Garmin fénix 5X, Okosóra, Szürke, Fekete szíj
246 990 Ft
+ ingyen szállítás

Garmin fēnix 5X a legújabb multisport edzőtárs. Ez az első a fēnix sorozatban, amely színes topográfiai térképeket tartalmaz. Olyan fejlett funkciókkal van ellátva, mint az Elevate™, csuklón mért szívritmus, a beépített tevékenységprofilok, teljesítmény adatok és edzési áttekintések, melyek jelzik, hogy fejlesztheti edzése hatékonyságát. Okos értesítések segítik, hogy kapcsolatban maradhasson.

Garmin fénix 5 Sapphire, Okosóra, Szürke, Fém szíj
349 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

fēnix 5 a prémium multisport GPS-es óra, mely csuklón mért szívritmussal és fejlett fitnesz szolgálatatásokkal ösztönzi jobb teljesítményre. Bármilyen sportot is űz, a fēnix 5 támogatja benne, köszönhetően a beépített tevékenységprofiloknak és az okos értesítéseknek.

Garmin vívoactive 3, White Silicone, Stainless Steel
61 990 Ft

2 év garancia

Okosóra GPS-el, Garmin Elevate pulzusmérővel, és előre telepített sportalkalmazásokkal. A sportaktivitások és a fizetések csak egy bökésre vannak egymástól az új vivoactive 3-ban. Ezek a beépített GPS-el rendelkező intelligens órák több mint 15 előre telepített sportalkalmazást tartalmaznak, és fel vannak készítve a Garmin Pay ™ -en keresztül történő fizetésre, így telefonod és pénztárcádat otthon hagyhatod.

Garmin Fenix 5X Plus

Garmin Fenix 5X Plus

Értékelés: 5
267 990 Ft 222 990 Ft
+ ingyen szállítás

Garmin Fenix 5X Plus nem csak kinézetben jobb mint társai, hanem funkciók terén is. Vízálló is, így vízisportokhoz is nyugodt szívvel használhatod. Könnyedén párosíthatod okostelefonoddal is Bluetooth-on keresztül.

Garmin vivoactive 4S, White/Rose Gold
104 990 Ft 94 490 Ft

2 év garancia

Okosóra az egészségfigyelő funkciók legszélesebb körével. Figyelemmel kíséri a pulzusodat, az anyagcserédet, légzésedet, a stresszt, az ivási módodat, fizikai aktivitásodat, pihenésedet, vagy a menstruációs ciklusodat. A sport széles skáláját méri, és nagyobb aktivitásra ösztönöz. Beépített zenelejátszóval és GPS modullal rendelkezik, támogatja az érintkezés nélküli fizetéseket és vízálló.

Garmin DriveSmart 65T-D

Garmin DriveSmart 65T-D

Értékelés: 4,4
106 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Autós navigáció részletes Európa térképekkel (45 ország), beleértve a járművezetőkre vonatkozó információkat és az élettartam frissítéseket is. A Garmin DriveSmart 65 MT-D EU nagyon érzékeny GPS-szel és nagy méretű 6,95" érintőkijelzővel ellátott, amelyen kiválóan kiemelkedik a terep és az épületek 3D megjelenítése. Természetesen Wi-Fi-vel és Bluetooth-tal ellátott.

Garmin eTrex 22x EU

Garmin eTrex 22x EU

Értékelés: 4,5
69 990 Ft 66 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Többcélú GPS terep navigáció. A Garmin eTrex 22× EU túrázáshoz, kerékpározáshoz, horgászathoz, geocachinghoz és vízen történő navigáláshoz alkalmas, és még az autóban is jó szolgálatot tesz. Topográfiai Európa térképet tartalmaz, GPS és Glonass vevőkkel ellátott, vízálló, kesztyűben is kényelmesen vezérelhető és egyetlen töltéssel akár 25 órát is kibír.

Garmin Fenix 5S Plus Sapphire
304 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Garmin Fenix 5S Plus Sapphire egy prémium sport óra beépített GPS vevőel, ami teljes funkciókínálatot nyújt kecsesebb, kisebb kialakítás mellett. Zafír üveg védi a kijelzőjét, így szinte mindennek ellenál. Felülmúlhatja az előző napját olyan fejlett edzőfunkciókkal, mint a csuklón mért szívritmus, beépített tevékenységprofilok, navigációs funkciók és teljesítményelemzések az edzései során. A fēnix 5S Sapphire egy stílusos, amit bárhol, bármikor viselhet, legyen szó akár az irodai mindennapokról vagy a kirándulásairól.

