Flexi New Comfort XS zsinóros póráz 3m/8kg
3 490 Ft 2 590 Ft

A Flexi New Comfort egy kényelmes, új generációs önfeltekerő póráz, amely modern és attraktív designú, puha fogantyúval ellátott. 3m hosszú, kutyáknak 8 kg-os súlyig ajánlott. Négy színváltozat

Flexi New Classic Póráz XS 3m/8kg-34%
3 490 Ft 2 290 Ft

Kiárusítás

A Flexi New Classic póráz ideális választás a 8kg alatti kutyák, macskák és egyéb kisállatok számára. A gazdik számára pedig kényelmes fogást biztosít az ultrakönnyű fogantyú . A kiváló német minőségű termék gyorsan mindenki kedvence lesz, hiszen használata egyszerű és nagyon kényelmes, emellett letisztult, de mégis mutatós.

Flexi New Comfort L szalagos póráz 8m/50kg
8 657 Ft 7 990 Ft

A Flexi New Comfort egy kényelmes, új generációs önfeltekerő póráz, amely modern és attraktív designú, puha fogantyúval ellátott. 8m hosszú, kutyáknak 50kg-os súlyig alkalmas. Négy színváltozat

Flexi New Comfort M szalagos póráz 5m/25kg
5 578 Ft 4 990 Ft

A Flexi New Comfort egy kényelmes, új generációs önfeltekerő póráz, amely modern és attraktív designú, puha fogantyúval ellátott. 5m hosszú, kutyáknak 25kg-os súlyig alkalmas. Négy színváltozat

Flexi New Classic M 5m / 20kg Póráz
3 290 Ft

Flexi New Classic M Pórázzal biztonságosan és kényelmesen sétáltathatja meg kis és közepes méretű kutyáját. A többféle színben kapható póráz visszahúzó mechanikával rendelkezik. Az 5 méteres kábel biztosan tartja a krómozott karabiner segítségével a maximum 20 kg súlyú kutyákat.

Flexi New Classic M 8m / 20kg Póráz
6 990 Ft 4 590 Ft

Flexi New Classic M Pórázzal biztonságosan és kényelmesen sétáltathatja meg kis és közepes méretű kutyáját. A *többféle színben** kapható póráz visszahúzó mechanikával és kézifék funkcióval rendelkezik. A 8 méteres kábel biztosan tartja a krómozott karabiner segítségével a maximum 20 kg súlyú kutyákat.

Flexi New Classic Póráz S 5m/12kg
2 990 Ft 2 690 Ft

Kiárusítás

A Flexi New Classic póráz ideális választás a 12kg alatti kutyák, macskák és egyéb kisállatok számára. A gazdik számára pedig kényelmes fogást biztosít a könnyű fogantyú. A kiváló német minőségű termék gyorsan mindenki kedvence lesz, hiszen használata egyszerű és nagyon kényelmes, emellett letisztult, de mégis mutatós.

Flexi New Classic S 5m / 15kg Póráz
4 990 Ft 3 590 Ft

Flexi New Classic S Pórázzal biztonságosan és kényelmesen sétáltathatja meg kis és közepes méretű kutyáját. A többféle színben kapható póráz visszahúzó mechanikával és kézifék funkcióval rendelkezik. Az 5 méteres kábel biztosan tartja a krómozott karabiner segítségével a maximum 15 kg súlyú kutyákat.

Flexi New Classic S 8m / 12kg Póráz
4 390 Ft 4 290 Ft

Flexi New Classic S Pórázzal biztonságosan és kényelmesen sétáltathatja meg kis és közepes méretű kutyáját. A többféle színben kapható póráz visszahúzó mechanikával és kézifék funkcióval rendelkezik. Az 8 méteres kábel biztosan tartja a krómozott karabiner segítségével a maximum 12 kg súlyú kutyákat.

Flexi New Classic XS 3m / 12kg Póráz
3 090 Ft 2 990 Ft

A zsebméretű Flexi New Classic XS Pórázzal biztonságosan és kényelmesen sétáltathatja meg kistestű kutyáját, macskáját vagy más háziállatát. A többféle színben kapható póráz visszahúzó mechanikával és kézifék funkcióval rendelkezik. Az 3 méteres kábel biztosan tartja a krómozott karabiner segítségével a maximum 12 kg súlyú kutyákat.

Flexi New Comfort L szalagos póráz 5m/60kg
7 490 Ft

A Flexi New Comfort egy kényelmes, új generációs önfeltekerő póráz, amely modern és attraktív designú, puha fogantyúval ellátott. 5m hosszú, kutyáknak 60kg-os súlyig alkalmas. Négy színváltozat

Flexi New Comfort M zsinóros póráz 5m/20kg
4 890 Ft 3 790 Ft

A Flexi New Comfort egy kényelmes, új generációs önfeltekerő póráz, amely modern és attraktív designú, puha fogantyúval ellátott. 5m hosszú, kutyáknak 20kg-os súlyig ajánlott. Négy színváltozat

Flexi New Comfort M zsinóros póráz 8m/20kg
6 690 Ft 5 590 Ft

A Flexi New Comfort egy kényelmes, új generációs önfeltekerő póráz, amely modern és attraktív designú, puha fogantyúval ellátott. 8m hosszú, kutyáknak 20kg-os súlyig alkalmas. Négy színváltozat.

Flexi New Comfort S szalagos póráz 5m/15kg
4 290 Ft

A Flexi New Comfort egy kényelmes, új generációs önfeltekerő póráz, amely modern és attraktív designú, puha fogantyúval ellátott. 5m hosszú, kutyáknak 15kg-os súlyig ajánlott. Négy színváltozat

Flexi New Comfort S zsinóros póráz 5m/12kg
3 890 Ft 3 590 Ft

A Flexi New Comfort egy kényelmes, új generációs önfeltekerő póráz, amely modern és attraktív designú, puha fogantyúval ellátott. 5m hosszú, kutyáknak 12kg-os súlyig ajánlott. Négy színváltozat

Flexi New Comfort S zsinóros póráz 8m/12kg
6 290 Ft 4 990 Ft

A Flexi New Comfort egy kényelmes, új generációs önfeltekerő póráz, amely modern és attraktív designú, puha fogantyúval ellátott. 8m hosszú, kutyáknak 12kg-os súlyig ajánlott. Négy színváltozat

A Flexi a világ egyik vezető gyártója az autómata pórázok területén.

Története 1973-ban kezdődött Németországban. Mára már több, mint 60 országba exportál. Termékjellemzőjük a sokszínűség, így minden gazdi megtalálja a kedvencének legtökéletesebbet!

Mind a húzótermékeik, mind a kiegészítő termékeik kiváló minőségűek, mivel a cégnek erős érdeke fűződik a fejlesztésekhez és újításokhoz.

A Flexi a világ egyik vezető gyártója az autómata pórázok területén.

Története 1973-ban kezdődött Németországban. Mára már több, mint 60 országba exportál. Termékjellemzőjük a sokszínűség, így minden gazdi megtalálja a kedvencének legtökéletesebbet!

Mind a húzótermékeik, mind a kiegészítő termékeik kiváló minőségűek, mivel a cégnek erős érdeke fűződik a fejlesztésekhez és újításokhoz.