EPICO 18 W PD autós töltő, space grey
6 790 Ft
6 690 Ft

Erős autóstöltő két különböző porttal. Az Epico autós töltő 1 db USB-C tápellátási porttal rendelkezik, legfeljebb 18W teljesítménnyel és 1 db USB-porttal akár 10 W-ig. Elegáns LED-es megvilágítással van ellátva, amely segít sötétségben is navigálni, és **vezeték nélküli töltésre is alkalmas.


EPICO 45W PD CAR CHARGER - space grey 9915101900015
8 190 Ft

Autós töltő duális jelleggel, amely USB-A 3.0 porttal és fast charge technologiával, USB-C porttal és Power Delivery 3.0 támogatással rendelkezik. EPICO 45W PD CAR CHARGER túlfeszültség védelemmel és túltöltés védelemmel ellátott.


EPICO 60 W PRO CHARGER, fehér
14 790 Ft
14 490 Ft

Egy erős töltő, amely okostelefonhoz, tablethez és notebookhoz való töltésre is alkalmas. Az Epico Pro töltő egy USB-C tápellátási porttal és egy USB-A 3.0 porttal rendelkezik, amely gyors töltéssel rendelkezik. Akár2,5-szer gyorsabban tölti fel az okostelefonját, mint egy hagyományos adapter, és a 60 Watt teljesítménnyel akár egy notebook sem akadály számára. Támogatja a gyors vezeték nélküli töltést.


EPICO 87W USB-C Laptop Charger Fast Charge 3.0 - fehér 9915101100045
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hordozható töltő minimalista kialakítással, lehetővé teszi a MacBook 12-inch, MacBook PRO USB-C csatlakozóval és laptopokkal vagy más USB-C bemenettel ellátott eszközökkel történő feltöltését. Az EPICO 87W USB-C Laptop Charger Fast Charge 3.0 akár három eszközt csatlakoztathatsz az USB-A csatlakozó segítségével a Fast Charge támogatással.


EPICO AIRPODS CASE
5 090 Ft

4 690 Ft

Ultra vékony és könnyű tok AirPods-ra minimalista dizájnnal minőségi szilikonból. Az Epico AIRPODS CASE véd a karcolásoktól, szennyeződésektől és a rázkódástól, a kényelmes töltést az alsó részén található kivágás biztosítja. A tok mindössze 12 grammot nyom, és nem ad hozzá a töltő tok méretéhez sem.


EPICO AIRPODS CASE, fekete
4 990 Ft

Ultra vékony és könnyű tok AirPods-ra, ami minimalista dizájnnal és minőségi szilikonból készült. Epico AIRPODS CASE fekete színben véd a karcolások, rázkódások és a kosz ellen. A fedőlap alsó részén lévő nyílása Lightning kábellel való kényelmes töltést biztosítja.


EPICO Airpods Case OUTDOOR
5 090 Ft
4 990 Ft

Kültéri védőtok tartós szilikonból megvédi az AirPod fülhallgatóidat a mechanikai sérülésektől. EPICO Epico AirPods Case OUTDOOR szilárd karabinerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy rögzíthesd az övedhez, vagy a hátizsákodhoz, és biztonságosan nálad lehessen, akár a hegyi túrán, akár a városon keresztüli sétánál.


EPICO AIRPODS CASE, sötét rózsaszín
4 990 Ft

Ultra vékony és könnyű AirPods tok, ami minimalista kivitelezéssel és minőségi szilikonból készült. Epico AIRPODS CASE sötét rózsaszín színben, véd a karcolások, rázkódások és a szennyeződések ellen. A fedőlap alsó részén lévő nyílása Lightning kábellel való kényelmes töltést biztosítja.


EPICO AirPods Hooks
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Köszönhetően a szilikon toknak kampókkal az AirPods fülhallgatóid tökéletesen illeszkednek a füledbe még a sportolásnál is. Az EPICO AirPods Hooks kiváló minőségű szilikonból készült pontosan az AirPod-hoz szabva, beleértve a szükséges kivágásokat és a tökéletes tapadást. A minimális súlya biztosítja a praktikus viseletet.