Garmin Garmin eTrex 10 (010-00970-00)
40 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Garmin tovább javított az eTrex sorozaton. Az új eTrex 10 megőrizte a könnyű kezelhetőséget, gumírozott borítást, megfizethetőséget és a hosszú elemes üzemidőt, ami az eTrex sorozatot ennyire megbízhatóvá tette. Főbb jellemzői a fejlesztett felhasználói felület, világméretű alaptérkép, papír nélküli geocaching támogatás és egyszerű felszerelhetőség. Az eTrex 10 egy fejlett, 5,6 cm képátlójú monokróm kijelzőt tartalmaz, mely bármilyen fényviszony mellett jól látható. Vízhatlan és megbízható, az eTrex 10-et az elemeknek ellenállóra tervezték. Könnyen használható menürendszerének köszönhetően több időt tölthet a kirándulással és kevesebbet információk keresésével. Az eTrex 10 a legendás megbízhatóságot nyújtja. Por, pára, kosz, nedvesség vagy víz nem árthat ennek a navigátornak.

Garmin VENU, Black/Gold

Garmin VENU, Black/Gold

Értékelés: 4,8
143 990 Ft 122 990 Ft

Okosóra az egészségfigyelő funkciók legszélesebb körével. A Garmin VENU figyelemmel kíséri a szíved működését, az anyagcserédet, légzésedet, a stresszt, az ivási módodat, fizikai aktivitásodat, pihenésedet, vagy a menstruációs ciklusodat is. Éles AMOLED kijelzőt tartalmaz, sport széles skáláját méri, és nagyobb aktivitásra ösztönöz. Beépített zenelejátszóval, WI-Fi-vel és GPS modullal rendelkezik, támogatja az érintkezés nélküli fizetéseket és vízálló.

Garmin vivomove 3S Navy/Rose Gold, Silicone
85 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Designos hibrid okosóra hagyományos óramutatós órával és rejtett OLED kijelzővel. A Garmin vivomove 3S figyeli szíved munkáját, anyagcserédet, a stresszt, a folyadékbeitelt, a fizikai aktivitásodat, a pihenést és egyebeket, valamint motivál az egészségesebb életvitelre. Értesítéseket jelenít meg a mobiltelefonodról, vezérli a zenelejátszót, 50 méter mélységig vízálló.

Garmin Swim 2 Slate

Garmin Swim 2 Slate

Értékelés: 5
81 490 Ft

Okosóra úszáshoz. A Garmin Swim 2 részletesen elemzi úszói teljesítményedet: medencében és nyílt vízen is méri a távolságot, a SWOLF-ot, az elégetett kalóriákat és a tempót. GPS és Glonass vevőkkel ellátott, 50 méter mélységig vízálló, még a víz alatt is méri a pulzusodat, megfigyeli kondidat, a stresszt és az alvást.

Garmin Forerunner 645 Music, Fekete
146 990 Ft 120 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Garmin Forerunner 645 Music okosóra az aktív életre lett tervezve. A music funkció lehetővé teszi, hogy a telefonja nélkül halgasson zenét. A beépített GPS rögzíti a megtett távolságot, ütemet, helyzetet és egyéb információkat a kültéri sportjai során. Olyan fejlett edzőfunkciókkat tud, mint a csuklón mért szívritmus, beépített tevékenységprofilok, navigációs funkciók és **teljesítményelemzések az edzései során.

Garmin fénix 6S, Silver, Black band
188 990 Ft

Fejlett outdoor okosóra. A Garmin fénix 6S aprólékosan figyeli és elemezi a sportteljesítményt, az általános fizikai aktivitást és a kondíciót, valamint a szívműködését, beleértve a speciális statisztikákat, mint például a pulzusváltozást, a vér oxigénszintjét és a VO2 Max értéket. Vízálló 100 m-es mélységig, megfelel a katonai MIL-STD-810G szabványnak, képes GPS és Glonass jel vételére, hosszú üzemidő egyetlen töltéssel és Garmin Pay érintés nélküli fizetés támogatással.

Garmin vivomove 3, Powder Gray/Silver, Silicone
86 990 Ft

Hibrid okosóra hagyományos óramutatós órával és rejtett OLED kijelzővel. A Garmin vivomove 3 figyeli szíved munkáját, anyagcserédet, a stresszt, a folyadékbeitelt, a fizikai aktivitásodat, a pihenést és egyebeket, valamint motivál az egészségesebb életvitelre. Értesítéseket jelenít meg a mobiltelefonodról, vezérli a zenelejátszót, 50 méter mélységig vízálló.

