Fisher-Price Imaginext Kalózhajó-30%
26 790 Ft 18 690 Ft

Akció

Ho, ho, ho! Ez egy kalózhajó vagy egy óriás cápa? Valójában mindkettő! Ezek a ravasz kalózok álcázták hajójukat, hogy cápának nézzenek ki. A kincsek megóvása érdekében Blackbeard-tól és a rablóitól nyomd meg a Power Pad-t, hogy egy nagy cápa harapással elkapd a támadókat! És mit tehetsz még?

Fisher-Price Tanuló lemezjátszó-54%
7 660 Ft 3 490 Ft

Akció

DJ Baba a házban! A Fisher-Price Tanuló lemezjátszóval a baba a saját tempójában „pörgeti“ a lemezeket a játszva tanulás folyamatában, a beépített tevékenységek és vidám zenék 3 szintjén, így vígan zenélhet, miközben ellentétpárokról, színekről, számokról és formákról tanul.

Fisher-Price Képességfejlesztő halacska
5 500 Ft

Aranyos gömbölyded tengeri cimbora különböző anyagokból, és mintákkal, így a babának mindig lesz mit kutatnia. A műanyag uszonyok, és a kitüremkedő részekkel rendelkező farok, a füles fogó, a csörgő medúza és az anyag csápok, a tapintás fejlesztésére szolgálnak.

Fisher-Price Plüss vízilovas vetítő
9 590 Ft 8 490 Ft

Akció

Fischer-Price Plüss vízilovas vetítő akár a komódon, vagy az asztalon csücsül, garantáltan segít a babának elaludni, megtöltve a szobát csillagos fényekkel és 30 percnyi nyugtató zenével, valamint a természet hangjaival. A három hangbeállítással rendelkező vetítő olyan meghitt és nyugodt környezetet teremt, melyben a kisgyermek könnyen álomba szenderülhet. Már újszülött kortól használható!

Fisher-Price Tanuló almácska

Fisher-Price Tanuló almácska

Értékelés: 4,9
3 990 Ft

Akció

Fisher-Price Tanuló almácska mókázva tanít a héjától egészen a magházáig! A vaskos, ki-berakható cikkektől kezdve a rezgős csutkájáig – az ütögetős móka kedvéért -, ez az almácska nagyon szórakoztató, bárhogy is szeleteled! Az 5 vaskos „cikk“ mindegyikén szerepel egy szám, az azt szemléltető képpel együtt. Ha a kicsi megnyomja a központi „magház“ gombot, új dalocskákat és vidám kifejezéseket hallhat, amelyek az egyes cikkeken szereplő gyümölcsről, színekről és számokról szólnak! („Öt lila szőlőszem!“) Amikor pedig a baba az almácskát ütögeti, további izgalmas meglepetésben lesz része – a rezgő-lötyögő középső rész bolondos dallamokat és harangszót játszik! („Juhé!“) Színre lépnek az apró tudósok Számolás: Az aktív részvételt kívánó játék és a szórakoztató dalok bevezetik a kicsit a számok világába. Színek: A bolondos dalocskák és élénk színű darabok a különböző színeket mutatják be a babának. Első szavak: Mókás kifejezések és dalok vezetik be az apróságot a finom és tápláló falatok változatos világába.

Fisher-Price Kiugráló állatkák-16%
8 540 Ft 7 090 Ft

Akció

A Fisher-Price® Kiugráló állatkák varázslatos erdővé alakítják a babaszobát, ahol meglepő dolgok történhetnek. Négy tevékenység által, beleértve a nyomogatást, forgatást, kapcsolgatást és tologatást, a kis kezecskék fejlesztik képességeiket, amíg a meglepő hangok és kiugráló barátok tanítják az ok-okozati összefüggéseket.

