Paraméterek meghatározása
Etape Pony Etape Pluto Light
Etape Pony

Gyerek kerékpáros sisak EFS rögzítőrendszerrel, amely lehetővé teszi a méret folyamatos beállítását. Hard-Shell szerkezettel rendelkezik, amelynek köszönhetően a bukósisak nagyon biztonságos. Az Etape Pony fényvisszaverő elemekkel rendelkezik a biztonság érdekében és a mosható párnázással.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Rio mez Etape Pluto Light
Etape Rio mez

Gyermek kerékpáros mez MicroCool anyagból, amely biztosítja a verejték elvezetését. Fényvisszaverő biztonsági elemekkel ellátott. Az Etape Rio 3 hátsó zsebbel és egy 14 cm hosszú szétnyitható cipzárral.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Pluto Light Etape Pluto Light
Etape Pluto Light

A gyerek kerékpáros sisak beépített LED világítással rendelkezik, amely 2 különböző módon képes világítani vagy villogni. Az In-Mold szerkezetet tartalmazza, aminek köszönhetően a sisak nagyon biztonságos és tartós. Az Etape Pluto Light mosható párnázattal rendelkezik.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Tiny Zöld, 7-8 Etape Tiny Zöld, 7-8
Etape Tiny Zöld, 7-8

Gyermek kerékpáros kesztyű játékos és vidám motívummal. Anatómiailag varrott tenyér résszel rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében és csúszásgátló felülettel. Az Etape Tiny tépőzárral van rögzítve.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Rebel Etape Tiny Zöld, 7-8
Etape Rebel

gyermek kerékpáros sisak Hard Shell technológiával rendelkezik a biztonság és a hosszú élettartam érdekében. EFS rögzítő rendszerrel és beépített bogárhálóval rendelkezik. Az Etape Rebel 12 szellőzőnyílással van ellátva.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Venus Etape Tiny Zöld, 7-8
Etape Venus

női kerékpár sisak Hard Shell technológiával rendelkezik, ami biztonságot és hosszú élettartamot biztosít. Része egy QFS kapcsoló rendszer, beépített hálóval a rovarok ellen. A Venuse Etape 25 szellőzőlyukkal van ellátva.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Gyermek kerékpáros kesztyű Tiny Etape Gyermek kerékpáros kesztyű Tiny
Etape Gyermek kerékpáros kesztyű Tiny

Az Etape Tiny gyermek kerékpáros kesztyűt a legkisebb kerékpárosok számára tervezték, akik kis gyermekkerékpárral vagy gyermek motorkerékpárral szeretnek száguldozni. Nagy kényelmet és komfortot kínál. Ez a kesztyű egyszarvú motívummal fogja felvidítani a gyerekeket.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Cortina Pro Etape Gyermek kerékpáros kesztyű Tiny
Etape Cortina Pro

Sí- és snowboard női sisak Az S2 kategóriába integrált védősisakkal és Soft Touch felületkezeléssel. Az In-Mold szerkezet könnyű, ellenálló és biztonságos sisakot biztosít 10 szellőző ponttal rendelkezik, a jó szellőztetés biztosításához. Az Etape Cortina Pro puha fülvédővel rendelkezik.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Air Etape Gyermek kerékpáros kesztyű Tiny
Etape Air

Férfi kerékpáros kesztyű csúszásbiztos felületkezeléssel és antibakteriális frottírszövettel, amely az izzadtság letörlésére alkalmas. GelPro béléssel van ellátva, amely mérsékli a rezgésátvitelt a kézre. Az Etape Air szilikonkarikákkal rendelkezik a lehúzás megkönnyítése érdekében.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Backbone gyermek gerincvédő fekete-rózsaszín ruházati méret 140-158 Etape Backbone gyermek gerincvédő fekete-rózsaszín ruházati méret 140-158
Etape Backbone gyermek gerincvédő fekete-rózsaszín ruházati méret 140-158

Sportos sarokbetét gyerekeknek, innovatív ERGOFLEX 4X technológiával készült a maximális védelem és kényelem érdekében.

