Erbario Toscano A nyugtató krém Rose (arckrém) 50 ml
9 530 Ft

Nyugtató krém táplálja, regenerálja és nyugtatja az irritált, stresszes bőrt. Tartalma miatt az E-vitamin és F jelentése alkalmas érzékeny bőrre. Ugyancsak alkalmas regeneráló éjszakai krém.


Erbario Toscano Frissítő krém Oliva (frissítő arctisztító tej) 250 ml
4 700 Ft

4 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Frissítő testápoló gyengéden tisztítja a bőrt és gyengéden távolítja el a sminket és a szennyeződéseket. Ugyanakkor felfrissíti a bőrt, hidratálja és regenerálja. Tartalmazott aktív komplex Olea-Tech, ami jön a 100% aktív molekulák Olive, a bőrnek energia-, tápanyag- és folyadékpótlás.


Erbario Toscano Kíméletes Lightening Skin peeling Oliva (gyengéd arcradír) 50 ml-37%
7 400 Ft

4 640 Ft

Akció

Gyengéd Skin peeling gyengéden tisztítja a bőrt, eltávolítja a bőr szennyeződéseket és az elhalt sejteket. Tartalmaz Olea-Tech – aktív komplex származó 100% aktív molekulák az olajfa, amely a bőr energia, a tápanyagokat és folyadékpótlás. Mandulasavat, citromsav van egy gyengéd hámlasztó hatású.


Erbario Toscano Regeneráló arcmaszk Oliva (Regeneráló Face maszk) 50 ml-53%
10 000 Ft

4 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A regeneráló arcmaszk helyreállítja a sejteket és javítja a teljes bőr állapotát. Világos, nyugodt és regenerált. Tartalmazza az Olea-Tech komplexumot, amely 100% -ban aktív olajfa-molekulákból származik, ami a bőr energiáját, tápanyagait és hidratálását biztosítja.