Felix Fantastic multipack macskaeledel 44x100g
6 490 Ft

5 490 Ft

Félix Fantastic multipack macskaeledel 44×100g a Purina cég egyik legnépszerűbb terméke. Ez az alutasakos eledel minden szükséges tápanyagot tartalmaz, melyre cicájának szüksége van. Zamatos aszpikban puha húsos falatkák találhatóak, melyet minden cicus azonnal imádni fog. A csomag tartalmaz marha, csirke, lazac és tonhal ízesítésű tasakot is, így a változatos étkezést is biztosíthatja kis kedvence számára. Tökéletes választás azoknak a gazdiknak akiknek fontos, hogy kedvencük minden tápanyagot megkapjon, és hogy emellett az étele zamatos és finom is legyen.


Felix Sensations kacsahúsos-spenótos macskaeledel - 20 x 100 g
4 990 Ft

3 290 Ft

Felix Sensations egy aszpikos, spenótos macskaeledel kacsahússal. Kiváló minőségű anyagokból készül, esszenciális Omega 6 zsírsavakkal, ásványi anyagokkal, vitaminokkal. 20 darab alutasakos termék egyenként 100 grammos mennyiséggel.


Felix Fantastic csirkés macskaeledel - 20 x 100 g
4 990 Ft

3 290 Ft

A Purina Felix macskaeledelek puha húsos falatkák zamatos aszpikban, melynek cicád nem tud majd ellenállni. A Purina FELIX Fantastic csirke ízesítésű macskaeledel mindenféle tápanyagot biztosít, amire cicájának szüksége van. Ez a vitamindús, egészséges eledel gondoskodik , hogy macskája mindig energikus és vidám legyen. Alutasakos csomagolásának köszönhetően a fantasztikus, finom íze sokáig megmarad.


Felix Fantastic Junior Multipack csirkés-lazacos macskaeledel - 10 x (4 x 100 g)
7 990 Ft

5 390 Ft

Purina Felix Fantastic Junior Csirke+Lazac alutasakos macskaeledel kiváló választás minden olyan gazdi számára, akinek fontos kiscicájának egészsége és jókedve! A macskaeledel kifejezetten kölyökmacskák számára 1 éves korig. Egy csomagban 2 csirkés, 2 lazacos ízesítésű macskaeledel van.


Felix Fantastic Junior csirkés macskaeledel - 20 x 100 g
5 290 Ft

3 490 Ft

Felix Fantastic Junior a Purina cég egyik legnépszerűbb terméke. Ez az alutasakos eledel minden szükséges tápanyagot tartalmaz, melyre cicájának szüksége van a megfelelő növekedéshez. Zamatos aszpikban puha húsos falatkák találhatóak, melyet minden cicus azonnal imádni fog! Ez az étel olyan zamatos, és tápláló hogy minden macska azonnal beleszeret! Tökéletes választás azoknak a gazdiknak akiknek fontos, hogy kedvencük minden tápanyagot megkapjon, és hogy emellett az étele zamatos és finom is legyen!


Felix Fantastic lazacos macskaeledel - 20 x 100 g
4 990 Ft

3 290 Ft

Felix Fantastic a Purina cég egyik legnépszerűbb terméke. Ez az alutasakos eledel minden szükséges tápanyagot tartalmaz, melyre cicájának szüksége van. Zamatos aszpikban puha húsos falatkák találhatóak, melyet minden cicus azonnal imádni fog! Ez az étel olyan zamatos, és tápláló hogy minden macska azonnal beleszeret! Tökéletes választás azoknak a gazdiknak akiknek fontos, hogy kedvencük minden tápanyagot megkapjon, és hogy emellett az étele zamatos és finom is legyen!


Felix Fantastic zöldség válogatás macskaeldel - 6 x (12 x 100 g)
11 490 Ft

Purina Felix Fantastic macskaeledel gyorsan tálalható, teljes értékű táplálék felnőtt macskák számára.A finom húsdarabok és zöldségek a szaftos kocsonyában sokszínűvé varázsolja a macskája táplálkozását. A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag eledel kielégíti a macskák napi szükségleteit. Az alutasakos csomagolás praktikus, mivel gyorsan és frissen tálalható.