EPICO dual car charger, töltő 9915101300069 autóba
8 090 Ft

Kiváló minőségű, egyedi kivitelezésű duális autóstöltő, mely megbízhatóan gondoskodik két mobilkészülék egyidejű áramellátásáról. Mindkét újratölthető USB port nagy értékű 2,4 A töltési árammal rendelkezik. Az autóstöltőn praktikus LED lámpa található, mely pontosan jelzi a töltöttségi szintet. A készülék 12 V / 24 V bemeneti feszültséget támogat. Nem hiányozhat a túltöltés elleni védelem, mely nagyban hozzájárul az autóstöltő utazás során való biztonságos használatához.


EPICO EPICO GLASS edzett üveg az iPad 2018 9,7"-re
9 990 Ft

A 9H keménységű védőüveg véd a karcolásokkal szemben, megőrzi az érintés magas fokú érzékenységét, valamint nem torzítja a kijelző élességét. Az EPICO GLASS edzett üveg az iPad 2018 9,7"-re mindössze 0,3 mm vastagsága révén az ultravékony üvegek közé tartozik, szinte észre sem veszed a telefonon.


EPICO EPICO GLASS edzett üveg az iPad Pro-ra 10,5"
10 690 Ft

A 9H keménységű védőüveg véd a karcolásokkal szemben, megőrzi az érintés magas fokú érzékenységét, valamint nem torzítja a kijelző élességét. Az EPICO GLASS edzett üveg az iPad Pro-ra 10,5" mindössze 0,3 mm vastagsága révén az ultravékony üvegek közé tartozik, szinte észre sem veszed a telefonon.


EPICO EPICO GLASS edzett üveg az iPad Pro-ra 12,9"
11 290 Ft
+ ingyen szállítás

A 9H keménységű védőüveg véd a karcolásokkal szemben, megőrzi az érintés magas fokú érzékenységét, valamint nem torzítja a kijelző élességét. Az EPICO GLASS edzett üveg az iPad Pro-ra 12,9" mindössze 0,3 mm vastagsága révén az ultravékony üvegek közé tartozik, szinte észre sem veszed a telefonon.


EPICO EPICO GLASS edzett üveg iPad 4 Mini-re
9 390 Ft
9 290 Ft

A 9H keménységű védőüveg véd a karcolásokkal szemben, megőrzi az érintés magas fokú érzékenységét, valamint nem torzítja a kijelző élességét. Az EPICO GLASS edzett üveg az iPad 4 Mini-re mindössze 0,3 mm vastagsága révén az ultravékony üvegek közé tartozik, szinte észre sem veszed a telefonon.


EPICO EPICO HERO CASE iPhone XR - áttetsző/fekete
8 190 Ft

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO HERO CASE tok iPhone X / iPhone XS – áttetsző/fekete ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot befedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO FLIP CASE Samsung Galaxy S10, fekete 37111131300001
5 590 Ft
5 490 Ft

Elegáns flip védőtok okostelefonhoz fekete színben, erős mágnessel. Az Epico Flip Case a Samsung Galaxy S10 okostelefonhoz készült, mely minden oldalról védi azt. Külső része bőrből, belseje rugalmas TPU anyagból készült. A védőtok semmiben sem korlátozza a telefon vezérlőegységeihez való hozzáférést.


EPICO FLIP CASE Samsung Galaxy S10+, fekete 37211131300001
5 590 Ft
5 490 Ft

Elegáns flip védőtok okostelefonhoz fekete színben, erős mágnessel. Az Epico Flip Case a Samsung Galaxy S10+ okostelefonhoz készült, mely minden oldalról védi azt. Külső része bőrből, belseje rugalmas TPU anyagból készült. A védőtok semmiben sem korlátozza a telefon vezérlőegységeihez való hozzáférést.


