FISKARS 114750 PowerLever Sövénynyíró olló
12 990 Ft

2 év garancia

Fiskars 114750 egy páratlan sövénynyíró olló, mellyel karbantarthatja az elbúrjánzott növényeket. A penge egész része hihetetlenül éles, így minden pontja könnyedén vág. Különlegesen strapabíró üvegszálas műanyag nyelének köszönhetően sokkal könnyedebben fog megbírkózni a sövény nyírásával.

FISKARS Hedge SingleStep 114730 Sövénynyíró
8 990 Ft

2 év garancia

Fiskars SingleStep 114730 sövénynyíró olló. Könnyű és kompakt olló, melynek pengéi edzett acélból készültek, hullámos és csúszós, teflon borítású kivitelben. TOVÁBB OLVASOM->

FISKARS Spade Xact L (131481)

FISKARS Spade Xact L (131481)

Értékelés: 4,8
13 990 Ft

Fiskars Spade Xact ideális ásásra és szegélyezésre is. Extra erős és éles pengéje elsősorban normál, kerti talajhoz használható. Az L-es méret a 175–195 cm magas felhasználóknak megfelelő. Ergonómikus, könnyű illeszkedést biztosító Push-Pull foganytúval készült.

FISKARS 1019605 Light Ásó, Hegyes
9 890 Ft

Fiskars 1019605 Light Ásó hegyes végével praktikus használatot biztosít kertjében. A könnyű talaj megdolgozására alkalmas szerszám 10%-kal könnyebb, mint a hagyományos ásók. Igényes kivitelezésével és tartós anyagával garantáltan kedvenc kerti eszköze lesz!

FISKARS Edge Késkészlet, 5 db-os
38 990 Ft 37 990 Ft

Fiskars Edge késkészlet minőségi anyagának és ergonomikus kialakításának köszönhetően minden konyha elengedhetetlen segédeszköze. A tapadásmentes bevonattal rendelkező, rozsdamentes acélból készült pengék és a higiénikus markolatok kényelmes használatot biztosítanak. A késeket mosogatógépben is tisztíthatjuk és tartója akár falra is szerelhető.

FISKARS QuikFit Hajlított fűrész (136527) + QuikFit Teleszkópos nyél (136042)
22 990 Ft

Fiskars QuikFit Hajlított fűrész tökéletes választás mindenki számára- Hajlított pengéje megkönnyíti az ágvágást, így több idő jut az egyéb feladatokra. A kampós vég megakadályozza a fűrész lecsúszását, míg az alsó késsel alulról tudja pontosan és precízen elvágni az ágat. A Teleszkópos nyelet nagy magasságokban történő kerti munkavégzésre tervezték.

FISKARS Xsharp Fejsze és kés élező 120740
4 290 Ft

A szabadalmaztatott Fiskars Xsharp Fejsze és késélezővel könnyedén élezhetők a fejszék, kések, gallyazók. Helyezze az élezőt egyenes, sima felületre, majd tegye a pengét a nyílásba és mozgassa a szerszámot oda-vissza enyhe nyomás alatt.Rendszeres használatával szakszerűen tarthatja karban fejszéit. Kések élezéséhez is használható, a fejszékhez és a késekhez külön élezőfelületet tartalmaz.

FISKARS SmartFit Teleszkópos ágvágó (112500)
17 990 Ft

2 év garancia

Fiskars SmartFit teleszkópos ágvágóval könnyű, kényelmes a munka. Magasan és alacsonyan fekvő ágak vágásához egyaránt alkalmas. Az állítható nyél optimális elérést érőkifejtést biztosít. Ergonómikus tervezés és csúszásgátló markolat segíti a biztonságos és kényelmes kezelést.

FISKARS 112590 PowerGear™ Horgos ágvágó olló
18 990 Ft

2 év garancia

FISKARS 112590 PowerGear II (L) horgos ágvágó olló. A könnyű súly és a tartósság érdekében az ágvágók a Fiskars által szabadalmaztatott üvegszál erősítésű műanyagból készülnek: FiberComp vagy Nyglass összetétel. A vágópengék a súrlódás csökkentése érdekében PTFE bevonatúak. A Powergear és Powergear II mechanizmusú ágvágókban az áttételes fogaskerekes szerkezet optima- lizálja az erőelosztást, így a vágóerőt akkor sokszorozza meg, amikor arra a legnagyobb szükség van.

