Freelimix 250 ml-es Phase Biostruct (Conditioner) felújítása
6 850 Ft

A gyenge és sérült haj helyreállító kondicionálója. Az agavából szerves barna algákat és nektárt tartalmaz. Az összetevők hozzájárulnak a hajszerkezet javításához és nagyobb tartósságukhoz. Vlasy hidratálódik és gyökértől a csúcsig táplálkozik. Erősíti a hajat, és természetes fényt ad neki. .


Freelimix Botutech haj (Shampoo) 250 ml
4 490 Ft

Gyengéd tisztító sampon, amely hialuronsavat, ceramidokat és őssejteket tartalmaz, amelyek a haj térfogatát és lágyságát növelik. Ideális puha, gyenge, száraz, ropogós és sérült hajhoz.


Freelimix Botutech hajkondicionáló (Conditioner) 200 ml
5 170 Ft

4 650 Ft

Akció

A kondicionáló azonnal megerősíti a hajat, és a terhelés nélkül integritást és puhaságot biztosít. A hialuronsav, ceramidok és őssejtek jelenléte biztosítja a mély haj hidratálódását és táplálását.


Freelimix Bőrfeszesítő maszk KYO (Mask For Undiscipliner And Frizzy Hair ) 250 ml
3 910 Ft

A KYO Smoothing Hair Mask minden olyan makacs és krémes hajra készült, amely simítja és csökkenti a hangerőt. Megőrzi a haját és megvédi a hamvasztást. Antisztatikusan működik és megakadályozza a nedvesség behatolását a hajba. Vlasy könnyen fésülhető és hidratálható bármilyen terhelés nélkül. .


Freelimix Energy System KYO (Reinforcing Shampoo For Thinning Hair )
4 170 Ft

3 760 Ft

Akció

A Hair System Energy Shampoo hajhullás és ritkítás, valamint megelőzésre alkalmas. Tisztítja és újra egyensúlyozza a fejbőrt. A stimuláló anyagok segítenek ápolni és erősíteni a hajat a gyökérből. Ez a bőrnek a frissesség és a jó közérzet érzetét kelti. .


Freelimix Kerayonic hajmaszk (Restructuring Mask) 250 ml-37%
4 850 Ft

3 040 Ft

Akció

A keratin és a hialuronsav dúsított maszk mély hatást gyakorol a haj sérült részeinek javítására és tartós és tartós hatásra. Segít aktiválni a hajszál erősségét és rugalmasságát. Zárja be a kutikulát, és az aktív összetevőknek köszönhetően rugalmasságot és hosszú élettartamot biztosít.


Freelimix Kerayonic (Shampoo) 250 ml
3 710 Ft

3 340 Ft

Akció

Keratin és hialuronsav sampon érzékeny, sérült és gyengített hajra. A mellékelt hatóanyagok alaposan kezelik és kezelik a hajat. Óvatosan tisztítja, táplálja, regenerálja a haj belsejében. A megerősített haj erősebb és egészségesebb. Nem tartalmaz SLS-t.


Freelimix Kerayonic Styling krém (Restructuring Crystal Cream) 200 ml
4 600 Ft

Styling AC haj krém, mely a hialuronsav. A rekonstrukciós képességeinek köszönhetően a haját táplálja, hidratálja, szilárd és fényes. Nincs terhelés. A haj száraz, kreppelt, törékeny és törékeny. Antisztatikus hatása van. Megakadályozza a haj szétválasztását és simítja a hajat. Nem öblít.


Freelimix KYO (Mask For Dry Coloured And Permed Hair ) 250 ml
4 350 Ft

A KYO hidratáló maszk hidratálja és táplálja a hajat. Megvédi a színezett hajat a fakulástól, nyugtató és antioxidáns hatással van a fejbőrre. Ideális érzékeny, kémiailag sérült, krémes és dehidratált hajra. .


Freelimix Mikro Kerayonic haj regeneráló spray (Micronized Keratin ) 150 ml-42%
6 900 Ft

3 960 Ft

Akció

A frizura létrehozása előtt használjon egy innovatív, mikronizált keratint tartalmazó spray-t. A keratin és a nitrogén regeneratív képessége a hajra antisztatikus hatású, és a haj feszültsége nélkül meghosszabbítja a stílust. A gyantamentes tulajdonság szerkezetátalakítási hatással bír.


Freelimix (Shampoo For Dry Coloured And Permed Hair )
4 170 Ft

3 760 Ft

Akció

A KYO hidratáló sampon segít a hajhidratálásban és kezelésében. Megvédi a színezett hajat a fakulástól, nyugtató és antioxidáns hatással van a fejbőrre. Ideális érzékeny, kémiailag sérült, krémes és dehidratált hajra. .


Freelimix Styling AC hajlakk KYO (Anti-Frizzy Styling Spray) 200 ml
5 240 Ft

4 710 Ft

Akció

A KYO styling szórást hajhullás ellen tervezték. A haj fokozatos használatával simítja a szőrzetet, és hővel érintkezve megerősíti a haj szerkezetét, és mechanikusan kezeli a sérült hajat. Megnyugtatja, felgyorsítja a hajszárító és vasalók használatát, és lágyságot és rugalmasságot biztosít.