Fehn Ausztrália körforgó

Fehn Ausztrália körforgó

Értékelés: 5
10 690 Ft 9 390 Ft

Akció

FEHN Ausztrália körforgó könnyedén felhívja magára gyermeke figyelmét a kedves plüss játékaival és a középen található tükörrel. A forgó kedves dallamokat játszik mozgás közben, amely az alvást is segítheti. Szinte az összes babaággyal kompatibilis, könnyen összeszerelhető és mosógépben mosható.

Fehn Ausztrália párna koala
4 190 Ft

Fehn Ausztrália koala párna mérete kb. 18 cm – kellemes tapintású, kitöltve természetes anyaggal. Ideális dekorációként gyerekszobába vagy a gyermek ágyába. Semleges színek, a kis lányoknak és fiúknak.

Fehn Babafészek Loopy&Lotta
22 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn babafészek Loopy&Lotta aranyos zsiráf motívummal számos módon kihasználható, például a biztonságérzet növelése érdekében a kiságyban, utazáskor, mint kiságy és pelenkázó alátét, vagy a biztonságos éjszakai alváshoz a szülői ágyban. A három szórakoztató játéknak köszönhetően játszó felületként is szolgálhat a baba számára.

Fehn Babylove körforgó

Fehn Babylove körforgó

Értékelés: 4
11 990 Ft

FEHN Babylove körforgó 5 darab plüss játékkal teszi könnyebbé az alvást és élménytelibbé a játékot. Könnyen összeszerelhető és tisztitható. Szinte az összes tipusú babaággyal kompatibilis.

Fehn Forest játék kiságyforgó
10 690 Ft

*A Fehn Forest játék kiságyforgó** egy vidám játék forgó a legkisebbek számára. Forog és dallamokat játszik elem használata nélkül. A kiságyforgó forog és elaltatja a babát.

Fehn Körhinta Loopy&Lotta-18%
11 290 Ft 9 190 Ft

Akció

//Fehn körhinta Loopy&Lotta hamar felhívja magára még a kisgyermeked figyelmét is. A kicsi vízilovat és a kicsi zsiráfot ép úgy meg fogja kedvelni, mint az érdekes tükröt és a kellemes altató dallamot. Könnyen felszerelhető, és a játékok mosógépben moshatók.

Fehn Rainbow játék körhinta
10 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn Rainbow játék körhinta barna plüss barátaival. A körhinta kellemes dallamokkal, és lassan mozog, amely biztonságosan elaltatja a legnyugtalanabbat is. Plüss szakasz mosható, a mosógépbe. Univerzális tervezés, amely illik a fiúk és a lányok szobájába.

Fehn Kapucnis törölköző

Fehn Kapucnis törölköző

Értékelés: 2
6 490 Ft

A Fehn Swan Lake kapucnis törölköző tökéletesen elnyeli a nedvességet a fürdés után. A puha anyag és a szép kivitel biztonságot, meleget és kényelmet nyújt a babának. Praktikus táskában van, ami ajándéknak is alkalmas születésre vagy keresztelőre.

Fehn Kapucnis törölköző Peru
6 690 Ft

Fehn Peru törölköző kapucnival aranyos láma motívummal. Ez az érdekes gyermek törölköző 80 × 80 cm egy praktikus hurokkal rendelkezik. A praktikus kapucninak köszönhetően minden kisgyermek szívesen bele fog bugyolálódni. Törülköző puha, 60 ° C-on mosható és alkalmas a kis lányoknak és fiúknak.

Fehn Loopy&Lotta Lotta nyakpárna "Víziló"
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn nyakpárna „Víziló“ egy kék színű segédeszköz útjaidra a kisgyermek számára, 6 hónapos kortól. Egy kellemes, támogató eszköz, amelyet a gyermeked megkedvel az aranyos viziló formájú csörgőnek köszönhetően. Mérete kb. 24 × 20 cm.

Fehn Loopy&Lotta Lotta nyakpárna "Zsiráf"
4 190 Ft

Fehn nyakpárna „Zsiráf“ egy kék színű segédeszköz útjaidra a kisfiad vagy kislányod számára, 6 hónapos kortól. Egy kellemes, támogató eszköz, amelyet a gyermeked megkedvel, köszönhetően az aranyos majom formájú csörgőnek. Mérete kb. 24 × 20 cm.

Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő "Koala"
4 190 Ft

Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő „Koala“ narancssárga segédeszköz utazáshoz 6 hónapos kortól. Egy kellemes, támogató eszköz, amelyet a gyermeked megkedvel majd köszönhetően az aranyos csörgőnek koala formában. Mérete cca 24 × 20 cm.

Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő "Majom"
4 190 Ft

Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő „majom“ zöld segédeszköz utazáshoz 6 hónapos kortól. Egy kellemes, támogató eszköz, amelyet a gyermeked megkedvel majd köszönhetően az aranyos csörgőnek majom formában. Mérete cca 24 × 20 cm.

Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő "Szamár"
4 190 Ft

Fehn Monkey Donkey nyakmelegítő „Szamár“ rózsaszín gyermek segédeszköz kis hercegnőknek 6 hónapos kortól. Egy kellemes, támogató eszköz, amelyet a gyermeked megkedvel majd köszönhetően az aranyos csörgőnek szamár formában. Mérete cca 24 × 20 cm.

Fehn Monkey Donkey törölköző kapucnival
6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn Monkey Donkey törölköző kapucnival a kellemes közös pillanatokért fürdetés után a gyermekeddel. A kezeslábának méretei 80 × 80 cm kellemes praktikus kapucnival és hímzett állatokkal, az összes kis gyerek örömét leli majd benne. – 60 °C-on mosható

Fehn Törölköző kapucnival nyuszika Swan Lake
6 690 Ft

Fehn Swan Lake Nyuszika törölköző kapucnival aranyos nyuszi motívummal. Ez az érdekes gyermek törölköző 80 × 80 cm egy praktikus hurokkal rendelkezik. A praktikus kapucninak köszönhetően minden kisgyermek szívesen bele fog bugyolálódni. A törülköző puha, 60 °C – on mosható és a színei szerint kislányoknak alkalmas.

Fehn Ausztrália pólya, koala
9 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

FEHN Ausztrália pólya aranyos koala mintájának és puha anyagának köszönhetően megfelelő alvást biztosít gyermekének. Újszülött kortól akár 10 hónapos korig használható. Kapucnija a baba fejét is óvja és melegíti. Barna színével kislányoknak és kisfiúknak egyaránt alkalmas lehet. Mósógépben mosható.

Fehn Swan Lake pólya
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn Swan Lake egy aranyos csillag alakú pólya kis kedvesednek. Kellemes, rendkívül** puha anyagból** készült, amely gyengéd a baba finom bőréhez.

Fehn Australia 3D aktivity takaró
23 990 Ft

Fehn Ausztrália 3D-s aktivity takaró -nagyon szép, kifinomult baba játék takaró méretei kb. 105 × 100 cm-es . Imádni fogod, mind a te és a baba, és az ausztrál állatokkal, hogy élvezzétek a sok-sok mókát együtt. Takaró biztonságos, kellemes tapintású, számos cserélhető játékkal.

Fehn Ausztrália babatakaró, koala
5 490 Ft

FEHN babatakaró koala mintájának és puha anyagának köszönhetően kellemes alvást biztosít gyermekének. 100× 75 cm-es méretének és barna színe miatt egyaránt megfelelő kislányoknak és kifiúknak is, akár már újszülött kortól. Mosógépben könnyedén mosható.

Fehn Babylove 3D-s tevékenység takaró
21 890 Ft

Bende Fehn 3D-s tevékenység takaró báránnyal, méretei 90 × 75 cm és hála a finom kivitelének illeszkedik bármely otthonba, kis babával. Tartalmaz 5 cserélhető plüss barátot és párnát. Tükör, hang-hatások, formák és színek a kicsik jól érezik magukat hosszú ideig.

Fehn Babylove Takaró, Bárányos
5 390 Ft

Fehn Babylove Takaró elengedhetetlen kelléke minden gyerekszobának. A puha tapintású, kényelmes takaró ideális választás babák számára. A takaró mellett egy plüss bárányt is megtalálhatunk a csomagban, ami azonnal a gyerkek kedvence lesz.

Fehn Bruno takaró
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A** Fehn takaróegy bolyhos plüss takaró** a Bruno gyűjteményéből Lámával, amely minden helyzetben sokoldalú kényelmet biztosít. A takaró alkalmas a babakocsihoz, játékhoz és otthonhoz, mint könnyű takaró.