Felix Fantastic marhahúsos macskaeledel - 20 x100 g
4 990 Ft

3 290 Ft

Felix Fantastic a Purina cég egyik legnépszerűbb terméke. Ez az alutasakos eledel minden szükséges tápanyagot tartalmaz, melyre cicájának szüksége van. Zamatos aszpikban puha húsos falatkák találhatóak, melyet minden cicus azonnal imádni fog. Ez az étel olyan zamatos, és tápláló hogy minden macska azonnal beleszeret. Tökéletes választás azoknak a gazdiknak akiknek fontos, hogy kedvencük minden tápanyagot megkapjon, és hogy emellett az étele zamatos és finom is legyen.


Felix Multipack halas lakoma macskaeledel - 6 x (12 x 100 g)
11 490 Ft

Purina Felix név maga a minőség, az ínycsiklandó ízeken és finom illatokon kívül, egészséges, életerős és vidám cicák százai szolgálnak példaként arra, hogy miért is érdemes Felix Fantastic termékeket adni házikedvencünknek. A Felix Fantastic Halas Multipack minden tápanyagot és vitamint tartalmaz amire a macskáknak csak szükségük lehet. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.


Felix Sensations Jellies Aszpikos Macskaeledel, 24x100 g
4 990 Ft

3 390 Ft

Sensations Jellies Aszpikos Macskaeledel egyedi receptúra szerint készült, ízletes aszpikkal, ínyenc macskák számára. A négyféle omlós hús és az illatos aszpik garantáltan kielégíti kis kedvence igényeit. A méltán híres Felix macskaeledel tartalmaz mindent, amire macskájának szüksége van ahhoz, hogy életerős és egészséges maradjon.


Felix Sensation bárány-makréla-hering-pulya macskaeledel - 6 x (12 x 100 g)
11 490 Ft

Felix Sensation egy kiváló minőségű, nedves macskaeledel egyedi receptúra szerint. Ízletes és omlós hús- és halvariációkat tartalmaz finom aszpikban, praktikus 100g-os tasakokban. Előállításához kizárólag ellenőrzött minőségű, emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőket használnak fel. Az ár 6 darab 12 × 100g-os csomagra vonatkozik bárány, makréla, hering és pulyka ízekben.


Felix Sensations marhahúsos-paradicsomos macskaeledel - 20 x 100 g
4 990 Ft

3 290 Ft

Felix Sensations egy aszpikos, paradicsomos macskaeledel marhahússal. Kiváló minőségű anyagokból készül, esszenciális Omega 6 zsírsavakkal, ásványi anyagokkal, vitaminokkal. 20 darab alutasakos termék egyenként 100 grammos mennyiséggel.


Felix Sensations Sauces marha-bárány-pulyka-kacsa macskaeledel - 6 x (12 x 100 g)
11 990 Ft

Felix Sensations Sauces ínycsiklandó, szaftos macskaeledeles tasakok válogatása. A doboz 12 alutasakot tartalmaz marhás, bárányos, pulykás és kacsás ízekben. A Felix macskaeledel kiváló minőségű anyagokból készül, Omega-6 zsírsavval, ásványi anyagokkal és vitaminokkal. A csomag 6 dobozt tartalmaz.


Felix Multipack Húsos-zöldséges macskaeledel - 10 x (4 x 100) g
6 990 Ft

4 890 Ft

Purina Felix név maga a minőség, az ínycsiklandó ízeken és finom illatokon kívül, egészséges, életerős és vidám cicák százai szolgálnak példaként arra, hogy miért is érdemes Felix Fantastic termékeket adni házikedvencünknek. A Felix Fantastic húsos, zöldséges alutasakos eledel minden tápanyagot és vitamint tartalmaz amire a macskáknak csak szükségük lehet. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.


Felix Fantastic hal-zöldséges macskaeledel - 10 x (4 x 100 g)
6 990 Ft

5 990 Ft

Purina Felix név maga a minőség, az ínycsiklandó ízeken és finom illatokon túl, egészséges, életerős és vidám cicák százai szolgálnak példaként arra, hogy miért is érdemes Felix Fantastic termékeket adni házikedvencünknek. Teljes értékű eledel felnőtt macskáknak. A Felix Fantastic halas, zöldséges alutasakos macskaeledel minden tápanyagot és vitamint tartalmaz amire a macskáknak csak szükségük lehet. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.


