Elmex Sensitive Plus szájvíz, 400 ml
1 690 Ft

Elmex Sensitive szájvíz, 400 ml, érzékeny fogakra egy speciálisan a felfedett fognyakról való gondoskodásra kifejlesztett szájvíz. Segíti a fogzománc remineralizációját és véd a fokozott fogszuvasodással szemben.

Elmex Sensitive fogkefe 3-pack

Elmex Sensitive fogkefe 3-pack

Értékelés: 4,3
2 490 Ft

A visszahúzódott fogíny és a fognyakak különlegesen puha és finom sörtéjű fogkefét igényelnek. Ezért az Elmex kifejlesztette a Sensitive Extra Soft fogkefét, ami tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek. A csomag 3 darabot tartalmaz.

Elmex Junior fogkefe 6-12 éves gyerekek számára
1 290 Ft

Elmex Junior fogkefe a fogak könnyebb tisztításáért abban az időszakban, amikor azok cserélődnek. Speciális meghosszabbított sörtéinek köszönhetően arra lett tervezve, hogy mélyen a fogak közti résekbe hatoljon és hatékonyan távolítsa el a foglepedéket. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Elmex Sensitive Professional szájvíz 400 ml
2 790 Ft

A Sensitive Professional Szájvíz a fogak számára tökéletes védelmet biztosít a fogszuvasodás, valamint a lepedék ellen, egyúttal védi az érzékeny fogínyt. Elmex szájvíz a visszahúzódott fogínyen kettős védőréteget képez és segít megelőzni a kellemetlen érzéseket.

Elmex Fogszuvasodás elleni fogkrém, 2 x 75 ml
1 790 Ft 895,00 Ft/darab

Az Elmex fogkrém hatékonyan óvja fogait a fogszuvasodás ellen. Hosszú távú alkalmazása jó hatást gyakorol fogaira, összetételében fellelhető amin-fluoridok homogén védőréteget vonnak fogai felületén. Két darabos kiszerelésben rendkívül kedvező áron.

Elmex Kids fogkrém, 50 ml, tripack
2 190 Ft 730,00 Ft/darab

Az Elmex kids gyermek fogkrém rendszeres használat mellett védelmet nyújt a tejfog szuvasodása ellen és hosszantartó védelmet nyújt a fogzománcnak. A fogkrém aminofluoridot tartalmaz, aminek köszönhetően segít a fogszuvasodás megelőzésében. Az első fogtól 6 éves korig alkalmas.

Elmex Sensitive Plus 2x75 ml

Elmex Sensitive Plus 2x75 ml

Értékelés: 4,8
1 790 Ft 895,00 Ft/darab

Elmex Sensitive Plus fogkrém, véd az érzékenység és a fognyaki szuvasodás ellen. Érzékeny fogakra.

Elmex Junior fogkrém, 75 ml, tripack-33%
2 990 Ft 1 990 Ft 663,33 Ft/darab

Akció

Az Elmex Junior gyermek fogkrém rendszeres használat mellett védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen és hosszantartó védelmet nyújt a fogzománcnak. A fogkrém életkorhoz igazított mennyiségű aminofluoridot tartalmaz, aminek köszönhetően segít a fogszuvasodás megelőzésében. 6 – 12 éves korosztály számára ajánlott.

Elmex Dental Enamel Protection Professional fogkrém, 75 ml, tripack
4 090 Ft 1363,33 Ft/darab

Az Elmex Dental Enamel Protection Professional rendszeres használat mellett segíti lezárni a fogak gyökerét és hosszantartó védelmet nyújt a fogzománc számára. A fogkrém fluoridot tartalmaz, aminek köszönhetően segít a fogszuvasodás megelőzésében. A csomagolás 3 darabot tartalmaz.