Fisher-Price DOLU Gyermek bevásárlókocsi
9 630 Ft

Az ergonomikus kialakítású bevásárlókocsi színes kivitelezésű, fiúknak és lányoknak egyaránt megfelelő. Nagy és kis rekesszel egyaránt ellátott a kényelmes vásárlás érdekében. A kosár 16 darab élelmiszer makettet tartalmaz. Gyermekeknek 2 éves kortól alkalmas.

Fisher-Price Egyszarvú gyűrűpiramis
3 980 Ft

Ennek a klasszikus játéknak az előnye és a trükkje, hogy mind a négy színes karika felülete más, így van mit felfedeznie a gyermekednek játék közben. Az aranyos egyszarvú és a hintázó talp csak hab a tortán, amely minden alkalommal csilingel, ha a baba meglöki.

Fisher-Price Smart stages tablet HU
7 890 Ft 7 290 Ft

Akció

Az a legkisebb gyermekeknek tervezett táblagép Smart Stages technológiával van ellátva, amely lehetővé teszi az oktató tartalom egyszerű változtatását a gyermek korának megfelelően. Három játékszint található benne, amelyek énekek, rövid mondatok és hangok gazdag választékát kínálja gyermeked aktuális fejlődési szakaszához.

Fisher-Price Tanuló kutyushugi HU-25%
12 050 Ft 8 990 Ft

Akció

Ez a puha, cirógatni való nővérkéje a kutyusnak gondoskodni fog arról, hogy a tanulás egy nagy móka legyen. Ha a gyermek megérinti a négylábú barátját, a plüss állat oly módon reagál, hogy rögtön elkezdi lejátszani a dalokat és kifejezéseket, amelyek a kis gyermekedet megtanítja több mint 100 alapvető szavakra, testrészekre, színekre, formákra, és még sok más mindenre!

Fisher-Price Altatólámpa ágyra, vetítéssel
11 490 Ft

Szerezz örömöt gyereked érzékeinek és segíts neki az elalvásban a Fisher-Price® ágyra rögzíthető Altatólámpával, amely képes vetíteni. 25 perc megnyugtató zenét és a természet hangjait csodás állati barátok és színek kivetítésével kombinálja, így ez az altatólámpa a legjobb kiegészítő, amely segít gyermekednek az elalvásban.

Fisher-Price 5 érzék játszószőnyeg
20 690 Ft

2 év garancia

Szerezz örömet gyereked öt érzékének a Fisher-Price mókás játszószőnyegével. Kis felfedeződ bármikor elindulhat a játszószőnyeggel, amely képes teljesen lefoglalni érzékeit. A gyerek a fényűző játszószőnyegen felfedezheti a barátságos vidra, a levél formájú rágóka, a plüss lajhár, az illatos felhő és egyebek hangjait és fényeit.

Fisher-Price Guruló sündisznó tükörrel-18%
7 850 Ft 6 390 Ft

Akció

Imádnivaló Fisher-Price® guruló sündisznó tükörrel együtt nő a babával attól az időtől kezdve, amikor elkezd ülni, majd mászni! Nagyméretű és jó minőségű tükör, amelyet legfiatalabb csecsemők nagyra értékelnek, akik érdeklődnek a tükörképük megismerése iránt, valamint az idősebb gyermekek, akik meg tudják lökni, és mögötte másznak.

Fisher-Price Hintaló 2 az 1-ben
14 180 Ft

Fisher-Price Hintaló 2 az 1-ben kialakításának köszönhetően a hintarész leszerelésével használható tanulókerékpárként is. Minőségi és ellenálló anyaga miatt használható beltérben és kültéren egyaránt. Fejleszti az egyensúlyt és a mozgékonyságot.

Fisher-Price 3in1 Zenélő játszószőnyeg
13 290 Ft

Fisher Price 3in1 Zenélő játszószőnyeg hordozható babatornáztató játékokkal, hangefektekkel és zenével szórakoztatja a babákat már újszülött kortól. A játékok fejlesztik a baba finommotoros koordinációját, alapvető mozgáskészségét, gondolkodását, problémamegoldó készségét. Gépben mosható bélelt szőnyege kényelmes és biztonságos játszófelületet biztosít.

