Fru Blu Nagy karika

Fru Blu Nagy karika

Értékelés: 3,3
5 200 Ft

A Fru Blu nagy méretű buborékfújó karikával óriási méretű buborékokat alkothatsz nem mindennapi formában, melyek a szivárvány színeiben fognak csillogni. Élj át rengeteg szórakozást a buborékokkal, melyek egykönnyen nem pukkannak ki.

Fru Blu Fonal + utántöltő 0,5L
2 730 Ft

A Fru Blue buborékfújó zsinórjával hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

Fru Blu Lepke + utántöltő 0,5L
2 180 Ft

A Fru Blue buborékfújó hurokkal lepke formában hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

Fru Blu Blaster buborékkészítő
5 200 Ft

A Fru Blu buborékfújóval óriási méretű buborékokat alkothatsz nem mindennapi formában, melyek a szivárvány színeiben fognak csillogni. Élj át rengeteg szórakozást a buborékokkal, melyek nem pukkannak ki.

Fru Blu Folyadék 5 L

Fru Blu Folyadék 5 L

Értékelés: 4,3
6 020 Ft

A speciális Fru Blu folyadékkal óriási méretű buborékokat alkothatsz nem mindennapi formában, melyek a szivárvány színeiben fognak csillogni. Élj át rengeteg szórakozást a buborékokkal, melyek nem pukkannak ki.

Fru Blu Karika + utántöltő 0,5L
2 180 Ft

A Fru Blue kör alakú buborékfujóval hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

Fru Blu Sada expert buburékfújó + utántöltő 0,5L
2 590 Ft

A Fru Blue speciális zsinórjával hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.