Átvehető akár: 2024.7.26 - 2024.7.30

Partnerünktől: TvFit.cz
Etape Biker kerékpáros sisak fekete ruházat méret S-M Etape Backbone gyermek gerincvédő fekete-rózsaszín ruházati méret 140-158
Etape Biker kerékpáros sisak fekete ruházat méret S-M

Kerékpáros sisak biztonsági funkciókkal, QFS rögzítő rendszerrel, 25 szellőzőnyílással, HardShell technológiával.

Átvehető akár: 2024.7.26 - 2024.7.30

Partnerünktől: TvFit.cz
Etape Comfort, L, fekete/sárga fluo Etape Backbone gyermek gerincvédő fekete-rózsaszín ruházati méret 140-158
Etape Comfort, L, fekete/sárga fluo

férfi kerékpáros mez hőszigetelt MicroCool anyagból készült. Része egy hosszú elülső cipzár és egy hátsó cipzáras zseb. Fényvisszaverő biztonsági elemekkel van felszerelve. Az Etape Comfort hidegebb tavaszi, nyári vagy őszi időjárásra alkalmas.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Diamond női kerékpáros mez, bordó/rózsaszín Etape Diamond női kerékpáros mez, bordó/rózsaszín
Etape Diamond női kerékpáros mez, bordó/rózsaszín

Az Etape Diamond női kerékpáros mez elegáns, modern dizájnt és szabást kínál. MicroCool gyorsan száradó elasztikus anyagból készült, amely garantálja a gyors száradást és a verejték eltávolítását a bőrről, oldalt pedig légáteresztő AirMesh háló egészíti ki. Fényvisszaverő biztonsági elemeket tartalmaz. 3 könnyen elérhető hátsó zsebbel, meghosszabbított hátrésszel és hosszú elülső cipzárral van felszerelve, mely a forró nyári napokon teljesen kicipzározható.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Dream 2.0 Fekete/Zöld Etape Diamond női kerékpáros mez, bordó/rózsaszín
Etape Dream 2.0 Fekete/Zöld

Férfi kerékpáros mez Az Etape Dream 2.0 modern kialakítású és szabású Etape Dream 2.0 funkcionális MicroCool anyagból készült, amely elvezeti az izzadságot a testtől. A fokozott biztonságot szolgáló fényvisszaverő elemek magától értetődőek. A hátoldalon 3 zseb található.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Gerincvédő Junior Fit Etape Diamond női kerékpáros mez, bordó/rózsaszín
Etape Gerincvédő Junior Fit

Véd a veszélyes síelési sérülésekkel szemben – az Etape Junior Fit gyermek gerincvédő követi a gerinc fiziológiai tengelyét és megkönnyíti a természetes mozgást viselés közben a felső részen lévő csuklórendszernek köszönhetően. A széles ágyéki öv biztosítja a gerinc megfelelő rögzítését. Könnyű UltraCORE anyagból készült.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Gloria 2.0 Fluo yellow/Antracit Etape Gyermek kerékpáros sisak Kitty 2.0, XXS, rózsaszín
Etape Gloria 2.0 Fluo yellow/Antracit

Az Etape Gloria 2.0 női könnyű széldzseki tökéletesen véd az időjárás ellen a Windshell anyagnak köszönhetően. A rugalmas hálós panelek hatékony szellőzést és kényelmes illeszkedést biztosítanak. A kabát összecsomagolható a jobb tárolás érdekében egy utazás során, az összecsomagoláshoz szükséges zseb a hátoldalon található.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Gyermek kerékpáros kesztyű Tiny, 5-6, zöld Etape Gyermek kerékpáros sisak Kitty 2.0, XXS, rózsaszín
Etape Gyermek kerékpáros kesztyű Tiny, 5-6, zöld

Az Etape Tiny gyermek kerékpáros kesztyűt a legkisebb kerékpárosok számára tervezték, akik kis gyermekkerékpárral vagy gyermek motorkerékpárral szeretnek száguldozni. Nagy kényelmet és komfortot kínál. Ez a kesztyű motoros motívummal fogja felvidítani a gyerekeket.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Gyermek kerékpáros sisak Kitty 2.0, XXS, rózsaszín Etape Gyermek kerékpáros sisak Kitty 2.0, XXS, rózsaszín
Etape Gyermek kerékpáros sisak Kitty 2.0, XXS, rózsaszín

