Fackelmann Vákuumzacskó 2 db
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fackelmann vákuumzacskókkal rengeteg helyet spórolhat meg bőröndjében utazás során. Ruhát, törölközőt és takarót egyaránt tehet bele, a levegő kiszívása után pedig az elfoglalt rész akár negyedét felszabadíthatja. A vákuumzacskók mérete 70 × 100 cm, így bőven lesz hely ruháinak benne.

Fackelmann Pincérnyitó Quick Grandcru
6 490 Ft 5 490 Ft

Kiárusítás

A Quick 3az1 pincérnyitó egy dugóhúzó, nyitó és szeletelő is egyben. Összerakható, piros színű design a Grandcru sorozatból. Az eszköz rozsdamentes acélból készült.

Fackelmann Fedeles jégtároló
8 690 Ft

Fedeles jégtároló titán fényű nemesacél kivitelben, kézi vésett díszített. Ez az eredeti darab minden parti éke lesz. Keverje össze vendégeinek a kedvenc italukat, és érezze jól magát.

Fackelmann Pincérnyitó

Fackelmann Pincérnyitó

Értékelés: 3
4 390 Ft

DOUBLEPULL pincérnyitó fekete ezüst kivitelben. Rozsdamentes acélból készült. Ezt a minőségi nyitót dugóhúzóként, kupaknyitóként és fólia vágóként is használhatja.

Fackelmann Pincérnyitó Black
2 590 Ft

Pincérnyitó ABS funkcióval fekete kivitelben. Teste krómozott cink, spirálja tapadásmentes bevonatú. A dugóhúzót műanyag kupakkal rendelkező palack esetében is használhatja.

Fackelmann Kenyértartó 40x28x18cm, fenyő
7 290 Ft

Kenyértartó a pékáru tárolásának elengedhetetlen segítsége. Minőségi természetes tölgyfa kivitel. A kenyértartóban sós és édes pékárut tárolhat.

Fackelmann Többfunkciós kefe
2 490 Ft

Fackelmann Többfunckiós kefével garantáltan tisztán tarthatja fürdőszobáját. A kefe két fejjel rendelkezik, a nagyobb a csempéken és a terjedelmesebb felületeken (kád, zuhanyzó) hatékony, a kisebb pedig az eldugottabb sarkokban, szűk résekben, fugákon tesz jó szolgálatot. A kefe hossza 20 cm, anyaga minőségi műanyag.

Fackelmann 24 cm-es univerzális kés borítással, TROPICAL
1 990 Ft

Rozsdamentes acélból készült kés a konyhádban szükséges univerzális munkákhoz. Ideális húsokhoz és keményebb zöldségekhez, mindenekelőtt élességének és tapadásmentes felületének hála. PP és TPR anyagokból készült csúszásgátló markolat. A Fackelmann univerzális kés 24cm tokkal, TROPICAL zöld színű.

Fackelmann Bükkfa vágódeszka, 36x25x1,5 cm
6 390 Ft

Bükkfa konyhai vágódeszka. A 1,5 cm-es vastagságának és az anyagának köszönhetően jól viseli az ütéseket húsklopfoláskor és zöldségaprításkor. Elengedhetetlen kiegészítő a főzés minden szerelmese számára, ami ráadásul természetes kidolgozású. A Fackelmann Bükkfa vágódeszka 36×25×1,5cm megfelel az FSC szabványnak.

Fackelmann Bükkfa vágódeszka, 45x20x1,5 cm
6 390 Ft

Bükkfa konyhai vágódeszka. A 1,5 cm-es vastagságának és az anyagának köszönhetően jól viseli az ütéseket húsklopfoláskor és zöldségaprításkor. Elengedhetetlen kiegészítő a főzés minden szerelmese számára, ami ráadásul természetes kidolgozású. A Fackelmann Bükkfa vágódeszka 45×20×1,5cm megfelel az FSC szabványnak.

Fackelmann Bükkfa vágódeszka fogantyúval 45x21x1,5cm
6 290 Ft

Bükkfa konyhai vágódeszka praktikus fogantyúval. A 1,5 cm-es vastagságának és az anyagának köszönhetően jól viseli a tipikus felhasználást húsklopfolástól egészen a zöldségaprításig. Elengedhetetlen kiegészítő a főzés minden szerelmese számára, ami ráadásul természetes kidolgozású. A Fackelmann Bükkfa vágódeszka fogantyúval 45×21×1,5cm megfelel az FSC szabványnak.

