Facal BRIKO BLU (BB/4) Létra
73 490 Ft

2 év garancia

Facal BRIKO BLU (BB/4) Létra rengeteg módon pozicionálható. Legyen szó nehezen elérhető helyekről, ezzel a létrával semmi sem elérhetetlen. Szilárdság és könnyű használat jellemzi, nem kevesebb, mint 18 rögzítési ponttal. Az erős zsanérok gondoskodnak arról, hogy a nagy, hosszabb időtartamú terhelést is bírja.

Facal E4/P Plus Létra

Facal E4/P Plus Létra

Értékelés: 4,8
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Facal E4/P Plus összecsukható létra praktikus megoldást kínál, hogy otthonában ne legyenek elérhetetlen pontok. Ez a létra könnyű és kis helyen elfér, így tárolása és hordozása egyszerű. Talpa és fellépőfelülete csúszásmentes borítással van ellátva, így használata biztonságos.

Facal Tinto T2

Facal Tinto T2

Értékelés: 4,8
6 290 Ft

2 év garancia

A Facal Tinto T2 kétlépcsős összecsukható alumínium létra minden háztartás nélkülözhetetlen kiegészítője. Kialakításának köszönhetően összecsukható, így kis helyen tárolható. Összecsukott állapotban mérete csupán 4,5 × 89 cm. Minőségi acélból készült.

Facal BRIKO BLU (BB/3) Létra
54 490 Ft

Facal BRIKO BLU (BB/3) Létra rengeteg módon pozicionálható. Legyen szó nehezen elérhető helyekről, ezzel a létrával semmi sem elérhetetlen. Szilárdság és könnyű használat jellemzi, nem kevesebb, mint 18 rögzítési ponttal. Az erős zsanérok gondoskodnak arról, hogy a nagy, hosszabb időtartamú terhelést is bírja.