Fisher-Price Daloló mesekönyv magyar nyelvű
6 670 Ft

A Daloló mesekönyv a babát együtt énekelhető mondókákkal szórkoztatja. A baba hallja a mesét, ahogy lapozza az oldalakat, vagy megnyomhatja a három felvillanó fény egyikét a betűk, számok és első szavak tanulásához. A fogantyú ideálissá teszi utazáshoz is. A Kacagj és Fejlődj! sorozatból már ismerős, kedvenc figurák találhatók meg rajta. Megtanítja az első szavakat, betűket, számokat, formákat és még sok mindent. 3 felvillanó gomb a betűkhöz, számokhoz és formákhoz. A könnyen lapozható oldalak segítenek a finommotoros mozgás fejlesztésében. A felső fogantyú segítségével könnyen hordozható.

Fisher-Price Baba- és kisgyerek ülés Terrazzo
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Fisher-Price® baba- és kisgyerek ülés Terrazzo stabil és hintázó ülésként használható játékokkal a kicsi feje felett, amiket a baba megpróbál megérinteni. Ahogy a kicsi nő, egyszerűen eltávolíthatod a játékhidat, és átalakíthatod az ülést székké kisgyerekek számára.

Fisher-Price Imaginext Krokodil és Hook kapitány-30%
12 450 Ft 8 690 Ft

Akció

Hook kapitánynak minden erejére szüksége volt ennek a vad krokodilnak az befogásához. Hook mindent megtesz azért, hogy megvédje a kincseit – egy hatalmas krokodilon utazik, hogy megállítsa az ellenségeit. Sőt, a hátára még egy ágyút is felszerelt.

Fisher-Price Cassia, a daru

Fisher-Price Cassia, a daru

Értékelés: 4
13 050 Ft 12 590 Ft

Akció

Cassia, a daru egy egyedülálló játék, amely életre kel a gyermekek kezében. Ugyanis Thomasnak egy avokádóval teli, speciális küldeményt kell leszállítania és ebben csakis Cassia,a daru tud neki segíteni! A készlet a motormeghajtású Thomast is tartalmazza, amely garantálja, hogy a küldemény biztosan célba ér.

Fisher-Price Baba- és kisgyerek ülés Terrazzo tetővel
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Fisher-Price® Baba- és kisgyerek ülés Terrazzo tetővel extra kényelmes és szétnyitható gyerekülés a legkisebbek számára, ami együtt nő a kicsivel újszülött kortól kisgyerek korig. Kezdetben hintázó vagy rögzített ülésként szolgál nyugtató rezgéssel és két állatkával a kicsi feje fölött.

Fisher-Price Imaginext cápaharapás-30%
13 390 Ft 9 290 Ft

Akció

Nagy, vad, és akár egészben lenyel egy búvárt … Ez az Imaginext® Mega Bite Shark™! Ezzel a cápával, amelynek valósághű mozgása van úszás közben, a gyerekek csodálatos víz alatti kalandokat hozhatnak létre.

Fisher-Price Tanuló Kutyás távirányító
4 290 Ft

Akció

A gombokkal, dalokkal és vidám tanulnivalókkal megtömött interaktív Tanuló Kutyás távirányítóra valóban „rákattan" majd a baba. Kezdetnek úgy néz ki, mint egy TV-távirányító, a valósághű szerepjáték kedvéért. Ha pedig a kicsi megnyomja a gombokat, a képernyő kivilágosodik, és számokat, az ABC betűit, ellentéteket, színeket és tanító dalokat, kifejezéseket hallhat. Micsoda remek módja ez a finommotoros készségek helyes irányba terelésének!