Az Etape Kitty 2.0 gyermek kerékpáros sisak garantálja a biztonságos közlekedést a kis kerékpárosok számára. Az In-mold technológiával ellátott EFS rögzítő rendszer lehetővé teszi a sisak tökéletes beállítását a fejkörfogat méretéhez, és maximális biztonságot nyújt használat közben. A 14 szellőzőnyílás biztosítja a fej minőségi szellőzését. Rovarháló és beépített elülső napellenző. A sisak fényvisszaverő biztonsági elemeket tartalmaz a biztonságos kerékpározás érdekében.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Hero Etape Kerékpáros sisak Rebel, kék/piros, 2023
Etape Hero

Gyermek kerékpáros sisak szúnyoghálóval és levehető elülső szemellenzővel. In-Mold kialakítással rendelkezik, amelynek köszönhetően a sisak nagyon biztonságos és tartós. Biztonsági fényvisszaverő elemek is a részét képezik. Az Etape Hero mosható béléssel rendelkezik.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Junior kerékpáros rövidnadrág, gyermek Etape Kerékpáros sisak Rebel, kék/piros, 2023
Etape Junior kerékpáros rövidnadrág, gyermek

Etape Junior kerékpáros rövidnadrág Soft Kid gyermek kerékpáros betéttel a kis kerékpárosok részére.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Kerékpáros sisak Rebel, kék/piros, 2023 Etape Kerékpáros sisak Rebel, kék/piros, 2023
Etape Kerékpáros sisak Rebel, kék/piros, 2023

Az Etape Rebel gyermek kerékpáros sisak a HardShell technológiának köszönhetően még a legkisebbek biztonságát is garantálja kerékpáron vagy görkorcsolyán. Az EFS rögzítő rendszer lehetővé teszi, hogy a sisak a fej kerületéhez igazodjon. EN 1078 +A1 szerinti tanúsítás.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Kézmelegítő, XL, fekete Etape Lady 3/4-es női kerékpáros nadrág, fekete, M
Etape Kézmelegítő, XL, fekete

Az Etape márka bélelt kézmelegítője anatómiai szabással és szilikon szalaggal ellátott csúszásmentes végződéssel rendelkezik, ami megakadályozza a nem kívánt csúszást. A kézmelegítő okos kiegészítő a ruházathoz váratlan időjárásváltozás esetén, vagy kiegészítő rétegként hideg időben.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Lady 3/4-es női kerékpáros nadrág Etape Lady 3/4-es női kerékpáros nadrág, fekete, M
Etape Lady 3/4-es női kerékpáros nadrág

Etape Lady 3/ 4 női 3/4-es kerékpáros nadrág, amely a Fibra Pro rugalmas anyagának köszönhetően garantálja, hogy jól fogod magad benne érezni. Anatómiailag formázott Soft Woman elasztikus betéttel rendelkezik, amely alkalmazkodik a női testhez, és garantálja a kerékpározás okozta maximális elégedettséget. Fényvisszaverő biztonsági elemekkel rendelkezik.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL
Etape Lady 3/4-es női kerékpáros nadrág, fekete, M Etape Lady 3/4-es női kerékpáros nadrág, fekete, M
Etape Lady 3/4-es női kerékpáros nadrág, fekete, M

Etape Lady 3/ 4 női 3/4-es kerékpáros nadrág, amely a Fibra Pro rugalmas anyagának köszönhetően garantálja, hogy jól fogod magad benne érezni. Anatómiailag formázott Soft Woman elasztikus betéttel rendelkezik, amely alkalmazkodik a női testhez, és garantálja a kerékpározás okozta maximális elégedettséget. Fényvisszaverő biztonsági elemekkel rendelkezik.

Átvehető akár: 2024.7.19

Partnerünktől: MALL