Gerber BG Ultra Fixed Compact

Gerber BG Ultra Fixed Compact

Értékelés: 4,5
15 986 Ft

14 990 Ft

Gerber BG Ultra Fixed Compact egy gyakorlatilag elpusztíthatatlan kompakt kés. Egy darab acélból készült, és maximálisan kényelmes markolata van. Praktikus tokkal kapható, melyben bárhová magaddal viheted.


Gerber Suspension multiszerszám készlet mini
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus multiszerszám készlet Suspension és egy összecsukható kés Paraframe mini. A multiszerszám nyitott szerkezettel rendelkezik kombinált fogóval és további 11 szerszámmal. A biztonságot az átvitelnél a SAFE T-PLUS biztosíték biztosítja. A kés rozsdamentes acél fogantyúval és sima szénacél pengével van ellátva. Egy kézzel kinyitható és kompakt méretekkel rendelkezik.


Gerber Vise multiszerszám zsebbe 6 cm
7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kis méretű sokoldalú szerszám. Gerber Multiszerszám Vise zsebbe 6cm 9 szerszámmal rendelkezik és rozsdamentes acélból készült. Teljes hossza 10 cm, súlya csupán 71 g, amely biztosítja, hogy kényelmesen magaddal viheted táskádban, kerékpáron vagy hátizsákod oldalzsebében.


Gerber Paraframe összecsukható kés
9 490 Ft

Kis méretű összecsukható kés. Gerber Kés Paraframe összecsukható 8 cm hosszú pengével szénacélból a fokozott ellenállásért. A kés FRAME LOCK biztosítással és zseb rögzítővel rendelkezik.