Felix Fantastic nyúlhúsos-bárányos macskaeledel - 10 x (4 x 100 g)
6 990 Ft

5 990 Ft

A Purina Felix macskaeledelek puha húsos falatkák zamatos aszpikban, melynek cicád nem tud majd ellenállni. A Purina FELIX Fantastiic nyúl- és bárányhús kombinációja nem csak ízletes hús lakoma, de mindenféle tápanyagot biztosít, amire cicájának szüksége van. Ez a vitamindús, egészséges eledel gondoskodik arról, hogy macskája mindig energikus és vidám legyen. Alutasakos csomagolásának köszönhetően a fantasztikus, finom íze sokáig megmarad és könnyen tálalható.


Felix Fantastic csirkés-marhás macskaeledel - 10 x (4 x 100 g)
6 990 Ft

4 990 Ft

A Purina Felix macskaeledelek puha húsos falatkák zamatos aszpikban, melynek cicád nem tud majd ellenállni. A Purina FELIX Fantastic marha- és csirkehús kombinációja nem csak ízletes, de mindenféle tápanyagot biztosít, amire cicájának szüksége van. Ez a vitamindús, egészséges eledel gondoskodik arról, hogy macskája mindig energikus és vidám legyen. Alutasakos csomagolásának köszönhetően a fantasztikus, finom íze sokáig megmarad és könnyen tálalható.


Felix Fantastic Multipack lazacos-lepényhalas macskaeledel - 10 x (4 x 100 g)
6 990 Ft

5 990 Ft

Purina Felix név egybeforrt a minőséggel, ínycsiklandó ízekkel és az egészséges és gyönyörű cicákkal. A Fantastic multipack lazaccal és lepényhallal minden tápanyagot és vitamint tartalmaz amire a macskáknak szükségük van. Az egészséges, energikus és vidám házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal fogja meghálálni a törődést és a finom falatokat.


Felix Sensations lazac-garnélarák és tőkehal-paradicsom macskaeledel - 10 x (4 x 100 g)
6 990 Ft

4 890 Ft

Minden macska álma, hogy iylen ízletes Purina FELIX macskaeledelt kapjon, hiszen nem csak az íze kiváló, de tápláló is. A zselés falatkák a lazac mellett garnélarákot is tartalmaznak, így még csábítóbb az aromája. Ez a vitamindús, egészséges finomság egész napon át gondoskodik arról, hogy cicája energikus és vidám legyen.


Felix Sensations csirke-paradicsom és kocsonya-sárgarépa macskaeledel - 10 x (4 x 100 g)
6 990 Ft

5 290 Ft

Purina Felix Sensations macskaeledel gyorsan tálalható, teljes értékű táplálék felnőtt macskák számára.A finom húsdarabok és zöldségek sokszínűvé varázsolják a macskája táplálkozását. A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag eledel kielégíti a macskák napi szükségleteit. Az alutasakos csomagolás praktikus, mivel gyorsan és frissen tálalható.


Felix Multipack húsos lakoma macskaeledel - 6 x (12 x 100 g)
11 990 Ft
11 490 Ft

Purina Felix név maga a minőség. Az ínycsiklandó ízeken és finom illatokon túl, egészséges, életerős és vidám cicák százai szolgálnak példaként arra, hogy miért is érdemes Felix Fantastic termékeket adni házikedvencünknek. A Felix Fantastic húsos multipack felnőtt macskák számára minden tápanyagot és vitamint tartalmaz amire a macskáknak csak szükségük lehet. A házikedvencünk biztosan megtalálja kedvencét a négyféle ízesítés közül. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.


Felix Fantastic Húsos macskaeledel válogatás, 24 db
4 990 Ft

3 490 Ft

Felix Fantastic Húsos macskaeledel válogatás 24 darabos, egyenként 100 g-os alutasakos lakomájával megadhatjuk cicánknak mindazt, amire szüksége van. A tápanyagokban és vitaminokban gazdag, fenséges ízvilágú adagok válogatott húsokból készültek, melyek közül cicánk biztosan megtalálja a kedvencét. A válogatás hat csomag csirke-, bárány-, nyúl- és marhahúsból áll.