Fackelmann Ergonomikus kenyérvágó kés
6 390 Ft

Rozsdamentes acél élű kés kenyér és más péktermékek felvágására. Ideális keményebb, frissen sült és idősebb péktermékek felvágására is alkalmas. Ergonomikus műanyag markolat a pontosabb vágásért. A Fackelmann Kenyérvágó kés fekete-ezüst színű.

Fackelmann Kenyérvágó kés 32cm tokkal, TROPICAL
2 790 Ft

Rozsdamentes acél élű kés kenyér és más péktermékek felvágására. Ideális keményebb, frissen sült és idősebb péktermékek felvágására is alkalmas. Tapadásmentes réteggel van bevonva. Csúszásmentes fogantyú PP és TPR anyagokból. A Fackelmann Kenyérvágó kés 32cm tokkal, TROPICAL szürke színű.

Fackelmann Konyhakés 35 cm WAVE
5 390 Ft

Rozsdamentes acélból készült kés a konyhádban szükséges univerzális munkákhoz. Ideális húsokhoz és keményebb zöldségekhez, mindenekelőtt élességének és tapadásmentes felületének és magas profiljának hála. PP és TPR anyagokból készült csúszásgátló markolat. A Fackelmann Konyhakés, 35cm WAVE, fekete színű.

Fackelmann Kosár 28 x 22 x 6 cm, műanyag, fonott
1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyszerű és praktikus kosár, 28 × 22 × 6 cm méretű, a FACKELMANN cégtől, ami az otthonok ékköve lesz. A kosár fonott hatású műanyagból készült. Az anyagának köszönhetően mosogatógépben mosható, így a karbantartása nem igényel sok erőfeszítést.

Fackelmann Önélező szeletelőkés, tokkal, 20cm
4 990 Ft

Rozsdamentes acélból készült kés a szeleteléshez. A zeller, vagy egyéb gumós zöldség keményebb részei sem okoznak gondot ennek a hosszú és éles késnek. PP és TPR anyagokból készült csúszásgátló fogantyú. Védő és élező tokot is tartalmaz az élesség megőrzése érdekében. A Fackelmann önélező szeletelőkés, 20cm szokatlan türkiz színű.

Fackelmann Papírtörlő tartó 34 cm, fa
5 790 Ft

Egyszerű 34 cm-es papírtörlő tartó a FACKELMANN cégtől, ami adagolóként is használható. A bükk aljzaton álló rozsdamentes acél tartó, ami az otthonod díszévé válik majd.

Fackelmann Santoku kés 33cm tokkal, TROPICAL
3 090 Ft

Rozsdamentes acél élű kés alapanyagok felvágásához és kicsontozásához. Ideális hússal és nagyobb zöldségekkel való munkához, főként a tapadásmentes bevonatú élének köszönhetően. Csúszásmentes fogantyú PP és TPR anyagokból. A Fackelmann Santoku kés 33cm tokkal, TROPICAL piros színű.

Fackelmann Szétszedhető fokhagymanyomó
3 290 Ft

Fokhagymanyomó a Fackelmann márkától műanyagból és minőségi rozsdamentes acélból. Könnyen szétszedhető, ami megkönnyíti a használat utáni tisztítását. A fokhagymanyomó mosogatógépben mosható.

Fackelmann Szűrő-Tál-Kosár 20 cm rozsdamentes acél
2 590 Ft

Praktikus szűrő, 20 cm átmérőjű, a FACKELMANN vállalattól, aminek biztosan hasznát veszed majd az otthonodban. Szűrőn kívül tálként vagy egyszerű kosárként is használhatod. Praktikus rozsdamentes acélból készült, ami mosogatógépben is mosható.

Fackelmann Tál-szűrő 24 cm rozsdamentes acél
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus szűrő, 24 cm átmérőjű, a FACKELMANN vállalattól, aminek biztosan hasznát veszed majd az otthonodban. Szűrőn kívül tálként is használhatod. Praktikus rozsdamentes acélból készült, ami mosogatógépben is mosható.

Fackelmann Univerzális kés, 20 cm, WAVE
3 190 Ft

Rozsdamentes acélból készült kés a konyhádban szükséges univerzális munkákhoz. Ideális húsokhoz és keményebb zöldségekhez, mindenekelőtt élességének és tapadásmentes felületének hála. PP és TPR anyagokból készült csúszásgátló markolat. A Fackelmann Univerzális kés, 20cm WAVE, fekete színű.

