Etro Lemon Sorbet - EDT 100 ml

Etro Lemon Sorbet - EDT

30 400 Ft
Utolsó darab!

A Lemon Sorbet egy luxus, aromás-fougere illat nőknek és férfiaknak. A fejillat friss narancs, bergamott-, citrom- és keserű narancslevelek (petitgrain) tónusával nyílik. A gyógynövényes szívében a rozmaring és a levendula egyértelmű kombinációja bontakozik ki.

Partnerünktől: Vivantis
Etro Io Myself - EDP 100 ml

Etro Io Myself - EDP

42 640 Ft
Utolsó darab!

Az Io Myself egy luxus, keleti fás illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillat bergamottból, mandarinból, citrusból és papiruszból készült. A szívében a sáfrány, a cédrus és a török vörös rózsa kombinációját fogja érezni.

Partnerünktől: Vivantis
Etro Heliotrope - EDT 100 ml

Etro Heliotrope - EDT

21 270 Ft
Utolsó darab!

A Heliotrope egy  luxus, keleti-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. Narancsvirág, mandula, bergamott és keserű narancs esszenciák (petitgrain) kombinációjával nyílik meg. Ezután az írisz, jázmin, heliotrope, rózsa és ylang-ylang tisztán virágos szívébe kerül át.

Partnerünktől: Vivantis
Etro Vicolo Fiori - EDT 100 ml

Etro Vicolo Fiori - EDT

25 080 Ft

A Vicolo Fiori egy virágos-gyümölcsös illat nőknek. Az elején a mandarin és a kék harangvirág illatjegyei bontakoznak ki. Ezután a lótusz, a tavirózsa, a ciklamen, a csipkebogyó, az ylang-ylang, a fehér őszibarack és a cukordinnye tónusai érezhető.

Partnerünktől: Vivantis