Gabriella Salvete Folyékony szemhéjtus Liquid Contour 4 ml-18%
1 980 Ft 1 610 Ft

A Gabriella Salvete Contour Liquid folyékony szemhéjtus kihangsúlyozza a szem kontúrjait. Az emulzió speciális összetételének köszönhetően könnyű pontos és keskeny vonalat tud felvinni a szemhéjra, amely egész nap változatlanul tökéletes marad. .

Gabriella Salvete Manikűr Tools Manicure Kit-20%
4 580 Ft 3 660 Ft

A Gabriella Salvete Tools Manicure Kit manikűr készlete bebiztosítja a köröm tökéletes megjelenését minden körülmények között. A szett tartalmaz: körömreszelőt, köröm ollót,fogót, csipeszt, kutikula tolót. Elegáns tok 3D gyémánt mintával.

Gabriella Salvete Ajakfény Ultra Glossy Lipgloss 4 ml-15%
2 280 Ft 1 920 Ft

Teljes és rendkívüli ragyogó fény biztosít az ajkainak, ezenkívül selymes, sima, optikailag kibővített és ultra fényes megjelenést kölcsönöz. Könnyű észtereinek köszönhetően, gyengéd összetétele hidratálja az ajkakat, hosszú ideig lágyságot és fényt ad nekik.

Gabriella Salvete Ajakrúzs Colore Lipstick 2,5 g-24%
2 280 Ft 1 730 Ft

A Gabriella Salvete Colore Lipstick ajakrúzsba azonnal beleszeret a selymes, finom textúrájának és a magas pigmentációjának köszönhetően. Ezenkívül kisimítja az ajkakat és csillogását eredményez.

Gabriella Salvete Automata szemceruza Eyeliner 0,28 g-24%
1 520 Ft 1 150 Ft

A Gabriella Salvete Automata szemceruza alkalmas azonnali sminkeléshez, és a lágy színének köszönhetően a szemhéj árnyékolásához is használható. A kontúr ceruzát vonal húzásához használják, amelyet óvatosan kell húzni a felső és alsó szemhéjon a szem belső sarkától a külsőig.

Gabriella Salvete Bőrhalványító szemceruza Bright Eyes 0,28 g
2 280 Ft 1 950 Ft

A Gabriella Salvete-től származó új Bright Eyes szemceruzával tökéletesen kiemeli a szem sminkjét. A mikroszemcséknek köszönhetően a szeme felvillan attól függetlenül, hogy akár vonalként, akár szemhéjfestékként használja.

Gabriella Salvete Bőrsimító sminkalapozó Matte Primer 15 ml-19%
3 810 Ft 3 060 Ft

A Gabriella Salvete Matte Primer Bőrsimító sminkalapozó bársonyos, puha bőrt hoz létre és felkészíti a smink felvitelére. Megakadályozza a faggyúképződést anélkül, hogy eltömítené a pórusokat, a bőr pedig egész nap matt és bársonyos marad.

Gabriella Salvete Bronzosító púder SPF 15 Bronzer Powder 8 g-28%
2 280 Ft 1 630 Ft

A Gabriella Salvete Bronzer Powder SPF15 természetesen barnított megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Bársonyos textúra könnyen felvihető a bőrre, és egy sima felületet hoz létre. A Bronzer Powder púder hialuronsavat tartalmaz, amely hidratálja a bőrt és természetes ragyogást kölcsönöz neki.