Fehn Babylove körforgó

Fehn Babylove körforgó

Értékelés: 4
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

FEHN Babylove körforgó 5 darab plüss játékkal teszi könnyebbé az alvást és élménytelibbé a játékot. Könnyen összeszerelhető és tisztitható. Szinte az összes tipusú babaággyal kompatibilis.

Fehn Rainbow játék körhinta
10 990 Ft

Fehn Rainbow játék körhinta barna plüss barátaival. A körhinta kellemes dallamokkal, és lassan mozog, amely biztonságosan elaltatja a legnyugtalanabbat is. Plüss szakasz mosható, a mosógépbe. Univerzális tervezés, amely illik a fiúk és a lányok szobájába.

Fehn Babylove 3D-s tevékenység takaró
21 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bende Fehn 3D-s tevékenység takaró báránnyal, méretei 90 × 75 cm és hála a finom kivitelének illeszkedik bármely otthonba, kis babával. Tartalmaz 5 cserélhető plüss barátot és párnát. Tükör, hang-hatások, formák és színek a kicsik jól érezik magukat hosszú ideig.

Fehn Monkey Donkey 3D aktivity takaró "Szamár"
19 590 Ft

Fehn Monkey Donkey 3D aktivity pokróc „Szamár“ méretei 85 × 85 cm-es aranyos szamárral. Ez a csodálatos játszó takarót gyorsan megkedveli majd a csecsemő a születés előtt. 5 puha játék az állvány cserélhető. Hanghatások, tükör, csörgő, formák, színek.

Fehn Forest játék kiságyforgó
10 690 Ft

*A Fehn Forest játék kiságyforgó** egy vidám játék forgó a legkisebbek számára. Forog és dallamokat játszik elem használata nélkül. A kiságyforgó forog és elaltatja a babát.

Fehn Körhinta Loopy&Lotta
11 290 Ft

//Fehn körhinta Loopy&Lotta hamar felhívja magára még a kisgyermeked figyelmét is. A kicsi vízilovat és a kicsi zsiráfot ép úgy meg fogja kedvelni, mint az érdekes tükröt és a kellemes altató dallamot. Könnyen felszerelhető, és a játékok mosógépben moshatók.

Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő "Szamár"
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő „Szamár“ rózsaszín gyermek segédeszköz kis hercegnőknek 6 hónapos kortól. Egy kellemes, támogató eszköz, amelyet a gyermeked megkedvel majd köszönhetően az aranyos csörgőnek szamár formában. Mérete cca 24 × 20 cm.

Fehn Körhinta Peru

Fehn Körhinta Peru

Értékelés: 5
11 490 Ft

2 év garancia

Fehn körhinta Peru felhívja magára a kisgyermeked figyelmét. A vidám lámák motívumát ép úgy meg fogja kedvelni, mint az érdekes tükröt és a kellemes altató dallamot. Könnyen felszerelhető, és a játékok mosógépben moshatók.

Fehn Ausztrália körforgó

Fehn Ausztrália körforgó

Értékelés: 4,8
12 390 Ft

2 év garancia

FEHN Ausztrália körforgó könnyedén felhívja magára gyermeke figyelmét a kedves plüss játékaival és a középen található tükörrel. A forgó kedves dallamokat játszik mozgás közben, amely az alvást is segítheti. Szinte az összes babaággyal kompatibilis, könnyen összeszerelhető és mosógépben mosható.

Fehn Australia 3D aktivity takaró
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn Ausztrália 3D-s aktivity takaró -nagyon szép, kifinomult baba játék takaró méretei kb. 105 × 100 cm-es . Imádni fogod, mind a te és a baba, és az ausztrál állatokkal, hogy élvezzétek a sok-sok mókát együtt. Takaró biztonságos, kellemes tapintású, számos cserélhető játékkal.

