FROTERY Twins GRAPHITE fürdőköpeny-25%
24 990 Ft 18 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A Frotery Twins férfi fürdőköpeny kiváló szabásával és minőségi anyagával tűnik ki. Belső oldala az Öko-Tex 100 által tesztelt és tanúsított pamutból készült, külső rétegét poliészterszálak képezik, amelyeknek hála a fürdőköpeny puha és kellemes tapintású.

FROTERY Twins WHITE fürdőköpeny-25%
24 990 Ft 18 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A Frotery Twins női fürdőköpeny kiváló szabásával és minőségi anyagával tűnik ki. Belső oldala az Öko-Tex 100 által tesztelt és tanúsított pamutból készült, külső rétegét poliészterszálak képezik, amelyeknek hála a fürdőköpeny puha és kellemes tapintású.

FROTERY Fürdőlepedő Brilliant 70 x 140 cm
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A luxus Brilliant fürdőlepedők a Frotery márkától érintésre puhák és kellemesek, tanúsított ártalmatlan pamutból készültek és maximális szívóképességgel bírnak. A szálak puha Soflex fonalból készültek, amelyek gondoskodnak a sima felületről és a kellemes érintésről.

FROTERY Bamboo kéztörlő 50 x 100 cm
3 890 Ft

Bambuszból és tanúsítvánnyal ellátott, egészségre nem ártalmas pamutból készült puha, kellemes kéztörlő. A Frotery Bamboo antibakteriális tulajdonságai, maximális nedvszívóképessége és kellemesen lágy textúrája révén minden háztartásba ideális választást jelent.