Fackelmann BBQ XXL grillkesztyű (hőálló)
3 390 Ft

2 890 Ft

Akció

Extra hosszú hőálló BBQ grillkesztyű. Lehetővé teszi a biztonságos sütést, grillezést, elengedhetetlen segítőtárs. Külső réteg pamut, belső réteg poliészter.


Fackelmann Vákuumzacskó 2 db
3 690 Ft

Fackelmann vákuumzacskókkal rengeteg helyet spórolhat meg bőröndjében utazás során. Ruhát, törölközőt és takarót egyaránt tehet bele, a levegő kiszívása után pedig az elfoglalt rész akár negyedét felszabadíthatja. A vákuumzacskók mérete 70 × 100 cm, így bőven lesz hely ruháinak benne.


Fackelmann Kenyértartó 40x28x18cm, fenyő
7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kenyértartó a pékáru tárolásának elengedhetetlen segítsége. Minőségi természetes tölgyfa kivitel. A kenyértartóban sós és édes pékárut tárolhat.


Fackelmann Só és borstartó mágnessel
6 487 Ft

5 690 Ft

Rozsdamentes acél fűszertartó léccel, amely a mágneseknek köszönhetően tart. A felső üvegnek köszönhetően jól látható mennyi fűszer van a tartókban. Nem kell a lécen lennie, tarthatja a hűtőn is.


Fackelmann Többfunkciós kefe
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann Többfunckiós kefével garantáltan tisztán tarthatja fürdőszobáját. A kefe két fejjel rendelkezik, a nagyobb a csempéken és a terjedelmesebb felületeken (kád, zuhanyzó) hatékony, a kisebb pedig az eldugottabb sarkokban, szűk résekben, fugákon tesz jó szolgálatot. A kefe hossza 20 cm, anyaga minőségi műanyag.


Fackelmann Kartonpapír muffin állvány
3 737 Ft

2 590 Ft

Muffin állvány a három emeletével a megterített asztal igazi ékévé válik. Papír konstrukcióját gyerekzsúrokon, vagy kerti partin fogja értékelni.


Fackelmann Mély tál 26 cm
3 840 Ft

Rozsdamentes acél mély tál ezüst-réz kivitelben minden konyha éke. Minőségi kidolgozása a hosszú élettartam garanciája. A tál mindennapos sütésre-főzésre használatos.


Fackelmann Tál 4400ml
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tál 4400 ml titán fényű nemesacél kivitelben, kézi vésett díszítés. Ez az eredeti darab ideális különféle ételek tálalására. Minden asztal ékévé válik.


Fackelmann Tálka 1200 ml, rozsdamentes acél
2 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kicsi és praktikus 1200ml űrtartalmú rozsdamentes acél tálka a Fackelmanntól, hasznos társ a konyhában. Sütéskor és főzéskor minden bizonnyal kihasználja a tálkában található mérőpoharat (ml), ill. csészét.


Fackelmann TROPICAL kancsó 2l
4 658 Ft

3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

TROPICAL 2l-es műanyag kancsó a Fackelmanntól. A kancsó dizájnja megnyerő, átlátszó, könnyen észrevehető, hogy mikor kell feltölteni. Nyáron, felfrissülés céljából ideális.


Fackelmann OLIVA Fakanál, 30 cm
3 112 Ft

2 490 Ft

Fackelmann fakanál kitünő minőségű olajfából készült. Kialakításának köszönhetően elér minden sarkat a serpenyőben. A termék kialakítása és stílusa egyszerű, mégis magas minőséget képvisel, bármely konyha remek kiegészítője lesz.


Fackelmann Fusion Toalettpapír tartó
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann Fusion Toalettpapír-tartó megjelenése modern és elegáns, fémes kivitelezéséből adódóan külseje letisztult, így bárhova beillik. A Fackelmann Fusion Toalettpapír- tartó előnye és könnyebbsége, hogy fúrás nélkül, ragasztó segítségével is rögzíthető a mosdó falán.


