fenjal Krémszappan 100 g
1 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyengéd krém szappan műanyag dobozban adja a bőr hidratáltságát, és megakadályozza annak kiszáradását követően gyakori mosás.

fenjal Moringa tusfürdő  (Shower Mousse) 200 ml
1 990 Ft 1 870 Ft

Óvatos zuhanyzóhab, ritka moringolajjal, rendkívül gazdag antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, valamint a tuberózis érzéki aromája. Nagyon táplálja a bőrt. Védi, táplálja, erősíti.

fenjal Intensive (Shower Cream) 200 ml tusoló krém
1 480 Ft

Kényeztesse magát és bőrét a Fenjal Intensive selymesen puha tusoló krémjével. A jótékony és természetes avokádóolaj és a tápláló shea vaj a bőrt simábbá és puhábbá teszik. A dús hab és az érzéki krémes illat rendkívüli élményt nyújtanak érzékei számára.

fenjal Shower Foam Sensitiv e (Shower Mousse) 200 ml
1 930 Ft 1 840 Ft

Gondos zuhanyhab természetes jojobaolajjal és finom jázmin illattal. Ez visszaállítja a bőr rugalmasságát, megnöveli a káros külső hatásokkal szembeni ellenállóképességét és küzd az öregedés jeleivel szemben.

fenjal Classic (Shower Cream) 200 ml tusoló krém
1 480 Ft

Kényeztesse magát és bőrét a Fenjal Classic selymesen puha tusfürdőjével. Alaposan eltávolítja a szennyeződéseket a bőrről, egyúttal ápolja azt. A jó természetes jojobaolaj és más hidratáló összetevők erősítik a természetes bőrgátat és védenek a kiszáradástól.

fenjal Intensive (Care Hand Cream) 75 ml kézkrém
1 480 Ft

Kényeztesse magát és kezét az Intensive ápoló kézkrémével, jótékony és természetes avokádóolajjal és tápláló shea vajjal dúsítva. Azonnal felszívódik. A természetes avokádóolaj hidratálja, regenerálja a bőrt és növeli annak rugalmasságát, a shea vaj pedig táplálja a bőrt, védi és puhítja.

fenjal Sensuous (Oil Care Foam Bath) 200 ml krémolaj fürdéshez
2 820 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényeztesse magát a Sensuous fürdőolaj egyedülálló relaxációs élményével. A természetes jojobaolaj és a keleti rózsák esszenciája bársonyos puhaságot kölcsönöz a bőrnek, míg a dús hab és az érzéki rózsa illat segít megnyugodni és elérni a szellemi béke érzését.

fenjal Sensuous (Shower Cream) 200 ml tusoló krém
1 480 Ft

Kényeztesse magát és bőrét a Fenjal Sensous selymesen puha tusfürdőjével. A jótékony és természetes avokádóolaj és a keleti rózsakivonat a bőrt simábbá és puhábbá teszik. A dús hab és az érzéki rózsaillat rendkívüli élményt nyújtanak érzékei számára.

fenjal Touch of Purple testápoló 200 ml
2 370 Ft 2 310 Ft

A hidratáló tesápoló - a jázmin és a narancsvirágok csábító keleti illatával bódítja el érzékeit.  A szőlőmagolaj és a sheavaj ápoló vegyülete táplálja és védi a bőrt. vvvvvvvv.