Fisher-Price Majom palota-38%

Fisher-Price Majom palota

Értékelés: 5
7 890 Ft 4 890 Ft

Akció

Ezzel a készlettel Thomas kalandjai kelnek életre a 22. sorozatból, amelyben a titkos Majom palotát fedezi fel. Amikor Thomas áthalad a lián alatt, a palotából kiugrik egy majom és hintázni kezd rajta.

Fisher-Price Beszélő vagon HU-26%
24 110 Ft 17 690 Ft

Akció

Bemutatjuk a legújabb kerekes játékot, amely különféle aktivitásokkal van tele. A gyermeked megtanulja felismerni a színeket, formákat és más egyebet, miközben a kedvenc játékaival játszik, vagy különböző tevékenységekkel foglalja el magát.

Fisher-Price Játszószőnyeg lajhárral
20 490 Ft 17 390 Ft

Akció

A Fisher-Price® Játszószőnyegen lajhárral töltött idő egy varázslatos élmény, ami sok gyönyörű és váratlan meglepetést hozhat magával. A játszószőnyeg sok szenzoros játékot tartogat a baba számára. Felhők csilingelnek, pillangók tapsolnak, levelek zörögnek.

Fisher-Price Állatos foglalkoztató kocka
5 090 Ft

Fischer Price Állatos foglalkoztató kocka egy kiváló készségfejlesztő gyermekjáték, mellyel a kisgyerekek hosszú időre képesek lekötni magukat. A kocka minden oldala más és más lehetőségeket kínál a baba számára, élénk színei és vidám állatmintái könnyek felkeltik érdeklődését. A játék fejleszti a baba érzékelését és finom motoros mozgását is.

Fisher-Price Pihenőszék Terrazzo
16 990 Ft

2 év garancia

Hintáztasd meg a kisbabádat! A Terrazzo pihenőszék gyengéden hintázza a babát a természetes mozgásainak megfelelően, ráadásul egy gombnyomással megnyugtató rezgéseket bocsát ki. Ha a kisbabádnak kedve van játszani, akkor a karon található három állatka barátaival élvezheti a szórakozást!

Fisher-Price Alvó csiga kirakós
7 020 Ft

Ez aranyos csiga sok mókát hoz, a különböző formák beillesztése során a megfelelő nylásokba. Bíztasd a csigát és az elkezd játszani sok-sok mókas dalt a színekről, számokról és a formákról.

Fisher-Price Pedál nélküli gyerek motorkerékpár
12 190 Ft

A szuper pedál nélküli gyerek motorkerékpár segít a gyermek egyensúlyának való megtartásában, megkönnyítve így a pótkerekek nélküli kerékpár mielőbbi használatát. Eredeti design. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült. Gyermekeknek 2 éves kortól alkalmas.

Fisher-Price Hintázó madár
6 420 Ft 5 990 Ft

Akció

Helyezz négy állatbarátot Fisher-Price® a madár szárnyaira és egyensúlyozd ki a súlyát úgy, hogy a madár egyensúlyban maradjon, vagy üljön csak az egyik oldalra és figyeld ahogy a madár megdől, ide és oda csörgő színes gyöngyökkel az alapján!

Fisher-Price Imaginext Cápa Kladivoun kiegészítőkkel-18%
5 750 Ft 4 690 Ft

Akció

Az Imaginext® karakterekkel készült akciócsomag segítségével a gyerekek izgalmas kalandokba merülhetnek az óceán fenekére. Minden csomagolás tartalmaz egy búvárfigurát, cápát és szuper kiegészítőket a realisztikus játékélményért.

Fisher-Price Imaginext Cápa Rejnok kiegészítőkkel-18%
5 750 Ft 4 690 Ft

Akció

Az Imaginext® karakterekkel készült akciócsomag segítségével a gyerekek izgalmas kalandokba merülhetnek az óceán fenekére. Minden csomagolás tartalmaz egy búvárfigurát, cápát és szuper kiegészítőket a realisztikus játékélményért.