Fackelmann Kefe Szagelnyelő felülettel
2 990 Ft

Fackelmann speciális kefe sörtéi kétféle hosszúságúak a tökéletes tisztaságért, teste minőségi rozsdamentes acélból készült. A műhelyben vagy kertben végzett munka után is ideális a kéz megtisztításához, különlegessége mégis abban rejlik, hogy acél felülete képes a szagok elnyelésére a kézről.


Fackelmann Vattakorong-adagoló
4 890 Ft

Fackelmann vattakorong-adagoló megjelenése modern és elegáns, külseje letisztult. A Fackelmann vattakorong-adagoló segítségével nem kallódik többé vattakorongos csomag a polcokon. A praktikus, falra szerelhető tartó ráadásul védi a pamacsokat a portól és a kosztól.


Fackelmann Taris Pót WC Kefe
2 490 Ft

Fackelmann Taris Pót Wc kefe eredetileg a Taris szett tartójához készült, de a 7 cm-es átmérője szinte bármilyen tartóval kompatibilis. Krómozott fém nyelével és fekete keféje diszkrét használatot ígér.


Fackelmann Fusion WC kefe tartóval
8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann Fusion WC kefe szett megjelenése modern és elegáns, anyaga rozsdamentes acél. Az egész szett matt, ezáltal könnyen illeszkedik bármilyen mosdóba. A Fackelmann Fusion WC kefét olyan magasra szerelheti fel a mosdóba, amennyire szükséges.


Fackelmann Papír zsebkendő doboz, rozsdamentes acél
11 990 Ft

A kozmetikai papírtörlő doboz kézzel készített rozsdamentes acélból készül. Az elegáns fürdőszobai kiegészítők, bárhol a lakásban lehetővé teszik, hogy zsebkendőt egy szép csomagban tárolhasd.


Fackelmann Taris Toalettpapír-tartó
5 590 Ft

Fackelmann Taris toalaettpapír-tartó megjelenése modern és elegáns, fémes kivitelezéséből adódóan külseje letisztult, így bárhova beillik. Tartós krómozott kivitele bárhol kitűnően megállja a helyét. Fúrás nélkül, ragasztással rögzíthető a falon.


Fackelmann 18/0 MONACO forgató kanál
3 023 Ft

2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Fackelmann 18/0 MONACO forgató kanál nem hiányozhat semelyik szakács konyhájából. Rozsdamentes acélból készült. Kellemes fogást biztosító puha, csúszásmentes fogantyú.


Fackelmann Csésze, rozsdamentes acél
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kézzel kidolgozott design pohár fogkefe tárolására alkalmas. Rozsdamentes acélból készül, és a fényességének köszönhetően minden fürdőszobában a mosdó éke lesz.


Fackelmann Fusion Toalettpapír-tartó 16,5 cm
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann Fusion Toalettpapír-tartó megjelenése modern és elegáns, fémes kivitelezéséből adódóan külseje letisztult, így bárhova beillik. Legnagyobb előnye és könnyebbsége, hogy fúrás nélkül, ragasztó segítségével is felszerelhető. . Tartós krómozott kivitele bárhol kitűnően megállja a helyét. Fackelmann Fusion Toalettpapír-tartót olyan magasra szerelheti fel fürdőszobájába, amennyire szükséges és önnek megfelel.


Fackelmann Fusion WC- kefe

Fackelmann Fusion WC- kefe

Értékelés: 5
2 550 Ft
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann Fusion WC- kefe alapvetően a Fusion szett része, bár 7 cm-es fejátmérőjével bármilyen tartóval kompatibilis. Tartós krómozott nyelé letisztult külsőt kölcsönöz.


Fackelmann Jégfogó 2 db
1 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A jégfogó fontos része minden bárszekrénynek és nem fog elveszni a konyhafiókban sem. A csomagolásban 2 db található. A praktikus fogak segítenek baleset nélkül megtartani a jeget.


