EZetil Hosszabbító kábel

EZetil Hosszabbító kábel

Értékelés: 5
3 590 Ft

2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

EZetil hosszabbító kábel, mely praktikus kiegészítő, ha a hűtőtáska kábele nem ér el a hálózatig vagy a szivargyújtóig. 4 méteres hosszúságával elérheti a kívánt kábelhosszúságot, így nem okoz majd gondot az ételek és italok hűtése a hűtőtáskában. Csak EZetil márkájú hűtőtáskákhoz!


EZetil Hűtődoboz adapter

EZetil Hűtődoboz adapter

Értékelés: 5
9 290 Ft

7 990 Ft

Az Indel B hűtődoboz adapter kompatibilis az Indel B TB15 és Indel B TB18 modellekkel. 12 V feszültséget vesz föl. Szivargyújtóhoz is csatlakoztatható, így utazásokkor is tudja használni hűtődobozát.


EZetil Akkuőr
4 990 Ft

Az Ezetil akkuőr automatikusan leállítja készüléke akkumulátorát, ha annak feszültsége 11,5 V alá esik. 12,5 V feszültség esetén automatikusan visszakapcsolja azt. Használja autójában, a szivargyújtó segítségével, vagy akár háztartásában is hatékonyan védi készülékei akkumulátorát. A praktikusság érdekében az eszköz LED kijelzővel ellátott. Használatával megelőzhető az autó- vagy bármilyen akkumulátor lemerülése.


EZetil Autós hűtőbox E26M 12/230V 24 liter
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Autós hűtő – A++ energiaosztályú, 26 literes térfogattal. Az Ezetil E26M elhozza a manuális hőmérskéletszabályozást és rögzítőfogantyúkat, melyek segítségével a hűtődoboz biztonsági övvel leköthető. A hűtőben minimum 2 db kétliteres PET palacknak van hely, melyek állítva helyezhetőek a hűtőbe.


EZetil Autós hűtőbox E32M 12/230V 29 liter
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Autós hűtő – A++ energiaosztályú, 29 literes térfogattal. Az Ezetil E32M elhozza a manuális hőmérskéletszabályozást és rögzítőfogantyúkat, melyek segítségével a hűtődoboz biztonsági övvel leköthető. A hűtőben minimum 6 db kétliteres PET palacknak van hely, melyek állítva helyezhetőek a hűtőbe.