Elmex Dental Enamel Prot Prof fogkrém 75ml
1 690 Ft

Az Elmex Dental Enamel Protection Professional az egyedi mikro védelem technológiájának köszönhetően hatékonyabb védelmet nyújt a fogzománcnak, mint az átlagos fogkrémek. Az aktív összetevői egyenesen a fogak felszínére kerülnek, ami megakadályozza a mikroszkopikus romlások kialakulását. Tartalma 75 ml.

Elmex Szájvíz, 2 x 400 ml

Elmex Szájvíz, 2 x 400 ml

Értékelés: 4,9
3 090 Ft 1545,00 Ft/darab

Az Elmex Szájvíz rendszeres használata hatékonyan megelőzi a fogszuvasodást, hisz különösen erős hatást fejt ki a nehezen hozzáférhető helyeken. Alkalmas fogmosás utáni öblítő használatra. Az amin-fluorid hatóanyag erősíti a fogzománcot különösen olyan helyeken, ahová a fogkefe nem ér el.

Elmex Sensitive Szájvíz, 2 x 400 ml
3 090 Ft 1545,00 Ft/darab

Az Elmex Sensitive Szájvíz speciálisan az érzékeny ínyre és fogakra lett kifejlesztve. Elősegíti a fogzománc remineralizációját, és véd annak fokozott leromlása ellen. A rendkívül aktív amin fluorid hatóanyag egy kettős védőréteget képez a dentinen, és ezáltal csökkenti a dentintubulusok eltömődését, valamint a fogszuvasodás és gyulladás kialakulásának esélyét.

Elmex Szájvíz 400 ml és fogkrém Caries Protection 75 ml
1 990 Ft 995,00 Ft/darab

szájvíz (400 ml) és fogkrém (75 ml) készlet az Elmex márkától létrehoz egy kalcium-fluorid védőréteget kettős hatással, mely a fogakat hatékonyan védi a fogszuvasodástól.

Elmex Sensitive Fogkrém, 75 ml, 2-es csomag
1 790 Ft 895,00 Ft/darab

Egyes gyulladásos folyamatok vagy akár az öregedés hatására a fogíny visszahúzódik a fognyakról, mely annak védelme nélkül fokozottan érzékennyé válik a külső hatásokra. Az Elmex Sensitive fogkrém kifejezetten az ilyen érzékeny fogakra lett kifejlesztve. Speciális aminfluorid hatóanyaga bevonatot képez a fognyakon, így csökkenti annak érzékenységét. A csomag két darabot tartalmaz.

Elmex Sensitive Professional Repair & Prevent fogkrém, 75 ml, tripack
4 990 Ft 1663,33 Ft/darab

Az Elmex Sensitive Professional Repair & Prevent rendszeres használat mellett segíti lezárni a fogak gyökerét és hosszantartó védelmet nyújt a fogzománc számára. A Sensitive Professional termékcsalád Pro-Argin szabadalmaztatott technológiával rendelkezik, amely kiküszöböli a fogak fokozott érzékenységét.

Elmex Sensitive Professional Whitening fogkrém, 75 ml, tripack
4 990 Ft 1663,33 Ft/darab

Az Elmex Sensitive Professional Whitening rendszeres használat mellett segíti lezárni a fogak gyökerét, hosszantartó védelmet nyújt a fogzománc számára. A Sensitive Professional termékcsalád Pro-Argin szabadalmaztatott technológia a fogak fokozott érzékenysége ellen.

Elmex Caries (puha) fogkefe

Elmex Caries (puha) fogkefe

Értékelés: 5
1 390 Ft

A hagyományos fogkefékkel összehasonlítva a meghosszabbított X szálakkal rendelkező fogkefék jobb tisztítást tesznek lehetővé, mivel mélyen a fogak közti résekbe hatolnak és biztosítják a foglepedék elleni hatékony védelmet. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Elmex Gyerek fogkrém 50 ml
970 Ft 810 Ft

Fogkrém gyerekek számára a kitörés első baba foga, amíg a 6 éves kor. Tejfogak megérdemlik a legjobb védelemhez és gondoskodáshoz: hogy a megfelelő helyre állapotát, és ezáltal előfeltétel az egészséges maradandó fogak.

