Escada Magnetism - EDP 25 ml
4x

Escada Magnetism - EDP

7 530 Ft
7 210 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Escada mágnesesség illat beborítja a bőr friss-keleti akkordjai zöld levelek, finom frézia, jázmin, mandula romantikus virág. A mágnesesség teszi a nők egyfajta egyedi szépsége és természeti szexi elegancia.

Partnerünktől: Vivantis
Escada Desire Me - EDP 50 ml

Escada Desire Me - EDP

11 720 Ft

Bájos és magával ragadó női parfümök Desire Me ihlette a vágy a nők pántos együtt férfi figyelmét, és provokálni őket a varázsát. Ez egy ellenállhatatlan kiegészítője minden modern nő. Mintegy Női Desire Me lebeg láthatatlan folyadék bizalmát.

Partnerünktől: Vivantis
Escada Especiall - EDP 1 ml - illatminta

Escada Especiall - EDP

460 Ft

Escada especiall luxus női illat, amelyet az öröm szelleme inspirál.  Az illat a rózsa finom aromájára épül.  Az eredmény egy parfüm, amely kifejezi a gyengéd nőiességet.  Az illat az Ambrette egzotikus aromájával kombinálva pezsgő körte-tónusokkal nyílik meg.

Partnerünktől: Vivantis
Escada Rockin´Rio 2011 - EDT 50 ml

Escada Rockin´Rio 2011 - EDT

10 940 Ft

A nyár egy csodálatos alkalom, hogy a szó szoros értelmében felszólít bennünket, hogy úgy érzi, a legjobb. Korlátozott újrakiadás 3 illata Escada megemlékezzenek a három legsikeresebb illatát idézik igazi nyári hangulatot.

Partnerünktől: Vivantis
Escada Miami Blossom - EDT 100 ml
9x

Escada Miami Blossom - EDT

17 970 Ft

A Miami Blossom egy virágos-gyümölcsös illat a 2019-es korlátozott nyári kiadásból.  Kezdetben érezni fogja a dinnye, a narancs és a fekete áfonya gyümölcsös színeit, amelyek ezután jázmin, tuberóz és tiare virágból álló virágos színekké változnak át; mindezt a lédús ananász hangsúlyozza ki.

Partnerünktől: Vivantis
Escada Especiall Elixir - EDP 75 ml

Escada Especiall Elixir - EDP

12 020 Ft
11 720 Ft

Especiall származó Escada Elixir egy intenzívebb változata az eredeti illat az Escada especiall 2011. Ez virágos-gyümölcsös illat, amely kizárólag a bátor és elegáns nő, aki világít minden helyiséget az energia és a mosoly. Az illat-ben indult 2013-ban.

Partnerünktől: Vivantis
-7%
Escada Especiall Delicate Notes - EDT 30 ml

Escada Especiall Delicate Notes - EDT

7 960 Ft
7 400 Ft

Especiall Finom tudomásul veszi, Escada egy virágos-fás, csodálatosan könnyű, ropogós és finom értelmezése az eredeti illat az Escada especiall rózsákkal teli. Hagyja, hogy a lepel karjaiba ez az illat tele virágos tónusok. Úgy indult 2012-ben. .

Partnerünktől: Vivantis
Escada Joyful - EDP 75 ml
1x

Escada Joyful - EDP

10 060 Ft
9 840 Ft

Brand Escada parfüm új női illat nevezett Joyful. Bemutatja inspiráló pozitív életérzéssel, az optimizmus és az öröm az a pillanat. Az arc a parfüm egy ausztrál szupermodell Miranda Kerr, amely megerősíti, hogy a parfüm Joyful „ösztönzi pozitivitás és a lelkesedés mindig látni a jó oldalát az élet.

Partnerünktől: Vivantis
Escada Agua Del Sol - EDT 50 ml
2x

Escada Agua Del Sol - EDT

9 060 Ft

2016-ban ő vezette be egy másik márka Escada női illat, amit ebben az Agua Del Sol. Ez virágos gyümölcsös kompozíció megnyitja hangok friss körte, rózsaszín bors, fagylalt, citrusfélék, málna, sorbet és mandarin.

Partnerünktől: Vivantis
-37%
Escada Celebrate N.O.W. - EDP 50 ml

Escada Celebrate N.O.W. - EDP

12 020 Ft
7 570 Ft

A Celebrate N. O. W. egy keleties-virágos illat nőknek. Az illat elején csípős gyömbér illata érezhető, amely egy idő után a magnólia virágos tónusaivá változik át. A kompozíció az édes vanília, összetéveszthetetlen fahéj és tonkabab kombinációját tartalmazza.  
Az illat 2017-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
-32%
Escada Especially - EDP 30 ml + testápoló 50 ml

Escada Especially - EDP 30 ml + testápoló 50 ml

14 970 Ft
10 150 Ft

Escada especiall luxus női illat, amelyet az öröm szelleme inspirál. Az illat a rózsa finom aromájára épül. Az eredmény egy parfüm, amely kifejezi a gyengéd nőiességet. Az illat az Ambrette egzotikus aromájával kombinálva pezsgő körte-tónusokkal nyílik meg.

Partnerünktől: Vivantis
Escada Flor del Sol - EDT 30 ml

Escada Flor del Sol - EDT

8 110 Ft
7 930 Ft

Az Escada női eau de toilette egy limitált kiadás a nyárra. A szabadságot és a barátságot ünnepli. A realitástól való napos nyári elszakadást idézi meg. Az illat 2020-ban debütált.

Partnerünktől: Vivantis