Fackelmann Kenyértartó kosár 22 cm, rattan
5 612 Ft

4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hagyományos kenyértészta kelesztő kosár 22 cm átmérőjű. A kosár természetes rattanból van. Az egyre inkább kedveltebb házi kenyérsütés ezekkel a megfelelő eszközökkel valamivel könnyebb lesz.


Fackelmann Kerek akác vágódeszka, 25 cm
5 990 Ft

vágódeszka legalapvetőbb konyhai eszközeink egyike. A Fackelmann klasszikus akácfa kivitelű darabja nemcsak kiválóan használható, de a szemnek is kellemes. A 25 cm átmérőjű, kerek deszkán vájat tartja meg a vágás közben távozó morzsát vagy folyadékot, így az asztal vagy pult felülete tiszta marad.


Fackelmann Mare Szappantartó
5 290 Ft

Fackelmann Mare stílusos szappantartó. Segítségével a szappan anélkül marad kéznél, hogy a mosdókagylót csúfítaná. A modern krómozott fém és matt üveg dizájn bárhol kitűnően megállja a helyét.


Fackelmann Mare Toalettpapír-tartó, 12,5 cm
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann Mare egyszerűségében stílusos toalettpapír-tartó. Tartós krómozott kivitele bárhol kitűnően megállja a helyét. 12,5 cm hosszú, klasszikus kialakítású.


Fackelmann Mare Toalettpapír-tartó, 16 cm
4 190 Ft

Fackelmann Mare egyszerűségében stílusos toalettpapír-tartó. Tartós krómozott kivitele bárhol kitűnően megállja a helyét. 16 cm hosszú, igény szerint állítva vagy fektetve is felszerelhető.


Fackelmann Pezsgődugó Grandcru
2 790 Ft

Rozsdamentes dugó a Grandcru sorozatból a Fackelmann márkától, amely jól fog jönni a pezsgő kinyitásakor. A luxus csillogó kinézet tálaláshoz tökéletes és különösen jól fog illeni a pezsgőhöz.


Fackelmann Pincérnyitó Quick Grandcru
6 490 Ft

A Quick 3az1 pincérnyitó egy dugóhúzó, nyitó és szeletelő is egyben. Összerakható, piros színű design a Grandcru sorozatból. Az eszköz rozsdamentes acélból készült.


Fackelmann Ragasztó fürdőszobai kiegészítőkhöz
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann ragasztója ideális megoldás, ha fürdőszobai kiegészítőit fúrás nélkül szeretné felszerelni. Hatása erős és tartós, alkalmas az eszközök hosszú távú rögzítésére. Ideális a Fackelmann Mare, Taris, Fusion és Vision szériás kiegészítőinek felszereléséhez.


Fackelmann Saláta Szervírozó Készlet, 30 cm
4 650 Ft

4 290 Ft

A Fackelmann saláta szervírozó készlet egy fából készült kanalat és egy villát tartalmaz. Az ezsközök egyszerű stílusuk és praktikus fogása kényelmessé teszi a saláták szervírozását. A márkanévhez hűen magas minőségű anyagból készült termék.


Fackelmann Szappan alátét, rozsdamentes acél
2 390 Ft

Dizájnos kézzel kovácsolt klasszikus szilárd szappan elhelyezésére szolgáló tálca rozsdamentes acélból készült, és a fényes és modern dizájnjának köszönhetően minden fürdőszobát szebbé teszi.


Fackelmann Szappanadagoló, rozsdamentes acél
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezüst folyékony szappan adagoló kézzel kovácsolt rozsdamentes acélból készült és 18 cm magas. A fényes és modern dizájnjának köszönhetően minden fürdőszobát szebbé teszi.


