogínyen kettős védőréteget képez és segít megelőzni a kellemetlen érzéseket.


Elmex Training 0-3 fogkefe

Elmex Training 0-3 fogkefe

Értékelés: 5
1 487 Ft

1 240 Ft

puha fogkefe 0–3 éves gyerekek számára ajánlott, akik még csak tanulják a fogmosás csínját-bínját. A fogkefe speciálisan a finom tisztításhoz lett kifejlesztve, amit már az első tejfog kibújásával el kell kezdeni. Hatékony védelem a fogszuvasodás megelőzésére tejfogak esetében. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.