Emsa Utazási fűszerkészlet 4db
2 190 Ft

Egy négy fűszertároló utazókészlet egy puha szövettel rögzített burkolatban ideális mind utazáshoz, mind konyhai felhasználáshoz.

Emsa Kids Mobility Termosz, 0,35 l-28%
9 990 Ft 7 190 Ft

Akció

Az Emsa Kids Mobility Termosz tökéletes választás mindenki számára. Kiváló minőségű anyagokból készült és akár 12 órán keresztül melegen tarthatja italát. Az időtlen dizájnú bögre űrtartalma 350 ml. Fedele kifröccsenés biztosan zár. Vigye magával a reggeli kávéját, vagy teáját, és fogyassza ugyan olyan élvezettel, mint otthon tenné.

Emsa MOBILITY Ételtermosz, 1,2 l
12 490 Ft

Az EMSA MOBILITY Ételtermosz, 1,2 l egy kiváló eszköz arra, hogy kedvenc ételeit ne csak otthon, hanem bárhol fogyaszthassa, ahol csak akarja! Rozsdamentes acélból készült, könnyen tisztán tartható eszköz. Hosszú órákon keresztül is képes melegen tartani a benne tárolt ételt.

Emsa myBakery Süteménytartó fedővel
16 490 Ft 15 990 Ft

Az Emsa myBakery Süteménytartó segítségével 100%-os biztonságban szállíthatóak a sütemények. 24 db muffinnak és újdonságképpen 25 db sütinyalókának van hely, ügyelve a részletekre is. Kinézetével kiváló dísze lehet a partynak.

Emsa FLOW FRIENDS Kancsó, 1 l
6 027 Ft 5 890 Ft

Az Emsa FLOW FRIENDS kancsó modern külsejével bármely konyhában megállja a helyét. A kancsóban tárolt italt akár 4 órán keresztül is hidegen tartja. Űrtartalma 1 liter, emellett automatikus, szilikonos fedéllel és piros színnel rendelkezik. A tartós műanyagból készült konyhai kiegészítő mosogatógépben mosható.

Emsa Variabolo MONSTER Uzsonnásdoboz, 16x11x7cm
2 090 Ft

Az EMSA Variabolo MONSTER Uzsonnásdoboz segítségével gyermekeink bárhova elvihetik magukkal kedvenc ételeiket. A dobozban található egy elválasztó fal, melynek segítségével el tudjuk különíteni a gyerekeknek szánt különböző harapnivalókat. Könnyedén tisztítható, mosogatógépben is mosható.

Emsa PRINCESS Uzsonnásdoboz, 16x11x7cm
2 090 Ft

Az EMSA PRINCESS Uzsonnásdoboz segítségével gyermekeink bárhova elvihetik magukkal kedvenc ételeiket. A dobozban található egy elválasztó fal, melynek segítségével el tudjuk különíteni a gyerekeknek szánt különböző harapnivalókat. Könnyedén tisztítható, mosogatógépben is mosható.

Emsa BENTO Uzsonnásdoboz, 0,9 l
3 890 Ft 3 590 Ft

Az EMSA BENTO Uzsonnásdoboz, 0,9 l segítségével bárhova elviheti kedvenc ételeit. A doboz stílusosan van kialakítva, mikrohullámú sütőben való melegítésre is alkalmas. Rendkívül könnyen tisztítható, akár mosogatógépet is.

Emsa Clip&Close Shaker, 0,5 l
2 550 Ft 2 390 Ft

Az Emsa Clip&Close Shaker, 0,5 l nem csak tárolásra jó, de segítségünk is lehet a konyhában is. Használatával nem lesznek többé a saláták unalmasak, hiszen segít egyenletesen összekeverni az öntet alapanyagait. A shaker kiválóan zár, így a benne elkészített önteteket és italokat bárhová magunkkal vihetjük.

Emsa PRESTO Pumpás termosz, 3 l
29 490 Ft

Az Emsa PRESTO Pumpás termosz minőségi rozsdamentes acélból készült és pumpájának köszönhetően egyszerűen adagolható belőle az ital. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, a meleg italokat akár 12 óráig, a hideg italokat pedig 24 óráig tartja a hőmérsékletükön. Levehető fejjel és állítható magasságú csészetartóval ellátott.

Emsa Clip&Close Ételhordó készlet, 5 db
7 190 Ft 6 990 Ft

Az Emsa Ételhordó készlettel egyszerre több fogást is tárolhatsz. Használatával az elkészített ételek sokáig frissek maradnak. Akár mélyhűtőbe vagy mikrohullámú sütőbe is teheted őket, hiszen bírják a kiképzést.