FISKARS UPX86 Univerzális teleszkópos ágvágó
34 490 Ft

2 év garancia

FISKARS UPX86 Univerzális teleszkópos ágvágó több célra használható kerti eszköz, melynek segítségével könnyebben hozzáférhet a fakoronákhoz és a sűrű bokrokhoz. Létra nélkül vághat a magasban és nem kell hajolnia vagy térdelnie sem, ha a talaj szintjén dolgozik. A pengéket a markolat meghúzásával mozgathatja. Ha magasabban kíván metszeni, használja a teleszkóp előnyeit. Az állítható fej és a könnyű szerkezet gyors, egyszerű és biztonságos munkát eredményez.

FISKARS Solid Kerti villa (133423)
7 190 Ft 6 990 Ft

Fiskars Solid keri villa anyaga bóracél, melynek köszönhetően kivételesen tartós és masszív. Hossza 1220 mm, szélessége 170 mm, így változatosan felhasználható különböző kerti munkák során. A kényelmes munkavégzésről az ergonómikus kialakítású nyél és fogatyú gondoskodnak.

FISKARS PX94 PowerGearX Metszőolló, L
10 490 Ft

Fiskars PowerGearX Metszőolló ideális gallyak és ágak vágásához. Az egyedi fogaskerekes erőátviteli mechanizmusnak köszönhetően az eszköz nagy erőkifejtésre képes. Az extra erős, korrózióálló acél pengék és a könnyű szerkezete felel a tartós, hatékony teljesítményről.

FISKARS Solid Ásó, Hegyes (131413)
5 190 Ft

A hegyes kialakítású FISKARS Solid Ásó elengedhetetlen segédeszköz, ha meg kell forgatni a földet. Hegyének és éles széleinek köszönhetően könnyedén lehet vele földet lazítani vagy akár gyökereket vágni. D alakú fogantyúja rendkívül kényelmes, s egyszerűen lehet vele dolgozni.

FISKARS WoodXpert XA23 Gallyazó (126005)
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

FISKARS WoodXpert XA23 gallyazó tökéletesen alkalmas nagyobb és vékonyabb ágak levágására. A penge speciális szénacélból készült, amelyet kifejezetten egyszerű élezni, s 25%-kal csökkenti a súrlódást. A FibreComp fogantyú rendkívül erős, csúszásgátló borítása miatt pedig biztonságos használatot biztosít. Könnyedén lehet vele facsemetéket és bokrokat kivágni, de a kéreg rönkről való lehántására is alkalmas.

FISKARS Készlet 3 kedvenc késsel 1014199
6 890 Ft 6 490 Ft

Készlet három kedvenc késselFiskars Functional Form. Kések ebből a sorozatból nehezebbek és kiegyensúlyozottabbak a jobb használatért. Hosszabb süllyesztett kés a markolatba megakadályozza az eltörését. Minden kéznagysághoz alkalmasak.

FISKARS QuikFit Ereszcsatorna tisztítófej
7 690 Ft

FISKARS QuikFit Ereszcsatorna tisztítófej segítségével könnyen tisztíthatók és üríthetők ki az ereszcsatornák. Az egyik oldalán erős sörtézettel, a másikon minőségi műanyagból készült kaparóval rendelkező eszközzel hatékony munka végezhető optimális tisztítási eredménnyel. A fej különböző szögekben állítható, teleszkópos QuikFit M/L nyélhez csatlakoztatható.

FISKARS PX92 PowerGearX Metszőolló, M
9 190 Ft

Fiskars PX92 PowerGearX metszőolló ideális gallyak és ágak vágásához. Az egyedi fogaskerekes erőátviteli mechanizmusnak köszönhetően az eszköz nagy erőkifejtésre képes. Az extra erős, korrózióálló acél pengék és a könnyű szerkezete felel a tartós, hatékony teljesítményről.

