FILA Shadow 80 Lady Női görkorcsolya
40 990 Ft

34 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Shadow 80 Lady női görkorcsolyák fittnessz korcsolyák, amelyek egész sorozat biztonsági elemekkel rendelkeznek. Ez a model bemutatja a könnyűség, légáteresztés és kényelem tökéletes kapcsolódását menet közben.


FILA Spider Görkorcsolya, Piros/Fekete
28 990 Ft

19 690 Ft
+ ingyen szállítás

Fila Spider egy állítható méretű férfi görkorcsolya. A kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít. Szabadidős sport- és fitness korcsolyázásra is egyaránt alkalmas. Könnyű vázas, speciális rögzítésű, tehát biztonságosan tartja a lábat és a bokát.


FILA Smart Gördeszka

FILA Smart Gördeszka

Értékelés: 5
14 990 Ft

12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Smart Gördeszka egy pennyboard típusú, tartós, csúszásmentes anyagból készült sporteszköz. Alkalmas kezdőknek, vagy akár gyakorlott gördeszkásoknak is.


FILA Fitness Gear Black
8 990 Ft

8 290 Ft

Nincs több lehorzsolt térd – elég a hatékony Fila Fitness Gear Black védőfelszerelés, ami gondoskodik róla, hogy a térded, könyököd és a csuklód biztonságban legyenek a rekreációs és intenzív in-line görkorcsolyázás közben. A védőfelszerelés anatómiai kialakítású és egyszerű tépőzáras rögzítéssel rendelkeznek.


FILA Helix férfi görkorcsolya
40 990 Ft

33 990 Ft
+ ingyen szállítás

Férfi Fila Helix görkorcsolya a fitnesz kategóriából, 80mm-es kerekekkel. Alkalmasak kezdőknek és enyhén haladóknak. Nagyon könnyű és kényelmes még a hosszabb útra is.


FILA Shadow 80 görkorcsolya
40 990 Ft

34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Fila Shadow 80 férfi fitness görkorcsolya, amely a biztonsági elemek egész sorával rendelkezik. Ez a modell a könnyedség, a szellős és kényelmes viselet ideális kombinációját jelenti.


FILA Plume 90 Lady görkorcsolya
68 990 Ft

41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fila Plume 90 Lady görkorcsolya a legjobb választás fitness korcsolyázók számára. Könnyű korcsolya a magnézium váznak és a könnyű, 90 mm- es kerekeknek köszönhetően. Maximális szórakozás, kényelem és optimális teljesítmény.


FILA Reptix 84 Görkorcsolya, Fekete/Zöld
49 990 Ft

30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fila Reptix 84 egy állítható méretű férfi görkorcsolya. A kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít. Szabadidős sport- és fitness korcsolyázásra is egyaránt alkalmas. Könnyű vázas, speciális rögzítésű, tehát biztonságosan tartja a lábat és a bokát.


FILA JR Boy FP Gears

FILA JR Boy FP Gears

Értékelés: 5
5 640 Ft

4 890 Ft

Görkorcsolya védőfelszerelés, ami anatómiailag formázott és pontosan illeszkedik. Puha habbal vannak kipárnázva, ami nem nyom, véd az ütésektől és az esésektől keletkező sérülésektől. A FILA JR Boy FP Gears tépőzárral rögzíthető.


FILA Helix Görkorcsolya, Fekete/Zöld
40 990 Ft

26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Helix Görkorcsolyát nyugodt szívvel használhatja szabadidős hobbi sportoláshoz. Egyedi tervezésének és minőségi alapanyagainak köszönhetően garantált élményt nyújt használójának. Kerekei stabilak, 80 mm-es szélességüknek köszönhetően az egyenetlen talajon is megállják helyüket, alumínium váza ellenálló, cipőrésze pedig speciálisan formázott. A görkorcsolya Air Flow szellőzőrendszere és puha bélése is lábai kényelmét biztosítják, valamint csattal, tépőzárral és cipőfűzővel is bekapcsolható, így a láb több ponton is rögzítve van a még nagyobb biztonság érdekében.


FILA J-One Állítható gyerek görkorcsolya, Fekete/Piros
28 990 Ft

22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fila J-One Állítható gyerek görkorcsolya nagyszerű szórakozást nyújt minden gyermek számára. A könnyű, alumíniumból készült váz garantálja a tartósságot, a hármas rögzítő rendszer (fűző, tépőzáras pánt és biztonsági csat) pedig garancia a láb megfelelő tartására, a biztonságos használatra. Állítható méretének köszönhetően a korcsolya folyamatosan igazodhat a gyermek lábához.


