Finish All In One Mosogatógép-tabletta, 100 db
4 499 Ft

3 690 Ft

Finish All In One Mosogatógép-tabletta kiváló választás minden háztartásba. A Powerball hatékony formulája megbírkózik a legmakacsabb szennyeződésekkel is és ragyogó tisztaságot varázsol. 7 tisztítási funkciójával bármely fajta szennyeződést egyszerűen eltávolítható. A csomag 100 db mosogatógép-tablettát tartalmaz.


Finish Quantum Megabox Mosogatógép-tabletta, 18 db
2 190 Ft

Kiárusítás

Finish Quantum Max Mosogatógép-tabletta könnyedén távolítja el a szennyeződéseket. Hatékony Powerball formulája a Finish eddigi legkiválóbb tisztaságát és ragyogását garantálja edényeinek, valamint megvédi mosogépét a vízkövesedéstől. 12 tisztítási funkciója megbírkózik a legmakacsabb szennyeződésekkel is.


Finish A legjobb edényeid számára
6 848 Ft

4 390 Ft

Ez a csomag tartalmaz minden elengedhetetlen eszközt, ami a mosogatáshoz szükséges. Finish csomag A legjobb edényeid számára. Tartalmaz egy Shine&Dry fényezőt, Finish regeneráló sót, mely meglágyítja a vizet, szagsemlegesítőt a citrom és lime frissítő illatával, illetve Finish mosogatószert tabletta és por formájában.


Finish All in One Max 120 ks
8 862 Ft

4 690 Ft

Mosótabletta edénytisztításra, takarékos MEGABOX-ban, 120 db. Az All in One tabletták kiváló zsírtalanító képességgel rendelkeznek, és játékosan segítenek eltávolítani a szárított élelmiszerek törmelékeit és a teafoltokat. A Finish kapszulák tisztaságot és ragyogást hoznak az ételekhez.


Finish Allin1 Mosogatógép tabletta, 86 + 14 db
3 990 Ft

Finish Allin1 Mosogatógép tabletta hihetetlen tisztaságot és ragyogást biztosít. A mikrorészecskék megkeresik a legmakacsabb szennyeződést, és koncentráltan támadják meg, így távolítja el akár a rászáradt ételmaradékokat és a teát is. A fokozott üvegkorrózió elleni védelem segít megóvni üvegedényei minőségét. A doboz 86 + 14 darab mosogatógép tablettát tartalmaz.


Finish Classic Gigapack 192 darab
6 237 Ft

4 990 Ft

Ezek a tabletták extra előnyös csomagolásban (6 × 32 db) egy praktikus segítség a mindennapi piszkos edény mosásánál. Tartalmaz egy Powerball golyót, amely olyan funkcióval rendelkezik, mintha az edényeket több órán át áztatnád. Eltávolítja a maradványokat, és megakadályozza a foltok,és bevonatok képződését még a kemény vízben is, és sugárzó fényt biztosít.


Finish Classic Mosogatógép-tabletta, 2 x 68 db
6 737 Ft

4 990 Ft

Finish Classic Mosogatógép-tabletta, 2 × 68 db által egyszerűen csak élvezze a tökéletes tisztaság érzését. A Finish Classic mosogatógép-tablettában található Powerball felpuhítja és leáztatja a rászáradt ételmaradékokat, az erőteljes mosogatószer pedig eltávolítja azokat.


Finish Finish All in 1 Gigapack, 182 db
9 385 Ft

6 990 Ft

Ezek a tabletták extra előnyös gazdaságos csomagolásban 7 × 26 darab magában rejtik nem csak a kiváló mosogatási műveletet még az alacsony hőmérsékleten is, hanem úgy is működnek, mint egy polírozó szer és só. Mindössze egyetlen tabletta elegendő, és az edényeid tökéletesen tiszták és ragyogók lesznek. Emellett a használatuk megvédik a mosogatógépedet a vízkőtől.


Finish Gépi regeneráló só, 4 kg
2 989 Ft

1 590 Ft

Finish gépi regeneráló só segít megelőzni a veszélyes vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben és az edényeken. A Finish gépi regeneráló só a mosogatógépekhez kifejlesztett speciális só, mely csak természetes anyagokat tartalmaz és könnyen oldódik. Elősegíti a mosogatógépben lévő víz lágyítását, ily módon megnöveli a Finish mosogatószer tisztító hatását.


Finish Power Powder Mosogatópor, Citrom, 2,5 kg
4 237 Ft

2 490 Ft

Finish Power 2,5 kg-os mosogatópor egy speciális, kifejezetten mosogatógépekhez előállított tisztítószer. Praktikus nyílásának köszönhetően alkalmazása könnyű és nem okoz kellemetlenséget. A tökéletes tisztaságot és ragyogást kellemes citrom illattal fűszerezi.