FISKARS 1020125 SmartFit Teleszkópos gyomkiszedő
15 990 Ft

Fiskars 1020125 SmartFit Teleszkópos gyomkiszedő célja, hogy praktikus és egyszerű módon távolítsa kertjéből a gyomokat, a bogáncsot, a pitypangot, és az egyéb oda nem illő gyomnövényt, vegyszeres beavatkozás nélkül.rozsdamentes acél fejének köszönhetően tartósan használható, a hosszú ollószerű vágófej a gyökerénél ragadja meg a gyomot, amely így egy egyszerű húzással könnyen eltávolítható a földből. A termék hosszúsága változtatható 990 és 1190 mm közt, súlya 1,7 kg, így könnyed és személyreszabott használatot biztosít az Ön számára!

FISKARS Functional Form Kiskés készlet
4 690 Ft

Fiskars Functional Form kiskés készlet egy általános, kis méretű, sokoldalú késkészlet asztali használatra. Éles pengéje kiválóan alkalmas akár péksütemények, akár zöldségek, gyümölcsök szeletelésére. A markolaton lévő ujjtámasznak köszönhetően fogása kényelmes és biztonságos. Használja a mindennapi étkezések alkalmával asztali késként, vagy akár általános konyhai késként is, zöldségek, gyümölcsök szeletelésénél. A készlet 3 db ugyanolyan kést tartalmaz.

FISKARS Univerzális kalapács, L (20oz/13.5")
14 490 Ft

Fiskars Univerzális kalapács, L vibrációcsillapító rendszerének köszönhetően tökéletes választás a fizikai munkához. Az edzett acélból készült fej kiválóan alkalmas a kőtöréshez, bontáshoz vagy szögek beütéséhez. Az ergonomikus, csúszásmentes kialakítású nyél biztosítja a kényelmes és biztos fogást.

FISKARS SolidTech XL Lombseprű (135090)
7 090 Ft

Fiskars SolidTech XL Lombseprű (135090) extra széles feje lehetővé teszi, hogy gyorsan összegereblyézzen akár nagyobb területeket is. Az új, minőségi és tartós alumínium nyél és a merev, ívelt fogak könnyítik a munkát. Utóbbiak a levelek kicsúszását hivatottak megakadályozni.

FISKARS Graphite 136001 nyél (Quickfit)
5 390 Ft

2 év garancia

Graphite 136001 (Quickfit) edzett alumínium nyél puha markolattal. A nyél könnycsepp formájú és speciális tulajdonsága, hogy a zárszerkezet azonnal zár, így rögtön kész a használatra. Festett, edzett alumínium nyéllel és akasztóval a könnyű tároláshoz. TOVÁBB OLVASOM->

FISKARS Functional Form Tálkás Reszelő
6 190 Ft

Fiskars Functional Form tálkás reszelő tökéletes eszköz a sajtok és különféle zöldségek, gyümölcsök reszeléséhez. A tálka egyben- és frissen tartja a lereszelt élelmiszert. Fedele csúszásmentes a biztonságos használat érdekében. A kiváló reszelő elengedhetetlen kelléke minden konyhának. A Functional Form családba tartozó konyhai eszközök tökéletes összhangban vannak használójukkal.

FISKARS Norr konyhakés 20 cm 1016478
15 490 Ft

Norr 20 cm-es sokoldalú kés tömör pengével, hús és zöldség kényelmes szeletelésére. Design-jában a fenntartható forrásokból való hagyományos északi kultúra és minőség találkozik. Pengéje minőségi német acélból, markolata fából készült.

FISKARS FISKARS Solid Lapát 132403
7 090 Ft

Fiskars Solid lapát minőségi kialakításának köszönhetően garantálja a hatékony munkavégzést. A nagyméretű D-fogantyú lehetővé teszi, hogy akár kesztyűben is kényelmesen tarthassuk kezünkben a szerszámot. Tartós bóracél anyagának köszönhetően a nagyfokú tartósság és az ellenállóság biztosított.

