EST 1923 Kolonya Bodrum Mandarin
1 190 Ft

Kolonya használt illatosítására és fertőtlenítésére kezek és felfrissülést a test kisebb vágások, horzsolások és rovarcsípések. Ön is használja azt, ha fáradt, vagy ha „kusza” a fejét. Bodrum Mandarin illat viszi egy relaxációs állapotot és boldogságot!.


EST 1923 Kolonya esőerdő spray- 150 ml
1 190 Ft

1 130 Ft

Akció

Kolonya használt illatosítására és fertőtlenítésére kezek és felfrissülést a test kisebb vágások, horzsolások és rovarcsípések. Ön is használja azt, ha fáradt, vagy ha „kusza” a fejét. Csukd be a szemed és a tapasztalat a bőrük érzés frissül eső után az esőerdők!.


EST 1923 Kolonya permetezni Flower olajfa
1 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kolonya használt illatosítására és fertőtlenítésére kezek és felfrissülést a test kisebb vágások, horzsolások és rovarcsípések. Ön is használja azt, ha fáradt, vagy ha „kusza” a fejét. Egy könnyű illat, amely hosszú ideig tart. Ez az illat a közlekedés, ha a kertek olajfák!.


EST 1923 Kolonya permetezni Kuba Tobacco
1 190 Ft

A Colonyát a kezek fertőtlenítésére és a test frissítésére használják, kis sorok, kopások és rovarcsípések esetén. Akkor is használhatja, ha fáradt vagy amikor a fejét „összezavarja“. A dohány modern és elegáns illata, különösen a férfiak számára!.


EST 1923 Oszlopok és Levandule spray 150 ml
1 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Colonyát a kezek fertőtlenítésére és a test frissítésére használják, kis sorok, kopások és rovarcsípések esetén. Akkor is használhatja, ha fáradt vagy amikor a fejét „összezavarja“. A levendula illata relaxációs állapotba hozza Önt és enyhíti a fáradtságot!.


EST 1923 Testápoló krém 100%-ban természetes olívaolajjal 250 ml
3 170 Ft

A test és a kézkrém természetes olívaolajjal minden típusú bőrre alkalmazkodik. Megvédi a bőrt a külső hatásoktól, és biztosítja a bőr hosszantartó hidratálását. Az E-vitaminnal dúsított speciális formula megvédi és erősíti a bőrt. Kiváló hidratáló minden családtagnak és minden évszaknak. .


EST 1923 Virág Melounu Kolonya spray- 150 ml
1 190 Ft

1 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kolonya Illatában sárgadinnye virág használják illatosítására és fertőtlenítésére kezek és felfrissülést a test kisebb vágások, horzsolások és rovarcsípések. Ön is használja azt, ha fáradt, vagy ha „kusza” a fejét. .