Finish Starter Pack Mosogatószer szett
6 212 Ft
5 990 Ft

Finish Starter Pack Mosogatószer szett segyítségével gyerekjáték lesz a mosogatás. A szettben található 5 termék szuper hatékony formulájukkal nagyszerűen tisztítják még a legmakacsabb zsíros szennyeződéseket is. A csomagban egy 1,5 kg-os kiszerelésű Finish All-in-One Max Mosogatógép-tabletta, egy 400 ml-es Finish Rinse Aid Öblítőszer, egy Finish gépi regeneráló só , egy Finish Odor Stop Szagsemlegesítő és egy Finish Mosogatógép tisztítószer található.


Finish Shine & Dry Gépi öblítőszer, Citrom, 800 ml
2 487 Ft

1 990 Ft

Finish Shine & Dry gépi öblítőszer citrom illattal és hatékony szárító hatással biztosítja az edények tisztaságát és ragyogását. Hatékony ellenszere a vízkőnek, vízfoltoknak és vízcseppeknek. Edényeink tisztítása öblítőszer hozzáadásával válik teljessé.


Finish Dual Action Mosogatógép tisztító, Citrom, 2 x 250 ml
2 612 Ft

1 890 Ft

Finish Dual Action mosogatógép tisztító eltávolítja a mosogatógép belsejében megtelepedett szennyeződéseket, még azokon a helyeken is, amelyek szabad szemmel nem láthatóak. Hatékony a megtapadt zsírral és vízkővel szemben egyaránt. Használatával nem csak edényeit varázsolhatja maradéktalanul tisztává és csillogóvá, de hozzájárul mosogatógépének hosszú élettartamához is.


Finish Mosogatógép tisztító kapszulák
1 737 Ft

1 290 Ft

A Finish mosogatógép tisztító eltávolítja a zsiradékot és a vízkövet. Áttisztítja a szűrőt, a forgó karokat és a lerakodódásokat. Használatának köszönhetően a mosogatógép olyan lesz, mint új korában s a tároló is fényesen fog ragyogni.


Finish Allin1 Max Mosogatógép tabletta, 50 db
2 990 Ft

Finish Allin1 Max Mosogatógép tabletta hihetetlen tisztaságot és ragyogást biztosít. A mikrorészecskék megkeresik a legmakacsabb szennyeződést, és koncentráltan támadják meg, így távolítja el akár a rászáradt ételmaradékokat és a teát is. A fokozott üvegkorrózió elleni védelem segít megóvni üvegedényei minőségét. A csomag 50 darab mosogatógép tablettát tartalmaz.


Finish Odor Stop Easy Clip illatosító
1 487 Ft

990 Ft

Lásd el mosogatógépedet friss illattal! A speciális kétkamrás Finish mosogatógép illatosító kamrái egyidejűleg hatnak, ennek köszönhetően minden alkalommal, amikor kinyitod a mosogatógépet, frissítő aromát fogsz érezni a kellemetlen szagok helyett.


Finish Mosogatógép tisztítószer, Citrom, 250 ml + DEO Lemon, 1 db
1 590 Ft

Finish Mosogatógép tisztítószer, Citrom illatával és tisztítóerejével hatékony mosogatógép kiegészítő a konyhájában. Segítségével könnyedén megszabadulhat a lerakódott szennyeződésektől, az illatosítóval pedig a kellemetlen szagoknak is búcsút inthet. A tisztítószer kiszerelése 250 ml, az illatosító pedig akár 60 mosási folyamaton keresztül biztosítja mosogatógépében a kellemes illatot.


Finish Quantum Max 60 db

Finish Quantum Max 60 db

Értékelés: 5
3 490 Ft

Leghatékonyabb mosogató tabletták a Quantum Max sorozatból, amelyek egyszerre 12 funkciót kombinálnak! A rendkívül fényes és tiszta edényeken kívül védik a szűrőt, gondoskodnak az üvegről és az ezüstről, valamint megakadályozzák a vízkő lerakódását.


Finish Regeneráló só, 1,5 kg
1 362 Ft

990 Ft

Finish Regeneráló só, 1,5 kg segít megelőzni a veszélyes vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben és az edényeken. A Finish regeneráló só a mosogatógépekhez kifejlesztett speciális só, mely csak természetes anyagokat tartalmaz és könnyen oldódik. Elősegíti a mosogatógépben lévő víz lágyítását, ilyen módon megnöveli a Finish mosogatószer tisztító hatását.