Fehn Játék takaróval
9 090 Ft

Kedves plüss nyuszi Fehn Swan Lake pokróccal egy szettben, amelyet a karjaiban tart, tépőzárral rögzül. A takaró finom, virágos mintával és gyönyörű hímzéssel díszített. Meleget és kényelmet biztosít bármilyen helyzetben.

Fehn JUNGLE felfűzhető kígyó
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A változatos aktivity kígyó a Jungle kollekcióból szórakoztatja a gyermekedet a különböző játék tulajdonságaival és biztosítja a jókedvet, bárhol. A kígyó feje vicces hangokat ad ki, három felfűzhető rész és különböző felületek és rejtett funkciók, amelyek könnyen megfogható. Merev felfüggeszthető gyűrű biztosítja – a felfüggesztést.

Fehn Loopy&Lotta Lotta 3D Babylove 3D
21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn 3D játszószőnyeg vízilóval, méretei 90 × 75 cm és hála a finom kivitelének bármely kisbabás háztartásba remekül illik. Tartalma 5 levehető plüss játék és párna.** Tükör, hanghatások, formák és színek a legkisebbeket hosszú időre elszórakoztatja.

Fehn Loopy&Lotta Lotta fotóalbum
5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn fotóalbum Loopy&Lotta Lotta állati víziló és zsiráf motívummal. Helyezd el emlékeit, fényképeit ebben a** gyönyörű gyermek fotóalbumban! Az album **6 képe 10 × 15 cm méretű.

Fehn Majom/Szamár körforgó
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

FEHN majom/szamár körforgó 2 darab plüss majommal és 2 darab plüss szamárral teszi vidámmá a játékot és könnyebbé az alvást gyermeke számára. A középen elhelyezkedő hőlégballon plüss még több örömet ad. Könnyen összeszerelhető és komptabilis szinte az össze babaággyal.

Fehn Monkey Donkey 3D aktivity játszószőnyeg "Majom"
19 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn Monkey Donkey 3D aktivity játszószőnyeg „Majom“ 85 × 85 cm-es aranyos majom mintával. Ezt a csodálatos játszó takarót gyorsan megkedveli majd a csecsemő. 5 puha játékkal, az állvány cserélhető. Hanghatások, tükör, csörgő, formák, színek.

Fehn Monkey Donkey 3D aktivity takaró "Szamár"
19 590 Ft

Fehn Monkey Donkey 3D aktivity pokróc „Szamár“ méretei 85 × 85 cm-es aranyos szamárral. Ez a csodálatos játszó takarót gyorsan megkedveli majd a csecsemő a születés előtt. 5 puha játék az állvány cserélhető. Hanghatások, tükör, csörgő, formák, színek.

Fehn Peru aktivitási játszóív
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehn Peru Aktivity játszóív egy aranyos és szórakoztató játszóív aranyos láma motívummal, amely a babakocsihoz illeszthető. A figurák rejtett funkciói sok meglepetéssel szolgálnak a kisbabának.

Fehn Swan Lake nyuszis takaró
5 990 Ft

A** Fehn takaró** egy bolyhos plüss takaró a** Swan Lake** kollekcióból, egy aranyos nyuszival. Minden helyzetben sokoldalú kényelmet biztosít. A takaró alkalmas a babakocsihoz, játékhoz és otthonhoz, mint könnyű takaró.

Fehn Takaró
5 790 Ft

A Fehn Swan Lake puha takaró még a legmogorvábbakat is felvidítja. Biztonságérzetet ad a gyermeknek, és kellemes melegben tartja Önöket ölelkezés közben. Méret 100 × 75 cm.

Fehn Babafészek Peru
22 190 Ft

Fehn babafészek Peru aranyos láma motívummal számos módon kihasználható, például a biztonságérzet növelése érdekében a kiságyban, utazáskor, mint kiságy és pelenkázó alátét, vagy a biztonságos éjszakai alváshoz a szülői ágyban. A három szórakoztató játéknak köszönhetően **játszó felületként is szolgálhat a baba számára.

