Espiro Alpha
78 590 Ft
+ ingyen szállítás

Univerzális autósülés Alpha ISOFIX I-Size 45 és 105 cm közötti gyermekek számára alkalmas 18 kg súlyig. Ajánlott telepítés ISOFIX alappal: menetiránnyal ellentétesen 45 – 83 cm (0 – 15 hónapos korig), menetirányban 76 – 105 cm magas és (kb. 4 éves korú) gyermekeknek.


Espiro Delta autósülés
41 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Delta kényelmes autósülés minőségi anyagokból készült. A kényelmes autósülés 0±os csoportnak (0 – 13 kg), 1-es csoportnak (9 – 18 kg), 2-es csoportnak (15 – 25 kg) megfelelő. Kettős fejvédelem a hozzáadott energiaigényes rétegeknek hála, amelyek elnyelik az energiát a balesetek során. Az 5-pontos biztonsági övek a svéd Holmbergs márka csatjaival ellátottak, a legjobb minőségű rögzítő rendszert képezik a gyermek számára.


Espiro Kappa autósülés
45 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes autósülés 9–36 kg súlyú gyermekeknek. Az autósülés öt helyzetbe állítható, így optimális helyzetet állíthatsz be utazás közben – a gyermek súlypontja hátrébb helyeződik, így a gyermek feje nem esik hátra alvás közben A Kappa oldalsó ütés elleni védelemmel ellátott, designja öko-bőrrel kiegészített.


Espiro Art babakocsi
47 890 Ft
+ ingyen szállítás

Az Espiro ART egyszerűségével és jól tárolhatóságával hívja fel magára a figyelmet, ezen felül egy kézzel is egyszerűen irányítható. Üdülésre alkalmas. A babakocsi nagyon könnyű – súlya csupán 6,2 kg. A kosár napernyőt, lábzsákot és bevásárlókosarat is tartalmaz. 6,2 kg súlyának köszönhetően kiváló „társ“ lesz utazásaid során.


Espiro Next Avenue
193 090 Ft
+ ingyen szállítás

Az ESPIRO Next egy új modern és könnyű babakocsi a legigényesebb szülők számára. Kitűnik kompakt összecsukásával és kiváló irányíthatóságával. A sport verzió 3D text1liával és AIRFLOW rendszerrel van felszerelve, amik segítik a levegő áramlását. A megfelelő adapterek ** használatával je a babakocsi BABY DESIGN Lupo és MAXI-COSI Cabrio Fix autósülésekkel is kombinálható. Az Avenue kollekció könnyített fekete színű **ALU vázzal és fekete huzattal rendelkezik.


Espiro Next Manhattan babakocsi
193 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Espiro Next Manhattan egy modern és könnyűbabakocsi igényes szülők számára. Kompakt összecsukás, kiváló irányíthatóság. A sport verzió 3D textíliával és AIRFLOW rendszerrel van felszerelve, amely segíti a légáramlást. Lábzsák kiváló termikus és funkcionális tulajdonságokkal (hidegebb és melegebb időben egyaránt használható). A kosár és a sportülés vázra való Intuitív és gyors szerelése. Minden kerék felfújható és nagyszerű rezgés csillapítással rendelkezik. A kosár szellőzéssel és állítható háttámlával ellátott, amely kényelmesen kívülről szabályozható. Ez a kombináció minden szülőnek megfelelő választás.


Espiro Next Silver
198 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az ESPIRO Next egy új modern és könnyű babakocsi a legigényesebb szülők számára. Kitűnik kompakt összecsukásával és kiváló irányíthatóságával. A sport verzió 3D text1liával és AIRFLOW rendszerrel van felszerelve, amik segítik a levegő áramlását. A megfelelő adapterek ** használatával je a babakocsi BABY DESIGN Lupo és MAXI-COSI Cabrio Fix autósülésekkel is kombinálható. A Silver kollekció könnyített fekete színű ALU vázzal és ezüst színű modern anyagokból készült huzattal rendelkezik. A Next babakocsi limitált kiadásáról van szó, ami kitűnik a **vízálló szövetével.


Espiro Vengo
179 590 Ft
+ ingyen szállítás

Az ESPIRO Vengo modern kombinált babakocsi vízálló, speciálisan szőtt anyagból készült, minden szezonra és minden időjárásba alkalmas. Kiváló tulajdonságainak hála csúcsterméknek számít kategóriájában. Egyszerűen irányítható, jól tárolható, ezen felül minden komponens könnyedén felszerelhető a kocsi szerkezetére. A 2az1ben babakocsi születéstől fogva 3 éves korig alkalmas.


Espiro Sonic Air babakocsi
79 990 Ft

Babakocsi úton lévő szülőknek, egy kézzel is egyszerűen irányíthatod. A kellemes anyagot és a tágas ülőrészt gyermeked fogja értékelni. A sport babakocsi maximális teherbírása 15 kg. Egy modern alumínium babakocsiról van szó, amely felfújható kerekekkel ellátott, mechanizmusa egy kézzel összecsukható – ilyen a ESPIRO Sonic Air k=onnyen irányítható sport babakocsi.