Fru Blu Fonal + utántöltő 0,5L
2 550 Ft

A Fru Blue buborékfújó zsinórjával hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

Fru Blu Lepke + utántöltő 0,5L
2 160 Ft

A Fru Blue buborékfújó hurokkal lepke formában hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

Fru Blu Blaster buborékkészítő
5 110 Ft

A Fru Blu buborékfújóval óriási méretű buborékokat alkothatsz nem mindennapi formában, melyek a szivárvány színeiben fognak csillogni. Élj át rengeteg szórakozást a buborékokkal, melyek nem pukkannak ki.

Fru Blu Blaster buborékfújó
5 110 Ft

A Fru Blue szappan buborékfújóval hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

Fru Blu Sada expert buburékfújó + utántöltő 0,5L
3 570 Ft

A Fru Blue speciális zsinórjával hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

Fru Blu Folyadék 5 L

Fru Blu Folyadék 5 L

Értékelés: 4,8
5 620 Ft

A speciális Fru Blu folyadékkal óriási méretű buborékokat alkothatsz nem mindennapi formában, melyek a szivárvány színeiben fognak csillogni. Élj át rengeteg szórakozást a buborékokkal, melyek nem pukkannak ki.

Fru Blu Nagy készlet + utántöltő 0,5L
3 060 Ft

A Fru Blue nagy készletével hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

Fru Blu Nagy karika
6 090 Ft 5 110 Ft

A Fru Blu nagy méretű buborékfújó karikával óriási méretű buborékokat alkothatsz nem mindennapi formában, melyek a szivárvány színeiben fognak csillogni. Élj át rengeteg szórakozást a buborékokkal, melyek egykönnyen nem pukkannak ki.

Fru Blu Fru Blu mega blaster tartállyal
6 090 Ft 5 620 Ft

A számos buborék hatalmas sebességgel kerül kilövésre, ezen felül fényhatásokkal ellátottak a még nagyobb szórakozás érdekében. A blaster folyadékra alkalmas tartállyal ellátott, amelynek hála a buborékfújás még gyorsabb és könnyebb.

Fru Blu Buboréktorta

Fru Blu Buboréktorta

Értékelés: 4
9 390 Ft 7 670 Ft

A Fru Blu születésnapi torta különböző formájú buborékok ezreit képes fújni, amik a szivárvány színeiben ragyognak. Élvezd az eredeti szórakozást buborékokkal, amik nem pattannak ki, és lepd meg a vendégeidet a születésnapi partidon!

Fru Blu Karika + utántöltő 0,5L
2 930 Ft

A Fru Blue kör alakú buborékfujóval hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.