Fehn Peru 3D aktivity takaró
21 990 Ft

Fehn Peru 3D aktivity takaró vidám láma motívummal, 95 × 100 cm méretekkel, hála a finom kivitelének bármely kisbabás háztartásba remekül illik. -Tartalma 5 levehető plüss játék. Tükör, hanghatások, formák és színek a legkisebbeket hosszú időre elszórakoztatja.

Fehn Loopy&Lotta Lotta 3D Babylove 3D
21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn 3D játszószőnyeg vízilóval, méretei 90 × 75 cm és hála a finom kivitelének bármely kisbabás háztartásba remekül illik. Tartalma 5 levehető plüss játék és párna.** Tükör, hanghatások, formák és színek a legkisebbeket hosszú időre elszórakoztatja.

Fehn Loopy&Lotta körhinta az utazó kiságyra
9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn Loopy&Lotta körhinta az utazó kiságyra segít a kisbabádnak elaludni az utazások során. A játék kellemes színei és szerkezete fejleszti a gyermeked optikai érzékeléseit és hozzájárul az érdeklődés fejlesztéséhez a környék iránt. Víziló és a zsiráf motívummal.

Fehn Babylove Takaró, Bárányos
5 390 Ft

Fehn Babylove Takaró elengedhetetlen kelléke minden gyerekszobának. A puha tapintású, kényelmes takaró ideális választás babák számára. A takaró mellett egy plüss bárányt is megtalálhatunk a csomagban, ami azonnal a gyerkek kedvence lesz.

Fehn Ausztrália babatakaró, koala
5 490 Ft

FEHN babatakaró koala mintájának és puha anyagának köszönhetően kellemes alvást biztosít gyermekének. 100× 75 cm-es méretének és barna színe miatt egyaránt megfelelő kislányoknak és kifiúknak is, akár már újszülött kortól. Mosógépben könnyedén mosható.

Fehn Borító az egészségügyi kártyára Australia
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Borító az egészségügyi kártyára Australia egy koala motívummal nemcsak szép kiegészítő, de a gyermeked legfontosabb dokumentumainak védelme is. A borítót különböző dokumentumokra lehet használni, már a terhesség alatt is. A könyv egyedileg elválasztott zsebeket kínál.

Fehn Bruno takaró
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A** Fehn takaróegy bolyhos plüss takaró** a Bruno gyűjteményéből Lámával, amely minden helyzetben sokoldalú kényelmet biztosít. A takaró alkalmas a babakocsihoz, játékhoz és otthonhoz, mint könnyű takaró.

Fehn Kapucnis törölköző

Fehn Kapucnis törölköző

Értékelés: 2
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Fehn Swan Lake kapucnis törölköző tökéletesen elnyeli a nedvességet a fürdés után. A puha anyag és a szép kivitel biztonságot, meleget és kényelmet nyújt a babának. Praktikus táskában van, ami ajándéknak is alkalmas születésre vagy keresztelőre.

Fehn Peru aktivitási játszóív
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn Peru Aktivity játszóív egy aranyos és szórakoztató játszóív aranyos láma motívummal, amely a babakocsihoz illeszthető. A figurák rejtett funkciói sok meglepetéssel szolgálnak a kisbabának.

Fehn Swan Lake pólya
7 990 Ft

Fehn Swan Lake egy aranyos csillag alakú pólya kis kedvesednek. Kellemes, rendkívül** puha anyagból** készült, amely gyengéd a baba finom bőréhez.

Fehn Takaró
5 790 Ft

A Fehn Swan Lake puha takaró még a legmogorvábbakat is felvidítja. Biztonságérzetet ad a gyermeknek, és kellemes melegben tartja Önöket ölelkezés közben. Méret 100 × 75 cm.

Fehn Ausztrália pólya, koala
9 190 Ft

FEHN Ausztrália pólya aranyos koala mintájának és puha anyagának köszönhetően megfelelő alvást biztosít gyermekének. Újszülött kortól akár 10 hónapos korig használható. Kapucnija a baba fejét is óvja és melegíti. Barna színével kislányoknak és kisfiúknak egyaránt alkalmas lehet. Mósógépben mosható.

