Etro Heliotrope - EDT
23 820 Ft 23 120 Ft

A Heliotrope egy  luxus, keleti-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. Narancsvirág, mandula, bergamott és keserű narancs esszenciák (petitgrain) kombinációjával nyílik meg. Ezután az írisz, jázmin, heliotrope, rózsa és ylang-ylang tisztán virágos szívébe kerül át.

Etro Io Myself - EDP
26 620 Ft 25 220 Ft

Az Io Myself egy luxus, keleti fás illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillat bergamottból, mandarinból, citrusból és papiruszból készült. A szívében a sáfrány, a cédrus és a török vörös rózsa kombinációját fogja érezni.

Etro Lemon Sorbet - EDT
23 820 Ft

A Lemon Sorbet egy luxus, aromás-fougere illat nőknek és férfiaknak. A fejillat friss narancs, bergamott-, citrom- és keserű narancslevelek (petitgrain) tónusával nyílik. A gyógynövényes szívében a rozmaring és a levendula egyértelmű kombinációja bontakozik ki.

Etro MUSK EDT (U)
22 420 Ft 21 440 Ft

A Musk egy luxus, virágos-fás illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A friss fejillata verbenát, bergamottot és grapefruitot tartalmaz. A gyöngyvirág, a rózsa, a szantálfa, a guajac és a cédrusfa rejtőzik a  szívében. A kompozíciót a pézsma és szantálfa kombinációja zárja.

Etro Via Verri - EDT
23 820 Ft 22 420 Ft

A Via Verri egy luxus, fás-aromás illat férfiak és nők számára. A bors, a friss bergamott és a jázmin kombinációjával nyílik meg. Ezután átkerül a rózsa, írisz és kardamom akkordjaiba. Meleg borostyán, pézsma és ciprus zárja be a kompozíciót. Az illat 2008-ban került a piacra.

Etro Vicolo Fiori - EDP
26 620 Ft

A Vicolo Fiori Eau De Parfum egy luxus, virágos-gyümölcsös illat nők számára. A gyümölcsös fejillat mandarint tartalmaz, a tisztán virágos szívében a lótusz, a tavirózsa, a csipkebogyó, a ciklámen és a ylang-ylang illatjegyei bontakoznak ki.

Etro Vicolo Fiori - EDT
23 820 Ft 21 300 Ft

A Vicolo Fiori egy virágos-gyümölcsös illat nőknek. Az elején a mandarin és a kék harangvirág illatjegyei bontakoznak ki. Ezután a lótusz, a tavirózsa, a ciklamen, a csipkebogyó, az ylang-ylang, a fehér őszibarack és a cukordinnye tónusai érezhető.