Fackelmann Vágódeszka fogantyúval, 39x12x1,15 cm
3 690 Ft

Bükkfa konyhai vágódeszka praktikus fogantyúval. Az 1,15 cm-es vastagságának és az anyagának köszönhetően jól viseli a tipikus felhasználást húsklopfolástól egészen a zöldségaprításig. Elengedhetetlen kiegészítő a főzés minden szerelmese számára, ami ráadásul természetes kidolgozású. A Fackelmann Bükkfa vágódeszka fogantyúval 39×12×1,15cm megfelel az FSC szabványnak.

Fackelmann Vákuumos dugó borosüveghez
2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vákuumos dugó borosüveghez a Fackelmann márkától forgó kerékkel az üveg kinyitásának idejének megjelölésére. Hogy a bor ne kapjon levegőt és ugyan olyan ízű maradjon, mint az első kinyitáskor. Szilikonból és műanyagból készült.

Fackelmann VICTORIA desszertvilla
1 490 Ft

desszertvilla egyetlen terítéskor sem hiányozhat. Ez a Fackelmann márkájú VICTORIA minőségi 18/8 rozsdamentes acélból készült, nyugodtan mosható mosogatógépben.

Fackelmann Zöldségvágó kés 22cm tokkal, TROPICAL
1 990 Ft

Rozsdamentes acél élű kés a különböző zöldségek felaprítására. Ideális nagyobb zöldségekkel való munkához, főként a tapadásmentes bevonatú élének köszönhetően. Csúszásmentes fogantyú PP és TPR anyagokból. A Fackelmann zöldségvágó kés 22cm tokkal, TROPICAL zöld színű.

Fackelmann Zöldségvágó kés, 23 cm, WAVE
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rozsdamentes acélból készült kés a zöldségek szeleteléséhez. Mindenekelőtt élességének és tapadásmentes felületének hála keményebb zöldségekhez ideális. PP és TPR anyagokból készült csúszásgátló markolat. A Fackelmann Zöldségvágó kés, 23cm WAVE, fekete színű.

Fackelmann Kartonpapír muffin állvány
3 737 Ft 2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Muffin állvány a három emeletével a megterített asztal igazi ékévé válik. Papír konstrukcióját gyerekzsúrokon, vagy kerti partin fogja értékelni.

Fackelmann Mély tál 26 cm

Fackelmann Mély tál 26 cm

Értékelés: 4
3 843 Ft 3 790 Ft

Rozsdamentes acél mély tál ezüst-réz kivitelben minden konyha éke. Minőségi kidolgozása a hosszú élettartam garanciája. A tál mindennapos sütésre-főzésre használatos.

Fackelmann Tál 4400ml

Fackelmann Tál 4400ml

Értékelés: 3
3 790 Ft

Tál 4400 ml titán fényű nemesacél kivitelben, kézi vésett díszítés. Ez az eredeti darab ideális különféle ételek tálalására. Minden asztal ékévé válik.

Fackelmann OLIVA Fakanál, 30 cm
3 112 Ft 2 490 Ft

Fackelmann fakanál kitünő minőségű olajfából készült. Kialakításának köszönhetően elér minden sarkat a serpenyőben. A termék kialakítása és stílusa egyszerű, mégis magas minőséget képvisel, bármely konyha remek kiegészítője lesz.

Fackelmann Vision WC-kefe szett
7 990 Ft 7 390 Ft

Fackelmann Vision stílusos WC-kefe szett. A készlet fém nyelű kefét és üveg tartót tartalmaz, mely utóbbi diszkréten a falra szerelhető. A krómozott fém és matt üveg kombinációja ízléses dizájnt alkot. . A Fackelmann Vision WC-kefe szett legnagyobb előnye és könnyebbsége, hogy fúrás nélkül, ragasztó segítségével is felszerelhető.

Fackelmann Mare WC-kefe

Fackelmann Mare WC-kefe

Értékelés: 4,5
2 550 Ft 2 490 Ft

Fackelmann Mare egyszerűségében stílusos WC-kefe. Tartós krómozott nyelével bárhol kitűnően megállja a helyét. Bár alapvetően a Mare szett tartójához készült, 7,5 cm-es átmérője szinte bármilyen tartóval kompatibilis.