EPICO FLIP CASE Samsung Galaxy S10e, fekete 37311131300001
5 590 Ft
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns flip védőtok okostelefonhoz fekete színben, erős mágnessel. Az Epico Flip Case a Samsung Galaxy S10e okostelefonhoz készült, mely minden oldalról védi azt. Külső része bőrből, belseje rugalmas TPU anyagból készült. A védőtok semmiben sem korlátozza a telefon vezérlőegységeihez való hozzáférést.


EPICO FLIP CASE védőtok a Honor 10 Lite számára - fekete 25411131300001
5 690 Ft
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

PU bőr és TPU kombinációjából készült nyitható védőtok. Mágnessel ellátott, mely használaton kívül a tokot zárva tartja. Divatos kivitel varrással és dombornyomásos logóval kiegészítve. Az Epico tok tökéletesen illik a Honor 10 Lite modellhez és lehetővé teszi a működést a védőüveg használatával is.


EPICO FLIP TOK mágneses záródással iPhone XR, barna
8 090 Ft
7 890 Ft

Elegáns flip tok, amely megvédi a telefont a karcolásoktól és az esésektől minden oldalról. Az Epico Flip tok az Apple iPhone XR-hez műbőrből és tartós TPU-ból áll, és egy erős záró mágnest tartalmaz. Ez nem blokkolja a vezérlőket és a csatlakozókat, fényűző barna dizájnnal.


EPICO FLIP TOK mágneses záródással iPhone XR, fekete
8 090 Ft
7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns flip tok, amely megvédi a telefont a karcolásoktól és az esésektől minden oldalról. Az Epico Flip tok az Apple iPhone XR-hez műbőrből és tartós TPU-ból áll, és egy erős záró mágnest tartalmaz. Ez nem blokkolja a vezérlőket és a csatlakozókat, fényűző fekete dizájnnal.


EPICO FLIP TOK mágneses záródással iPhone XS, barna
8 090 Ft
7 890 Ft

Újdonság

Elegáns flip tok, amely megvédi a telefont a karcolásoktól és az esésektől minden oldalról. Az Epico Flip tok az Apple iPhone XS-hez műbőrből és tartós TPU-ból áll, és egy erős záró mágnest tartalmaz. Ez nem blokkolja a vezérlőket és a csatlakozókat, fényűző barna dizájnnal.


EPICO FLIP TOK mágneses záródással iPhone XS, fekete
8 090 Ft
7 890 Ft

Elegáns flip tok, amely megvédi a telefont a karcolásoktól és az esésektől minden oldalról. Az Epico Flip tok az Apple iPhone XS-hez műbőrből és tartós TPU-ból áll, és egy erős záró mágnest tartalmaz. Ez nem blokkolja a vezérlőket és a csatlakozókat, fényűző fekete dizájnnal.


EPICO FLIP TOK mágneses záródással iPhone XS Max, barna
7 990 Ft
7 890 Ft

Újdonság

Elegáns flip tok, amely megvédi a telefont a karcolásoktól és az esésektől minden oldalról. Az Epico Flip tok az Apple iPhone XS Max-hoz műbőrből és tartós TPU-ból áll, és egy erős záró mágnest tartalmaz. Ez nem blokkolja a vezérlőket és a csatlakozókat, fényűző barna dizájnnal.


EPICO FLIP TOK mágneses záródással iPhone XS Max, fekete
8 090 Ft
7 890 Ft

Elegáns flip tok, amely megvédi a telefont a karcolásoktól és az esésektől minden oldalról. Az Epico Flip tok az Apple iPhone XS Max-hoz műbőrből és tartós TPU-ból áll, és egy erős záró mágnest tartalmaz. Ez nem blokkolja a vezérlőket és a csatlakozókat, fényűző fekete dizájnnal.


EPICO fonott Lightning kábel 1,8m - fekete/fehér (MFi) 9915141300001
7 502 Ft

6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

EPICO Lightning töltő/adat kábel az iPhone, iPad, iPod készülékekhez tervezve. Ez a rendkívül ellenálló fonott kábel a készüléked megbízható töltését és a számítógéppel való szinkronizálást biztosít. A kábel hossza 1,8 m.