Elmex Képzés fogkefe gyermekeknek 0-3 éves
1 180 Ft

Képzés fogkefe kifejlesztve kíméletes tisztítására az első fogak gyermekek 0–3 év. Rendszeres fogászati ​​ellátás akkor kezdődik, amikor az első baba fogat. Egy kis tisztítófej egy puha felületre kisgyermekek számára különösen alkalmasak.

Elmex Sensitive fogkrém 75 ml

Elmex Sensitive fogkrém 75 ml

Értékelés: 4,4
1 290 Ft

Az Elmex védi és mineralizálja a fogakat az aminfluorid hatóanyagának köszönhetően. Gyorsan eloszlik a fogak felszínén, segíti az ásványi anyagok behatolását a fogzománcba, amivel ellenállóbbá teszi azt a fogszuvasodás ellen. Tartalma 75 ml.

Elmex Sensitive Professional fogkrém, 75 ml, tripack
4 990 Ft 1663,33 Ft/darab

Az Elmex Sensitive Professional rendszeres használat mellett segíti lezárni a fogak gyökerét és hosszantartó védelmet nyújt a fogzománc számára. A Sensitive Professional termékcsalád Pro-Argin szabadalmaztatott technológia a fogak fokozott érzékenysége ellen. A csomagolás 3 darabot tartalmaz.

Elmex Sensitive Professional Whitening fogkrém 75 ml
1 690 Ft

Exkluzív és szabadalmaztatott összetételű Elmex Sensitive Professional Whitening fogkrém PRO-ARGIN technológiával, ami a legújabb lépés az érzékeny fogak védelmében. A fogkrém lezárja a dentin csatornákat, amik az idegvégződésekhez vezetnek, ezzel kizárva a fájdalmat. Tartalma 75 ml.

Elmex 75 ml professzionális fogszuvasodás
1 408 Ft 1 163 Ft

ELMEX fogkrém – 75% -os fogszuvasodás-védelem. Rendkívül hatékony amin-fluorid a fogkrémben. Az Elmex védelmet nyújt a fogkárosodás ellen, másodpercek alatt beépítve a fogzománcba. Megerősíti és ellenállóbbá teszi a savakkal szemben. kötet: * 75 ml

Elmex Anti Caries Protection Professional fogkrém, 75 ml, tripack
4 990 Ft 1663,33 Ft/darab

Az Elmex Anti Caries Protection Professional rendszeres használat mellett segíti lezárni a fogak gyökerét és hosszantartó védelmet nyújt a fogzománc számára. A fogkrém kiemelkedik a cukorsav semlegesítő technológiával a fogszuvasodás elleni fokozott védelem érdekében.

Elmex Caries Protection fogkrém 75 ml
1 290 Ft

Az Elmex védi és mineralizálja a fogakat az aminfluorid hatóanyagának köszönhetően. Gyorsan eloszlik a fogak felszínén, segíti az ásványi anyagok behatolását a fogzománcba, amivel ellenállóbbá teszi azt a fogszuvasodás ellen. Tartalma 75 ml.

Elmex Caries Protection szájvíz 400 ml
1 790 Ft 1 690 Ft

Elmex alkoholmentes szájvíz az optimális fogszuvasodás megelőzésért. Az aminfluoridok ellenállóbbá teszik a fogzománcot és védőréteget alkotnak a fogak teljes felületén. Térfogata 400 ml.

Elmex Caries Protection Whitening fogkrém75 ml
1 390 Ft

Caries Protection Whitening fogkrém védi a fogakat a fogszuvasodás ellen. Eltávolítja a lepedéket a fogzománcon, visszaadja számára a természetes fehérséget. Az Elmex fogkrém gondoskodik a szájüreg egészségéről.

