Essenté Kíméletes bőrhámlás (lágy krém hámlasztó) 200 ml
6 160 Ft

Krémes peeling finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket, és eltávolítja a pórusok szennyeződéseket. Ez tartalmazza a nagyon finom csiszoló összetevők, gyengéd tisztító szereket és számos értékes tápláló, puhító és hidratáló szereket. Serkenti a bőr és támogatja annak regenerálódását.

Essenté Tápláló hidratáló (Ultra tápláló krém) 50 ml
8 870 Ft

Gazdag hidratáló, amely intenzív, azonnali és hosszan tartó hidratálást és frissességet. Ez tápláló krém textúrája ideális a száraz és érzékeny bőrt, köszönhetően a gyors vstřebávajícímu összetétele ideális kiindulópont smink.

Essenté AHA tisztító gél 3% Acne Care (AHA Cleanser)
8 120 Ft

A gyengéd gél tisztítja a mélyen problémás és pattanásos bőrt, és csökkenti a felesleges faggyútermelést. Eltávolítja az elhalt sejteket a gyulladás megelőzésére. Megvédi a kiszáradást és nagyban támogatja a természetes védekező mechanizmusokat. A tisztaság és a frissesség érzetét hagyja.

Essenté Aktív emlékeztető akne (pattanások Javító Booster) 50 ml
13 370 Ft

Aktív, erősen koncentrált emlékeztető ideális termék mindazok számára, akik a látható eredmények. Könnyű és gyorsan felszívódó emlékeztető tervezték problémás és pattanásos bőr, a hatékony megelőzési ami izgató beszédeket. Elpusztítja gyulladásos folyamatok a legelején.

Essenté Anti Ageing Care (Lift Control Cream) 50 ml
9 470 Ft

Selyem revitalizáló krém, amely rugalmasságot és vitalitást kölcsönöz a bőrnek, valamint a fizikai és szellemi jólét érzését. Aktívan védi az öregedés első jeleit, javítja annak erejét és rugalmasságát, és finom ráncokat simít.

Essenté Emelés krém Active Anti Aging Care (Lift Active C ream) 50 ml
13 070 Ft

Emelő krém, amely rugalmasságot és vitalitást kölcsönöz a bőrnek és a fizikai és szellemi jólét érzését. Aktívan védi az öregedés első jeleit, javítja annak erejét és rugalmasságát, és finom ráncokat simít. Hatékonyan oldja meg a fáradt és duzzadt bőr problémáit.

Essenté Intenzív krém Anti Aging Care (Intense Eye Cream) 50 ml
13 070 Ft

Szemkörnyezetet hoztak létre a szem körüli érzékeny terület napi gondozására. A mellékelt peptideknek köszönhetően csökkenti a ráncok képződését, enyhíti a duzzanatot, és a szem alatti sötét karikákat könnyíti meg. A látható fáradtság és kimerültség nyomai már nem zavarják Önt!.

Essenté Intenzív pattanásápoló készlet
26 290 Ft

A 10% kedvezményes készlet tartalmazza: 1 db ESSENTIAL Tisztító gél AHA-savakkal 3% 100 ml 1 db ESSENTIAL nyugtató krém 50 ml 1 db Essential Aktív Akne Booster 50 ml.

Essenté (Therapy Cream) 50 ml
11 720 Ft

Az egyedülálló fehérítő és stimuláló éjszakai krém lamelláris vízgélt (LWG gel) tartalmaz, amelynek köszönhetően a géllamellákba kapszulázott AHA savak fokozatosan, 10 órán keresztül szabadulnak fel a bőrbe.