Fackelmann Kefe Szagelnyelő felülettel
2 990 Ft 1 590 Ft

Fackelmann speciális kefe sörtéi kétféle hosszúságúak a tökéletes tisztaságért, teste minőségi rozsdamentes acélból készült. A műhelyben vagy kertben végzett munka után is ideális a kéz megtisztításához, különlegessége mégis abban rejlik, hogy acél felülete képes a szagok elnyelésére a kézről.

Fackelmann Vattakorong-adagoló
4 890 Ft

Fackelmann vattakorong-adagoló megjelenése modern és elegáns, külseje letisztult. A Fackelmann vattakorong-adagoló segítségével nem kallódik többé vattakorongos csomag a polcokon. A praktikus, falra szerelhető tartó ráadásul védi a pamacsokat a portól és a kosztól.

Fackelmann Papír zsebkendő doboz, rozsdamentes acél
11 990 Ft

A kozmetikai papírtörlő doboz kézzel készített rozsdamentes acélból készül. Az elegáns fürdőszobai kiegészítők, bárhol a lakásban lehetővé teszik, hogy zsebkendőt egy szép csomagban tárolhasd.

Fackelmann OLIVA Fakanál, 30cm
2 890 Ft

Fackelmann fakanál kitünő minőségű oliva fából készült, kialakításának köszönhetően elér minden sarkat a serpenyőben. A termék tervezése és stílusa egyszerű, mégis magas minőséget képvisel, bármely konyha remek kiegészítője lesz.

Fackelmann Taris Toalettpapír-tartó
5 590 Ft

Fackelmann Taris toalaettpapír-tartó megjelenése modern és elegáns, fémes kivitelezéséből adódóan külseje letisztult, így bárhova beillik. Tartós krómozott kivitele bárhol kitűnően megállja a helyét. Fúrás nélkül, ragasztással rögzíthető a falon.

Fackelmann Vision WC-kefe

Fackelmann Vision WC-kefe

Értékelés: 4,5
2 550 Ft 2 490 Ft

Fackelmann Vision egyszerűségében stílusos WC-kefe. Tartós krómozott nyelével bárhol kitűnően megállja a helyét. Bár alapvetően a Vision szett tartójához készült, 7,5 cm-es átmérője szinte bármilyen tartóval kompatibilis.

Fackelmann 18/0 MONACO forgató kanál
3 023 Ft 2 790 Ft

A Fackelmann 18/0 MONACO forgató kanál nem hiányozhat semelyik szakács konyhájából. Rozsdamentes acélból készült. Kellemes fogást biztosító puha, csúszásmentes fogantyú.

Fackelmann Csésze, rozsdamentes acél
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kézzel kidolgozott design pohár fogkefe tárolására alkalmas. Rozsdamentes acélból készül, és a fényességének köszönhetően minden fürdőszobában a mosdó éke lesz.

Fackelmann Fusion WC- kefe

Fackelmann Fusion WC- kefe

Értékelés: 5
2 490 Ft 1 690 Ft

Fackelmann Fusion WC- kefe alapvetően a Fusion szett része, bár 7 cm-es fejátmérőjével bármilyen tartóval kompatibilis. Tartós krómozott nyelé letisztult külsőt kölcsönöz.

Fackelmann Jégfogó 2 db
1 490 Ft

A jégfogó fontos része minden bárszekrénynek és nem fog elveszni a konyhafiókban sem. A csomagolásban 2 db található. A praktikus fogak segítenek baleset nélkül megtartani a jeget.

Fackelmann Kenyértartó kosár 22 cm, rattan
5 612 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hagyományos kenyértészta kelesztő kosár 22 cm átmérőjű. A kosár természetes rattanból van. Az egyre inkább kedveltebb házi kenyérsütés ezekkel a megfelelő eszközökkel valamivel könnyebb lesz.

Fackelmann Kerek akác vágódeszka, 25 cm
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

vágódeszka legalapvetőbb konyhai eszközeink egyike. A Fackelmann klasszikus akácfa kivitelű darabja nemcsak kiválóan használható, de a szemnek is kellemes. A 25 cm átmérőjű, kerek deszkán vájat tartja meg a vágás közben távozó morzsát vagy folyadékot, így az asztal vagy pult felülete tiszta marad.