FILA JR Girl FP Gears

FILA JR Girl FP Gears

Értékelés: 5
5 640 Ft

4 890 Ft

Görkorcsolya védőfelszerelés, ami anatómiailag formázott és pontosan illeszkedik. Puha habbal vannak kipárnázva, ami nem nyom, véd az ütésektől és az esésektől keletkező sérülésektől. A FILA JR Girl FP Gears tépőzárral rögzíthető.


FILA FP Testvédő szett, Felnőtt
5 990 Ft

Fila FP testvédő szett egy-egy pár térd-, könyök-, és csuklóvédőkből áll. Ideális kerékpározáshoz, gördeszkázáshoz, görkorcsolyázáshoz és egyéb kültéri sporttevékenységekhez. Rugalmas, tépőzáras kialakításuknak köszönhetően egyszerűen rögzíthetők, nem mozdulnak el mozgás közben. Anyaguk kiváló szellőzést biztosít. Használata felnőttek számára ajánlott.


FILA J-One G Állítható lány görkorcsolya, Szürke/Rózsaszín
21 790 Ft
+ ingyen szállítás

Fila J-One G Állítható lány görkorcsolya nagyszerű szórakozást nyújt minden gyermek számára. A könnyű, alumíniumból készült váz garantálja a tartósságot, a hármas rögzítő rendszer (fűző, tépőzáras pánt és biztonsági csat) pedig garancia a láb megfelelő tartására, a biztonságos használatra. Állítható méretének köszönhetően a korcsolya folyamatosan igazodhat a gyermek lábához.


FILA Wheels 80Mm/82A Black
10 874 Ft
10 490 Ft

Minőségi pótkerék szett. FILA Wheels 80Mm/82A Black a 82A keménységének köszönhetően nagyon ellenálló. A nagysága biztosítja az apróbb egyenetlenséges kényelmes és biztonságos leküzdését. A készlet 8 kereket tartalmaz.


FILA Chrissy LX Női jégkorcsolya
31 990 Ft

28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Chrissy női jégkorcsolya egy luxusmodell, amely kitűnik a puhaságával és az anatómiailag formázott szerkezetével. A kényelem és a meleg új standardját mutatja be.


FILA Eve BS Női jégkorcsolya
22 990 Ft

18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fila Eve BS női jégkorcsolyák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljen minden szabadidős korcsolyázó igényeinek, úgy a kényelem, mind a teljesítmény terén. Univerzális felhasználásuk van. A váz kialakítása garantálja az oldalirányú és a láb hajtási támaszát is.


FILA Primo Ice Lady Női jégkorcsolya
33 990 Ft

29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Női jégkorcsolya Fila Primo Ice Lady úgy van tervezve, hogy minden igényt kielégítsen egy szabadidős korcsolyázó számára, mind a komfort, úgy a teljesítmény. Univerzális felhasználása van. A váz kialakítása garantálja az oldal és a hajlat támasztását.


FILA Viper HC Férfi jégkorcsolya
30 990 Ft

28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi jégkorcsolya Fila Viper HC kíváló minőségű ergonomikusan formázott cipővel. Ultra könnyű kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével. Merevített orr rész, megerősített hátsó rész.


FILA Brake Pad Fékpofa Szett 90mm
5 990 Ft

4 790 Ft

A FILA Brake Pad egy 90mm átmérőjű fékpofa szett görkorcsolyákhoz. Az elem kompatibilis minden FILA görkorcsolyával. Tartsa mindig kiváló műszaki állapotban kedvenc sportszereit, hogy azokat mindig biztonsággal használhassa!


FILA Brake Pad Tartalék görkorcsolya fék
2 990 Ft

A kerekek mellett a fék egy görkorcsolya leginkább igénybevett alkatrésze, amely ezáltal óhatatlanul elkopik az idő múlásával. A FILA Brake pad tartalék fékpofa kompatibilis az összes Fila típusú görkorcsolyával. Tartsa mindig kiváló műszaki állapotban görkorcsolyáját, hogy azt mindig biztonsággal használhassa!


FILA Reptix 84 Black/Silver
42 635 Ft

35 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Reptix 84 Black/Silver férfi fitness kategóriás 84mm-es kerekekkel ellátott görkorcsolya. Nagyon könnyű, kényelmes és könnyen irányítható korcsolya, ideális közepesen haladó és kezdő görkorcsolyázóknak.