FISKARS SOLID M Lombseprű, Komplett
4 290 Ft

2 év garancia

Mint a többi Fiskars terméknél is, a SOLID M lombseprű esetében is a praktikum és a hatékonyság volt a legfőbb szempont. Tökéletesen lehet vele a levágott füvet, lehullott leveleket összegyűjteni kisebb területeken és a fák körül. Rugalmas műanyag fogait úgy tervezték, hogy ne szoruljanak be közéjük gallyak és levelek.

FISKARS Functional Form Halolló
10 490 Ft

Fiskars Functional Form konyhai halolló rövid, erős pengéje pikkelyezésre, halbontásra és darabolásra is alkalmas. Jobb- és balkezeseknek egyaránt megfelelő. Nyele kényelmes, SoftTouch fogású, a biztonsági zár hüvelykujjal nyitható. A pengék feszessége csavarral állítható. Rozsdamentes acél anyagú pengéje hosszú élettartamot biztosít a kiváló minőségű konyhai eszköznek.

FISKARS SolidTech Gereblye (135715)
4 990 Ft

Fiskars SolidTech Gereblye (135715) egyeléshez, nagyobb ágyások simításához és általános kerti feladatokhoz, például talajtakaráshoz alkalmas kerti eszköz. Edzett szénacél pengével és alumínium markolattal rendelkezik, melynek köszönhetően könnyű a használata. A gereblye fejének felső éle egyengető funkcióval ellátott.

FISKARS 135014 Solid Gyűjtőgereblye, L
2 590 Ft

2 év garancia

Fiskars 135014 Solid Gyűjtőgereblye ergonomikus kialakításának köszönhetően megkönnyíti a kerti munkákat. Könnyű súlya ellenére rendkívül tartós, erős szerszám. A széles fej nagy területen történő munkavégzést tesz lehetővé. A gereblye sűrű fogainak köszönhetően hatékonyan gyűjti össze a lehullott faleveleket, apróbb ágakat, elszáradt növényrészeket.

FISKARS 123870 Xtract Barkácsfűrész
7 190 Ft

Fiskars 123870 Xtract egy kiváló minőségű barkácsfűrész. Fogazásának köszönhetően kiválóan alkalmas friss faágak vágására. Új fejlesztésként a fűrész teljes lapja visszahúzható a nyélbe, így biztonságosan és helytakarékosan tárolható. Nyelén ujjvédő került kialakításra, mely megakadályozza az ujj pengére csúszását. Újdonságként a fűrész egy karabínerrel van felszerelve, mely kitolt pengénél a nyélbe visszahúzódik. TOVÁBB OLVASOM->

FISKARS Edge 978700 Roll-sharp Késélező
5 590 Ft

Fiskars Roll-sharp késélező kézi erővel működik. Jobb- és balkezesek is használhatják. Néhány szeletelő mozdulat segítségével megőrizheti, illetve kialakíthatja kései élességét. Használata legalább egyszer egy hónapban javasolt. A második állásban vastagabb pengéket, bárdokat lehet élezni.

FISKARS 124810 SW31 24" Keretes kézifűrész
4 790 Ft

Fiskars 124810 SW31 24" kézifűrész. A Fiskars fűrészek többféle kivitelben és méretben léteznek. Elsősorban 5 cm-nél nagyobb átmérőjű ágak levágásához használják őket. Az edzett acél penge a hosszú élettartam biztosítéka. A kétélű, pengeéles fogazatú fűrész a húzó és a toló mozdulat közben is vág, így optimális hatékonysággal fűrészelhet. TOVÁBB OLVASOM->

FISKARS Servo 113680, Fűnyíró olló
10 490 Ft 9 990 Ft

2 év garancia

Fiskars Servo 113680 fűnyíró olló kifejezetten fű metszésére készült, amit az egyedi technológiájó Servo-System kialakítás tesz lehetővé. A Fiskars metszőolló ergonómiailag és a kézünk maximális kényelme szempontjából tökéletes kialakítású. TOVÁBB OLVASOM->

FISKARS Essential konyhai olló 1023819
8 190 Ft

Az erős olló baromfi, de vadhús darabolására is ideális. Gyenge behajlított pengéje megkönnyíti a munkát. Kényelmes nyél jobb-, de balkezeseknek is. Az alsó, kengyel formájú nyél megakadályozza, hogy kicsússzon a kézből. A zár a biztonságos hordozás érdekében készült.

