Evoluderm Arcmaszk uborka kivonattal (Gentle Mask) 150 ml
1 440 Ft
1 370 Ft

Akció

Evoluderm nyugtató maszk uborka kivonat összehúzza a pórusokat, javítja a bőr szerkezetét és eltávolítja az összes szennyeződést a bőr irritáció nélkül. A bőr mélyen hidratált, tiszta, friss és ragyogó lesz.


Evoluderm Arcradír aloe vera kivonattal (Gentle Scrub) 150 ml
1 440 Ft

Evoluderm lágy arcradír Aloe Vera kivonatok és sárgabarack peeling szemes eltávolítja az elhalt hámsejteket, ami elősegíti a helyreállítást. Hozzávalók gazdag glicerin bőr hidratálja, táplálja és hagyja, friss és ragyogó lesz.


Evoluderm Arctonikok normál bőrre (Toning Lotion) 250 ml
1 580 Ft

1 350 Ft

Akció

Finoman illatosított bőr tónusos E-vitamin, gazdag antioxidánsokban, normál bőrre, felfrissít és élénkíti. Készítmény alkohol nélkül együtt hidratáló glicerin eltávolítja a szennyeződéseket a bőr.


Evoluderm (Micellar Cleansing Foam) 150 ml
2 630 Ft

A tisztító eltávolító hab tökéletesen eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket a bőrről irritáció nélkül. Minden bőrtípusra alkalmas, még a legérzékenyebbek számára is. A bőrt tiszta és puha. Az Aloe Vera kivonatnak köszönhetően megnyugtatja és regenerálódik.


Evoluderm  Orchidea illatú dezodor (Deodorant) 200 ml
1 440 Ft

EVOLUDERM dezodor mentes alumínium-sók és az alkohol, és úgy van kialakítva, hogy maximálisan hatékony és kíméletes a bőrhöz. A készítményt alapul timsó, természetes ásványvíz, amely védelmet nyújt akár 24 órán keresztül. Finom illat orchideák ad egy nagy érzés a nap folyamán.


Evoluderm (Rinse-Off Cleansing Oil) 150 ml
2 710 Ft

A mandulaolaj mandulaolaj finoman eltávolítja a vízálló sminket és szennyeződést irritáció nélkül. Könnyű öblíteni, és nem hagy olajozott filmet.


Evoluderm Tisztító agyagmaszk (Purifying Mask) 150 ml
1 440 Ft

Evoluderm tisztító agyagpakolással összehúzza a pórusokat, javítja a bőr szerkezetét és eltávolítja az összes szennyeződést a bőr irritáció nélkül. A bőr hidratált, mélytisztítás, friss és finom.


Evoluderm Tisztító micellás víz reaktív bőrre (Micellar Cleansing Water) 250 ml
1 580 Ft

1 500 Ft

Akció

Evoluderm tisztító micelláris víz reaktív bőr (hajlamos bőr kivörösödése) tisztítja és eltávolítja a sminket az arc, szem és az ajkak egy lépésben anélkül, hogy az öblítéshez. Micelles összetételében aktívan tisztít, és úgy viselkedik, mint egy mágnes a szennyeződéseket és a sminket a bőrt.