Ergobaby Hálózsák (18-36) OTM Tog 5.0
12 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ergobaby Hálózsák (18–36) OTM Tog 0.5 könnyű, puha és szellős anyaga 100 % pamutból készül, amely maximális kényelmet nyújt a gyermeknek alvás közben és a szórakozás pillanataiban is. A hálózsák könnyen beállítható és két irányban nyíló cipzárral rendelkezik a gyors pelenkacsere érdekében. 18 hónapos kortól alkalmas.

Ergobaby Hálózsák (6-18) OTM Tog 0.5
12 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ergobaby Hálózsák (6–18) OTM Tog 0.5 könnyű, puha és szellős anyaga 100 % pamutból készül, amely maximális kényelmet nyújt a gyermeknek alvás közben és a szórakozás pillanataiban is. A hálózsák könnyen beállítható és két irányban nyíló cipzárral rendelkezik a gyors pelenkacsere érdekében. 6 hónapos kortól alkalmas.

Ergobaby Adapt babahordozó

Ergobaby Adapt babahordozó

Értékelés: 5
46 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a praktikus babahordozó ideális újszülött kortól egészen kisgyermek korig. Ergonomikus, kényelmes és növekvő babahordozó, amely kényelmet biztosít babádnak a séták és a hosszabb utak folyamán.

Ergobaby Swaddler pólya

Ergobaby Swaddler pólya

Értékelés: 4,2
8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ERGOBABY Swaddler pólya nyugodt, biztonságos és egészséges alvást nyújt gyermekének. Puha anyagból készült és tépőzárjának köszönhetően könnyen használható. Univerzális méretének hála (48–61cm / 2.7–6.8kg) már újszülött kortól.

Ergobaby Embrace
26 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ergobaby Embrace hordozó egyedülálló lehetőséget biztosít az anya és a gyermek kapcsolatára, mint a terhesség alatt. Az egyszerű beállítás és a maximális kényelem a hordágyat nélkülözhetetlen részévé teszi a sétához és az otthoni tevékenységekhez egyaránt. Újszülött kortól alkalmas.

Ergobaby Hálózsák (18-36)

Ergobaby Hálózsák (18-36)

Értékelés: 4,2
11 490 Ft

Minden anyuka a legjobbat akarja a gyereke számára, ezért keletkeztek a Premium hálózsákokaz ERGO BABY márkától. Nemcsak az élet első napjai fontosak. Szép kivitelezésű Ergobaby hálózsák egyszerű használattal, gyermekeddel 18 hónapig együtt nő, és a jó pihenést szolgálja.//

Ergobaby Hálózsák (18-36) OTM Tog 2.5
12 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ergobaby Hálózsák (18–36) OTM Tog 2.5 könnyű, puha és szellős anyaga 100 % pamutból készül, amely maximális kényelmet nyújt a gyermeknek alvás közben és a szórakozás pillanataiban is. A hálózsák könnyen beállítható és két irányban nyíló cipzárral rendelkezik a gyors pelenkacsere érdekében. 18 hónapos kortól alkalmas.

Ergobaby Hálózsák (6 - 18)

Ergobaby Hálózsák (6 - 18)

Értékelés: 4,5
11 490 Ft

Minden anyuka a legjobbat akarja a gyereke számára, ezért keletkeztek a Premium hálózsákokaz ERGO BABY márkától. Nemcsak az élet első napjai fontosak. Szép kivitelezésű Ergobaby hálózsák egyszerű használattal, gyermekeddel 12 hónapig együtt nő, és a jó pihenést szolgálja.//

Ergobaby Hálózsák (6-18) OTM Tog 2.5
12 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ergobaby Hálózsák (6–18) OTM Tog 2.5 könnyű, puha és szellős anyaga 100 % pamutból készül, amely maximális kényelmet nyújt a gyermeknek alvás közben és a szórakozás pillanataiban is. A hálózsák könnyen beállítható és két irányban nyíló cipzárral rendelkezik a gyors pelenkacsere érdekében. 6 hónapos kortól alkalmas.

Ergobaby Pólyazsák/Swaddler Tog 0.5
8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ergobaby Pólyazsák/Swaddler Tog 0.5 a legmeghittebb helyet jelenti kisbabád számára életének első napjaiban. A 4 egyszerű lépéssel történő bepólyálás valóban mindenki menni fog, a babádnak pedig hosszabb és jobb minőségű alvásban lehet része. 2,7 és 6,8 kg testsúlyú gyermekeknek alkalmas.

Ergobaby Premium Pamut gyerek hálózsák
9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden anyuka a legjobbat akarja a gyereke számára, ezért keletkeztek a Premium hálózsákokaz ERGO BABY márkától. Az élet első napjai a legfontosabbak, miért ne tegyük azokat kellemesebbé? Szép kivitelezésű Ergobaby hálózsák egyszerű használattal, gyermekeddel 6 hónapig együtt nő, és a jó pihenést szolgálja.

Ergobaby Kendő/Aura Wrap
20 790 Ft

Újdonság

Az Ergobaby Kendő/Aura Wrap szoros kapcsolatot teremt a szülő és a kisbaba között a baba életének első heteiben. Az egyszerű megkötés megkönnyíti a teljesen kezdő kendőhasználók munkáját is. Eukaliptuszból és akácból készült ultrapuha és szellős anyag a legédesebb álomba ringatja kisbabádat.