Etymotic ER20-CCC-C Füldugó
7 090 Ft

Kiárusítás

Etymotic ER20-CCC-C nagyméretű füldugó. A 20 dB-es csillapításnak köszönhetően nincs többé fülzúgás a koncertek és a meccsek után. Úgy fejlesztették ki, hogy a hangokat megszűrve védje fülünket a halláskárosodástól. Nincs az a torzítás, mint a szivacsos füldugók esetében, csak a tiszta hangzás marad hátra az egész hangtartományban. A praktikus hordozó tasaknak köszönhetően bárhova magunkkal vihetjük.


Etymotic ER20-SMB-Füldugó

Etymotic ER20-SMB-Füldugó

Értékelés: 4,5
7 290 Ft

Etymotic ER20-SMB nnormál méretű füldugó. A 20 dB-es csillapításnak köszönhetően nincs többé fülzúgás a koncertek és a meccsek után. Úgy fejlesztették ki, hogy a hangokat megszűrve védje fülünket a halláskárosodástól. Nincs az a torzítás, mint a szivacsos füldugók esetében, csak a tiszta hangzás marad hátra az egész hangtartományban. A praktikus hordozó tasaknak köszönhetően bárhova magunkkal vihetjük.


Etymotic ETY-Kids 3 Fekete
22 900 Ft

18 990 Ft

2 év garancia

Az Etymotic ETY-Kids 3 fülhallgató kiváló hangminőségének és kényelmes használatának köszönhetően tökéletes választás lehet a zene szerelmeseinek. Az eszközt tervezésénél egyik fő szempont a fül károsodásának elkerülése volt, így bátran ajánlható legalább 4 éves gyermekeknek és a hangos zajokra érzékenyeknek is. Az 1.2 m hosszú kábel és a nagy érzékenységű, gyorsgombokkal felszerelt mikrofon felelnek az optimális kényelemért.


Etymotic ER3SE Extended Response Earphones
74 990 Ft

Ha magas minőségű hangzást keresel alacsony frekvencián, akkor az Etymotic ER3XR Extended Response Earphone fém fülhallgató kényelmes eloxált felülettel megfelelő a számodra. A fülhallgató 35 dB – 42 dB zajszigetelést kínál és a legmagasabb teljesítményérzékenységet érheti el az osztályukban – SPL 102 dB 1 kHz-nél 0,1 mV-nál.


Etymotic ER3SE Studio Edition Earphones
74 990 Ft

Még a stúdiómunka sem végezhető el minőségi dugaszok nélkül. Az ER3SE Studio Edition Earphones segítségével megbízható tanácsadót szerzel, minőségi hangot közvetít alacsony szinteken. Azonban értékelni fogja a fülhallgatót akkor is, ha csak az igényes hallgatók közé tartozik. A fém eloxált felület kényelmes illeszkedést rejt, zajcsökkentéssel.


Etymotic Extended Response Earphones
129 990 Ft

Rendkívüli választás mindenkinek, aki nagyszerű hangminőséget keres számos fejlesztési funkcióval együtt. Az ER4XR Extended Response Earphones modell különösen elragad a leghűségesebb hangátvitellel közepes és magas frekvenciákon. A kényelmes hallgatást a pontosan megmunkált, eloxált és lézerezett alumínium alkatrészek biztosítják.


Etymotic etyBLU2 Headset
72 990 Ft

2 év garancia

Az Etymotic etyBLU2 headsettel a telefonbeszélgetéseket zavartalanul bonyolíthatja le. Mikrofonjával a beszédhangok kiváló minőségben továbbíthatóak. Noise Reduction technológiájával a külső zajt nagy hatékonysággal szűri ki. Accu Fit párnáiból kiválaszthatja az ön hallójáratához a legjobban illeszkedőt.