FIBARO Dimmer 2, 250 W-ig (beépített modul), Z-Wave Plus
19 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dimmer (250 W) a megvilágítás sötétítéséhez. 2 bemeneti csatlakozót tartalmaz. LED izzókkal és CFL-el működik. Bypassem 2-vel (FIB-FGB-002) kombinálva nagyon alacsony energiafogyasztás mellett használható (0,5 W-tól).


FIBARO Univerzális érzékelő (beépített modul)
13 590 Ft

Vezeték nélküli vezérlésű modul redőnyök, árnyékolók, napellenzők, kapuk és más egyfázisú váltóáramú motorok vezérlésére szolgáló eszközök vezérlésére. Lehetőséget kínál az aktuális pozíció nyomon követésére.


FIBARO Ablak/ajtó érzékelő FGBHDW-002-1
21 090 Ft

Ablak/ajtó érzékelő Fibaro figyelemmel kíséri a hőmérsékletet, könnyen telepíthető ajtókra, ablakokra, kapukra stb. Használhatod az „Itthon vagyok“ típusú jelenet elindításához.


FIBARO Akkumulátoros érzékelő 2 FGDW-002-1 ZW5, fehér
16 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akkumulátorral működő mágneses érzékelő Z-Wave plusz támogatással. Használható a jelenetek elindításához, de még bárhol máshol, ahol tájékoztatnia kell a vezérlési rendszeredet az ablakok, ajtók vagy garázskapuk nyitásáról.


FIBARO Akkumulátoros mozgásérzékelő, Z-Wave
18 990 Ft

A legkisebb vezeték nélküli mozgásérzékelő a világon, amely ráadásul képes rögzíteni a mozgás sebességét és irányát, az emberek számát, a világítási szinteket, a rezgéseket és a hőmérsékletet. Mindez egy 44 mm átmérőjű golyóban!


FIBARO Érintés nélküli Swipe vezérlés, gesztusvezérlés
49 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Swipe egy egyedülálló érintés nélküli kezelőpanel, amely lehetővé teszi a háztartás vezérlését egyszerűen csak kézmozdulattal a térben. Hat különböző gesztust képes megkülönböztetni.


FIBARO Fibaro Starter Kit, Z-Wave Plus
159 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fibaro Starter Kit tartalmaz öt alapvető eszközt az intelligens háztartásban és egy vezérlőegységet. Az intelligens ház életbe helyezése percek kérdése.


FIBARO Kapcsoló relé modul 2, Z-Wave plus
19 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Relé modul Fibaro bináris bemenetekkel és rádiós kommunikációval a kapcsoló alá, vagy bárhová, ahol egy készüléket kell működtetni, amelynek maximális teljesítménye 2,5 kW. 1 kimeneti relével és 2 bemeneti érintkezővel rendelkezik.


FIBARO Kulcstartó KeyFob

FIBARO Kulcstartó KeyFob

Értékelés: 1
15 990 Ft

Fibaro KeyFob kompakt kulcstartó, kompatibilis a Z-Wave Plus-szal, amely a 6 gomb segítségével lehetővé teszi az akár 30 különféle eszköz vezérlését.


FIBARO RGB / RGBW LED vezérlő modul
19 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

RGB / RGBW LED színes szalagokra alkalmas vezérlő modul. Engedd szabadon fantáziádat a helyiség feldíszítése során. Állítsd be a megvilágítást, amely minden alkalomra ideális hangulatot hoz létre.


FIBARO Redőnyös modul 2 (beépített modul)
19 590 Ft

Vezeték nélküli vezérlésű modul redőnyök, árnyékolók, napellenzők, kapuk és más egyfázisú váltóáramú motorok vezérlésére szolgáló eszközök vezérlésére, azzal a képességgel, hogy nyomon tudod követni az aktuális pozíciót.