Elmex Children fogkefe 3-6 éves gyerek számára
1 290 Ft

puha fogkefe 3–6 éves gyerekek számára ajánlott A fogkefe speciálisan a finom tisztításhoz lett kifejlesztve, hatékony védelem a fogszuvasodás megelőzésére tejfogak esetében A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Elmex Érzékeny fogkefe az érzékeny fogak
1 180 Ft

A fogkefe tisztítja, köszönhetően a puha selymes szálak különösen gyengéden, de alaposan. Ő keresztbe zöld szálak segítenek megtisztítani képességének köszönhetően mélyen behatolnak a fogak közötti rések. Bebizonyosodott által elvégzett vizsgálatok egyetemeken Svájcban és az Egyesült Államokban.

Elmex Fogkefe gyermekeknek 3-6 éves
1 130 Ft 1 070 Ft

Fogkefe óvodáskorú gyermekek 3–6 év. Hogy ösztönözzék első próbálkozások öntisztító, hogy a gyermek fogkefe, amely illeszkedik a motoros készségeket. A legjobb választás egy különleges fogkefe gyerekeknek a jó fogású markolattal és csúszásmentes, kis tisztítófej és puha sörték.

Elmex fogkrém 50ml gyerekeknek 0-6r
1 167 Ft 962 Ft

Gyerek fogkrém Elmex Kid 50 ml amin-fluoriddal gondoskodik a gyermekek fogairól korai életkorban, 0–6 éves korig. Egyedi kompozíció, hármas hatású. Védő réteget képez a kalcium-fluoridról a zománcon, és bizonyíthatóan erősíti a fogakat, hogy megakadályozzák az ásványi anyagok elvesztését az esetleg

Elmex fogkrém 75ml érzékeny fehérítő
1 167 Ft 962 Ft

Az Elmex Sensitive Whitening 75 ml egy aminofluoriddal készült fogkrém, amely megvédi a fogszuvasodást, óvatosan eltávolítja a foltokat és helyreállítja a fogak természetes fehérségét. Alkalmas érzékeny szájüregre. Védi a zománcot a savanyú és édes ételektől.

Elmex fogkrém 75ml fogszuvasodásgátló (SK)
1 167 Ft 962 Ft

Az Elmex Anti Caries Whitening 75 ml-es fogkrém védi és mineralizálja a fogakat, ezáltal védi őket a fogszuvasodástól. Eloszlatja a fogak felületét, elősegíti az ásványi anyagok behatolását a zománcba és nagyobb ellenállást biztosít a fogszuvasodáshoz. Enyhe fehérítő hatású.

Elmex fogkrém 75ml karies elleni (narancssárga)
1 167 Ft 962 Ft

Az Elmex Anti Caries 75 ml fogkrém védi és mineralizálja a fogakat amin-fluorid hatóanyaggal, gyorsan diszpergálódik a fog felületén, támogatja az ásványi anyagok behatolását a zománcba és így biztosítja a fogszuvasodás ellenállását.

Elmex fogkrém 75ml Profesional Sensitive
1 408 Ft 1 163 Ft

Elmex Professional Sensitive fogkrém 75 ml, amelyet az érzékeny fogak azonnali és hosszú távú enyhítésére fejlesztettek ki. A PRO-Argin technológia a dentinalis tubulusokat célozza meg, amelyek idegvégződésekhez vezetnek, ezáltal gátolják a fájdalmat. A rendszeres használat segít létrehozni egy véd

Elmex fogkrém 75ml Profesional Sensitive White
1 408 Ft 1 163 Ft

Az Elmex Sensitive Professional White 75 ml-es fehérítő fogkrém segít enyhíteni a fogérzékenységet. A speciális PRO-Argin technológia bezárja a csatornákat és megakadályozza a fájdalmat. Használja a pasztát hosszú ideig, naponta kétszer, hogy létrehozzon egy hosszú távú védőgátot, amely hatással va