Etro Vicolo Fiori - EDP
28 530 Ft

A Vicolo Fiori Eau De Parfum egy luxus, virágos-gyümölcsös illat nők számára. A gyümölcsös fejillat mandarint tartalmaz, a tisztán virágos szívében a lótusz, a tavirózsa, a csipkebogyó, a ciklámen és a ylang-ylang illatjegyei bontakoznak ki.

Etro Lemon Sorbet - EDT
25 530 Ft

A Lemon Sorbet egy luxus, aromás-fougere illat nőknek és férfiaknak. A fejillat friss narancs, bergamott-, citrom- és keserű narancslevelek (petitgrain) tónusával nyílik. A gyógynövényes szívében a rozmaring és a levendula egyértelmű kombinációja bontakozik ki.

Etro Vicolo Fiori - EDT
24 540 Ft 23 270 Ft

A Vicolo Fiori egy virágos-gyümölcsös illat nőknek. Az elején a mandarin és a kék harangvirág illatjegyei bontakoznak ki. Ezután a lótusz, a tavirózsa, a ciklamen, a csipkebogyó, az ylang-ylang, a fehér őszibarack és a cukordinnye tónusai érezhető.

Etro Heliotrope - EDT
24 770 Ft

A Heliotrope egy  luxus, keleti-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. Narancsvirág, mandula, bergamott és keserű narancs esszenciák (petitgrain) kombinációjával nyílik meg. Ezután az írisz, jázmin, heliotrope, rózsa és ylang-ylang tisztán virágos szívébe kerül át.