FISKARS QuikFit Teleszkópos nyél, közepes (136042)
11 490 Ft

Fiskars QuikFit teleszkópos nyél segítségével akár 6 magasban is dolgozhatunk. Speciális, automatikus zár, hogy azonnal használható legyen. Könnyű alaumínium szerkezet miatt hosszabb időn keresztül használható megerőltetés nélkül. Kettős zárszerkezettel ellátott a teljes biztonság érdekében.

FISKARS Edge 978331 Santoku kés, 17 cm
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiskars Edge Santoku kés a szakácskés egy változata, mely mindenfajta konyhai előkészítő munkához használható. A Fiskars Edge késeket sima, modern kivitele és innovatív tulajdonságai teszik kifejezetten könnyen használhatóvá. A pengék a tartós élesség érdekében magas minőségű acélból készülnek és fokozatosan köszörültek. Ez a kés testesíti meg stílusok tökéletes keverékét. A finom átmenet az ergonomikus nyél és a penge között többféle fogási módot tesz lehetővé és kifejezetten könnyen irányíthatóvá teszi a kést. Valamint, a speciális bevonat nem csupán érdekes fekete színűvé teszi, de ezáltal könnyebben tisztítható, tartósabb lesz a kés, és még az ételmaradékok pengére ragadását is megakadályozhatja.

FISKARS 123860 Xtract Barkácsfűrész
8 090 Ft

Fiskars 123860 Xtract egy kiváló minőségű barkácsfűrész. Finom fogazásának köszönhetően kiválóan alkalmas fa lapok és deszkák vágására. Új fejlesztésként a fűrész teljes lapja visszahúzható a nyélbe, így biztonságosan és helytakarékosan tárolható. Nyelén ujjvédő került kialakításra, mely megakadályozza az ujj pengére csúszását. Újdonságként a fűrész egy karabínerrel van felszerelve, mely kitolt pengénél a nyélbe visszahúzódik. TOVÁBB OLVASOM->

FISKARS Functional Form Durva reszelő
6 890 Ft

Fiskars Functional Form durva reszelő egy biztonságos, ujjvédővel ellátott alapvető konyhai eszköz. Pengéi durva fogazásúak, hogy mindent tökéletesen tudjon reszelni, legyen az akár répa, sajt vagy dió. Fogása kényelmes és biztonságos a csúszásmentes műanyagnak köszönhetően. Könnyen, akár mosogatógépben is tisztítható.

FISKARS Kőműves kalapács, XXL
13 490 Ft

Fiskars Kőműves kalapács XXL vibrációcsillapító rendszerének köszönhetően tökéletes választás a fizikai munkához. Az edzett acélból készült fej kiválóan alkalmas a kőtöréshez vagy bontáshoz. Az ergonomikus, csúszásmentes kialakítású nyél biztosítja a kényelmes és biztos fogást

FISKARS Pengekés 18 mm, fém házas
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiskars egyenes vonalú Pengekés ideális bontáshoz, nyitáshoz, csomagoláshoz. Tökéletes választás a munkában, otthon vagy az irodában. Ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes használatot, acél anyagának hála pedig erős és tartós. A 18 mm hosszú penge a fém markolatban helyezkedik el.

FISKARS 1023633 Precíziós fűrész, UPX86, UPX82
9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiskars 1023633 Precíziós fűrész a PowerGear™X UPX86 és UPX82 univerzális ágvágókhoz lett kifejlesztve. Minőségi edzett acél pengéje akár 80 mm vastag ágak átvágására is alkalmas. Rögzítése erős és biztonságos, valamint a fűrészfej több szögben is beállítható.