Garmin Dezl 780T-D

Garmin Dezl 780T-D

Értékelés: 2,8
170 990 Ft

Nagy 7" GPS navigáció mágneses tartóval és áramellátással teherautók és buszok számára. A Garmin Dezl 780T-D életre szóló frissítésű Európa térképpel és élő internetes forgalmi adatvétellel rendelkezik. Figyelmeztet a nehezen áttekinthető útszakaszokra, a radarokra és az érdeklődési pontokra, beépített Wi-Fi-vel is el van látva és Bluetooth hands-free-ként is működik.

Garmin fénix 6 Sapphire, Titanium, Orange band
309 990 Ft

Fejlett outdoor okosóra. A Garmin fénix 6 Sapphire részletesen figyeli sportteljesítményedet, fizikai aktivitásodat, szíved tevékenységét, beleértve az olyan fejlett statisztikákat is, mint a változó pulzust, a véroxigénszintet vagy a VO2 Max-ot. 100 mélységig vízálló, megfelel a MIL-STD-810G katonai szabványnak, kijelzőjét nagyon tartós zafír üveg fedi, GPS és Glonass jelet képes fogni, hosszú ideig kibírja egy feltöltésre, beépített zenelejátszóval ellátott és támogatja a Garmin Pay érintés nélküli fizetést.

Garmin Forerunner 945 Optic Blue & Slate Tri-Bundle
262 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Prémium multisport okosóra tartalék óraszíjjal és pulzusmérővel, amely fejlett metrikákat kínál futáshoz, úszáshoz és kerékpározáshoz. A Garmin Forerunner 945 Optic méri pulzusodat, sebességedet, a távolságot, az edzés hatékonyságát, az anaerob küszöböt vagy a véroxigénszintet. Beépített zenelejátszóval ellátott, Európa térképét tartalmazza és lehetővé teszi az érintésmentes fizetést.

Garmin fénix 6S PRO, Black, Black band
249 990 Ft 241 990 Ft

Fejlett outdoor okosóra. A Garmin fénix 6S PRO részletesen figyeli és elemzi sportteljesítményedet, fizikai aktivitásodat és kondidat, szíved tevékenységét, beleértve az olyan fejlett statisztikákat is, mint a változó pulzust, a véroxigénszintet vagy a VO2 Max-ot. 100 mélységig vízálló, megfelel a MIL-STD-810G katonai szabványnak, GPS és Glonass jelet képes fogni, hosszú ideig kibírja egy feltöltésre, beépített zenelejátszóval ellátott és támogatja a Garmin Pay érintés nélküli fizetést.

Garmin Edge 520 Plus

Garmin Edge 520 Plus

Értékelés: 4,8
86 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kompakt GPS kerékpáros navigáció. Garmin Edge 520 Plus rendelkezik egész Európa kerékpáros térképével, fogadja a GPS és a Glonass jeleket, értesít a létérőkről és újraszámítja az útvonalat. Egy féltöltésre akár 15 órán át műkódékepés, értesítést jelenít meg a telefonról, felismeri, ha balesetet szenvedsz és kompatibilis más eszközök széles skálájával.

Garmin fénix 6S PRO, Rose Gold, White band
252 990 Ft 241 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fejlett outdoor okosóra. A Garmin fénix 6S PRO aprólékosan figyeli és elemezi a sportteljesítményt, az általános fizikai aktivitást és a kondíciót, valamint a szívműködését, beleértve a speciális statisztikákat, mint például a pulzusváltozást, a vér oxigénszintjét és a VO2 Max értéket. Vízálló 100 m-es mélységig, megfelel a katonai MIL-STD-810G szabványnak, képes GPS és Glonass jel vételére, beépített zenelejátszóval, hosszú üzemidő egyetlen töltéssel és Garmin Pay érintés nélküli fizetés támogatással.

Garmin VENU, Light Sand/Rose Gold
143 990 Ft 133 990 Ft

Okosóra az egészségügyi ellenőrző funkciók legszélesebb skálájával. A Garmin VENU megfigyeli szívtevékenységedet, anyagcserédet, légzésedet, a stresszt, a rendszeres folyadékpótlást, a fizikai tevékenységeket, a pihenést, a menstruációs ciklust és egyebeket. Világos AMOLED kijelzővel ellátott, számos sportot mér és motivál, hogy többet mozogj. Beépített zenelejátszóval, Wi-Fi-vel és GPS modulussal ellátott, támogatja az érintésmentes fizetést és vízálló.

