Fa Amazonia Spirit dezodor 150 ml 
600 Ft

Akarsz elmenekülni egy inspiráló illatú paradicsomhoz, és kényeztesse magát minden nap fantasztikusan? Fedezze fel Brazília egzotikus arcát az Amazonia Spirit titokzatos illatosító illataival és 100% -ban természetes murumur vajkivonattal. Kényeztesse érzékeit és merüljön el a pusztában.


Fa Amazonia Spirit dezodor férfiaknak 150 ml
600 Ft

Készen áll a kalandos utazásra, és minden nap magabiztosan szeretne érezni magát? Fedezze fel Brazília vad arcát a trópusi esőerdők buja aromás illatával és 100% -ban természetes tonkabab kivonattal.


Fa Amazonia Spirit ápoló tusfürdő (Caring Shower Gel) 400 ml
790 Ft

Akarsz elmenekülni egy inspiráló illatú paradicsomhoz, és kényeztesse magát minden nap fantasztikusan? Fedezze fel Brazília egzotikus arcát az Amazonia Spirit rejtélyes, mámorító illatával és 100% -ban természetes gyomorvaj kivonattal. Kényeztesse érzékeit és merüljön el a pusztában. .


Fa Dezodor spray Sport (Anti-Stains Deodorant) 150 ml
600 Ft

A Sport dezodor friss, citrus illatú.   Az aktív frissességi komplexum a kellemetlen szagot okozó baktériumok elleni küzdelmet biztosítja a tartós védelem érdekében. Emellett nem tartalmaz alumínium-oxid sót.


Fa Ipanema Nighs dezodor férfiaknak 150 ml
600 Ft

Készen áll a kalandos utazásra, és minden nap magabiztosan szeretne érezni magát? Fedezze fel Brazília vad arcát a trópusi esőerdők buja aromás illatával és 100% -ban természetes tonkabab kivonattal.


Fa Ipanema Nights dezodor 150 ml
600 Ft

Akarsz elmenekülni egy inspiráló illatú paradicsomhoz, és kényeztesse magát minden nap fantasztikusan? Fedezze fel Brazília stimuláló hangulatát egy egzotikus illattal este a virágzó jázmin és 100% -os természetes lédús maracák kivonatával.


Fa Izzadásgátló spray Men Xtreme Polar (Anti-Perspirant) 150 ml
600 Ft

Az antiperspiráns Men Xtreme Polar egy hatékony formulát kínál a légkondicionáló hatással, amely védelmet nyújt a testszag és a nedvesség ellen 72 órán keresztül. Friss illata eukaliptuszból és fából készült hangokból elvarázsol és nem hagyja el!.


Fa Kókusztej (Smoothly Caring Shower Cream) 400 ml
790 Ft

Az arc kókusztej-arc krém tartalmaz egy gyengéd receptet, amely megvédi a bőrt a kiszáradástól, és hagyja a finom bőr érzését. PH-ja semleges a bőrön és tökéletesen megtisztítja az egész test bőrét. Lazítson egy pihentető zuhanyzóban, és lazítson finom kókuszos illattal.


Fa Tusfürdő Men Xtreme Polar (3in1 Shower Gel) 400 ml
790 Ft

A Men Xtreme Polar tusfürdő, az eukaliptusz és a fás hangok illatával teljes körű tisztítást biztosít, mivel tisztítja a hajadat, megtisztítja testét és arcát. Ráadásul a pH semleges a bőrön.


Fa Tusfürdő Men Xtreme Sport Refresh (3in1 Shower Gel) 400 ml
790 Ft

A Men Xtreme Sport Refresh tusolózselé, mely stimuláló illatú, tökéletesen megtisztítja a hajat, tisztítja a testet és az arcát. PH-semleges és finom összetétele biztosítja, hogy a bőr nedvesség nélkül nedvesen szárítható legyen.


Fa Tusfürdő és Kids (Shower Gel & Shampoo) 250 ml
600 Ft

Tusfürdő és Kids illata A sampon különlegessége a baba bőrének. Nincs több kacagva és könnyes a zuhanyozás közben és a hajmosáskor. A finom összetétele a B5 provitaminnal kifejezetten gyermekek számára készült, és alkalmas bőr és haj mosására.


Fa Tusfürdő és sampon friss illattal Kids (Shower Gel & Shampoo) 250 ml
600 Ft

A Kids friss illatú tusológéppel és samponnal rendkívül gyengéd a baba bőrén. Nincs több kacagva és könnyes a zuhanyozás közben és a hajmosáskor. A finom összetétele a B5 provitaminnal kifejezetten gyermekek számára készült, és alkalmas bőr és haj mosására.