Emsa TERRA GRANDE Virágalátét, 57x27 cm
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az EMSA TERRA GRANDE Virágalátét, 57×27 cm ellenál az időjárási körülményeknek, így kültéri használatra is alkalmas. A terracotta/fekete színének köszönhetően beleillik a külsö környezetbe, így jobban passzol a teraszhoz és balkonhoz.


Emsa FLOW FRIENDS Kancsó, 1 l
4 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Emsa FLOW FRIENDS kancsó modern külsejével bármely konyhában megállja a helyét. A kancsóban tárolt italt akár 4 órán keresztül is hidegen tartja. Űrtartalma 1 liter, emellett automatikus, szilikonos fedéllel és piros színnel rendelkezik. A tartós műanyagból készült konyhai kiegészítő mosogatógépben mosható.


Emsa Edénykészlet gyermekeknek 6ks Farm Family
7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A készlet díszdobozba csomagolt. Az edények szép háziállatos mintával díszítettek. A készlet tartalma: lapostányér, mélytányér, három evőeszközkészlet és bögre.


Emsa MOBILITY Ételtermosz, 1,2 l
12 390 Ft

Az EMSA MOBILITY Ételtermosz, 1,2 l egy kiváló eszköz arra, hogy kedvenc ételeit ne csak otthon, hanem bárhol fogyaszthassa, ahol csak akarja! Rozsdamentes acélból készült, könnyen tisztán tartható eszköz. Hosszú órákon keresztül is képes melegen tartani a benne tárolt ételt.


Emsa myBakery Süteménytartó fedővel
16 490 Ft

13 490 Ft

Az Emsa myBakery Süteménytartó segítségével 100%-os biztonságban szállíthatóak a sütemények. 24 db muffinnak és újdonságképpen 25 db sütinyalókának van hely, ügyelve a részletekre is. Kinézetével kiváló dísze lehet a partynak.


Emsa Variabolo MONSTER Uzsonnásdoboz, 16x11x7cm
2 090 Ft

Az EMSA Variabolo MONSTER Uzsonnásdoboz segítségével gyermekeink bárhova elvihetik magukkal kedvenc ételeiket. A dobozban található egy elválasztó fal, melynek segítségével el tudjuk különíteni a gyerekeknek szánt különböző harapnivalókat. Könnyedén tisztítható, mosogatógépben is mosható.


Emsa PRINCESS Uzsonnásdoboz, 16x11x7cm
2 090 Ft

Az EMSA PRINCESS Uzsonnásdoboz segítségével gyermekeink bárhova elvihetik magukkal kedvenc ételeiket. A dobozban található egy elválasztó fal, melynek segítségével el tudjuk különíteni a gyerekeknek szánt különböző harapnivalókat. Könnyedén tisztítható, mosogatógépben is mosható.


Emsa BENTO Uzsonnásdoboz, 0,9 l
3 890 Ft

3 590 Ft

Az EMSA BENTO Uzsonnásdoboz, 0,9 l segítségével bárhova elviheti kedvenc ételeit. A doboz stílusosan van kialakítva, mikrohullámú sütőben való melegítésre is alkalmas. Rendkívül könnyen tisztítható, akár mosogatógépet is.


Emsa Clip&Close Shaker, 0,5 l
2 550 Ft

2 390 Ft

Az Emsa Clip&Close Shaker, 0,5 l nem csak tárolásra jó, de segítségünk is lehet a konyhában is. Használatával nem lesznek többé a saláták unalmasak, hiszen segít egyenletesen összekeverni az öntet alapanyagait. A shaker kiválóan zár, így a benne elkészített önteteket és italokat bárhová magunkkal vihetjük.


Emsa PRESTO Pumpás termosz, 3 l
29 590 Ft
+ ingyen szállítás

Az Emsa PRESTO Pumpás termosz minőségi rozsdamentes acélból készült és pumpájának köszönhetően egyszerűen adagolható belőle az ital. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, a meleg italokat akár 12 óráig, a hideg italokat pedig 24 óráig tartja a hőmérsékletükön. Levehető fejjel és állítható magasságú csészetartóval ellátott.


Emsa Clip&Close Ételhordó készlet, 5 db
7 190 Ft
6 990 Ft

Az Emsa Ételhordó készlettel egyszerre több fogást is tárolhatsz. Használatával az elkészített ételek sokáig frissek maradnak. Akár mélyhűtőbe vagy mikrohullámú sütőbe is teheted őket, hiszen bírják a kiképzést.