FINISH LINE Easy Pro Brush Set

FINISH LINE Easy Pro Brush Set

Értékelés: 4,5
3 190 Ft

FinishLine Easy Pro™ Brush Set minőségi, különböző méretű és keménységű kefék ötrészes készlete a kerékpár teljes karbantartásához.


FINISH LINE Grunge Brush Starter Kit
6 990 Ft

FinishLine Grunge Brush™ kefe fogaskerekek, váltók és láncok tisztítására. Ez az előnyös csomagolás zsírtalanítót és kenőanyagot tartalmaz.


FINISH LINE Chain Cleaner Kit

FINISH LINE Chain Cleaner Kit

Értékelés: 4,5
6 490 Ft

FinishLine Sada Chain Cleaner Kit – Új, tökéletesített láncmosó, amelynek három mozgó keféje van.


FINISH LINE Speed Clean

FINISH LINE Speed Clean

Értékelés: 4
2 290 Ft

Speed Clean a FinishLine márka legerősebb tisztítószere. A kerékpár fém részeihez.


FINISH LINE Ceramic Wet (racing) adagoló 120 ml
3 290 Ft

Finish Line Ceramic Wet egy speciális kenőanyag a közúti és verseny kerékpározáshoz. A láncon egy ** extrémen ellenálló kerámia réteget** képez, amely biztosítja a meghajtást bármilyen körülmény esetén.


FINISH LINE Citrus Bike Zsíroldó, 590 ml
4 590 Ft

Finish Line Citrus BioSolvent™ egy erős zsíroldó, amely könnyedén megbirkózik a fekete szennyeződéssel, valamint a lánc, átalakító és fogaskerekek lerakódásaival. A lemosott részeket vízzel kell leöblíteni. Nem toxikus és lebomló.


FINISH LINE EcoTech 2 Zsíroldó, 350 ml
3 290 Ft

Finish Line Ecotech 2 egy tisztítóeszköz, amely erősebb mint a Bike Wash. Erős és ellenálló szennyeződésekhez, de ennek ellenére biztonságosan használható ** minden felületen**, beleértve a vázak lakkját is


FINISH LINE EcoTech 2 Zsíroldó, 590 ml
4 590 Ft

Finish Line Ecotech 2 egy tisztítóeszköz, amely erősebb mint a Bike Wash. Erős szennyeződéshez és zsírossághoz, de ennek ellenére biztonságosan használható minden felületen, beleértve a vázak lakkját


FINISH LINE Gear Selyemszál, 20 db
2 490 Ft

Finish Line Gear Floss – selyem a fogaskerekekhez! Könnyen kitisztítja a nehezen elérhető helyeket, mint a kazetta, kerékagyak vagy váltók görgői. a csomagolásban 20 db van.


FINISH LINE Grunge Brush

FINISH LINE Grunge Brush

Értékelés: 4
2 490 Ft

FinishLine Grunge Brush™ kefe a fogaskerekek, váltók és láncok tisztítására.


FINISH LINE Pedal & Cleat Lubricant spray 150 ml
3 090 Ft

Kenőanyag pedálokhoz Finish Line Pedal & Cleat Lubricant spray 150 ml. A Pedal & Cleat Lubricant termék DuPont Teflon-t tartalmaz, amely a felületen nagyon síkos filmet alkot, miközben nem ragadnak rá a szennyeződések


FINISH LINE Teflon Grease 100 g
3 090 Ft

*Finish Line Teflon Grease 100 g** vazelin csapágyakhoz és kónuszokhoz, nyereg és a váz összekapcsolásához vagy a teleszkópos vázak csúszó csapjaihoz. DuPont™ Teflon™ és víztaszító polimereket tartalmaz.


FINISH LINE Teflon Grease 450g dobozban
7 390 Ft

*Finish Line Teflon Grease 450g dobozban „vazelin csapágyakhoz és kónuszokhoz, nyereg és a váz összekapcsolásához vagy a teleszkópos vázak csúszó csapjaihoz. DuPont™ Teflon™ és víztaszító polimereket tartalmaz.