FROTERY Twins GRAPHITE fürdőköpeny
22 990 Ft

21 590 Ft
+ ingyen szállítás

A Frotery Twins férfi fürdőköpeny kiváló szabásával és minőségi anyagával tűnik ki. Belső oldala az Öko-Tex 100 által tesztelt és tanúsított pamutból készült, külső rétegét poliészterszálak képezik, amelyeknek hála a fürdőköpeny puha és kellemes tapintású.


FROTERY Župan Twins WHITE
22 990 Ft

21 590 Ft
+ ingyen szállítás

A Frotery Twins női fürdőköpeny kiváló szabásával és minőségi anyagával tűnik ki. Belső oldala az Öko-Tex 100 által tesztelt és tanúsított pamutból készült, külső rétegét poliészterszálak képezik, amelyeknek hála a fürdőköpeny puha és kellemes tapintású.


FROTERY Bamboo kéztörlő 50 x 100 cm
3 690 Ft

3 390 Ft

Bambuszból és tanúsítvánnyal ellátott, egészségre nem ártalmas pamutból készült puha, kellemes kéztörlő. A Frotery Bamboo antibakteriális tulajdonságai, maximális nedvszívóképessége és kellemesen lágy textúrája révén minden háztartásba ideális választást jelent.


FROTERY Bamboo törölköző 70 x 140 cm
5 990 Ft

5 490 Ft

Bambuszból és tanúsítvánnyal ellátott, egészségre nem ártalmas pamutból készült puha, kellemes törölköző. A Frotery Bamboo antibakteriális tulajdonságai, maximális nedvszívóképessége és kellemesen lágy textúrája révén minden háztartásba ideális választást jelent.