Gabriella Salvete Ajakfény Ultra Glossy Lipgloss 4 ml
2 110 Ft

Teljes és rendkívüli ragyogó fény biztosít az ajkainak, ezenkívül selymes, sima, optikailag kibővített és ultra fényes megjelenést kölcsönöz. Könnyű észtereinek köszönhetően, gyengéd összetétele hidratálja az ajkakat, hosszú ideig lágyságot és fényt ad nekik.

Gabriella Salvete Ajakrúzs Colore Lipstick 2,5 g
2 110 Ft

A Gabriella Salvete Colore Lipstick ajakrúzsba azonnal beleszeret a selymes, finom textúrájának és a magas pigmentációjának köszönhetően. Ezenkívül kisimítja az ajkakat és csillogását eredményez.

Gabriella Salvete Automata szemceruza Eyeliner 0,28 g-22%
1 400 Ft 1 080 Ft

Akció

A Gabriella Salvete Automata szemceruza alkalmas azonnali sminkeléshez, és a lágy színének köszönhetően a szemhéj árnyékolásához is használható. A kontúr ceruzát vonal húzásához használják, amelyet óvatosan kell húzni a felső és alsó szemhéjon a szem belső sarkától a külsőig.

Gabriella Salvete Bőrsimító sminkalapozó Matte Primer 15 ml-17%
3 520 Ft 2 920 Ft

Akció

A Gabriella Salvete Matte Primer Bőrsimító sminkalapozó bársonyos, puha bőrt hoz létre és felkészíti a smink felvitelére. Megakadályozza a faggyúképződést anélkül, hogy eltömítené a pórusokat, a bőr pedig egész nap matt és bársonyos marad.

Gabriella Salvete Bronzosító púder SPF 15 Bronzer Powder 8 g-22%
2 110 Ft 1 640 Ft

Akció

A Gabriella Salvete Bronzer Powder SPF15 természetesen barnított megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Bársonyos textúra könnyen felvihető a bőrre, és egy sima felületet hoz létre. A Bronzer Powder púder hialuronsavat tartalmaz, amely hidratálja a bőrt és természetes ragyogást kölcsönöz neki.

Gabriella Salvete Fa szemceruza Eyeliner Contour 1,5 g
1 400 Ft

Gabriella Salvete Eyeliner Contour fa kivitelezésű szemceruza alkalmas fekete vagy színes vonalak gyors pótlására, vagy szemhéj árnyékolásához is használható. Könnyen alkalmazható és a vízálló kompozíció gondtalan megjelenést biztosít egész nap.

Gabriella Salvete Folyékony szemhéjtus Liquid Contour 4 ml
1 830 Ft 1 420 Ft

A Gabriella Salvete Contour Liquid folyékony szemhéjtus kihangsúlyozza a szem kontúrjait. Az emulzió speciális összetételének köszönhetően könnyű pontos és keskeny vonalat tud felvinni a szemhéjra, amely egész nap változatlanul tökéletes marad. .

Gabriella Salvete Habecset szemhéjfestékre Tools Eyeshadow Applicator
1 400 Ft

A Gabriella Salvete Tools Eyeshadow Applicator ecsetnek köszönhetően professzionális módon viheti fel a szemhéjfestéket. A Gabriella Salvete kozmetikai habecset előnyei: tökéletesen illeszkedik a kézbe és pontos felvitelt biztosít be és egyenletesen elkenhető.

Gabriella Salvete Kétoldalas arctisztító kefe Tools Face Cleansing Brush
2 390 Ft 2 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Emelje az arctisztítást magasabb szintre a Gabriella Salvete TOOLS Face Cleansing Brush tisztító kefével. Tisztítja a bőrt és serkenti a vérkeringést. Masszírozza a nedves bőrt körkörös mozdulatokkal, vagy a kedvelt tisztító készítménnyel.

Gabriella Salvete Kompakt púder Nude Powder with Argan SPF 15 8 g
2 110 Ft 1 770 Ft

A kompakt púder könnyű textúrája természetes anyagok bársonyos fátylával borítja be a bőrét, amelyet folyamatosan mattá varázsol át. Természetesen egységesíti a bőr tónusát, és ezzel egyidejűleg gondoskodik róla, argánolaj tartalmának köszönhetően, amely fiatalító hatásairól ismert.

Gabriella Salvete Kontúrozó kozmetikai ecsettel Contour Brush
2 110 Ft

A Gabriella Salvete Contour Brush kontúrozó kozmetikai ecsete nagyon sűrű, ferdén vágott szálai az arc bizonyos részeinek tökéletes kialakítására szolgál – például az arc, áll, homlok és orr . Gabriella Salvete ecsete a tökéletes sminkért.

Gabriella Salvete Kontúrozó paletta Contouring Palette 15 g
2 810 Ft

A Gabriella Salvete Contouring Palette Kontúrozó paletta kozmetikai felszerelésének szerves részévé válik. Tartalmaz BRONZE-t, a HIGHLIGHTER-t és a BLUSHER-t az arc kontúrozásához és megvilágosításához. A helyes árnyékolással optikailag tetszetős megjelenést hozhat létre.