Garmin vivoactive 4, Shadow Gray/Silver
107 990 Ft

Okosóra az egészségügyi ellenőrző funkciók legszélesebb skálájával. Megfigyeli szívtevékenységedet, anyagcserédet, légzésedet, a stresszt, a rendszeres folyadékpótlást, a fizikai tevékenységeket, a pihenést és egyebeket. Számos sportot mér és motivál, hogy többet mozogj. Beépített zenelejátszóval és GPS modulussal ellátott, támogatja az érintésmentes fizetést és vízálló.

Garmin vivoactive 4S, Powder Gray/Silver
109 990 Ft 98 490 Ft

Okosóra az egészségügyi ellenőrző funkciók legszélesebb skálájával. Megfigyeli szívtevékenységedet, anyagcserédet, légzésedet, a stresszt, a rendszeres folyadékpótlást, a fizikai tevékenységeket, a pihenést és egyebeket. Számos sportot mér és motivál, hogy többet mozogj. Beépített zenelejátszóval és GPS modulussal ellátott, támogatja az érintésmentes fizetést és vízálló.

Garmin fénix 6 Silver, Black band
199 990 Ft 197 990 Ft

Fejlett outdoor okosóra. A Garmin fénix 6 részletesen figyeli és elemzi sportteljesítményedet, a teljes fizikai aktivitásodat és kondidat, szíved tevékenységét, beleértve az olyan fejlett statisztikákat is, mint a változó pulzust, a véroxigénszintet vagy a VO2 Max értéket. 100 mélységig vízálló, megfelel a MIL-STD-810G katonai szabványnak, GPS és Glonass jelet képes fogni, hosszú ideig kibírja egy feltöltésre és támogatja a Garmin Pay érintés nélküli fizetést.

Garmin Edge 830

Garmin Edge 830

Értékelés: 5
144 990 Ft

Kompakt GPS kerékpáros navigáció. A Garmin Edge 830 rendelkezik egész Európa kerékpáros térképével, fogadja a GPS és a Glonass jeleket, értesít az útelágazásokról és zivatarokról. Egy féltöltéssel akár 20 órán át működőképes, értesítést jelenít meg a telefonról, fejlett edzési és biztonsági funkciókat biztosít és vízálló.

Garmin fénix 6X PRO, Black, Black band
265 990 Ft 253 990 Ft

Fejlett outdoor okosóra. A Garmin fénix 6 PRO aprólékosan figyeli és elemezi a sportteljesítményt, az általános fizikai aktivitást és a kondíciót, valamint a szívműködését, beleértve a speciális statisztikákat, mint például a pulzusváltozást, a vér oxigénszintjét és a VO2 Max értéket. Vízálló 100 m-es mélységig, megfelel a katonai MIL-STD-810G szabványnak, képes GPS és Glonass jel vételére, beépített zenelejátszóval, akár 3 hét üzemidő egyetlen töltéssel és Garmin Pay érintés nélküli fizetés támogatással.

A Garmin 1989-ben alakult Kansas-ben az USA-ban, ahol a Garry Burell és Min Kao állt elő az ötlettel, hogy készítsen egy kis civil GPS vevőt. Európai központjuk Garmin Southamptonban, az Egyesült Királyságban van, ahol egy európai elosztó központ is működik. 2008 végén a cég több mint 8500 alkalmazottat számlált.

A Garmin a világ vezető gyártója a GPS navigációs eszközök területén. Készülékeik a cseh piacon a leghosszabb hagyományokkal rendelkezik, értékesítése 1993 óta folyamatosan működik. 2008 végén a cseh piacon közel 200.000 darabot értékesítettek ezekből.

A Garmin a világtörténelem folyamán többször is elsőnek bizonyult a navigációs technológia területén és tulajdonában több mint 300 szabadalom áll.

A Garmin 1989-ben alakult Kansas-ben az USA-ban, ahol a Garry Burell és Min Kao állt elő az ötlettel, hogy készítsen egy kis civil GPS vevőt. Európai központjuk Garmin Southamptonban, az Egyesült Királyságban van, ahol egy európai elosztó központ is működik. 2008 végén a cég több mint 8500 alkalmazottat számlált.

A Garmin a világ vezető gyártója a GPS navigációs eszközök területén. Készülékeik a cseh piacon a leghosszabb hagyományokkal rendelkezik, értékesítése 1993 óta folyamatosan működik. 2008 végén a cseh piacon közel 200.000 darabot értékesítettek ezekből.

A Garmin a világtörténelem folyamán többször is elsőnek bizonyult a navigációs technológia területén és tulajdonában több mint 300 szabadalom áll.