FISKARS 111440 Metszőolló

FISKARS 111440 Metszőolló

Értékelés: 4,8
7 390 Ft

2 év garancia

Fiskars 111440 ujjvédős metszőolló rozsdamentes acél kivitelezésű. Jól használható, kézre álló metszőolló család tagja, amit a kengyel formájú markolat biztonságossá és kényelmessé teszi. A nyél kialakításának köszönhetően az olló akkor sem esik ki a kezéből, ha nem vág vele. A markolat felülete nem csúszik. TOVÁBB OLVASOM->

FISKARS Servo 113690 Hosszú nyelű olló
11 990 Ft

Fiskars Servo 113690 fűnyíró olló tökéletesen kényelmes használatot nyújt számunkra A Fiskars Servo 113690 Olló speciális technológiája pontos és hatékony vágást biztosít. A fűvágó olló használatakor minimális erőkifejtésel és állítható 360 °-os vágási szélességével még kényelmesebbé válik a munkavégzés. A Fiskars fűnyíró ollók az ügyes Servo-System™ rendszert használják, mely megakadályozza a pengéknél a fű beszorulását, így hatékonyan, megszakítás nélkül vághat velük. Az ergonomikus kivitelű, könnyű szerszámok használata kényelmes és felhasználóbarát. A vágófej 360°-ban állítható, így bármilyen szögben egyszerűen vághat. A pengék anyaga edzett rozsdamentes acél, a nyél üvegszál erősítésű műanyag. A fűnyíró ollókon hüvelykujjal működtethető zárszerkezet található. TOVÁBB OLVASOM->

FISKARS 114790 Sövénynyíró olló
12 990 Ft

2 év garancia

Fogaskerekes Sövénynyíró olló HS72 PowerGear 114790 A Fiskars nagyszerű sövénynyíróival körbenyesheti a bokrokat, szegélyeket, formára nyírhatja a sövényeket. A sövénynyírók többféle fogaskerekes szerkezettel PowerLever és Powergear kaphatók, melyeknél az áttétel a vágópenge teljes hosszára kihat,

FISKARS Csavart hasítóék 120020
9 390 Ft

FISKARS Csavart hasítóék (120020) csavart formája és nagy mérete miatt még könnyebben hasítja a fát, tehát nem szükséges több éket használnunk. A hasítóék lekerekített feje az anyag letörésének elkerülésének érdekében lett így kialakítva. Narancssárga színben.

FISKARS Solid Komposztvilla (133433)
6 590 Ft

2 év garancia

Fiskars Solid komposztvilla ideális eszköz laza anyagok – például fű, szalma, gyomok, levelek, komposzt és kerti hulladék – megemeléséhez és mozgatásához. Optimális szögben álló nyele és D-markolata biztosítja a kényelmes használatot, s ezzel a munkavégzés is sokkal egyszerűbbé válik. Tartós bóracélból készült villái rendkívül strapabíróak, így hosszú ideig használható ez a szerszám a különböző kerti munkálatok során.

FISKARS Xact (1020126) Gyomláló
12 990 Ft

A FISKARS Xact (1020126) Gyomláló segítségével könnyedén elpusztíthatja a gyomokat bármiféle vegyszer használata nélkül. Rendkívül kényelmes a haszálata, ugyanis nem kell ásnia, egyszerűen csak húzza ki a földből növényt az eszköz segítségével. Az Ön háztartásából sem hiányozhat!

FISKARS Xact Ásó (L)

FISKARS Xact Ásó (L)

Értékelés: 4,7
13 490 Ft

Fiskars Xact Ásó és lapát extra erős és éles, így kemény talajoknál is kiválóan használható. Az L-es méret a 175–195 cm magas felhasználóknak alkalmas. Ergonómikus, könnyű illeszkedést biztosító Push-Pull foganytúval készült.

Fiskars 1649-ben alakult Finnországban. Fiskars tervezi és gyártja a kiváló minőségű szerszámokat.

A Fiskars termékeket biztonság, kényelem és egyszerűség jellemzi.

Fiskars 1649-ben alakult Finnországban. Fiskars tervezi és gyártja a kiváló minőségű szerszámokat.

A Fiskars termékeket biztonság, kényelem és egyszerűség jellemzi.