Hálózsák (6-18) OTM Tog- Star Bright
12x

Ergobaby Hálózsák (6-18) OTM Tog 0.5

11 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Az Ergobaby Hálózsák (6–18) OTM Tog 0.5 könnyű, puha és szellős anyaga 100 % pamutból készül, amely maximális kényelmet nyújt a gyermeknek alvás közben és a szórakozás pillanataiban is. A hálózsák könnyen beállítható és két irányban nyíló cipzárral rendelkezik a gyors pelenkacsere érdekében. 6 hónapos kortól alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Kendő/Aura Wrap - Twinkle Grey
2x

Ergobaby Kendő/Aura Wrap

24 490 Ft

Az Ergobaby Kendő/Aura Wrap szoros kapcsolatot teremt a szülő és a kisbaba között a baba életének első heteiben. Az egyszerű megkötés megkönnyíti a teljesen kezdő kendőhasználók munkáját is. Eukaliptuszból és akácból készült ultrapuha és szellős anyag a legédesebb álomba ringatja kisbabádat.

Forgalmazó: MALL
Ergobaby ADAPT HORDOZÓ - Midnight Blue

Ergobaby ADAPT HORDOZÓ - Midnight Blue

56 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Az alkalmazkodó növekvő Adapt Midnight Blue hordozót az Ergobaby amerikai márkától gyermekeknek születésüktől kezdve a kisgyermek korukig tervezték. Az ülés ergonomikus szerkezete alkalmazkodik a növekvő gyermekhez egészen 20 kg testsúlyig.

Forgalmazó: MALL
EMBRACE - Pure Black
4x

Ergobaby EMBRACE - Pure Black

30 490 Ft
Ingyen szállítás

Az amerikai Ergobaby márkáú kényelmes és kellemes babahordozó, az Embrace Pure Black, az újszülöttek és a szülők számára egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy kapcsolatban maradjanak, amelyhez a gyermek a terhesség ideje alatt hozzászokott. Támogató deréköv és széthúzható hevederek a keresztezés lehetőségével biztosítják a kényelmet a viselet egész ideje során.

Forgalmazó: MALL
Adapt babahordozó, Pearl Grey
6x

Ergobaby Adapt babahordozó

60 990 Ft
Ingyen szállítás

Ez a praktikus babahordozó ideális újszülött kortól egészen kisgyermek korig. Ergonomikus, kényelmes és növekvő babahordozó, amely kényelmet biztosít babádnak a séták és a hosszabb utak folyamán.

Forgalmazó: MALL
ADAPT COOL AIR MESH - Raven

Ergobaby ADAPT COOL AIR MESH - Raven

59 490 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Alkalmazkodó növekvő Adapt Cool Air Mesh hordozó az Ergobaby amerikai márkától, részben hálós, biztosítja a kellemes könnyedséget és az anyag fontos légáteresztő képességét. A babahordozó a kisbaba születése óta alkalmas mindennapi hordozásra városban és kültereken.

Forgalmazó: MALL
Babahordozó Omni 360 Cool Air Mesh: Carbon Grey
5x

Ergobaby Babahordozó Omni 360: Cool Air Mesh

61 490 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Babahordozó egyszerű designnal, amely a gyermeknek és a szülőnek egyaránt kényelmes. Egyszerűen használható ergonomikus tulajdonságainak hála, amelyek kényelmet biztosítanak.

Forgalmazó: MALL
Ergobaby Hálózsák (6 - 18) - Windsong
8x

Ergobaby Hálózsák (6 - 18)

12 490 Ft

Minden anyuka a legjobbat akarja a gyereke számára, ezért keletkeztek a Premium hálózsákokaz ERGO BABY márkától. Nemcsak az élet első napjai fontosak. Szép kivitelezésű Ergobaby hálózsák egyszerű használattal, gyermekeddel 12 hónapig együtt nő, és a jó pihenést szolgálja.//

Forgalmazó: MALL
Hálózsák (6-18) OTM Tog- Elephant
10x

Ergobaby Hálózsák (6-18) OTM Tog 2.5

13 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Az Ergobaby Hálózsák (6–18) OTM Tog 2.5 könnyű, puha és szellős anyaga 100 % pamutból készül, amely maximális kényelmet nyújt a gyermeknek alvás közben és a szórakozás pillanataiban is. A hálózsák könnyen beállítható és két irányban nyíló cipzárral rendelkezik a gyors pelenkacsere érdekében. 6 hónapos kortól alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Ergobaby OMNI 360 COOL AIR MESH - Pink Stripes
5x

Ergobaby OMNI 360 COOL AIR MESH

60 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Ergonomikus Omni 360 Cool Air Mesh babahordozó az Ergobaby amerikai márkától, részben hálós, biztosítja a kellemes könnyedséget és az anyag fontos légáteresztő képességét. A babahordozó a kisbaba születése óta alkalmas mindennapi hordozásra városban és kültereken.

Forgalmazó: MALL
Pólyazsák/Swaddler Tog - Robots
2x

Ergobaby Pólyazsák/Swaddler Tog 0.5

9 090 Ft

Az Ergobaby Pólyazsák/Swaddler Tog 0.5 a legmeghittebb helyet jelenti kisbabád számára életének első napjaiban. A 4 egyszerű lépéssel történő bepólyálás valóban mindenki menni fog, a babádnak pedig hosszabb és jobb minőségű alvásban lehet része. 2,7 és 6,8 kg testsúlyú gyermekeknek alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Premium Pamut gyerek hálózsák - Silver Moons
1x

Ergobaby Premium Pamut gyerek hálózsák

10 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Minden anyuka a legjobbat akarja a gyereke számára, ezért keletkeztek a Premium hálózsákokaz ERGO BABY márkától. Az élet első napjai a legfontosabbak, miért ne tegyük azokat kellemesebbé? Szép kivitelezésű Ergobaby hálózsák egyszerű használattal, gyermekeddel 6 hónapig együtt nő, és a jó pihenést szolgálja.

Forgalmazó: MALL