EPICO GLASS CASE  iPhone X / iPhone XS - áttetsző/fekete
8 190 Ft

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO HERO CASE tok iPhone X / iPhone XS – áttetsző/fekete ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot befedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO GLASS CASE iPhone XS Max - átlátszó/fekete
8 190 Ft

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO GLASS CASE tok iPhone XS Max – áttetsző/fekete ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot befedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO HERO CASE iPhone 7/8 - átlátszó
5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO HERO CASE iPhone 7/8 – átlátszó tok ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot lefedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO HERO CASE iPhone 7 Plus/8 Plus - átlátszó
6 290 Ft

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO HERO CASE iPhone 7 Plus/8 Plus – átlátszó tok ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot lefedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO HERO CASE iPhone X/iPhone XS Max számára - áttetsző
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO HERO CASE iPhone XS Max tok ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot lefedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO HERO CASE iPhone X/iPhone XS Max számára - áttetsző
6 290 Ft

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO HERO CASE iPhone XR tok ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot lefedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO HERO CASE iPhone X/iPhone XS számára - áttetsző
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A telefon megbízható védelme repedések és karcolások ellen. EPICO HERO CASE tok iPhone X / iPhone XS számára ellenálló TPU és edzett üveg, amely az egész hátlapot befedi. Pontos kivágások a konnektorokhoz és a nyomógombokhoz a telefon kényelmes használatát garantálják.


EPICO Mágneses töltő USB-C kábel EPICO 2m - szürke 9915101900013
9 990 Ft

Töltő kábel EPICO mágneses USB-C konnektorral, amely a kábel elakadásánál szétkapcsol és megmenti a MacBook-ot az eséstől és a kártól. A kábel rendelkezik „L“ véggel, amely kiküszöböli a mechanikus hajlítást a hosszú élettartam biztosítása érdekében. A töltő mágneses USB-C kábel a töltéshez használható, nem támogatja az adatátvitelt.


EPICO METAL lightning cable for iPhone 1,2m - space gray 9915111900002
6 290 Ft

fémzsinórral ellátott kábel rendkívül tartós és a MFi tanúsítványának köszönhetően biztosítja az Apple termékekkel való teljes kompatibilitást. EPICO METAL lightning cable for iPhone nem csak az iPhone, az iPad vagy az iPod töltésére használható, hanem használhatod az adatátvitelhez is.


EPICO NEOPRÉN TARTÓ 13“, fekete
9 890 Ft
9 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Prémium notebook tartó. Az Epico neoprén tartó 13'' átmérőjű, kompakt méretekkel és kis súlyú notebookoknak készült. A finom fleece belseje megvédi a készüléket a karcolásoktól és a sokkoktól, a felső neoprén réteg nagyon tartós és rugalmas.


EPICO P10 POWER BANK 10 000 mAh (PD 18 W + gyors töltés), fekete
12 390 Ft
12 090 Ft

Vékony és elegáns, 10 000 mAh kapacitású powerbank. Az Epico P10 Power Bank rendelkezik egy 18 wattos USB-C porttal, amely szintén tölt egy táblagépet vagy notebookot, 1 USB-A portot és 1 USB-A portot, amely gyors töltést biztosít. Az okostelefon feltöltése 0% -ról 50% -ra való feltöltése nem tart fél óráig sem.


EPICO Power Bank ELOOP by EPICO E12, 11 000 mAh fekete 9915101300017
17 390 Ft
+ ingyen szállítás

Kiváló minőségű külső tápforrás mobiltelefonokhoz, MP3/MP4 lejátszókhoz, táblagépekhez, GPS navigációhoz, videokamerákhoz és kamerákhoz. Akkumulátor kapacitása 11000 mAh, 2× USB kimenet, töltési áram 1A és 2.1A.