Finish Classic Mosogatógép tabletta, Citrom, 100 db + Deo Citrom, 1 db
5 798 Ft

3 490 Ft

Finish Classic Mosogatógép tabletta hihetetlen tisztaságot és ragyogást biztosít. A mikrorészecskék megkeresik a legmakacsabb szennyeződést, és koncentráltan támadják meg, így távolítja el akár a rászáradt ételmaradékokat és a teát is. A fokozott üvegkorrózió elleni védelem segít megóvni üvegedényei minőségét. A doboz 100 darab mosogatógép tablettát és egy darab citromos mosogatógép illatosítót tartalmaz.


Finish Quantum Max Apple & Lime 60 db
4 300 Ft

3 490 Ft

A tökéletesen tiszta edény teljesen természetes a mosogatógép tabletta használatánál. De vajon érvényes ez a mosogatógépre is? A Finish Quantum Max segíti megóvni ezt a vízkőtől és egyben ügyel a vízszűrőjére is.


Finish Dual Action Mosogatógép tisztító, 2 x 250 ml
2 612 Ft

1 890 Ft

Finish Dual Action mosogatógép tisztító eltávolítja a mosogatógép belsejében megtelepedett szennyeződéseket, még azokon a helyeken is, amelyek szabad szemmel nem láthatóak. Hatékony a megtapadt zsírral és vízkővel szemben egyaránt. Használatával nem csak edényeit varázsolhatja maradéktalanul tisztává és csillogóvá, de hozzájárul mosogatógépének hosszú élettartamához is.


Finish All in 1 Max Lemon Mosogatógép-tabletta, 50 db
3 090 Ft
2 990 Ft

Finish All in 1 Max Lemon Mosogatógép-tabletta csomag összesen 50 db tablettát tartalmaz. Egyedülállló kombináció, mely hatékonyan távolítja el a zsírt és szennyeződéseket, az üvegedényeknek pedig ragyogó fényt ad. Alacsony hőmérsékletű program esetén is maximális tisztítást biztosít. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék.


Finish Quantum Max Apple & Lime 40 db
2 490 Ft

Ha már nincs kedve minden funkcióhoz más mosogatóeszközt vásárolni, akkor megoldás erre a Finish Quantum Max tabletták. Magukba foglalják a mosogatószert, sót és fényesítőszert és ápolják az üveget és védik a szűrő tisztaságát.


Finish Allin1 Mosogatógép-tabletta, Citrom, 52 db
4 862 Ft

2 890 Ft

Finish Allin1 Mosogatógép-tabletta, Citrom, 52 db ** által egyszerűen csak élvezze a tökéletes tisztaság és a friss citrom illat érzését. A mosogatógép-tablettában található Powerball felpuhítja és leáztatja a legmakacsabb szennyeződéseket, így **eltávolítva a rászáradt ételmaradékokat és a teát is.


Finish All in 1 Max Mosogatógép-tabletta, Soda, 50 db
2 990 Ft

Finish All in 1 Max mosogatógép tabletta, Soda, 50 db a Powerball szuper hatékony formulájával nagyszerűen tisztítja a legmakacsabb zsíros szennyeződéseket is. A mikrorészecskék a legmakacsabb szennyeződéseket koncentráltan támadják meg, ennek köszönhetően könnyedén távolítják el az edényekre száradt ételmaradékokat. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék.


Finish Quantum Max Lemon 40 db
2 490 Ft

A Finish Quantum Max citrom illatú tabletták a Finish sorozat legmagasabb sorozatát alkotják. Elbánnak bármilyen zsiradékkal, szennyeződéssel, sóként és fényesítőszerként működnek, valamint védik a mosogatógép szűrőjét és megakadályozzák a korróziót.


Finish Allin1 Mosogatógép tabletta, 52 db
3 090 Ft

Finish Allin1 Mosogatógép tabletta, 52 db a Powerball szuper hatékony formulájával nagyszerűen tisztítja a legmakacsabb zsíros szennyeződéseket is. A mikrorészecskék a legmakacsabb szennyeződéseket koncentráltan támadják meg, ennek köszönhetően könnyedén távolítják el az edényekre száradt ételmaradékokat. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék.


Finish Quantum Max Mosogatógép tabletta, 40 db
2 490 Ft

Finish Quantum Max Mosogatógép tabletta hihetetlen tisztaságot és ragyogást biztosít. A mikrorészecskék megkeresik a legmakacsabb szennyeződést, és koncentráltan támadják meg, így távolítja el akár a rászáradt ételmaradékokat és a teát is. A fokozott üvegkorrózió elleni védelem segít megóvni üvegedényei minőségét. A csomag 40 darab mosogatógép tablettát tartalmaz.


