Eplusm Paw Patrol esernyő - sötétkék
2 175 Ft

Vystreľovací dáždnik pre chlapca Paw Patrol – Tlapková patrola s obrázkom šťeniatok Chase a Ruble. Konštrukcia dáždnika je kovová, spodná rukoväť je plastová s príjemne povrchom vo svetlo modrej farbe.

Eplusm A Pókember esernyő - kék / piros
2 640 Ft

Lövés esernyő fiúknak – Pókember (MARVEL) – a népszerű film szuperhős motívumával. Az esernyő szerkezete fém, az alsó fogantyú műanyag, kellemesen sima felületű, kék színű.

Eplusm Férfi papucs Superman - kék
1 515 Ft

Kiárusítás

A népszerű hős Superman motívumával díszített, elegáns és maximálisan tréfás papucs minden bizonnyal tetszik minden srácnak, aki hős akar lenni :-). Gyönyörű tengerpart kialakítás, gyönyörű nyári napokra vagy ünnepekre.

Eplusm Férfi papucsok Batman - fekete
1 515 Ft

Kiárusítás

Stílusos és maximálisan tréfás papucs a népszerű hős Batman motívumával minden bizonnyal tetszik minden srácnak, aki hős akar lenni :-). Gyönyörű tengerpart kialakítás, gyönyörű nyári napokra vagy ünnepekre.

Eplusm Fiú esőkabátja Paw Patrol - sötétkék
2 969 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek esőkabát Paw Patrol – Lapka járőr – sötétkék egy Marshall kiskutya képével, valamint egy piros tűzcsap és fehér jelvények az egész esőkabáton. Puha, de mégis erős PVC-ből készül, a rögzítés csapszegeken van.

Eplusm Fiú esőkabátja Paw Patrol - világoskék
2 969 Ft

Gyerek esőkabát Paw Patrol – Lapka járőr – világoskék, egy Marshall kölyök képpel, valamint egy piros tűzcsap és fehér jelvények az egész esőkabáton. Puha, de mégis erős PVC-ből készül, a rögzítés csapszegeken van.

Eplusm Fiú harisnya Batman - kék
1 385 Ft

A Batman fiú harisnyanadrágja, a „MARVEL“ egy filmes hős jelével a lábán nagyon kényelmes. Minden fiúnak ilyen harisnya legyen a kezén. Ezeket a harisnyakat 104–110, 116–122 és 128–134 méretben szállítjuk.

Eplusm Fiú harisnya Mimoni - Kék
1 385 Ft

Fiúk harisnya Minion „Mimoni” egy nagy rakás Mimon láb nagyon kényelmes. Az ilyen harisnya kell kéznél minden fiú. Ezek harisnya szállítjuk méretben 104–110, 116–122 és 128–134.

Eplusm Fiú harisnya mozdony Tomáš - Kék
1 385 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiúk harisnya Thomas és barátai / Thomas & Friends egy képet a kedvenc vonatok és felirattal Peep! Peep! a láb nagyon kényelmes. Az ilyen harisnya kell kéznél minden fiú.