Fehn Törölköző kapucnival Bruno
6 690 Ft

Fehn Bruno törölköző kapucnival aranyos maci motívummal. Ez az érdekes gyermek törölköző 80 × 80 cm egy praktikus hurokkal rendelkezik. A praktikus kapucninak köszönhetően minden kisgyermek szívesen bele fog bugyolálódni. Törülköző puha, 60 ° C-on mosható és alkalmas a kis lányoknak és fiúknak.

Fehn Borító az egészségügyi kártyára Australia
4 290 Ft

Borító az egészségügyi kártyára Australia egy koala motívummal nemcsak szép kiegészítő, de a gyermeked legfontosabb dokumentumainak védelme is. A borítót különböző dokumentumokra lehet használni, már a terhesség alatt is. A könyv egyedileg elválasztott zsebeket kínál.

Fehn Borító az egészségügyi kártyára Bruno
4 290 Ft

//Borító az egészségügyi kártyára Bruno egy aranyos maci motívummal nemcsak szép kiegészítő, de a gyermeked legfontosabb dokumentumainak védelme is. A borítót különböző dokumentumokra lehet használni, már a terhesség alatt is. A könyv egyedileg elválasztott zsebeket kínál.

Fehn Peru 3D aktivity takaró
21 990 Ft

Fehn Peru 3D aktivity takaró vidám láma motívummal, 95 × 100 cm méretekkel, hála a finom kivitelének bármely kisbabás háztartásba remekül illik. -Tartalma 5 levehető plüss játék. Tükör, hanghatások, formák és színek a legkisebbeket hosszú időre elszórakoztatja.

Fehn Körhinta Peru-25%
11 290 Ft 8 390 Ft

Akció

Fehn körhinta Peru felhívja magára a kisgyermeked figyelmét. A vidám lámák motívumát ép úgy meg fogja kedvelni, mint az érdekes tükröt és a kellemes altató dallamot. Könnyen felszerelhető, és a játékok mosógépben moshatók.

Fehn Loopy&Lotta körhinta az utazó kiságyra
9 090 Ft

Fehn Loopy&Lotta körhinta az utazó kiságyra segít a kisbabádnak elaludni az utazások során. A játék kellemes színei és szerkezete fejleszti a gyermeked optikai érzékeléseit és hozzájárul az érdeklődés fejlesztéséhez a környék iránt. Víziló és a zsiráf motívummal.

Fehn Ausztrália kapucnis törülköző koala
6 690 Ft

Fehn Ausztrália koala kapucnis törölköző – érdekes baba törölköző 80 × 80 cm-es praktikus csuklópánttal. A szegélyeken másznak a hangyák és a kapucnin aranyos koala van. Törülköző puha, 60 ° C-on mosható és alkalmas a kis lányoknak és fiúknak.

Fehn Borító az egészségügyi kártyára Swan Lake
4 290 Ft

Borító az egészségügyi kártyára Swan Lake egy aranyos hattyú motívummal nemcsak szép kiegészítő, de a gyermeked legfontosabb dokumentumainak védelme is. A borítót különböző dokumentumokra lehet használni, már a terhesség alatt is. A könyv egyedileg elválasztott zsebeket kínál.

Fehn JUNGEL aktivity felfüggeszthető labda
3 790 Ft

Játékok csecsemőknek szép külsővel, könnyű és aktív játékként működik. -Stimulálja a gyermek vizuális képességeit az érintésen keresztül. Labda aktivitásokkal az útra. Gyönyörű aktív labdát puha plüss anyagból. Teljesen aktív elemekből áll. – Minden bizonnyal lenyűgözi a gyermeket és támogatja az érzékszervek minőségi fejlődését.

Fehn Monkey Donkey Baba takaró
5 590 Ft

Fehn Monkey Donkey Baba takaró tartalmaz egy kis plüss állatot, mely hamar a gyerekek kedvencévé válhat. A kellemes, puha tapintású takaró rendkívül gyengéd a kisbabák érzékeny bőréhez. A takaró 100×75 cm, gyönyörű színű, 30°C-on mosható.

Fehn Peru takaró
8 490 Ft

A** Fehn takaróegy bolyhos plüss takaró** a Peru gyűjteményéből Lámával, amely minden helyzetben sokoldalú kényelmet biztosít. A takaró alkalmas a babakocsihoz, játékhoz és otthonhoz, mint könnyű takaró.