Espiro Sonic Air babakocsi

Espiro Sonic Air babakocsi

Értékelés: 4
79 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Babakocsi úton lévő szülőknek, egy kézzel is egyszerűen irányíthatod. A kellemes anyagot és a tágas ülőrészt gyermeked fogja értékelni. A sport babakocsi maximális teherbírása 22 kg. Egy modern alumínium babakocsiról van szó, amely felfújható kerekekkel ellátott, mechanizmusa egy kézzel összecsukható – ilyen a ESPIRO Sonic Air k=onnyen irányítható sport babakocsi.

Espiro Art babakocsi

Espiro Art babakocsi

Értékelés: 4
47 890 Ft
+ ingyen szállítás

Az Espiro ART egyszerűségével és jól tárolhatóságával hívja fel magára a figyelmet, ezen felül egy kézzel is egyszerűen irányítható. Üdülésre alkalmas. A babakocsi nagyon könnyű – súlya csupán 6,2 kg. A kosár napernyőt, lábzsákot és bevásárlókosarat is tartalmaz. 6,2 kg súlyának köszönhetően kiváló „társ“ lesz utazásaid során.

Espiro Next Avenue

Espiro Next Avenue

Értékelés: 2
204 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Next Avenue babakocsi az Espiro márkától kompakt méretének köszönhetően kiválóan tárolható és egyszerűen irányítható. A sportváltozata 3D textíliával és Airflow rendszerrel van ellátva, amely segíti a légkeringést.

Espiro Next Avenue

Espiro Next Avenue

Értékelés: 3
193 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ESPIRO Next egy új modern és könnyű babakocsi a legigényesebb szülők számára. Kitűnik kompakt összecsukásával és kiváló irányíthatóságával. A sport verzió 3D text1liával és AIRFLOW rendszerrel van felszerelve, amik segítik a levegő áramlását. A megfelelő adapterek ** használatával je a babakocsi BABY DESIGN Lupo és MAXI-COSI Cabrio Fix autósülésekkel is kombinálható. Az Avenue kollekció könnyített fekete színű **ALU vázzal és fekete huzattal rendelkezik.

Espiro Next Silver
198 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az ESPIRO Next egy új modern és könnyű babakocsi a legigényesebb szülők számára. Kitűnik kompakt összecsukásával és kiváló irányíthatóságával. A sport verzió 3D text1liával és AIRFLOW rendszerrel van felszerelve, amik segítik a levegő áramlását. A megfelelő adapterek ** használatával je a babakocsi BABY DESIGN Lupo és MAXI-COSI Cabrio Fix autósülésekkel is kombinálható. A Silver kollekció könnyített fekete színű ALU vázzal és ezüst színű modern anyagokból készült huzattal rendelkezik. A Next babakocsi limitált kiadásáról van szó, ami kitűnik a **vízálló szövetével.

Espiro Next Silver

Espiro Next Silver

Értékelés: 5
204 490 Ft

Babakocsi Next Silver az Espiro márkától, ami kitűnik kompakt összecsukhatóságával és kitűnő irányíthatóságával. A sport verzió 3D textíliával és AIRFLOW rendszerrel van felszerelve, amik segítik a levegő áramlását.

Espiro Kappa autósülés

Espiro Kappa autósülés

Értékelés: 5
45 990 Ft

2 év garancia

Kényelmes autósülés 9–36 kg súlyú gyermekeknek. Az autósülés öt helyzetbe állítható, így optimális helyzetet állíthatsz be utazás közben – a gyermek súlypontja hátrébb helyeződik, így a gyermek feje nem esik hátra alvás közben A Kappa oldalsó ütés elleni védelemmel ellátott, designja öko-bőrrel kiegészített.

Espiro Delta autósülés

Espiro Delta autósülés

Értékelés: 4,5
41 990 Ft

2 év garancia

A Delta kényelmes autósülés minőségi anyagokból készült. A kényelmes autósülés 0±os csoportnak (0 – 13 kg), 1-es csoportnak (9 – 18 kg), 2-es csoportnak (15 – 25 kg) megfelelő. Kettős fejvédelem a hozzáadott energiaigényes rétegeknek hála, amelyek elnyelik az energiát a balesetek során. Az 5-pontos biztonsági övek a svéd Holmbergs márka csatjaival ellátottak, a legjobb minőségű rögzítő rendszert képezik a gyermek számára.

Espiro Alpha
78 490 Ft
+ ingyen szállítás

Univerzális autósülés Alpha ISOFIX I-Size 45 és 105 cm közötti gyermekek számára alkalmas 18 kg súlyig. Ajánlott telepítés ISOFIX alappal: menetiránnyal ellentétesen 45 – 83 cm (0 – 15 hónapos korig), menetirányban 76 – 105 cm magas és (kb. 4 éves korú) gyermekeknek.

Espiro Art babakocsi
48 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Espiro márkájú Art városi babakocsi súlya csupány 6 kg, így ideális utazáshoz. A babakocsi összecsukott állapotban igazán kicsi és könnyen hordozható. Ugyan kis méretű szerkezettel és kerekekkel rendelkezik, az ülőrész mégis tágas és kényelmes.

Espiro NEXT
229 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern és könnyű kombinációjú Next babakocsi az Espiro márkától ideális még a legigényesebb szülők számára is. A babakocsi meglep kompakt összerakhatóságával és remek vezérelhetőségével. A sportváltozata 3D textíliával és Airflow rendszerrel van ellátva, amely segíti a légáramlást.

Espiro Only

Espiro Only

Értékelés: 5
137 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Only babakocsi az Espiro márkától, amely alvázat, mély kosarat, sport ülést, fogantyúra akasztható táskát és pelenkázó alátétet tartalmaz. A kompakt 3az1ben babakocsi az egész hordozási időre megfelelő (22 kg-ig), így nem fog kelleni kisebbre cserélni.