EPICO RONNY GLOSS CASE Samsung Galaxy S10+, átlátszó fehér 37210101000001
3 490 Ft
3 390 Ft

Keskeny és könnyű hátlaptok, mely megvédi a telefont az ütődések, karcolások és szennyeződésekkel szemben. Az Epico Ronny Gloss Case rugalmas és ellenálló TPU-ból készült a Samsung Galaxy S10+ méretű okostelefonra. Az átlátszó kialakítás nem rejti el a telefon dizájnját. A tok semmilyen módon nem gátolja a használatot.


EPICO RONNY GLOSS CASE Samsung Galaxy S10e, átlátszó fehér 37310101000001
3 490 Ft
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Keskeny és könnyű hátlaptok, mely megvédi a telefont az ütődések, karcolások és szennyeződésekkel szemben. Az Epico Ronny Gloss Case rugalmas és ellenálló TPU-ból készült a Samsung Galaxy S10e méretű okostelefonra. Az átlátszó kialakítás nem rejti el a telefon dizájnját. A tok semmilyen módon nem gátolja a használatot.


EPICO Rugalmas műanyag tok Honor 7A telefonra WHITE SNOWFLAKES
4 390 Ft

Hangold rá telefonodat is a karácsonyra. A rugalmas tok TPU anyagból készült, hópelyhek motívummal ellátott, Honor 7A telefonra alkalmas. Védi a telefont a karcolásokkal, az általános elhasználódással, a szennyeződésekkel, valamint az enyhe esések következményeivel szemben is.


EPICO Rugalmas műanyag tok iPhone 7/8 telefonra WHITE SNOWFLAKES
4 390 Ft

Karácsonyi hátlapi tok iPhone X vagy XS telefonodra, amely megbízhatóan védi a telefont a kopással és az ütésekkel szemben. Az Epico White Snowflakes rugalmas, tartós és mosható termoplasztikus poliuretánból (TPU) készült, elegáns karácsonyi mintájú. Kiválóan illeszkedik a kézbe, könnyű hozzáférést biztosít a telefon vezérlőelemeihez.


EPICO Rugalmas műanyag tok Samsung Galaxy J5 2017 telefonra RUDOLF
4 390 Ft

Öltöztesd a Samsung Galaxy J5 2017 telefonodat a karácsonyi hangulathoz és védd meg a karcolásokkal és ütésekkel szemben. Az Epico Rudolf műanyag tok kiváló minőségű termoplasztikus poliuretánból készült, ellenálló, mosható és könnyen kicserélhető. Kiválóan illeszkedik a kézbe és nem akadályozza meg a vezérlőelemekhez való hozzáférést – Rudolf, a rénszarvas biztos feldobja a hangulatod.


EPICO SILK MATT CASE Samsung Galaxy S10, fekete 37110101300001
4 990 Ft
4 890 Ft

Keskeny és könnyű hátlaptok, mely megvédi a telefont az ütődések, karcolások és szennyeződésekkel szemben. Az Epico Silk Matt Case a Samsung Galaxy S10 telefonhoz készült. Ellenálló TPU anyagból készült bársonyosan sima és mosható felülettel. Csupán 12 grammot nyom és nem gátol semmilyen vezérlőegységet.


EPICO SILK MATT CASE Samsung Galaxy S10+, fekete 37210101300001
4 990 Ft
4 890 Ft

Keskeny és könnyű hátlaptok, mely megvédi a telefont az ütődések, karcolások és szennyeződésekkel szemben. Az Epico Silk Matt Case a Samsung Galaxy S10+ telefonhoz készült. Ellenálló TPU anyagból készült bársonyosan sima és mosható felülettel. Csupán 12 grammot nyom és nem gátol semmilyen vezérlőegységet.


EPICO SILK MATT CASE Samsung Galaxy S10e, fekete 37310101300001
4 990 Ft
4 890 Ft

Keskeny és könnyű hátlaptok, mely megvédi a telefont az ütődések, karcolások és szennyeződésekkel szemben. Az Epico Silk Matt Case a Samsung Galaxy S10e telefonhoz készült. Ellenálló TPU anyagból készült bársonyosan sima és mosható felülettel. Csupán 12 grammot nyom és nem gátol semmilyen vezérlőegységet.