Fehn Babafészek Loopy&Lotta
22 190 Ft
+ ingyen szállítás

Fehn babafészek Loopy&Lotta aranyos zsiráf motívummal számos módon kihasználható, például a biztonságérzet növelése érdekében a kiságyban, utazáskor, mint kiságy és pelenkázó alátét, vagy a biztonságos éjszakai alváshoz a szülői ágyban. A három szórakoztató játéknak köszönhetően játszó felületként is szolgálhat a baba számára.

Fehn Borító az egészségügyi kártyára Swan Lake
4 290 Ft

Borító az egészségügyi kártyára Swan Lake egy aranyos hattyú motívummal nemcsak szép kiegészítő, de a gyermeked legfontosabb dokumentumainak védelme is. A borítót különböző dokumentumokra lehet használni, már a terhesség alatt is. A könyv egyedileg elválasztott zsebeket kínál.

Fehn Loopy&Lotta Lotta nyakpárna "Víziló"
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn nyakpárna „Víziló“ egy kék színű segédeszköz útjaidra a kisgyermek számára, 6 hónapos kortól. Egy kellemes, támogató eszköz, amelyet a gyermeked megkedvel az aranyos viziló formájú csörgőnek köszönhetően. Mérete kb. 24 × 20 cm.

Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő "Majom"
4 190 Ft

Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő „majom“ zöld segédeszköz utazáshoz 6 hónapos kortól. Egy kellemes, támogató eszköz, amelyet a gyermeked megkedvel majd köszönhetően az aranyos csörgőnek majom formában. Mérete cca 24 × 20 cm.

Fehn Monkey Donkey törölköző kapucnival
6 690 Ft

Fehn Monkey Donkey törölköző kapucnival a kellemes közös pillanatokért fürdetés után a gyermekeddel. A kezeslábának méretei 80 × 80 cm kellemes praktikus kapucnival és hímzett állatokkal, az összes kis gyerek örömét leli majd benne. – 60 °C-on mosható

Fehn Peru takaró

Fehn Peru takaró

Értékelés: 5
8 490 Ft

A** Fehn takaróegy bolyhos plüss takaró** a Peru gyűjteményéből Lámával, amely minden helyzetben sokoldalú kényelmet biztosít. A takaró alkalmas a babakocsihoz, játékhoz és otthonhoz, mint könnyű takaró.

Fehn Swan Lake nyuszis takaró
5 990 Ft

A** Fehn takaró** egy bolyhos plüss takaró a** Swan Lake** kollekcióból, egy aranyos nyuszival. Minden helyzetben sokoldalú kényelmet biztosít. A takaró alkalmas a babakocsihoz, játékhoz és otthonhoz, mint könnyű takaró.

Fehn Törölköző kapucnival Bruno
6 690 Ft

Fehn Bruno törölköző kapucnival aranyos maci motívummal. Ez az érdekes gyermek törölköző 80 × 80 cm egy praktikus hurokkal rendelkezik. A praktikus kapucninak köszönhetően minden kisgyermek szívesen bele fog bugyolálódni. Törülköző puha, 60 ° C-on mosható és alkalmas a kis lányoknak és fiúknak.

Fehn Majom/Szamár körforgó
9 890 Ft

FEHN majom/szamár körforgó 2 darab plüss majommal és 2 darab plüss szamárral teszi vidámmá a játékot és könnyebbé az alvást gyermeke számára. A középen elhelyezkedő hőlégballon plüss még több örömet ad. Könnyen összeszerelhető és komptabilis szinte az össze babaággyal.

Fehn Kapucnis törölköző Peru
6 690 Ft

Fehn Peru törölköző kapucnival aranyos láma motívummal. Ez az érdekes gyermek törölköző 80 × 80 cm egy praktikus hurokkal rendelkezik. A praktikus kapucninak köszönhetően minden kisgyermek szívesen bele fog bugyolálódni. Törülköző puha, 60 ° C-on mosható és alkalmas a kis lányoknak és fiúknak.