Gabriella Salvete Körömreszelő Tools Nail Buffer 4
1 400 Ft

Tartsa körmeit jó állapotban a Gabriella Salvete TOOLS Small Nail Buffer körömreszelőjével. Eltávolítja a nem kívánt elszíneződést, kiegyenlíti a köröm felületén, és növeli fényét.

Gabriella Salvete Kozmetikai ecset kabuki Tools Kabuki Brush
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Gabriella Salvete Tools Kabuki Brush ecsetnek köszönhetően professzionális módon viheti fel bőrére a púdert és a sminket. A Gabriella Salvete kozmetikai ecset előnyei: rövid fogantyú, tökéletesen illeszkedik a kézbe és pontos felvitelt biztosít be.

Gabriella Salvete Kozmetikai porecset Powder Brush
2 110 Ft

Gabriella Salvete Powder Brush kozmetikai porecset por és kompakt púder alkalmazására alkalmas. Nagyon sűrű szintetikus szálakból van, és ezért nagyon könnyű és gyors lesz vele a sminkelés. A Gabriella Salvete kozmetikai porecsettel a sminkje tökéletes lesz.

Gabriella Salvete Kozmetikai porecset Tools Powder Brush
2 390 Ft

A Gabriella Salvete Tools Powder Brush porecsetnek köszönhetően professzionális módon viheti fel bőrére a púdert. A Gabriella Salvete kozmetikai porecset előnyei: tökéletesen illeszkedik a kézbe és pontos felvitelt biztosít be.

Gabriella Salvete Mattító púder SPF 15 Matte Powder 8 g-23%
2 110 Ft 1 610 Ft

Akció

A mattító púder egy teljesen új technológiával készült, és nemcsak rugalmasságot és vitalitást ad a bőrének, hanem selymes lágyságot is. Kivételes tapadást és egy olyan árnyalatot biztosít, amely tökéletesen illeszkedik a bőr színéhez, és amely kihangsúlyozza a természetes báját.

Gabriella Salvete Szemceruza Deep Color Eyeliner 0,28 g
2 110 Ft 1 810 Ft

Akció

A Gabriella Salvete Deep Color szemceruza jellemzői a magas pigmentáció, könnyen alkalmazható és tartós, aamely a tökéletes kombináció az elégedettség eléréséhez. Mire számíthat a Deep Color ceruzától? Selymes, krémes állag.

Gabriella Salvete Szemhéjfesték paletta Nude Eyeshadow Palette 12,5 g
2 390 Ft 2 050 Ft

Akció

A hat tartósan préselt szemhéjfestékből álló paletta matt és csillogó árnyalatokat kombinál,amely tökéletesen kiemeli és aláhúzza a megjelenését. Selymes textúrája természetes fedést biztosít be. Alkalmazza szárazon selymes megjelenésért vagy nedvesen a drámai eredmények és füstös szem hatásért.

Gabriella Salvete Szemöldök paletta Eyebrow Palette 5,2 g
2 110 Ft 1 810 Ft

Akció

A Gabriella Salvete Eyebrow Palette Szemöldök paletta 3 árnyalatot és gondozó viaszkrémet tartalmaz , a szemöldök rögzítéséhez és alakításához. A szett tartalmaz egy ecsetet a smink könnyebb alkalmazásához és csipeszt.

Gabriella Salvete Szempilla-göndörítő Tools Eyelash Curler
2 390 Ft

A Gabriella Salvete Tools Eyelash Curler Szempilla-göndörítő segítségével tökéletesen göndör szempillákat hoz létre. A Gabriella Salvete Eyelash Curler Szempilla-göndörítő előnyei : tökéletesen göndöríti a szempillát, stílusos kivitelezésű.

Gabriella Salvete Többfunkciós kozmetikai ecset Tools Stippling Brush
2 390 Ft

Többfunkciós kozmetikai ecsettel jellegzetes kettős szál hosszal. Folyékony textúrájú termékek hibátlan felviteléhez, hidratáló krémtől kezdve smink alapozóig. Dolgozzon a folyékony termékekkel, mint egy profi a Gabriella Salvete Stippling Brush ecseteinek köszönhetően.

Gabriella Salvete Tonizáló ajakbalzsam Natural Lip Balm 9 ml
2 110 Ft

A Natural Lip Balm természetes tonizáló ajakbalzsam nem csak az ajkak világos színét és tökéletes formáját eredményezi, hanem finom gélszerkezetének köszönhetően intenzíven hidratálja, táplálja és védi őt. A szivaccsal ellátott praktikus applikátor biztosítja az egyszerű alkalmazást.

Gabriella Salvete Utazási kozmetikai porecset Tools Powder Travel Brush
2 390 Ft

A Gabriella Salvete Tools Powder Travel Brush utazási ecsetnek köszönhetően professzionális módon viheti fel a púdert. A Gabriella Salvete Powder Travel Brush kozmetikai ecset előnyei:utazásra alkalmas nagyság, tökéletesen illeszkedik a kézbe és pontos felvitelt biztosít be.

Gabriella Salvete Üveg körömreszelő Tools Glass Nail File
980 Ft

A Gabriella Salvete Tools Glass Nail File körömreszelőnek köszönhetően kialakíthatja körme megfelelő alakját. Miért érdemes a Gabriella Salvete üveg körömreszelőt használni? Megbízhatóan alkalmas a köröm alakjának formálásához, ideális otthoni használatra, de kézitáskába is.