Finish Quantum Max 45 db

Finish Quantum Max 45 db

Értékelés: 5
2 990 Ft

Ha mosogatógépében elmosott edényeit még egyszer el kell mosnia és kézzel fényesíti a poharakat, akkor ideje lecserélni a mosogatószerét. A Finish Quantum Max tabletták eltávolítják a legmakacsabb szennyeződéseket, a poharak újnak néznek ki és védik a mosogatógépet is.


Finish Powerball Classic Mosogatógép tabletta, 68 db
2 890 Ft

Finish Powerball Classic Mosogatógép tabletta tökéletes választás minden háztartásba. A tablettában található Powerball felpuhítja és leáztatja a rászáradt ételmaradékokat, az erőteljes mosogatószer pedig eltávolítja azokat. Csomagolja ki és tegye a mosogatógép adagoló tartályába, így a tabletta biztosan elvégzi a feladatát.


Finish Shine & Dry Gépi öblítőszer, 800 ml
2 487 Ft

2 190 Ft

Finish Shine & Dry gépi öblítőszer citrom illattal és hatékony szárító hatással biztosítja az edények tisztaságát és ragyogását. Hatékony ellenszere a vízkőnek, vízfoltoknak és vízcseppeknek. Edényeink tisztítása öblítőszer hozzáadásával válik teljessé.


Finish Classic Lemon Mosogatógép-tabletta, 100 db
3 690 Ft

Finish Classic Lemon Mosogatógép-tabletta, 100 db. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék.* A Powerball szuper hatékony formulájával nagyszerűen tisztítja a legmakacsabb zsíros szennyeződéseket is. A mikrorészecskék a legmakacsabb szennyeződéseket koncentráltan támadják meg, ennek köszönhetően könnyedén távolítják el az edényekre száradt ételmaradékokat.


Finish Powerball Classic Mosogatógép tabletta, Citrom, 68 db
2 890 Ft

Finish Powerball Classic Mosogatógép tabletta tökéletes választás minden háztartásba. A tablettában található Powerball felpuhítja és leáztatja a rászáradt ételmaradékokat, az erőteljes mosogatószer pedig eltávolítja azokat. Csomagolja ki és tegye a mosogatógép adagoló tartályába, így a tabletta biztosan elvégzi a feladatát.


Finish Quantum Max Lemon 60 db

Finish Quantum Max Lemon 60 db

Értékelés: 4,5
4 300 Ft

3 490 Ft

Ha unod a mosogatószer, fényező és vízlágyító állandó vásárlását, akkor a legjobb megoldás a Finish Quantum Max mosogatógép tabletta. Egyedi összetevőinek köszönhetően az edényeket ragyogók és tiszták lesznek, természetesen egyben a mosogatógépet is óvja.


Finish Classic Mosogatógép tabletta, 100 db
3 990 Ft

Finish Classic Mosogatógép tabletta hihetetlen tisztaságot és ragyogást biztosít. A mikrorészecskék megkeresik a legmakacsabb szennyeződéseket és eltávolítják akár a rászáradt ételmaradékokat is. A fokozott üvegkorrózió elleni védelem segít megóvni üvegedényei minőségét. A doboz 100 darab mosogatógép tablettát tartalmaz.


Finish Quantum Max Gigapack 144 db
11 290 Ft

8 990 Ft

Mosótabletta mosogatógéphez nagy, 144 darabos Gigapack csomagban. Finish mosótabletta a Quantum Max termékcsaládból gondoskodik edényeid tisztaságáról miközben védi a mosogatógépet. Óvatosan ápolja az üveget és ezüstöt alacsony hőmérsékletű mosásnál. Finish mosótabletták a tiszta edényekért.


A Finish márka (korábban Calgonit) 1957 óta úttörő az automata mosógépekhez szánt eszközök fejlesztésében.

Termékek széles skáláját kínálják, amelyek megfelelnek a vevők tisztasági igényeiknek. Legyen szó erősen szennyezett ruhaneműről vagy rúzsfoltos pezsgőspohárról, a Finish elbánik velük.

Napjainkra a termékek innovációját kiterjesztették, ahol már figyelembe veszik és próbálják csökkenteni a víz- és energiafelhasználást és vízszennyeződést.

A Finish márka (korábban Calgonit) 1957 óta úttörő az automata mosógépekhez szánt eszközök fejlesztésében.

Termékek széles skáláját kínálják, amelyek megfelelnek a vevők tisztasági igényeiknek. Legyen szó erősen szennyezett ruhaneműről vagy rúzsfoltos pezsgőspohárról, a Finish elbánik velük.

Napjainkra a termékek innovációját kiterjesztették, ahol már figyelembe veszik és próbálják csökkenteni a víz- és energiafelhasználást és vízszennyeződést.