Fackelmann Szárító gömb, 2 db-44%
3 790 Ft

2 090 Ft

Akció

A speciális szárító gömb garantálja, hogy ruháid puhák és könnyűek lesznek. Másolja a szárítógép mozgását, a szálak nem kuszálódnak össze és az egyes ruhadarabokat távol tartja egymástól. A 2 darabot tartalmazó Fackelmann Szárító gömb csomagolás a szövetek megfelelő száradását biztosítja


Fackelmann Vision Toalettpapír-tartó, 16,5 cm
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann Vision egyszerűségében stílusos toalettpapír-tartó. Tartós krómozott kivitele bárhol kitűnően megállja a helyét. 16,5 cm hosszú, igény szerint állítva vagy fektetve is felszerelhető.


Fackelmann Fakanál 30 cm, oliva
3 487 Ft

2 890 Ft

Olíva Fakanál 30 cm a Fackelmanntól. Ez a nélkülözhetetlen konyhai kellék olíva fából készült. Egyszerű, ám rendkívül minőségesen kidolgozott, minden konyha hasznos kelléke.


Fackelmann Fedeles jégtároló
8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fedeles jégtároló titán fényű nemesacél kivitelben, kézi vésett díszített. Ez az eredeti darab minden parti éke lesz. Keverje össze vendégeinek a kedvenc italukat, és érezze jól magát.


Fackelmann Konyhai kés, 20 cm, késélesítő tokkal
7 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Konyhai kés, élhossz 20 cm, ideális konyhai segédeszköz minden főzést kedvelő számára. Kés tokkal, amely élesítőként is szolgál. Ennek köszönhetően mindig készen áll a használatra.


Fackelmann MONACO 18/0 fokhagymaprés/nyomó
3 841 Ft

3 370 Ft

A Fackelmann 18/0 MONACO fokhagymaprés, nem hiányozhat egyetlen konyhából sem. Rozsdamentes acélból készült. Kellemes fogást biztosító puha, csúszásmentes fogantyú.


Fackelmann MONACO 18/0 Krumplitörő
3 140 Ft

2 890 Ft

Fackelmann 18/0 Monaco Krumplitörő nem hiányozhat semelyik szakács konyhájából. Rozsdamentes acélból készült. Kellemes fogást biztosító puha, csúszásmentes fogantyú.


Fackelmann MONACO 18/0 merőkanál
3 607 Ft

3 090 Ft

A Fackelmann 18/0 MONACO merőkanál nem hiányozhat semmilyen szakács konyhájából. Rozsdamentes acélból készült. Kellemes fogást biztosító puha, csúszásmentes fogantyú.


Fackelmann MONACO konzervnyitó, rozsdamentes acél
3 841 Ft

3 140 Ft

MONACO konzervinyitó a Fackelmanntól, nem hiányozhat egyetlen konyhából sem. Rozsdamentes acélból készült. Kellemes fogást biztosító puha, csúszásmentes fogantyú.


Fackelmann Pincérnyitó

Fackelmann Pincérnyitó

Értékelés: 3
4 390 Ft

DOUBLEPULL pincérnyitó fekete ezüst kivitelben. Rozsdamentes acélból készült. Ezt a minőségi nyitót dugóhúzóként, kupaknyitóként és fólia vágóként is használhatja.


Fackelmann Pincérnyitó Black
2 590 Ft

Pincérnyitó ABS funkcióval fekete kivitelben. Teste krómozott cink, spirálja tapadásmentes bevonatú. A dugóhúzót műanyag kupakkal rendelkező palack esetében is használhatja.


Fackelmann ROTOR dugóhúzó
3 290 Ft

ROTOR ** dugóhúzó ezüst színben. Teste krómozott cink, spirálja tapadásmentes bevonatú. A dugóhúzót műanyag kupakkal rendelkező palack esetében is használhatja.


Fackelmann Shaker 750ml
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Shaker 750ml fényű nemesacél kézi véséssel díszített. Ez az eredeti darab minden parti éke lesz. Keverje össze vendégeinek a kedvenc italukat, és érezze jól magát.