Fisher-Price Zebra játék

Fisher-Price Zebra játék

Értékelés: 4,5
3 710 Ft

Erősítsd fel ezt a aranyos zebrát a járókára és máris kezdődhet az izgalmas játék. A fekete-fehér csíkjaival, fogantyúval, ami rágókaként szolgál és a zörgő színes golyókkal teli dobozka bárhol és bármikor elszórakoztatja kisgyermekedet.

Fisher-Price Állatos puha könyv
4 530 Ft

Kisgyermeke ezt a remek, szórakoztató játékokkal és meglepetésekkel teli könyvet azonnal megszereti. Minden oldalán új kalandra hív. Mindhárom puha oldala káprázatos színekkel, barátságos állatokkal és különböző felületekkel teli, amelyek hosszú időre lekötik a gyermeket.

Fisher-Price Teknős formakereső
4 840 Ft 4 400 Ft

Fisher-Price Teknős formakereső egy nagy műanyag teknős, kerekekkel és felnyitható páncéllal. A teknős megtanítja a picinek a színeket és a formákat, a luykak a páncélján különböző formájúak, és a megfelelő építőkockákat lehet rajtuk átnyomni. Fejleszti a mozgékonyságot, a koordinációs készségeket és az érzékszerveket is.

Fisher-Price Zenés körforgó, Mackós
17 090 Ft

Fisher-Price Zenés körforgó gyermekágyhoz rögzíthető altató játék. A vidám, pillangójelmezbe öltöztetett mackók körbe-körbe forognak nyugtató dallamok kíséretében, mely álomba ringatja a gyermeket. A játék tetején egy kivetítő található, mely csillagokat vetít a szoba plafonjára, ezt nagyobb korban – a kismackókat levéve – alvófénynek használhatja.

Fisher-Price 1-5 oktató kártyák
3 490 Ft

Az oktató kártyák tökéletesek gyermeked számára! Nemcsak 10 színes képpel ellátott és textil anyaggal bevont oldalt és két csörgőt tud felfedezni, de közben rengeteg élményben része és fejleszti az érzékeit.

Fisher-Price Csörgő golyó Napocska
3 850 Ft

A gyerekek a Fisher-Price® Csörgő golyóval rengeteg szórakozást élnek át! A kicsik a golyót rázhatják és csöröghetnek vele, vagy csak egyszerűen mászhat utána. A golyó egyik fele átlátszó és a másik fele kék.

Fisher-Price Tanuló okosóra
4 590 Ft

Akció

Ezzel a tanuló okosórával az idő a babának dolgozik! Belefér a napjába egy kis csevegés a kutyussal, egy rövid számolás, ahogy az is, hogy meghallgasson néhány mondókát a színekről és a köszönésekről. És ezt mind ezzel az okosórával, ami pont olyan, mint a nagyoké.

Fisher-Price Mókakocka

Fisher-Price Mókakocka

Értékelés: 4,9
6 600 Ft

Fisher-Price Mókakocka egy nagyon különleges játék, amely egyből elnyeri a gyerekek tetszését. Az egyes oldalakon rejtett apróságok és felfedezni valók könnyen felkeltik a gyerekek érdeklődését. Minden kockán találhatóak számok és betűk is, de nagyon sok apróság, mozgó rész van amivel a picik hosszú időn keresztül el tudnak játszadozni.

Fisher-Price Párna a has alá pianóval
13 360 Ft

Puha Fisher-Price® párna, amely támasztékként szolgál a has alá, és egyben csatlakoztatva van a puha pianóhoz. A fények és a zene figyelemelterelést biztosítanak, amely legelő lovacskákkal szórakoztatja a babát hosszú ideig.

Fisher-Price Tahací telefon

Fisher-Price Tahací telefon

Értékelés: 4,4
4 670 Ft

Fischer Price Fecsegő telefon egy klasszikus húzós játék, amely bár modern külsőt kapott, ugyanolyan szórakoztató és kedves kinézetű maradt, mint volt – bűbájos arcával, számtárcsájával, csengőhangjaival és le-fel járó szemével, miközben a baba húzza a játékot. A tárcsa megismerteti a kicsit a számokkal 1-től 9-ig, fejleszti a finommotoros-és nagymotoros készségeket.baba érzékeinek fejlődését segítik elő a telefon színei és hangjai.

