Galt 4 in 1 Járművek Puzzle
2 490 Ft

Galt puzzle négy különböző járművet ábrázoló képpel szórakoztatja a kisgyermekeket. A kirakós játék 4–6–9 és 16 darabból áll, így a gyermekek különböző nehézségi fokozatokban próbálhatják ki magukat. A vidám és élénk színű képek nem csak lekötik a figyelmet, de fejlesztik a fantáziavilágot és a motorikus képességeket is. Három éves kor felett ajánlott.


Galt Dzsungel Baby Puzzle 6x2 db
2 590 Ft

2 380 Ft

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a dzsungelben élő állatokat. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető állatot tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.


Galt Háziállatok Baby Puzzle
2 590 Ft

2 180 Ft

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik az állatokat. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető háziállatot tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.


Galt Hosszú Padló Puzzle - Dzsungel
5 490 Ft

4 380 Ft

A Galt szőnyegpuzzle hanghatásokkal egyedi és szórakoztató játék lehet gyermeke számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a dzsungelben élő állatokat. Nem mérgező, könnyű és könnyen tisztítható.


Galt Mágikus Puzzle - Kalóz Hajó 2
4 090 Ft
3 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Galt Mágikus Puzzle izgalmas, 50 darabos kirakós, 15 mágikus ponttal. A kirakós egyes részein, az úgynevezett mágikus pontokon, a tartalmom drözsöléssel feddhető fel. Így segít a gyermekek motoros képességeinek fejlesztésében.


Galt Nagy padló puzzle - város
5 310 Ft

Gyönyörű, illusztrált padló puzzle, ami egyedülálló szórakozást nyújt a gyerekeknek. Harminc nagyméretű darab, amik tökéletesen illeszkednek egymásba és segítenek a motorikus készségek és képességek fejlesztésében. Nyolc másik darab, amik közlekedési eszközöket vagy éppen egy körhintát ábrázolnak, a megépített kép érdekesebbé tételére és különálló játszásra szolgálnak.


Galt Dzsungel Szőnyeg puzzle, 30 db
5 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Galt szőnyegpuzzle egyedi és szórakoztató játék lehet gyermeke számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a dzsungelben élő állatokat, valamint játszószőnyegként is használható. 30 darabból, illetve 8 állatból áll. 3 éves kortól ajánlott.


Galt Felfújható Kisautó

Galt Felfújható Kisautó

Értékelés: 4,5
25 890 Ft
24 860 Ft
+ ingyen szállítás

Galt Felfújható Kisautó egy speciális játék a legkisebbeknek. Ez a kisautó gyönyörű élénk színekkel rendelkezik, így rögtön felkelti minden kisgyerek érdeklődését. A műszerfal könnyedén levehető, így még könnyebb összecsukni, és ezzel a mozdulattal el is tudunk távolítani minden elektronikát. Egy igazi slusszkulcsot is kapunk az autóhoz, melyet be tudunk tenni az önindítóba. Ha elindítjuk az autót, valódi motorhangot fogunk hallani, valamint rádió műsort is hallgathatunk. Praktikus visszapillantóval is fel van szerelve, illetve találhatunk az autón praktikus kis zsebeket is. Önfeledt szórakozást biztosít, és fejleszti a finom motoros funkciókat.


Galt Hab Textil kocka

Galt Hab Textil kocka

Értékelés: 4,5
6 190 Ft

5 210 Ft

puha szövet anyagú Galt habkockák feledhetetlen örömteli órák várnak gyermekére. A 6 db különböző színű és figurájú kockákkal remekül fog szórakozni és fantasztikus kalandokat átélni. Játékosan megismerkedik az állatokkal és új dolgokat tanul a mindennapi életről. Fejleszti a gyerekek motoros és egyéb készségeit. 6 hónapos kortól ajánlott.


Galt Járóka bébitornázóval
25 499 Ft

22 500 Ft
+ ingyen szállítás

A Galt járóka bébitornázóval különlegessége, hogy a hagyományos járókáktól eltérően ez egy kör alakú, felfújható eszköz. Egyaránt alkalmas pihenésre és játékra akár már újszülött kortól is, hiszen a bébitornázóra felfüggesztett figurák remek szórakozást biztosítanak a kisgyermekeknek. Az alap 90 cm-es átmérőjéhez 70 cm-es magasság tartozik, amely elegendő helyet nyújt mindkét tevékenységhez.


Galt Nagy játszószőnyeg, Farm
11 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Galt játszószőnyeg nagy felületen, színes, farmon élő állatokkal foglalja le a babát. Puha, párnázott kialakítása kényelmes, a különböző aktív elemek, textúrák, hangok egyszerre szórakoztatják a kicsiket és fejlesztik az érzékszerveket. A szőnyeg hordozható és mosógépben könnyen tisztítható.


Galt Farm Baby Puzzle 6x2 db
2 590 Ft

2 350 Ft

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a farmon élő állatokat. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető állatot tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.


Galt Járművek Baby Puzzle

Galt Járművek Baby Puzzle

Értékelés: 5
2 340 Ft

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a járműveket. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető járművet tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.


Galt Járóka

Galt Járóka

Értékelés: 5
13 500 Ft

A Galt járóka egy különleges játék kisgyermekeknek akár már újszülött kortól is, hiszen felfújható, anyaga pedig szövetborítású gumi. Kör alakjának köszönhetően nagy helyet biztosít akár játékhoz, akár pihenéshez. A járóka oldalán 8 különböző színes kép kelti fel a gyermekek figyelmét és fejleszti érzékeiket.


Galt Nagy Farm puzzle, 30 db
5 310 Ft

Galt Farm puzzle gyerekeknek szánt nagyméretű, nagyszerűen illusztrált mintájú puzzle. A 30 darabos kirakó egyedi és szórakoztató, valamint nagyszerűen fejleszti a gyerekek különböző készségeit.


Galt 4 in 1 Farm Puzzle

Galt 4 in 1 Farm Puzzle

Értékelés: 5
2 450 Ft

A Galt farmos puzzle tökéletes választás kisgyerekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a farmon élő állatokat. A dobozban 4 különböző kirakó található a 12-től a 4 dabadosig. 3 éves kortól ajánlott.


Galt Vidám Textil kocka

Galt Vidám Textil kocka

Értékelés: 4,5
5 310 Ft

Galt Vidám kocka több kisebb kockából összeállítható kirakós, mely puha anyagból készült, így biztonságos játékot eredményez. A kocka fejleszti a koncentrációt és a finommotoros mozgásokat, mindemellett kedves mintájának köszönhetően gyermeke 12 állattal is megismerkedhet. A színes és változatos formák gondoskodnak arról, hogy a baba környezete és első játékai ingerekben gazdagok legyenek.


Galt Rágókás textil könyv – Farm
3 090 Ft

2 650 Ft

Galt Rágókás textil könyv most a farm világába kalauzolja el a kicsiket. A könyv lapjain megtalálhatóak a témához kapcsolódó állatok és tevékenységek, amelyeket 8 oldalon keresztül fedezhetnek fel a babák. A puha, kellemes tapintású textilanyag nem ártalmas a babáknak, így azt nyugodtan nyűhetik és rágcsálhatják is.