FurReal Friends Vonyító kutya
17 600 Ft 13 320 Ft

Kiárusítás

A vonyító kölyök kiskutya mindig megvéd. Őrző kutya szolgálatra vágyik, csak aktiváld a bekapcsológombot, és a kutya a mozgásra reagálni fog ugatással és vonyítással. A kutya boldogan reagál arra is, ha megsimogatod. Csak hívd, és a kutya vonyítással válaszol. Hadd, hogy vigyázzon a szobádra!

FurReal Friends Walkalots kis kutya
4 586 Ft 3 990 Ft

Kiskutyád sétálni akar járni. És mi lehetne nagyobb szórakozás, mint sétálni a furReal kedvenceiddel? Mindezt megteheted az új furReal összekötő rendszerrel. Minden kisállat pórázzal, farkat aktiváló rugóval és tipikus ugrálós járással kerül szállításra.

FurReal Friends Walkalots kis macska
4 586 Ft 3 990 Ft

Kiscicád sétálni akar járni. És mi lehetne nagyobb szórakozás, mint sétálni a furReal kedvenceiddel? Mindezt megteheted az új furReal összekötő rendszerrel. Minden kisállat pórázzal, farkat aktiváló rugóval és tipikus ugrálós járással kerül szállításra.

FurReal Friends Blueberry medve
53 330 Ft

Készülj fel, hogy bele fogsz szeretni ebbe az aranyos interaktív mackóba, ami olyan, mint az élő! A Maci 100 + hang kombinációval rendelkezik. A Maci elképesztően interaktív, reagál az érintésre és a hangra is. Tartalmaz egy vizes palackot, mézet, mint nyalánkságot, és egy fésűt fésülésre.

FurReal Friends Walkalots nagy tygris
9 590 Ft 7 460 Ft

Készen állsz egy sétára? A Walkalots of FurReal házi kedvencek már nagyon várják. Az egyedülálló csatlakozási rendszernek köszönhetően egyszerre egy, vagy több háziállatkád is lehet a pórázon. A háziállatok a mozgás során hangokat adnak ki, mozgassák a fejüket és a farkukat, így úgy néznek ki, mind az élők.

FurReal Friends Majom Zandi

FurReal Friends Majom Zandi

Értékelés: 4,9
12 690 Ft 10 660 Ft

Ezzel az aranyos Zandi majommal a gyerekek rengeteg szórakozást él át. Használhatod a sztetoszkópját, hogy meghallgasd a szívhangját. A csomag tartalmazz hőmérőt. Ha megsimogatod a majom fejét, kinyitja és bezárja a szemét, ami örömteli hangokat ad ki és néha köhög.