Fisher-Price Baba xilofon

Fisher-Price Baba xilofon

Értékelés: 4,7
7 020 Ft

Fisher Price játék xilofon fény- és hangjátékával könnyedén felkelti a babák érdeklődését. A zöld, narancssárga, sárga és piros billentyűk egyszerű leütésre vagy mozgást érzékelve hangot és fényt adnak ki. A xilofon alsó része fogantyús és ívelt, így a játék könnyedén hordozható és felakasztható. 3 hónapos kortól ajánlott.

Fisher-Price Kocsi kockákkal
8 000 Ft 7 150 Ft

A gyerekek rengeteg szórakozást élnek át az építés, csörgés és húzás közben, újgenerációs közkedvelt gyerekjáték – Fisher-Price® Jármű kockákkal. Kilenc kemény, színes kocka a gyerekeket bevezeti a színek és a formák világába. A kockák különféleképpen kidolgozott felületekkel rendelkeznek.

Fisher-Price Esőerdő Zenélő körforgó
10 690 Ft

Fisher-Price Esőerdő Zenélő körforgó gyermekágyhoz rögzíthető altató játék. A négy kedves esőerdei állat biztosan megnyugtatja kisbabáját, a kellemes dallamok pedig perceken belül álomba szenderítik. A levehető papagáj külön játékként is szolgálhat, mikor nincs alvásidő. A forgó elősegíti a reflexek és a fókuszálás fejlődését.

Fisher-Price Ajándékkészlet kis testépítők számára
8 000 Ft 6 880 Ft

A legaranyosabb személyi edző most kezdett rendeléseket fogadni. A Fisher-Price® Ajándékkészlet kis testépítők számára 4 tematikus játékot tartalmaz a fitnesz kis szerelmeseinek, így 3 hónapos kortól ideális a gyerekek finom motorikájának fejlesztésére.

Fisher-Price Óriás karikák egy rúdon
8 220 Ft 7 690 Ft

Akció

Fisher-Price® Nagy karikák a rúdon egy építőjáték, amely a régi klasszikus játéknak új méreteket ölt. Hozzávetőlegesen 40 cm magas! A baba hat színes karikát foghat és rázhat meg, majd egymásra rakhatod őket egy lengő talp tetején.

Fisher-Price Húzható, szórakoztató xilofon
6 460 Ft

Annak érdekében, hogy lépést tarts az idővel, a klasszikus Fisher-Price® xilofon vadonatúj és elegáns megjelenést kapott. Mindig szórakoztató lesz a kicsi számára! Egy szórakoztató nyolc színű billentyűvel bíró, húható xilofon arra ösztönzi a gyerekeket, hogy fejlessze a zenei kreativitását.

Az anyukák és apukák szeretnék, hogy az ő gyerekük legyen a legjobb, ezért születésük után és felnövekedésük közben mindent megadnak nekik, hogy mosolyogva lássák.

Kínálatunkban Ön is megtalálja a Fisher Price játékokat, színeket és formákat nagyon kedvező áron.

A cég nagy szerepet fordít a bababiztonságra, ezért több ponton záródó gyermeküléseket, ülésmagasítókat gyárt.

Az anyukák és apukák szeretnék, hogy az ő gyerekük legyen a legjobb, ezért születésük után és felnövekedésük közben mindent megadnak nekik, hogy mosolyogva lássák.

Kínálatunkban Ön is megtalálja a Fisher Price játékokat, színeket és formákat nagyon kedvező áron.

A cég nagy szerepet fordít a bababiztonságra, ezért több ponton záródó gyermeküléseket, ülésmagasítókat gyárt.